Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
- ΑποστόληςΑ
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Στην απίθανη περίπτωση που πάρουμε κάποιον παίκτη τους θα έχει δικαίωμα να μας ενισχύσει με Tottenham;
οι κινησει; για ενισχυση ειναι για το καλοκαιριΑποστόληςΑ έγραψε:Στην απίθανη περίπτωση που πάρουμε κάποιον παίκτη τους θα έχει δικαίωμα να μας ενισχύσει με Tottenham;
μαγκες τον σοσα τον βλεπω να καθετε μαδριτη!!θα ηθελα τον 28 λινο τους.και μετα εναν απο δεξια και ας κανουν και αντεπιθεσεις!! 

Σόσα δύσκολα. πολύ δύσκολα....
αυτόν τον Cristaldo αν μπορούσαμε να τσιμπήσουμε θα ήμουν οκ......
οι υπόλοιποι δύσκολα, πολύ δύσκολα......
αυτόν τον Cristaldo αν μπορούσαμε να τσιμπήσουμε θα ήμουν οκ......
οι υπόλοιποι δύσκολα, πολύ δύσκολα......
Οπως εγραψαν και αλλοι φιλοι,εξτρεμ,εξτρεμ,εξτρεμ και εξτρεμ,μετα την καταρα του Ιβιτς χτιζεται και καταρα του βιερινια σιγα σιγα.
αν δεν παραμείνει ο Στόχ σίγουρα ένα εξτρέμ. αν δεν παραμείνει και ο Ολίσε τότε 2 εξτρέμ αν φύγει και ο Γεωργιάδης, 2 εξτρέμ και ένα τσικό.............
αν ο ένας έχει ήδη οικογένεια στην Ελλάδα, τότε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!
αν ο ένας έχει ήδη οικογένεια στην Ελλάδα, τότε ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!

Αυτη τη στιγμη κανονικο εξτρεμ δεν υπαρχει καθως δεν υπαρχουν παικτες Στοχ και Ολισε.Αν η ομαδα ειχε 2 στοιχειοδως καλα εξτρεμ θα ειχε εντελως διαφορετικη εικονα ακομα και με τον Στεφενς
.

αν εννοείς κλασσικό εξτρέμ του ασβέστη, ναι. με αστερίσκο στον Λουκά όταν παίζει αριστερά.....
- ΑποστόληςΑ
ΕΞΤΡΕΜ: Αυτό που μας λείπει. Μέ δύο καλά εξτρέμ τύπου Vieirinha θα απογειωθεί και η αποτελεσματικότητα του Αθανασιάδη.
Ο Stoch μόνον όταν παίζει καλά μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του εξτρέμ (5-8% των αγώνων που συμμετέχει), ενώ ο Lucas δεν είναι εξτρέμ. Ο Ολίσε δεν νομίζω να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
ΥΓ: Πάλι συμφωνώ με josh (η βλάβη μου είναι ανήκεστος και η κατάστασή μου μη αναστρέψιμη)
Ο Stoch μόνον όταν παίζει καλά μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του εξτρέμ (5-8% των αγώνων που συμμετέχει), ενώ ο Lucas δεν είναι εξτρέμ. Ο Ολίσε δεν νομίζω να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
ΥΓ: Πάλι συμφωνώ με josh (η βλάβη μου είναι ανήκεστος και η κατάστασή μου μη αναστρέψιμη)
πως δεν υπάρχει...Μακάρι να κάνει το χολέβας πουτάν@ απόψε.......
υσ. λογικά παρερμηνεύτηκε το "εξτρέμ του ασβέστη". εννοώ κλασσικό winger με ταχύτητα και καλή σέντρα που θα αρέσκεται στο να ανοίγεται στη γραμμή και όχι να συγκλίνει με το αντίθετο πόδι...
Ο Λουκάς γιατί δεν είναι εξτρέμ;;;;;;;;

υσ. λογικά παρερμηνεύτηκε το "εξτρέμ του ασβέστη". εννοώ κλασσικό winger με ταχύτητα και καλή σέντρα που θα αρέσκεται στο να ανοίγεται στη γραμμή και όχι να συγκλίνει με το αντίθετο πόδι...
Ο Λουκάς γιατί δεν είναι εξτρέμ;;;;;;;;

Επειδή η έννοια του ασβέστη έχει πολλές ερμηνείες (ουσιαστικά ο ασβέστης προφυλάσσει τους αυτούς που δεν έχουν ντρίπλα), εγώ πάω με το από κάτω:

Και όχι μόνο του Κλάους. Και κατά προτίμηση τον ίδιο τον Αντελίνιο.ΑποστόληςΑ έγραψε:ΕΞΤΡΕΜ: Αυτό που μας λείπει. Μέ δύο καλά εξτρέμ τύπου Vieirinha θα απογειωθεί και η αποτελεσματικότητα του Αθανασιάδη. ......

Να! ένα τέτοιο για να ξεκαθαρίζουμε τους "όρους"
και....... όποιον θέλει ο DC!!!
[youtube]4ldhQNSX16I[/youtube]

[youtube]4ldhQNSX16I[/youtube]
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τρί 25 Φεβ 2014, 16:12, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.