66.Bibras Natcho

Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Re: 66.Bibras Natcho

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Δεν είχες όρεξη πασάκα μου χθες;;

Δεν πειράζει! Ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. συγχωρεί παιχταράδες με αξία!

Πάρε όρεξη να 'χεις:

[youtube]2QsNrrXn_OU[/youtube]

Αν είναι για να μείνεις στον Π.Α.Ο.Κ., σε κάνω κονέ για τρίο με τη γυναίκα μου και την Αραβανή..

Και μη ξεχνάμε:
RoMaN έγραψε:Πρέπει να μείνει και μετά στον Π.Α.Ο.Κ. κι έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα γίνει..
Όλη η οικογένεια του Π.Α.Ο.Κ. πρέπει να λειτουργήσει προς αυτήν την κατεύθυνση.

Για παράδειγμα:

1. "Μπουνιές" ο Natkho στη προπόνηση με συμπαίχτη ή μέλος του προπονητικού team;

Πρόστιμο στον εχθρό του Π.Α.Ο.Κ. το οποίο θα καρπωθεί ο Natkho!

2. Αργεί ο Natkho στη προπόνηση;
Stevens: "Άργησ... Πλάκα κάνω πασάκα μου! Κύριε πρόεδρε, χτίστε μια γέφυρα από το σπίτι του Natkho μέχρι το προπονητικό ή ναυλώστε ελικόπτερο!!!"

3. Δεν έρχεται καν ο Natkho μια μέρα στη προπόνηση;

Stevens: "Δεν σε βόλεψε παλικάρι μου εκείνη τη μέρα; Δεν πειράζει, στείλε εσύ ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και θα το εκτελέσουμε κατά γράμμα!"

4. Δεν είναι βασικός ο Natkho και κάνει μανούρες;

Κατεβαίνει ο Σαββίδης σαν άλλος Βουλινός στον αγωνιστικό χώρο, απαιτεί επανάληψη του αγώνα, αλλιώς φεύγει!

5. Βασικός ο Natkho αλλά γίνεται αλλαγή, με αποτέλεσμα ο BN66 να αντιδράσει;

Απολύεται ο προπονητής κατά τη διάρκεια του αγώνα!

6. Πουλάνε περισσότερο φανέλες άλλου ποδοσφαιριστή από του Natkho;

Απόσυρση όλων των άλλων φανελών όλων των ποδοσφαιριστών (ακόμα και παλιών) και αντικατάστασή τους από φανέλες Natkho και παύση πώλησης φανέλας οποιουδήποτε άλλου παίχτη μέχρι το 2050 και ας φύγει ο Natkho!
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

MANIAKOS έγραψε:στο τελος πηρε τους υπολοιπους και ηρθε προς τον κοσμο....δεν ξερω αν το κανει ως επαγγελματιας ή όχι αλλα είναι στα + του....με καλες και κακες στιγμες σημερα..
Φαίνεται και στο video της παρακάμερας της ΠΑΕ στο 3:40
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 9ghU0ZyM_4
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Τι καθετη ηταν αυτη που εβγαλες στο πρωτο του Βουκαρου? :shock:
Η κάθετη είναι του Τζαβέλα.
http://www.dailymotion.com/video/x1d69y ... E%AE_sport
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Εχεις απολυτο δικιο Απόστολε, επανορθώνω παραυτα στο σωστο παίκτη γιατι του αξιζει επαινος για τν πασα του
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πάντως έχω τν άποψη ότι ο Τζαβέλας σημαδεύει τον Hoesen που γνωρίζοντας ότι είναι off-side τρέχει προς τα πίσω. Η φάση εξελίχθηκε λόγω διορατικότητας του Vukic.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

RoMaN έγραψε:Δεν είχες όρεξη πασάκα μου χθες;;

Πάρε όρεξη να 'χεις:

Αν είναι για να μείνεις στον Π.Α.Ο.Κ., σε κάνω κονέ για τρίο με τη γυναίκα μου και την Αραβανή..

Και μη ξεχνάμε:
RoMaN έγραψε:Πρέπει να μείνει και μετά στον Π.Α.Ο.Κ. κι έχω μια κρυφή ελπίδα ότι θα γίνει..

Για παράδειγμα:

1. "Μπουνιές" ο Natkho στη προπόνηση με συμπαίχτη ή μέλος του προπονητικού team;

Stevens: "Άργησ... Πλάκα κάνω πασάκα μου! Κύριε πρόεδρε, χτίστε μια γέφυρα από το σπίτι του Natkho μέχρι το προπονητικό ή ναυλώστε ελικόπτερο!!!"

Stevens: "Δεν σε βόλεψε παλικάρι μου εκείνη τη μέρα; Δεν πειράζει, στείλε εσύ ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα και θα το εκτελέσουμε κατά γράμμα!"

Κατεβαίνει ο Σαββίδης σαν άλλος Βουλινός στον αγωνιστικό χώρο, απαιτεί επανάληψη του αγώνα, αλλιώς φεύγει!

Απόσυρση όλων των άλλων φανελών όλων των ποδοσφαιριστών (ακόμα και παλιών) και αντικατάστασή τους από φανέλες Natkho και παύση πώλησης φανέλας οποιουδήποτε άλλου παίχτη μέχρι το 2050 και ας φύγει ο Natkho!
να σε κανω μια ερωτηση ρε συ ρομαν
υπαρχει καποιος λογος που τρολαρεις συνεχεια?
πραγματικα πιστευω οτι εχεις την καλλιεργεια και την πνευματικοτητα να εκφραζεις αποψεις πολυ πιο ουσιωδης και εποικοδομητικες .
πραγματικα δεν θελω να το παρεις αρνητικα το ποστ μου,απλα σκεψου το λιγακι
Άβαταρ μέλους
Ale

Δημοσίευση από Ale »

Despe, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά αν ήταν έτσι το τρολάρισμα, θα ήθελα να ήμουν ο υπαρχηγός των τρολ με αρχηγό τον Roman. Το χιούμορ είναι κάτι που το καταλαβαίνεις όταν λείπει. Τέτοιου είδους μέλη και μια χαρά περνούν τις απόψεις τους και προσφέρουν και αφορμές για να ξεσκάσουμε από την μαυρίλα που ζούμε. Άλλα είναι τα τρολ και έχουμε ουκ ολίγα μεταξύ μας ;) .

Επίσης:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ROMAN!!!
:mrgreen:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

Μείνε. σε έχουμε ανάγκη.
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Για να δουμε χαιρι και προκοπη σαν ομαδα απο την μεση και μπροστα .. οι 6 δηλαδης απο τους 11 πρεπει να ειναι στο επιπεδο του μπιριμπα...( αντε ενα κλικ κατω )

Η μαγκια ειναι να πεισεις τετοιας ποιοτητας παιχτες να ερθουν να παιξουν μπαλα στο ελλαντα.
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

K_geo έγραψε:Μείνε. σε έχουμε ανάγκη.
Που να μεινει K_geo μ αυτα που βλέπει?Μόνο για τον κόσμο?Επαγγελματίας είναι.
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

slidar έγραψε:Για να δουμε χαιρι και προκοπη σαν ομαδα απο την μεση και μπροστα .. οι 6 δηλαδης απο τους 11 πρεπει να ειναι στο επιπεδο του μπιριμπα...( αντε ενα κλικ κατω )

Η μαγκια ειναι να πεισεις τετοιας ποιοτητας παιχτες να ερθουν να παιξουν μπαλα στο ελλαντα.
Μια οδός υπάρχει... €€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
Άβαταρ μέλους
Χωρικός

Δημοσίευση από Χωρικός »

kataramenos5 έγραψε:
Που να μεινει K_geo μ αυτα που βλέπει?Μόνο για τον κόσμο?Επαγγελματίας είναι.
και πότε ακριβώς τον είδε Μπιρίμπας τον υπέροχο λαό του ΠΑΟΚ;;;;;;;
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

desperando έγραψε:
RoMaN έγραψε:Δεν είχες όρεξη πασάκα μου χθες;;

Πάρε όρεξη να 'χεις:

Και μη ξεχνάμε:

Για παράδειγμα:

να σε κανω μια ερωτηση ρε συ ρομαν
υπαρχει καποιος λογος που τρολαρεις συνεχεια?
πραγματικα πιστευω οτι εχεις την καλλιεργεια και την πνευματικοτητα να εκφραζεις αποψεις πολυ πιο ουσιωδης και εποικοδομητικες .
πραγματικα δεν θελω να το παρεις αρνητικα το ποστ μου,απλα σκεψου το λιγακι
Θα μιλήσω ειλικρινά και δεν το παίρνω αρνητικά το post σου, έλεος, κριτική κάνεις και είναι πάντα καλοδεχούμενη! :)
Δεν θα το έλεγα συνεχώς trollάρισμα, είμαι αρκετά χρόνια εδώ ώστε να το κάνω τόσο πολύ και νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος.

Το χιούμορ βγαίνει αυθόρμητα (όπως κάθε post μου εδώ μέσα) και γι'αυτό το εκφράζω, συνήθως είναι από τις πρώτες αντιδράσεις μου γενικότερα (εκτός βέβαια από όταν ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να 'μαι σοβαρός). Υπάρχουν φορές που λέω "Τι έγραψα ρε *αλάκα;" και πιστεύω ότι ένας 15χρονος θα έβρισκε ευφυέστερο αστείο να πει. Υπάρχουν και άλλες που γελάω με τα δικά μου αστεία (κάτι που είναι καλό, γιατί ο πήχυς προσωπικά είναι ψηλά).

Όσον αφορά τη καλλιέργεια και τη πνευματικότητά μου: Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, αλήθεια, δικαιώνομαι που σε είπα να γυρίσεις στο Paokmania ( :mrgreen:)! Έχω παρατηρήσει ότι αν πω την άποψή μου (και για να 'ναι ξεκάθαρη πρέπει να κάνω μακροσκελή posts), θα συμβούν δύο τινά:

α) θα πέσουν να με φάνε (κυρίως λόγω ηλικίας ή λανθασμένης άποψης, οπότε με πάτημα την ηλικία μου θα με "την πουν" και πιο εύκολα)
β) θα ενδιαφερθεί κάποιος να ανοίξει διάολγο, οπότε πάλι καταλήγουμε στα σεντόνια, τα οποία κουράζουν και αυτόν που τα γράφει αλλά και τους άλλους που τα διαβάζουν (πολλές φορές, όταν προσπερνάω "σεντόνι", αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγγνώμη!)

Οπότε μιλάω συχνά έτσι.. Είναι και χρήσιμο το humor, όπως λέει ο Ale, ξεχνιόμαστε λίγο...κι εγώ το 'χω ανάγκη σίγουρα!
Ale έγραψε:Despe, με το συμπάθειο κιόλας, αλλά αν ήταν έτσι το τρολάρισμα, θα ήθελα να ήμουν ο υπαρχηγός των τρολ με αρχηγό τον Roman. Το χιούμορ είναι κάτι που το καταλαβαίνεις όταν λείπει. Τέτοιου είδους μέλη και μια χαρά περνούν τις απόψεις τους και προσφέρουν και αφορμές για να ξεσκάσουμε από την μαυρίλα που ζούμε. Άλλα είναι τα τρολ και έχουμε ουκ ολίγα μεταξύ μας ;) .

Επίσης:
:mrgreen:
Μπαναρισμένε Ale (η μια βδομάδα είναι πολλή, κι επειδή πιστεύω ότι η απόφαση λήφθηκε εν βρασμώ, λόγω της ήττας και του ντου στο forum, ξανασκεφτείτε το..) σ'ευχαριστώ κι εσένα για τα λόγια σου, είναι κι αυτά σημαντικά για 'μένα! :)

Όσο για αυτό με τα χέρια..δεν έχω πρόβλημα να απλώνετε χέρι σε 'μένα, αρκεί να 'στε γυναίκες 18-45 με νούμερο σουτιέν μεγαλύτερο από Β. Αν δεν το 'χετε αυτό, τότε όντως

Trollάρισμα πάντως κάνω περισσότερο σε φίλους στο Facebook, όχι εδώ.. Εδώ απλώς γράφω καμιά *αλακία να περνάει η ώρα μου :mrgreen:

Και συγγνώμη που δεν απάντησα νωρίτερα!
Δεν έφυγα ποτέ συνάδελφε!

Αν το χιούμορ μου ενοχλεί, είναι *αλακία ή ξεπερασμένο κτλ, πείτε με! :)
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

1) Σιγά ρε ψώνιο που λέει εσένα ότι σε έχουμε ανάγκη
2) Αυτή η ηλικία... Αν δεν έχεις δει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή, δεν αξίζεις να μιλάς.....
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

1) Πάντως δεν είδα να λέει εσένα... :mrgreen:
2) Είσαι ρέμπελος! 8-)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”