Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Re: Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από Aigle_Noir »

Χθες το βράδυ δημοσίευσε το παρακάτω "άρθρο" ένας ΑΡΔ του inpaok (το οποίο για να είμαι δίκαιος, σε γενικές γραμμές ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα):
Ρώσος σκάουτερ στον ΠΑΟΚ

Αφού… έλυσε όλα τα αγωνιστικά του προβλήματα ο ΠΑΟΚ, προσέλαβε και Ρώσο σκάουτερ. Πρόκειται για πρώην ποδοσφαιριστή που η ποδοσφαιρική του καριέρα ολοκληρώθηκε νωρίς και αποφάσισε να ασχοληθεί με άλλο τομέα στο ποδόσφαιρο. Το όνομα του μένει κρυφό σαν επτασφράγιστο μυστικό από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ (για το φόβο της «απαγωγής» από μεγάλο σύλλογο του εξωτερικού, λέμε τώρα) είναι όμως δεδομένο ότι αποτελεί επιλογή του Τσιστιακόφ για να πλαισιώσει την τεχνική ηγεσία του Δικεφάλου.

Ο Ρώσος ακολούθησε την αποστολή του Δικεφάλου στη Λισαβόνα και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αναλάβει την ανάλυση των ομάδων που θα αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ στο μέλλον.
Το σχόλιό μου είναι το εξής:

Είπαμε να κάνουμε κριτική σε κάτι αρνητικό, αλλά εδώ πλέον καταντάει απλά πόλεμος. Έχει τραβήξει πολύ το αστείο με τους ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ. Εσύ δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι είσαι και ΠΑΟΚτσής; Ένας ρεπόρτερ του γαύρου δηλαδή πόσο διαφορετικά θα παρουσίαζε το θέμα;;;ΚΑΘΟΛΟΥ, τα ίδια ακριβώς θα μπορούσε να πει.

Αν έχεις λοιπόν την αξιοπρέπεια κύριε "δημοσιογράφε", πες μας και ποιος είσαι και με ποιο σκεπτικό κάνεις κριτική ΑΝΩΝΥΜΑ σε έναν άνθρωπο, του οποίου δεν ξέρεις ούτε καν το όνομα!!!

Κρίμα για το inpaok, που έχει και 3-4 φωνές/πένες που αξίζει να διαβάσει κάποιος.

ΥΓ: Βλέπω ότι μετά από 2-3 προσπάθειες, το σχόλιο δεν το περνάτε...Με λίγα λόγια θέλετε να κάνετε την κριτική σας εκ του ασφαλούς και ανώνυμα, αλλά όταν σας κάνουν κριτική την λογοκρίνετε. Δεν πάτε πουθενά έτσι μάγκες...
Προφανώς το σχόλιο δεν έχει γίνει αποδεκτό. Το παραθέτω όμως για να φανεί άλλη μια φορά το καρκίνωμα που είναι γύρω από τον ΠΑΟΚ. Η συσπείρωση κύριοι δεν αφορά μόνο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, αφορά και όλους εσάς που η ΤΥΧΗ έφερε να είστε ΟΠΑΔΙΚΟΙ ρεπόρτερς του ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιοι πληρώνονται και από τη ΔΕΚΟ, το θέμα αλλάζει...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

;;;;;;;;

Αλλα ντ αλλα, φιλε.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ξεφτυλα

Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

rainmaker έγραψε:;;;;;;;;

Αλλα ντ αλλα, φιλε.
Το άλλα ντ'άλλα που πάει;
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Η ένστασή σου ποια ακριβώς είναι; Που διαφωνείς;
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ωπα. Τωρα καταλαβα.

Σορρυ φιλε. Απλα επειδη κι εδω ηταν υπο εγκριση το σχολιο νομισα πως η επιθεση πηγαινε σ εμας.

Μεα κουλπα.
Άβαταρ μέλους
Aigle_Noir

Όχι ρε φίλε, καμιά σχέση. Το σχόλιο που παρέθεσα και δεν εγκρίθηκε για προφανείς λόγους, ήταν προς το inpaok. :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Τι ακούμε θεέ μου εδώ στην αθήνα για την υπερομάδα του πλανήτη,μόνο αυτοί είναι στον κόσμο και κανείς άλλος!Καβάλημα παλουκιού μέχρι το φεγγάρι! Το αστείο της υπόθεσης άμα και προκριθούμε και περάσουμε την Μπενφίκα,και ασχοληθούν τα αθηναικά ΜΜΕ με τον ΠΑΟΚ θα είναι ζήτημα Πέντε λεπτών,αυτήν την αίσθηση μου δίνουν αυτή την στιγμή!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ekatnetworkltd έγραψε:Καβάλημα παλουκιού μέχρι το φεγγάρι!
Ελπίζω να... καβαλήσουν ένα ακόμη πιο χοντρό παλούκι στην Τούμπα.

Συνειδητά σήμερα δεν ακούω ραδιόφωνο. Ούτε έχω δει ειδήσεις από το σχόλιο του σωτηρακόπουλου ότι το τακουνάκι ήταν σχεδιασμένο και μετά. Άσε να ηρεμήσω λίγο.
Άβαταρ μέλους
VictorAK47

Δημοσίευση από VictorAK47 »

http://www.gazzetta.gr/football/article ... partsa-1-0

Διαβάστε τελευταία πρόταση από τον συνήθη ύποπτο και κλασσικό κομπλεξάρα που χωρίς ΠΑΟΚ δεν μπορεί.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν είναι ομάδα ο ΠΑΟΚ λέει ο Καπετανόπουλος.

τώρα το κατάλαβες ρε φίλε; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ και δεν είναι ομάδα.

ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ!

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Αφου το ειπε ο Ογκολιθος του ποδοσφαιρου Καπετανοπουλος ,τοτε οι υπολοιποι περιττευουν..... :ugeek:

Εχουν ξαμοληθει τα ΛΙΓΟΥΡΙΑ οι δημοσιογραφισκοι του ΠΑΟΚ και οποιον πικραμενο βρουνε του ζητανε τη γνωμη....

Περυσι που ηταν ο κολλητος τους, μας ειχαν κανει τα@ρχιδια τσουρεκια απο την υπομονη και το εργο που θα εδειχνε ο ανθυποπροπονητης...
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Ακουω το μ@υνοπανο,πρωην προεδρο της θ7...πρωην αντιπροεδρο της παε gayρος και νυν προεδρο της λιγδας!

Ο ψηφος..που λες γ@μημενε...να γινει ψοφος σου!

:twisted:

Τι ειναι οι διαιτητες γ@μιολη?...Ανθρωποι?....Π@ΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ! :twisted: :twisted:

Παντως ειναι "απιστευτη" η ταυτιση αποψεων των "προεδρων" της ΕΠΟ και της Λιγκας!...Ουτε σε ενα θεμα διαφωνια?...

Γιατι αραγε?....
GoMaRoS

Δημοσίευση από GoMaRoS »

περίμενε θα πουν και άλλα, μην αγχώνεσαι πίσω έχει η..........ΟΥΕΦΑ την ουρά
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Οχι φιλε μου!...Τελος ...το εκλεισα!Δεν θελω να ακουσω τιποτα αλλο.Και τοσα που καθησα,μ@λ@κ@ς ειμαι!...Δεν γουσταρω να με κοροϊδευουν!

ΘΕΛΩ ΟΛΗ ΜΟΥ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣΜΕ ΤΑ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΝΤΑΛΟΥΖ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ!

ΓΙΑ ΤΑ Μ@ΥΝΟΠΑΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”