Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από desperando »

μηπως και η κληρωση με την με διαφορα χειρωτερη ομαδα απο τους ισχυρους ηταν και αυτη λογο πιστης?
εχει καμια σχεση αγωνιστικα και οχι σαν ονομα και εμπορικοτητα η μαν γιου με ομαδες οπως
μπαγερν-ρεαλ-μπαρτσα-τσελσι-ντορτμουντ-ατλετικο?

και μιας και ρωτησε ο φιλος μας που εχουμε στην παρεα,φυσικα και θα χαιρομουν και θα ημουν περιφανος αν κερδιζα την μαν γιου και δεν ειπα πουθενα οτι οι γαυροι δεν θα πρεπει να νιωθουν ετσι.
γενικα να σου πω και κατι που μαλλον δεν θα το καταλαβεις και ποτε.οι οπαδοι χαιροντε και ειναι περιφανοι για την ομαδα τους ακομα και οταν αυτη κερδιζει το κατω παρταλι

despe δε χρειαζεται να ξεφευγεις με τους χαρακτηρισμους.
sourmenetes
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Αυτό που είδα σήμερα δεν ήταν η MU αλλά μια υπερτιμολογιμένη Καλλονή.
Ο γάβρος θα κερδίσει και στην Αγγλία και θα χεστεί στο τάληρο. :evil:
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

αυτό το 0-2 ηταν το επιστέγασμα μιας ασχημης μερας, ότι είναι να παει στραβα θα παει οσο πιο στραβα μπορει,
σε καποια σημεια η (παλαι ποτε) γιουναϊτεντ θυμισε ΠΑΟΚ δωνη...
αλλα ηρεμια, ψυχραιμια, απλως το κλαρινο πηρε αναβολή για τρεις εβδομάδες, ενώ ενδιάμεσα θα ηχήσει στην Τουμπα θεϊκο κλαρινο για το πρωταθλημα
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

Είναι κρίμα για το λαό του ΠΑΟΚ να δείχνει τέτοια υποκρισία σε τέτοια άσχημη στιγμή.Ο κωλογαυρος έκανε τεράστια νίκη και ό,τι και να λέμε αυτό δεν αλλάζει.Ας ξεκοληςουμε από τις μικρότητες για να πάμε επιτέλους μπροστά.Ασφαλως και στην Ελλάδα έχουν 20 χρόνια την αβάντα που χρειάζονται για να περνανε αναίμακτα από όπου χρειάζεται.Σημερα όμως είδαμε μια ομάδα που ήξερε ακριβώς τι ήθελε στο γήπεδο και πως θα το κερδίσει.Αν δεν το πήρατε χαμπάρι ξεφτιλισανε το μεγαλύτερο Βρετανικό ποδοσφαιρικό όνομα της τελευταίας 30 ετιας και είναι με το ένα πόδι στους 8 του ch l.Την ίδια στιγμή που εμείς ακόμη ονειρευόμαστε σεντόνι σε ομίλους ,από τους οποίους δεν περναμε ούτε απ έξω.ΟΚ πολλές οι δικαιολογίες που θα πούμε σημερα για να μας πιάσει ύπνος ,αλλα η αλήθεια είναι μια δυστυχώς.Για όλους τους λόγους που όλοι ξέρουμε ο γαύρος είναι έτη μπροστά και η ψαλίδα αντί να κλείνει ανοίγει.Εκει κάτι γίνεται σωστά και εδώ δυστυχώς όχι .

ΥΓ Ραντεβού στη Λισαβόνα για την πρόκριση με όσους κάνουν το μακρινό ταξίδι
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

thomkat έγραψε:Είναι κρίμα για το λαό του ΠΑΟΚ να δείχνει τέτοια υποκρισία σε τέτοια άσχημη στιγμή.Ο κωλογαυρος έκανε τεράστια νίκη και ό,τι και να λέμε αυτό δεν αλλάζει.Ας ξεκοληςουμε από τις μικρότητες για να πάμε επιτέλους μπροστά.Ασφαλως και στην Ελλάδα έχουν 20 χρόνια την αβάντα που χρειάζονται για να περνανε αναίμακτα από όπου χρειάζεται.Σημερα όμως είδαμε μια ομάδα που ήξερε ακριβώς τι ήθελε στο γήπεδο και πως θα το κερδίσει.Αν δεν το πήρατε χαμπάρι ξεφτιλισανε το μεγαλύτερο Βρετανικό ποδοσφαιρικό όνομα της τελευταίας 30 ετιας και είναι με το ένα πόδι στους 8 του ch l.Την ίδια στιγμή που εμείς ακόμη ονειρευόμαστε σεντόνι σε ομίλους ,από τους οποίους δεν περναμε ούτε απ έξω.ΟΚ πολλές οι δικαιολογίες που θα πούμε σημερα για να μας πιάσει ύπνος ,αλλα η αλήθεια είναι μια δυστυχώς.Για όλους τους λόγους που όλοι ξέρουμε ο γαύρος είναι έτη μπροστά και η ψαλίδα αντί να κλείνει ανοίγει.Εκει κάτι γίνεται σωστά και εδώ δυστυχώς όχι .

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
οκ βρες και συ εναν μεγαλογκανκστερ τοτε να καταστρεφει τα παντα γυρο του για 20 χρονια να πηγαινεις τσου λου και οι αλλοι να το βλεπουν απο το σπιτι.
ρε τι αλλο θα ακουσουμε σημερα
black death

Δημοσίευση από black death »

Λες κι ο γαύρος, αν τον βάλεις να περάσει από 2 προκριματικούς το καλοκαίρι, θα έχει τύχη. Φυσικά και θα υπάρχει ψαλίδα όταν ο άλλος παίρνει 20 χρόνια λεφτά ομίλων κι εσύ παίρνεις τα 3.

Έλεος, εντάξει, πόση ...αντικειμενικότητα να αντέξουμε πια...
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

thomkat έγραψε:Είναι κρίμα για το λαό του ΠΑΟΚ να δείχνει τέτοια υποκρισία σε τέτοια άσχημη στιγμή.Ο κωλογαυρος έκανε τεράστια νίκη και ό,τι και να λέμε αυτό δεν αλλάζει.Ας ξεκοληςουμε από τις μικρότητες για να πάμε επιτέλους μπροστά.Ασφαλως και στην Ελλάδα έχουν 20 χρόνια την αβάντα που χρειάζονται για να περνανε αναίμακτα από όπου χρειάζεται.Σημερα όμως είδαμε μια ομάδα που ήξερε ακριβώς τι ήθελε στο γήπεδο και πως θα το κερδίσει.Αν δεν το πήρατε χαμπάρι ξεφτιλισανε το μεγαλύτερο Βρετανικό ποδοσφαιρικό όνομα της τελευταίας 30 ετιας και είναι με το ένα πόδι στους 8 του ch l.Την ίδια στιγμή που εμείς ακόμη ονειρευόμαστε σεντόνι σε ομίλους ,από τους οποίους δεν περναμε ούτε απ έξω.ΟΚ πολλές οι δικαιολογίες που θα πούμε σημερα για να μας πιάσει ύπνος ,αλλα η αλήθεια είναι μια δυστυχώς.Για όλους τους λόγους που όλοι ξέρουμε ο γαύρος είναι έτη μπροστά και η ψαλίδα αντί να κλείνει ανοίγει.Εκει κάτι γίνεται σωστά και εδώ δυστυχώς όχι .

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
Οπως τα λες ειναι μεχρι ενα σημειο ομως για μενα.Ναι εκανε καλο ματς,ναι ειχε πλανο,ναι η νικη ειναι σε βαρος μιας πολυ μεγαλης ομαδας,ομαδαρας αλλα αυτη η ομαδαρα σημερα ητανε μονο στις φανελες.
Το τι κανουν καλα το ξερουμε πολυ καλα τοσα χρονια.

Το αν μεγαλωνει η ψαλιδα θα το δουμε.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

desperando έγραψε: οκ βρες και συ εναν μεγαλογκανκστερ τοτε να καταστρεφει τα παντα γυρο του για 20 χρονια να πηγαινεις τσου λου και οι αλλοι να το βλεπουν απο το σπιτι.
Με το συμπάθιο φίλε desp αλλά παρ΄ όλο που σχεδόν πάντα συμφωνώ με τις πάντα σωστές σου παρατηρήσεις, αλλά εδώ σου βγάζω κάρτα! Ο φίλος από πάνω είπε την σκέψη του και αν την φιλοσοφήσεις έχει πολύ καλές βάσεις και είναι αρκετά εύστοχη! Δεν είναι κομψή η τελευταία σου σειρά! Πες την σκέψη σου και συ με δικά σου επιχειρήματα και τέλος! Δεν υπάρχει λόγος να την .... λέμε και μεταξύ μας! ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΑΥΡΟΣ- ΜU = 2-0 που όπως και να το δεις είναι ιστορική στιγμή για μια Ελληνική ομάδα!!
Φιλικά, ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΑ και αδερφικά!! ;) Καληνύχτα σε όλους!!
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

desperando έγραψε:

ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ
οκ βρες και συ εναν μεγαλογκανκστερ τοτε να καταστρεφει τα παντα γυρο του για 20 χρονια να πηγαινεις τσου λου και οι αλλοι να το βλεπουν απο το σπιτι.
Αν σε χαλάει η αλήθεια ΑΔΕΛΦΕ μου ολα καλα πάλι φίλοι θα είμαστε και πάλι ΠΑΟΚ αλλα όχι πρώτοι.Εχω την τύχη τα τελευταία χρόνια να βλέπω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από κοντά στο νησί και να εχω ξεχωρίσει αρκετά πράγματα στο μυαλό μου.εσυ σημερα κάτσε και πες για γκανγκςτερ και ντιλιγκερ και γω θα σκέφτομαι πότε και πώς θα δω την ομάδα μου εκεί και πως θα πνιξω τον καημό μου.
black death

Δημοσίευση από black death »

Και τι πρέπει δηλαδή, να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο τους; Ποιο είναι το πόιντ σας ρε παιδιά, για να καταλάβω.

Προκαλείτε άσχημα μερικοί και δεν το καταλαβαίνετε. Ή μπορεί και να το καταλαβαίνετε, δεν ξέρω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

σορρυ αλλα οταν καποιος δεν εχει μπει να γραψει στο paokmania τιποτα για τεσσερις μηνες και μπαινει για να μου εκθειασει τον γαυρο και να μου πει οτι εγω δεν εχω δει τσου λου ουτε με κιαλι,αυτος ο καποιος για μενα ειναι τουλαχιστον υποπτος
thomkat έγραψε:
Αν σε χαλάει η αλήθεια ΑΔΕΛΦΕ μου ολα καλα πάλι φίλοι θα είμαστε και πάλι ΠΑΟΚ αλλα όχι πρώτοι.Εχω την τύχη τα τελευταία χρόνια να βλέπω ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ από κοντά στο νησί και να εχω ξεχωρίσει αρκετά πράγματα στο μυαλό μου.εσυ σημερα κάτσε και πες για γκανγκςτερ και ντιλιγκερ και γω θα σκέφτομαι πότε και πώς θα δω την ομάδα μου εκεί και πως θα πνιξω τον καημό μου.
τωρα εξηγείτε,ζεις σε αλλη χωρα και δεν εχει ιδεα για το τι γινεται στο ελλαδισταν.ετσι δικαιολογεισαι .

φιλε μου εχω δει και εχω ζησει το ποδοσφαιρο σε τρεις διαφορετικες ηπειρους,ειναι αστειο οταν μιλαμε για ποδοσφαιρο και ελλαδα να βλεπουμε μονο με αγωνιστηκα κριτιρια
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 26 Φεβ 2014, 01:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

obanebane έγραψε:Γιαυτο και εγραψα οτι πιθανον η ντοπα των γαυρων σημερα ηταν ψυχολογικη.
Ψυχολογική ντόπα είναι μέσα στο white heart lane να ανοίγει την μπάλα ο Bale και να τον κυνηγάμε με το λάσο μπας και τον φτάσουμε αλλά να μην τον φτάνουμε, ο Modric να μοιράζει 3 τρίπλες απανωτές και να κρέμεσαι από πάνω του μπας και του πάρεις τη μπάλα παρόλο που έφαγες 4 σακούλες...

Ψυχολογική ντόπα όμως δεν είναι ο Choris να ανοίγει τη μπάλα και να μην τον φτανει κανείς, ούτε ο Wellbeck να κυνηγάει το Μανιάτη στο σπριντ και να μην τον φτάνει (ναι το είδα και αυτό), ούτε ο Ολαιτάν από εκεί που τον μάρκαρε άνετα ο Βιβιάν τώρα να παίζει ποστ με πλάτη για πλάκα Vidic και Ferdinard μαζί και να μην μπορουν να τον τζαρτζάρουν 100 κιλά γομάρια που είναι..

Ειλικρινά πείτε μου ΕΝΑΝ παίχτη του gay που ξεχώρισε.. ΕΝΑΝ... υπάρχει?? Μάλλον όχι.. όλοι ήταν το ίδιο ακριβώς.. ίδιοι στο τρέξιμο ίδιοι σε όλα...

Τέλος πάντων καλά που υπάρχει και το 2008 , αλλά φαίνεται τα ξεχάσαμε...
με τα ντοπαρίσματα τότε του gay που μόλις τους τα κοψε ο Πατέρας κι ο Βγενό έχαναν ακόμη κι από τον Ακράτητο (4οι στα playoff με αστεία φυσικη κατάσταση όλοι οι παίχτες), edit κάπου υπάρχουν και σε εικόνα τα εργομετρικά με νούμερα Γ εθνικής των παιχτών, με αποτέλεσμα ο νέος Μακελελέ Ντουντού τότε (το καλύτερο χαφ της Ευρώπης :lol: :lol: ) να πάει να παίξει στη Β' Βραζιλίας και στα 30 του πλέον στον ΟΦΗ... Αυτός ο Ντουντού τότε στο ΤΣΛ ναι έμοιαζε Μακελελέ και Εσσιεν μαζί για όποιον θυμάται..
Καλά που υπάρχει και η ιστορία και τα γραμμένα για όσους ξεχνάν εύκολα τα καμώματα αυτού του σάπιου θίασου του βρωμολίμανου...
ΕΣΚΑΝ 10/04/08
«Από το Εθνικό Συμβούλιο Καταπολέμησης του Ντόπινγκ ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 9 Απριλίου δόθηκαν εντολές διενέργειας ελέγχων εκτός αγώνων στους χώρους προπόνησης των ομάδων ΠΑΕ Α.Ε.Κ., ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.
Μετά από κλήρωση, υποβλήθηκαν σε έλεγχο ντόπινγκ έξι (6) παίκτες της ΠΑΕ Α.Ε.Κ. και έξι (6) παίκτες της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. Η ομάδα της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν βρισκόταν στο χώρο προπόνησης την ώρα που είχε δηλωθεί στο έντυπο εντοπισμού (whereabout) που είχε στη διάθεσή του το ΕΣΚΑΝ».
Υπάρχουν επίσης και οι κασέτες του κύριου Ψωροθεοδωρίδη που ομολογούσε για τις ντόπες..

Όπως λεν και οι Άγγλοι: "Once a cheater , always a cheater".

ΥΓ: Γιατί σβήστηκε το ποστ προς τον pgetso? Είναι λογικό μέλος ΠΑΟΚτσίδικου φόρουμ να γράφει τέτοια? Ούτε έβρισα ούτε τπτ.. τεσπα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Parolos την Τετ 26 Φεβ 2014, 01:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Ελάτε αδέρφια, ας ξεχάσουμε το γαμ@γαυρο και ας πάμε παρακάτω! Εξάλλου στην Αγγλία θα πάρει 5 τεμάχια και θα γυρίσει πίσω!! :lol: Το μυαλό μας ας επικεντρωθεί στον επαναληπτικό μας!! Φίλε desp έχεις πέσει πολλές φορές μέσα στις προβλέψεις σου! Περιμένουμε προγνωστικά... :D
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

black death έγραψε:Και τι πρέπει δηλαδή, να τους δώσουμε συγχαρητήρια και να αναγνωρίσουμε το μεγαλείο τους; Ποιο είναι το πόιντ σας ρε παιδιά, για να καταλάβω.

Προκαλείτε άσχημα μερικοί και δεν το καταλαβαίνετε. Ή μπορεί και να το καταλαβαίνετε, δεν ξέρω.

Σωστος ο μαυρος θανατος,ειπαμε σημερα κερδισαν εναν κολοσσο μονο κατ'ονομα τι πρεπει να γινει δηλαδη να αρχισουμε και τα πανηγυρια?
thomkat

Δημοσίευση από thomkat »

desperando έγραψε:σορρυ αλλα οταν καποιος δεν εχει μπει να γραψει στο paokmania τιποτα για τεσσερις μηνες και μπαινει για να μου εκθειασει τον γαυρο και να μου πει οτι εγω δεν εχω δει τσου λου ουτε με κιαλι,αυτος ο καποιος για μενα ειναι τουλαχιστον υποπτος
Είτε πιστεύεις είτε όχι σημερα κατάφερα να συνδεθώ μετά απο κανά δημινο .Τωαρα για τις υποψίες σου σπλώς χαμογελάω μιας και δεν εκθείαζω τον κωλογαυρο απλά ακριβολογώ και κοιτάω πως θα πνιξω τον καημό μου γιατι το σημερινό κι εγώ δεν το περίμενα και με έβαλε να σκεφτώ διαφορετικά.
Όντως δεν γράφω συχνά αλλα αυτό δε με κάνει λιγότερο ΠΑΟΚ από κανένα .
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”