Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
- efthimis_paok
Re: Νέα συνθήματα και προτάσεις για την κερκίδα
Αρκετά με το fake μοντέλο, πραγματικα. Δεν ξερει καν πως γράφεται ο Gaultier.montelo έγραψε:Συμφωνω παιδια..επισης θα πρεπει να ελαττωθει το βρισιμο γιατι ερχονται και μικρα παιδια στο γηπεδο...
Εμενα η προταση μου ειναι αυτη γιατι συναδει και με την δουλεια μου...ειναι το ηρθαμε παλι να προσκυνησουμε με ευρωπαικα κριτηρια τωρα που ο ΠΑΟΚ αλλαζει επιπεδο οπαδικο...
Ηρθαμε παλι για να προσκυνησουμε την σοουμπιζ σου δικεφαλε..
Πουλα τους τρελα για να τους φωτογραφησουμε
Να μη στραβωσει τακουνι ποτε...
Κι οταν τα αεροπλανα ξανα θα γεμισουμε..
Για να ντυθουμε με Gucci-Gotie
Victoria Secret ξανα θα αγνοησουμε και παλι θα μαστε εκει αετε...
Μάλιστα! Μία εβδομάδα εκτός συχνότητας Paokmania και μετά βλέπουμε! Ή σε τοίχο μιλάμε ή σε ένα ιδιαίτερα ευφυή άνθρωπο, που όμως η ευφυΐα του δεν τον βοήθησε να αποφύγει αυτό που μόλις έγινε! Λυπάμαι πάρα πολύ, αλλά εάν εσύ περνιέσαι για έξυπνος, εγώ δεν θέλω να περνιέμαι για βλάκας. Εξάντλησες και την επιείκεια και τα όρια της υπομονής μου!
Και θα πρέπει να αλλάξεις και την υπογραφή σου, εάν θέλεις να εγκριθεί οποιοδήποτε άλλο σχόλιό σου.
Ντίνος
- Dinos_Liverpool
Μιας και ούτως ή άλλως είμαστε οφ τόπικ, αλλά και γνωρίζοντας πως θα με μαστιγώσει αύριο απο κοντά ο Ντίνος, δεν άντεξα στην πρόκληση και παραθέτω το εξής επικό, τραβηγμένο προ ολίγου απο την κεντρική...

Όπως θα έλεγε και μια ψυχή, καλέ αυτοί μας κράζουν!

Όπως θα έλεγε και μια ψυχή, καλέ αυτοί μας κράζουν!
- Dinos_Liverpool
Ποιο είναι αυτό το Ντίνος, που είπε το Rain;
Edit: Αχά... το διορθώσαμε, βλέπω, μικρέ!
Edit: Αχά... το διορθώσαμε, βλέπω, μικρέ!
- kataramenos5
"Όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της UEFA Μισέλ Πλατινί θα δώσει το παρών στην Τούμπα στις 20/2 για να παρακολουθήσει το παιχνίδι με την Μπενφίκα."
Και τώρα τι κάνεις ?
α)Το παίζεις το καλό παιδί και δείχνεις μια Τούμπα φρόνιμη σαν σχολική γιορτή(απ αυτά που γουστάρει ο Μισέλ) ελπίζοντας να μας συμπαθήσει(ενόψει κλήρωσης ΤσουΛου το καλοκαίρι) .
β) Το παίζεις ψιλοαδιάφορος λες και δεν υπάρχει και κανεις όπως συνήθως.
ή
γ)Κανεις την Τούμπα κόλαση και του σηκώνεις ενα τεράστιο πανο, που μιλάει για την μοναδική ομάδα στον κόσμο που δεν έχει παρει κόκκινη κάρτα για 3 χρόνια και απαιτείς δικαιοσύνη απ την UEFA ζοχαδιαζοντάς τον (και πιθανώς αποχαιρετώντας τα όνειρα για ομίλους ΤΣ.Λ.)
Να υπενθυμίσουμε οτι δεξί χερι του Μισέλ και Νο 3 στη UEFA ειναι ο Θ.Θεοδωρίδης , ο γιος του γνωστού κυρ Σάββα .Τα θυμάστε ακόμα εκείνα τα 3 πέναλτι και τις 3 αποβολές(πρώτη και μοναδική φορά σε αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ ) στο κρίσιμο ματς του γαύρου με τη Αντερλεχτ ?
Κι ενα ακόμα ερώτημα :Πώς καταδέχτηκε ο πολύς κύριος Πλατινί να ερθει στην ταπεινή μας Τούμπα?Αυτός απ ότι ξέρω έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα πλούτη και τα μεγαλεία.Ε κυριε Ιβαν μας?
Και τώρα τι κάνεις ?
α)Το παίζεις το καλό παιδί και δείχνεις μια Τούμπα φρόνιμη σαν σχολική γιορτή(απ αυτά που γουστάρει ο Μισέλ) ελπίζοντας να μας συμπαθήσει(ενόψει κλήρωσης ΤσουΛου το καλοκαίρι) .
β) Το παίζεις ψιλοαδιάφορος λες και δεν υπάρχει και κανεις όπως συνήθως.
ή
γ)Κανεις την Τούμπα κόλαση και του σηκώνεις ενα τεράστιο πανο, που μιλάει για την μοναδική ομάδα στον κόσμο που δεν έχει παρει κόκκινη κάρτα για 3 χρόνια και απαιτείς δικαιοσύνη απ την UEFA ζοχαδιαζοντάς τον (και πιθανώς αποχαιρετώντας τα όνειρα για ομίλους ΤΣ.Λ.)
Να υπενθυμίσουμε οτι δεξί χερι του Μισέλ και Νο 3 στη UEFA ειναι ο Θ.Θεοδωρίδης , ο γιος του γνωστού κυρ Σάββα .Τα θυμάστε ακόμα εκείνα τα 3 πέναλτι και τις 3 αποβολές(πρώτη και μοναδική φορά σε αγώνες στο Τσάμπιονς Λιγκ ) στο κρίσιμο ματς του γαύρου με τη Αντερλεχτ ?

Κι ενα ακόμα ερώτημα :Πώς καταδέχτηκε ο πολύς κύριος Πλατινί να ερθει στην ταπεινή μας Τούμπα?Αυτός απ ότι ξέρω έχει ιδιαίτερη αδυναμία στα πλούτη και τα μεγαλεία.Ε κυριε Ιβαν μας?
Να τον αποκλείσουμε στο αεροδρόμιο και να μην πατήσει το πόδι του στην Τούμπα.
Την τελευταία φορά που το έκανε, χάσαμε από την Στουτγάρδη.
Τί με θύμησες τώρα... Σκ@τόβροχο και Λουμπόγια. Πίκρα μεγάλη, λαίμαι. Να μην πατήσει ο κατσικοπόδαρος στην Τούμπα. Να φύγει, να πάει αλλού.DC έγραψε:Να τον αποκλείσουμε στο αεροδρόμιο και να μην πατήσει το πόδι του στην Τούμπα.
Υ.γ.: Ήταν η χρονιά που ο Τζον Γου είπε το αξεπέραστο, πως η συμμετοχή μας τότε στο ουέφα είχε φέρει χασούρα στα ταμεία... Μεγάλες στιγμές...
δικεφαλε θεε για σενα μονο ζω
και οπου πας εσυ,πιστα σ'ακολουθω
ακομα κ αν επαιζες στον ουρανο
εγω θα πεθαινα για να σε δω
με ρυθμο απο το 1:05 - 1:22 του τραγουδιου
http://www.youtube.com/watch?v=pOTp4l7Leqc
και οπου πας εσυ,πιστα σ'ακολουθω
ακομα κ αν επαιζες στον ουρανο
εγω θα πεθαινα για να σε δω
με ρυθμο απο το 1:05 - 1:22 του τραγουδιου
http://www.youtube.com/watch?v=pOTp4l7Leqc
πολύ καλό!!!!!!!!!
ΥΓ: όσο το σιγοτραγουδώ φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ.
αργά στην αρχή και με πιο γρήγορο ρυθμό όσο πάει και στο τέλος χειροκροτήματα.

κάγκελο.....

ΥΓ: όσο το σιγοτραγουδώ φαίνεται ΤΕΛΕΙΟ.
αργά στην αρχή και με πιο γρήγορο ρυθμό όσο πάει και στο τέλος χειροκροτήματα.

κάγκελο.....

-
mporei kapoios na mas grapsei to xtesino syn8hma??apo to 82ewsto90 akougotan
αν δεν κανω λαθος επειδη εχει ψιλοκολλησει και το μυαλο μου...
καλο αφανισμο π@υτανας γιοι
στη β και στη γ εθνικη
και αντε στα χωρια ρουφιανοι ερπετα
στην α δεν θα παιξετε ξανα
σε ρυθμο με πετρες δυναμιτες και στυλο...
καλο αφανισμο π@υτανας γιοι
στη β και στη γ εθνικη
και αντε στα χωρια ρουφιανοι ερπετα
στην α δεν θα παιξετε ξανα
σε ρυθμο με πετρες δυναμιτες και στυλο...
- kataramenos5
Μηπως ξερεις κι απο ποιο τραγούδι είναι ο ρυθμός sera?
με μεγάλη επιφύλαξη , ο ρυθμός είναι ενός γαύρικου συνθήματος(προφανώς και αυτοί απο έξω το κλέψανε) .. δε ξέρω αν προυπήρχε στην Ελλάδα.