Υλικά ή/και χρόνο γιατί ορισμένα υλικά όταν ωριμάσουν λίγο ποδοσφαιρικά (μεγαλώσουν, εκπαιδευτούν, δουλέψουν) μπορούν να απογειώσουν γευστικά τη συνταγή.elvetos giatros έγραψε: Με αλλα λόγια - η συνταγή η δικια σου Huub θέλει τέλεια υλικά για να μοσχομυρίσει - αλλιώς θα βρωμίσει......
Σαββίδη μ'ακούς.....;
Μ'αυτόν που διάλεξες πρέπει να βάλεις πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη για να γίνει η δουλειά......
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- aisiodoksos
εισαι μεγαλο γατονι και αρχιζω να σε πιανω σε αυτα που θες να κανεις! αν σου δωσουν τον χρονο που θελεις θα μεγαλουργησεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας...
υγ. περιμενω να δωσεις τα διαπιστευτηρια σου με την Μπενφικα..ξανατυλιξε τον αλλο σε μια κολλα χαρτι..ιδια συνταγη αλλα με πιο φαρμακερες αντεπιθεσεις... να μου πεις εσυ φταις που στοχ , λουκας , ολισε , σαλπιγγιδης , αθανασιαδης δν μπορουν να κανουν τριπλα ουτε σε κωνο? παλι ομως κατι θα βρεις..
υγ2. IN HUUB WE TRUST

υγ. περιμενω να δωσεις τα διαπιστευτηρια σου με την Μπενφικα..ξανατυλιξε τον αλλο σε μια κολλα χαρτι..ιδια συνταγη αλλα με πιο φαρμακερες αντεπιθεσεις... να μου πεις εσυ φταις που στοχ , λουκας , ολισε , σαλπιγγιδης , αθανασιαδης δν μπορουν να κανουν τριπλα ουτε σε κωνο? παλι ομως κατι θα βρεις..
υγ2. IN HUUB WE TRUST

- kataramenos5
Μονη απορία η χρησιμοποίηση του Λινο για μεγάλο διάστημα σε σχεση με το ματς της Πεμπτης.
Παιδιά ο Καμόρας λέει για 3ετές κλειστό στο Στέφενς, υπάρχει καμιά πληροφορία?
Στην επομενη κιτρινη του κατσουρανη συμπληρωνει 7, ολα τα σ.μπακ μας εξω, θα παιζει διδυμο στην αμυνα ινσουαρδε χακομπο
Το είδα και δεν ήξερα που να το γράψω (πάει κάπου το μυαλό μου βέβαια
).
Ελπίζω μόνο να μην γίνει καμία τέτοια κίνηση. Και, βέβαια, νέο δημοσίευμα για να μας αναστατώσει 2 μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα μας. Ιδού η είδηση (;) από τη σελίδα του σπορφμ. και την έχει και το ινΠΑΟΚ:
"Την Τετάρτη αναμένονται τα σπουδαία για το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής. Έντονη είναι τις τελευταίες ώρες η φημολογία πως ο Πορτογάλος προπονητής θα απαντήσει αρνητικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2016.
Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ούτε από πλευράς ομοσπονδίας, ούτε από το περιβάλλον του προπονητή. Όμως οι ίδιες φήμες θέλουν τον Σάντος να προτιμά την καθημερινή ενασχόληση με έναν σύλλογο από τη… σποραδική με ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ακόμη κι αν δεν έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση.
Ένα «προχωρημένο» σενάριο θέλει τον Σάντος να περιμένει τον ΠΑΟΚ, είτε άμεσα (εφόσον απολυθεί ο Χουμπ Στέφενς) είτε στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει τα ηνία του.
Σε κάθε περίπτωση, το σίριαλ της παραμονής ή όχι του 59χρονου προπονητή στον πάγκο της Εθνικής ολοκληρώνεται σύντομα. Κι αν δεν συναινέσει στην παραμονή του, θα παραμείνει επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά στο μεσοδιάστημα η ΕΠΟ θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, που θα πιάσει δουλειά αμέσως μετά το Μουντιάλ και θα έχει αποστολή να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στα τελικά του Euro 2016."

Ελπίζω μόνο να μην γίνει καμία τέτοια κίνηση. Και, βέβαια, νέο δημοσίευμα για να μας αναστατώσει 2 μέρες πριν τον κρίσιμο αγώνα μας. Ιδού η είδηση (;) από τη σελίδα του σπορφμ. και την έχει και το ινΠΑΟΚ:
"Την Τετάρτη αναμένονται τα σπουδαία για το μέλλον του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής. Έντονη είναι τις τελευταίες ώρες η φημολογία πως ο Πορτογάλος προπονητής θα απαντήσει αρνητικά στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή, στην πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους μέχρι το 2016.
Μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται τίποτα, ούτε από πλευράς ομοσπονδίας, ούτε από το περιβάλλον του προπονητή. Όμως οι ίδιες φήμες θέλουν τον Σάντος να προτιμά την καθημερινή ενασχόληση με έναν σύλλογο από τη… σποραδική με ένα αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ακόμη κι αν δεν έχει στα χέρια του συγκεκριμένη πρόταση.
Ένα «προχωρημένο» σενάριο θέλει τον Σάντος να περιμένει τον ΠΑΟΚ, είτε άμεσα (εφόσον απολυθεί ο Χουμπ Στέφενς) είτε στο τέλος της σεζόν για να αναλάβει τα ηνία του.
Σε κάθε περίπτωση, το σίριαλ της παραμονής ή όχι του 59χρονου προπονητή στον πάγκο της Εθνικής ολοκληρώνεται σύντομα. Κι αν δεν συναινέσει στην παραμονή του, θα παραμείνει επικεφαλής της ελληνικής ομάδας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας, αλλά στο μεσοδιάστημα η ΕΠΟ θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του, που θα πιάσει δουλειά αμέσως μετά το Μουντιάλ και θα έχει αποστολή να οδηγήσει τη «γαλανόλευκη» στα τελικά του Euro 2016."
Μην τολμήσουνε να διώξουνε τον Στέφενες για να φέρουνε τον Σάντος.... Δεν θα ξαναπατήσει ΠΑΟΚΤΣΗΣ στο γήπεδο, και μετά ας απορούνε γιατί.
καλα ακομα και να φυγει ο στεφενς,δε νομιζω να υπαρχει 1 στο τρισεκατομυριο περιπτωση απολυσης του(και κατ επεκταση αποζημιωσης του).Ο στεφενς αν φυγει απο ΠΑΟΚ θα φυγει με δικια του αποχωρηση στο τελος της σεζον,δε νομιζω να ναι τοσο μαλακες να κανουν την ιδια πατατα με Δωνη η οποια θα μας κοστισει ακομα περισσοτερο αυτη τη φορα
xalara δεν σε βλέπω πολύ... χαλαρό.
Ηρεμία με τις "απειλές". Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι συμφωνούμε. Δεν υπάρχει λόγος να εκβιάζουμε καταστάσεις.
Ηρεμία με τις "απειλές". Στο κάτω κάτω οι περισσότεροι συμφωνούμε. Δεν υπάρχει λόγος να εκβιάζουμε καταστάσεις.
- angelheart
- Επικοινωνία:
guardian4 έγραψε:Στην επομενη κιτρινη του κατσουρανη συμπληρωνει 7, ολα τα σ.μπακ μας εξω, θα παιζει διδυμο στην αμυνα ινσουαρδε χακομπο
Σε έχω προλάβει ΒΔΟΜΑΔΕΣ πριν όμως. Κίλλερ ο Χακόμπος σαν σεντερ μπακ.

Parolos έγραψε:
Parolos έγραψε:Ώστε κανείς δεν πήρε χαμπάρι ακόμα έτσι? Κοιμόμαστε για άλλη μια φορά..
Και κάθεστε και μαλώνετε για έναν προπονητή που του χρόνου δε θα είναι εδώ.. muppet show καταντήσαμε..
Ξεσκόνισμα γιατί σήμερα βούιξαν τα πάντα με το "ΟΧΙ" του Σάντος...Parolos έγραψε:Τη θέση μου paokovie την πήρα, πόσταρα και την άλλη φωτό.. νομίζω είμαι ξεκάθαρος.. όσο αναφορά ΑΡΔ , ΠΑΕ κλπ...paokovios1974 έγραψε:Μπορεις φιλε και αδερφε παρολε να μου πεις απο που προκυπτει οτι επιστρεφει ο φερναντο σαντος στον ΠΑΟΚ?απο τα λεγομενα του Σαρρη?μην ξεχναμε τι οπαδικων αποχρωσεων ειναι ο Σαρρης και τι θεμα παει να δημιουργηθει,παρολα αυτα αν αληθευει εστω και κατα το 1/10 θα προκειτε περι πολυ μεγαλου πισωγυρισματος,και αυτο το λεει καποιος που στηριζε τον Σαντος ακομα και οταν ολοι στο ξεκινημα της 3ης χρονιας εφερναν τον αγγελο πισω.Παρολε σε καλω να παρεις θεση και ασε της φωτογραφιες και τα λοιπα εδω προκειτε περι προσπαθειας αποσταθεροποιησης του ΠΑΟΚ και μαλιστα απο την επο που και τοτε μας κατεστρεψε παιρνοντας τον Σαντος
Τα άρθρα σήμερα ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια από πάσα κατεύθυνση και μόνο τυχαίο δεν είναι..
Νιώθω οτι είμαι στο ίδιο έργο θεατής με τη χρονιά Μπόλονι... δυστυχώς..
Αιντιμάλε λοιπόν.
Και ένας τίτλος που είδα σήμερα για να ταιριάξει με την εικόνα παραπάνω:
“Γουστάρει ΠΑΟΚ ο Σάντος”
Τι να πω και τι να ομολογήσω..
Τώρα όμως υπάρχει ΙΒΑΝ... αν τώρα τρώει και αυτός κουτόχορτο;;; τί να πώ!!!

- trel@menos
και μενα αυτη ειναι η ελπιδα μου. οτι τωρα υπαρχει ο ιβαν και θα τον στηριξει τον στεφενς προσωπικα.
κατα τη γνωμη μου θα ναι μεγαλο πισωγυρισμα τυχον επιστροφη σαντος.
κατα τη γνωμη μου θα ναι μεγαλο πισωγυρισμα τυχον επιστροφη σαντος.
Συμφωνω απολυτα με τον παρολο ετοιμο τον εχουν τον ολλανδο δυστυχως.