14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- alex ntepo
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Καλά δεν είχανε πει για ίωση και για Σπυρόπουλο και Τζαβέλλα; Μήπως ρε παιδί μου πάει από τον ένα στον άλλο; Αυτό μπορεί να συμβεί και δε τους πιάνει όλους στον ίδιο βαθμό.
Όχι, πιο πολύ γουστάρουμε σενάρια από την απλή λογική που αναφέρεις ( μεταδοτική η ίωση ) με αποτέλεσμα εάν πάει να κολλήσει και άλλους.
- Μπαρκαρούτσος
Ακόμα και στην ίωση να είμαστε καχύποπτοι;;
Κι εγώ άρρωστος είμαι τώρα..
Ή δεν είμαι;
Μήπως λουφάρω;
Μήπως με έβαλαν να το λέω;
Εντάξει, είπαμε, αρρώστησε ο άνθρωπος και αντί να πούμε ένα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, αρχίσαμε τα

σαν άλλοι Παπακαυλιάτηδες..
Κι εγώ άρρωστος είμαι τώρα..
Ή δεν είμαι;
Μήπως λουφάρω;
Μήπως με έβαλαν να το λέω;
Εντάξει, είπαμε, αρρώστησε ο άνθρωπος και αντί να πούμε ένα ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, αρχίσαμε τα

σαν άλλοι Παπακαυλιάτηδες..
Σαλπιγκιδης Κατσουράνης ο κόσμος ανάποδα να γυρίσει αν δε τραυματιστούν Μουντιάλ θα πανε σίγουρα. Ο ένας 33 ο άλλος 36 αν τους πει ο Στεφενς οτι απο δώ και πέρα θα παίξετε σε 10-11 παιχνίδια κολοτουμπες θα κάνουνε προκειμένου και ξεκούραστοι να ειναι αλλα και να μη ρισκάρουν κάποιο τραυματισμό. Οπότε όλα αυτά μου ακούγονται ως κλασικές @@ριες των ΑΡΔ. Ειδικά για Σαλπιγκιδη που αγωνιστικά εγώ δεν τον πάω αλλα στα χαρακτήρας κάθε άλλο παρά γκρινιάρης και προβληματικός ειναι....
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Σε λίγο και οι ιώσεις θα κουκουλώνονται στον ΠΑΟΚ. Ρε τι έχουμε πάθει... 

Επισης μπορουμε να πουμε οτι τον κολλησε ο νινης επιτηδες που ηταν αρρωστος κ ειναι κ hot ονομα για μπινελικια τελευταια.
- Sick Bastard
Μια καμπάνα να, με το συμπάθειο, τις προάλλες.Sick Bastard έγραψε:
Ελπίζω μόνο η αμπαλίασή σου να μην είναι κολλητική.
Δεν την άκουσες.
Επιτέλους κι ένας προπονητής που έχει τα στοιχειώδη κάκαλα να πει την αλήθεια.
Για την εθνική των 30φευγάχρονων και των 7 ματς την σεζόν, είσαι σούπερ.
Για τον ΠΑΟΚ που θέλει τα γκολ σου κι όχι τα gif και τα βιντεάκια με τις σαβούρντες είσαι για πάγκο.
Δέξου του, να το δεχτούν και οι συγγενείς σου, γιατί πάνω απ όλα είσαι ΠΑΟΚσάκι και την πονάς την ομάδα, νες πα;
- Μπαρκαρούτσος
K_geo έγραψε:"επ! πάρτα! σε κόλλησα!τώρα θα παίξω εγώ!!"![]()

Σαν τα παιχνίδια που παίζαμε στο σχολείο που είχε κάποιος το "κάτι" και κυνηγούσε τους άλλους για να τους "το" δώσει!

Καλα κανει ο Χουμπ, αυτος ξερει ποιος πρεπει να ειναι στην αποστολη και ποιος οχι. Αλλα εισαι εντελως αστειος προσωπικα και το δειχνεις συνεχως με αυτα που γραφεις.Sick Bastard έγραψε:Μια καμπάνα να, με το συμπάθειο, τις προάλλες.Sick Bastard έγραψε:
Ελπίζω μόνο η αμπαλίασή σου να μην είναι κολλητική.
Δεν την άκουσες.
Επιτέλους κι ένας προπονητής που έχει τα στοιχειώδη κάκαλα να πει την αλήθεια.
Για την εθνική των 30φευγάχρονων και των 7 ματς την σεζόν, είσαι σούπερ.
Για τον ΠΑΟΚ που θέλει τα γκολ σου κι όχι τα gif και τα βιντεάκια με τις σαβούρντες είσαι για πάγκο.
Δέξου του, να το δεχτούν και οι συγγενείς σου, γιατί πάνω απ όλα είσαι ΠΑΟΚσάκι και την πονάς την ομάδα, νες πα;
- Sick Bastard
Τα γεγονότα για άλλη μια φορά σε διαψεύδουν οικτρά.
Για να μην πω τίποτα άλλο και παρεξηγηθείς.
Για να μην πω τίποτα άλλο και παρεξηγηθείς.
Sick θεωρείς ότι αν δεν υπήρχε η ίωση , δε θα τον έπαιρνε στην αποστολή ( για να μη πω δε θα έπαιζε)?
Νομίζω είναι απλή η περίπτωση αλλά τη τραβάτε !
Αν ο παίκτης ήταν ετοιμοπόλεμος , θα ήταν στην αποστολή με κάποιες σεβαστές πιθανότητες να παίξει.. τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο <!!!!!
Νομίζω είναι απλή η περίπτωση αλλά τη τραβάτε !
Αν ο παίκτης ήταν ετοιμοπόλεμος , θα ήταν στην αποστολή με κάποιες σεβαστές πιθανότητες να παίξει.. τίποτα παραπάνω , τίποτα λιγότερο <!!!!!
- Sick Bastard
Dimg ηρέμησε παρακαλώ.
Sick η κουβέντα είναι ανούσια, όσο δεν υπάρχουν στοιχεία. Είναι και επικίνδυνη, δυο μέρες πριν το ματς. Έγινες κατανοητός, πάντως.
Sick η κουβέντα είναι ανούσια, όσο δεν υπάρχουν στοιχεία. Είναι και επικίνδυνη, δυο μέρες πριν το ματς. Έγινες κατανοητός, πάντως.
βασικά, για να γίνουν μερικά πράγματα πολύ πιο απλά θα παραθέσω 2 γεγονότα.
1) στην δουλειά μου σήμερα λείπουν πάνω απο τους μισούς. ΜΕ ΓΡΙΠΗ. ΙΟ.
2) εγώ τώρα που πάω σπίτι προσέχω για να μην κολλήσω τους υπόλοιπους.
συμπέρασμα: ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΕΠΟΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΩΝ ΤΗς ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
και για του λόγου το αληθές δώστε βάση:

1) στην δουλειά μου σήμερα λείπουν πάνω απο τους μισούς. ΜΕ ΓΡΙΠΗ. ΙΟ.
2) εγώ τώρα που πάω σπίτι προσέχω για να μην κολλήσω τους υπόλοιπους.
συμπέρασμα: ΠΡΟΣΟΧΗ. Η ΕΠΟΧΗ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΣΗ ΕΠΙΔΗΜΙΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΙΩΝ ΤΗς ΓΡΙΠΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ.
και για του λόγου το αληθές δώστε βάση: