Λοιπόν ακούω "'έγριτους" δημοσιογράφους να αναλύουν την τοπική αυτοδιοίκηση......και το πως και σε τι χρόνους παίρνονται οι αποφάσεις. ένας μάλιστα λέει ότι βάλαμε μέσο τον καλαφάτη (υπουργο) για να περάσει το ΓΠΣ!!!
οκ....μάλλον δεν ξέρει τι είναι το ΓΠΣ ο αρδ....
λοιπόν:
με την εφαρμογή του σχεδίου Καλλικράτης, ΟΛΟΙ οι δήμοι της χώρας υποχρεούνται να καταστρώσουν Γενικό ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ Σχέδιο. όπου εκεί, ΞΕΚΑΘΑΡΑ αναγράφονται το ΣΥΝΟΛΟ των εκτάσεων του Δήμου και οι ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΧΡΗΣΗΣ αυτού. πχ Βιομηχανικές Ζώνες, Αθλητικοί χώροι, βοσκοτόπια, χώροι για αναψυχή, χώροι για οικιστική ανάπτυξη χ βαθμού κτλ κτλ κτλ......
ΑΡΑ: 1) ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ρε αρδ ένας υπουργός να ενέκρινε ΟΛΟΚΛΗΡΟ Πολεοδομικό Σχέδιο για μια και μόνο έκταση!!!! 2) Είναι μια διαδικασία που ο ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ ΟΦΕΙΛΕ βάσει νόμου να κάνει....και μπράβο του γιατί είναι απο τους λίγους δήμους που το έχουν καταφέρει στην Ελλάδα!
τέλος απο αυτή την αρδια, συνεχίζουμε...
λέει γιατί η τρεμούρα για να γίνει τώρα...
ΡΕ ΑΡΔ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ*. Πές ότι βγαίνει κάποιος που θέλει να κάνιε "ζημια" στον τωρινό Δήμαρχο Θέρμης. να τον πάει δικαστήρια, παράβαση καθήκοντος κτλ...... Επίσης το ίδιο στον κύριο της Αποκεντρωμένης Διοίκησης. τί γίνεται σε αυτή την περίπτωση;;;;;;;;;;;;;;;;;; Μα φυσικά, πρέπει να είναι σύννομες όλες οι διαδικασίες και όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να είναι σωστά στις ενέργειες τους. Και εδώ εμπλέκονται τα βοσκοτόπια. ΝΑΙ, ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ. εφόσον όμως το ΓΠΣ έχει ολοκληρωθεί, κατατεθεί και υπογραφεί απο τον αρμόδιο υπουργό, ακόμα και δικαστικά να πάνε δεν υπάρχει περίπτωση να δικαιωθεί ο όποιος κάνει την καταγγελία, ΑΛΛΑ θα κωλυσιεργήσει το έργο μέχρι να βγεί οριστική απόφαση. Εκεί είναι το όλο θέμα πιστεύω......
Αυτά τα λίγα απο εμένα για να έρουμε το τι γίνεται και να φιλτράρουμε καλύτερα το τι ακούμε......
Τώρα, στο έργο και στην κυριότητα του:
Προσωπική αποκλειστικά άποψη. Δεν έχω κανένα "κόλλημα¨ στο ότι οι εγκαταστάσεις θα είναι ιδιοκτησίας Ιβάν Σαββίδη. κανένα απολύτως. η μοναδική μου ένσταση είναι στο γεγονός ότι δεν είναι
ξεκάθαρο το χρονικό πλαίσιο και οι δικλίδες ασφαλείας που θα έχει ο ΠΑΟΚ σαν σωματείο αν ο Ιβάν αποφασίσει να αποχωρήσει....
*Εκλογές = Δώσε ότι έχεις ευχαρίστηση μπάρμπα.....