Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Asimos

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από Asimos »

Πως τα καταφέρνουμε πάντα έτσι;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Πραγματικα λυπαμε ρε ασιμε αληθεια σου λεω.
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Bono. έγραψε:
Sick Bastard έγραψε: Ωραία όλα αυτά, αλλά, εκείνη η φώτο με τον Σκόνδρα και τον Μαρινάκη να τρώνε μαζί, εδώ δεν την είχα δει;
Θέλω να πω κι οι σκώληκες δεν έχουν χαρακτηριστεί παράρτημα με τους Τάτους και τα τέτοια;
Όχι;
Λάθος θυμάμαι;
Oχι, δεν θυμάσαι λάθος, κάθε άλλο μάλιστα.
Απλά πέρυσι έπρεπε να μείνουν και έμειναν, φέτος προέχει να μείνουν κάποιοι άλλοι προφανώς επειδή τα συμφέροντα του νταβατζή της λίγδας εξυπηρετούνται καλύτερα.
Ενω τα συμφέροντα του σκουληκιού ποια είναι;;

Ταίζουν σανό τα ζα τους για πόλεμο του συστήματος εναντίον τους,ταιζόμαστε κι εμείς;;

Θέλουν να πέσουν(όχι ότι κι αν δε θέλανε θα την πηδούσανε...) και όλα τα λοιπά είναι για κατανάλωση...

Υ.Γ. ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ....
Άβαταρ μέλους
xlebouras

Δημοσίευση από xlebouras »

ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ.

Α ρε πουσταρη παλι τα καταφερες :lol:
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Κερδίσαμε σήμερα, πάμε στη Πορτογαλέζα με όρεξη και διάθεση, το λήκι πήρε πούλο από Ά Εθνική, εμείς έχουμε ηρεμήσει... και ξαφνικά... ΜΠΑΜ!

Για τον Άγγελο; Και γω τον γουστάρω για 2-3 λόγους, τον έχω αβατάρι να κουτουπώνει τον Ζουμπούλη αλλά μέχρι εκεί..

Τεσπα...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

obanebane έγραψε:@ kataramenos Το εχεις ξανακανει αυτη τη φορα το προσπερναω γιατι δεν αξιζει τον κοπο.
:shock: :shock: :shock:

Εγω γραφω
Ειναι αλήθεια οτι αυτη η αβάσταχτη πικρα για την αδικια σε βάρος του συμπολίτη μας έχει συγκλονίσει όλους και τα νευρα ειναι τεντωμένα.Κουραγιο, ο καιρος γιατρεύει τις πληγές.
για να το γυρίσω στην πλακα και να ηρεμήσει η κατάσταση.Μη βλέπεις παντου επιθέσεις.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Το ξερω ρε γραψε λαθος απλα στεναχωρηθηκα και με τον ταγμα ειλικρινα σου μιλαω.
Περιμενα λιγο σεβασμο γιατι ειμαστε μετρημενοι στα δαχτυλα αυτοι που συμμετεχουμε εδω μεσα τοσα χρονια.
Δε πειραζει καλη καρδια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

obanebane έγραψε:
DC έγραψε:.....
Φάουλ. 8-)

Το φαουλ ειναι δικο μου η του Αναστασιαδη?
.........
Επειδη εχω πληρη επιγνωση αυτων που γραφω δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν, διαφωνειστε οσο θελετε αλλα υποδειξεις οχι.
Δικό σου αλλά εγώ ήμουν καλό παιδί και δεν έκανα υποδείξεις. :lol:
Μέρα χαράς είναι σήμερα, μη με την χαλάσεις. :|
Άβαταρ μέλους
obanebane

Οκ ρε ντι σι εχεις δικιο,για αλλου πηγαινε η απαντηση μου και σε πηραν εσενα τα σκαγια.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Άκου Ομπανεμπάνε, σκασίλα μου για μένα. Αντέχω πολλά. 8-)
Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος "καβγάς" είναι εδώ μέσα. Όμως, πριν πέταξες χοντράδα. Μην μπλέκετε παιδιά και συγγενείς γενικότερα, γιατί καμιά στιγμή θα πετάξει κανείς καμιά ομορφιά για μάνες και θα μπουρδελέψει κάργα το πράμα.
Δεν μοιάζεις για μ@λ@κ@ς.
Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις για να ισιώσει η φάση και κοίταξε να το εννοείς. ;)
Φιλικά και σόρι για την υπόδειξη. :D
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οταν αναφερεις τα παιδια καποιου για το γαμωποδοσφαιρο τοτε εισαι φαουλ και χανεις το οποιο δικιο ειχες.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stephanos έγραψε:
ron-swanson έγραψε: Οταν μας σφαξανε με Σπαθα, εσεις πιονια τα παιζατε μαγκες οτι μας κοψατε το πρωταθλημα. Ενα σκουληκι δεν βρηκα που να παραδεχτηκε την σφαγη τοτε.
Οφείλω να ομολογήσω ότι φίλος :oops: υποστηρικτής την εν λόγω ομάδας, ήταν έξω φρενών μετά τη σφαγή, γιατί προτιμούσε να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ παρά ο βάζελος! Μόνο αυτόν λυπάμαι, όπως και τους πιτσιρικάδες παίκτες της ομάδας που φορτώθηκαν μια εκ των προτέρων αποτυχημένη αποστολή. Δεν πάνε για Β', αλλά για Γ', ακολουθώντας το παράδειγμα της κούλας, αλλά θα την πατήσουν γιατί αυτοί δεν θα μείνουν μία μόνο χρονιά εκεί.
Γενικώς, δεν χαίρομαι που πέφτει το σκουλήκι. Απλώς τους έχω γραμμένους στα @@ μου.

ΥΓ: Κοφτερή η ματιά του obanebane και δεν βλέπει μόνο στο παρόν. Respect. Όσο για τον Άγγελο, επαγγελματίας προπονητής είναι, αλλά αν δει κάτι που δεν του αρέσει δεν πρόκειται να μείνει.

Συμφωνώ 100%.

Τάγμα, ελπίζω αύριο πρωί να ξεχαστούν αυτά! Ήρεμα..
Ποιος θα postάρει φωτογραφίες της Sara εδώ μέσα;;;;
curtis

Δημοσίευση από curtis »

λοιπον....ευχαριστουμε τον αγγελο για τη προσφορα του στην ομαδα μας τον ΠΑΟΚ.αλλα οταν κραζουμε κ δεν ανεχωμαστε παραρτηματα με δανεικους στημενους αγωνες κλπ προιον χοντρου εεεε συγνωμη αλλα ο αγγελος ειναι φαουλ.αν θυμαμαι καλα ειχε ξαναδουλεψει εκει κ τον διωξανε.παραρτημα του γαβρου κ να πηγαινει εκει ο προπονητης που καποιοι θα ηθελαν στον ΠΑΟΚ κατι δεν κολαει ρε παιδια.κατα τ αλλα μας εχει πει εγω δεν θα πηγαινα ποτε σε 2 ομαδες,αρη κ ολυμπιακο.ο βαζελος ας πουμε μας ειναι πιο συμπαθης κατ εσε.στα παραρτηματα του γαβρου μια χαρα πηγες κ θα συνεχιζεις να πηγαινεις ομως.μου θυμιζεις κατι παλαιμαχους που ολο δηλωσεις κατα του προπονητη,τακτικες,λαθη,παικτες κ.α....μονο που εσυ εισαι κοουτς σε ομαδες που βριζει ολη η ελλαδα αγγελε.ο καθενας κρινετε απο τη πορεια του κ τις επιλογες του κ εσυ επελεξες να εισαι προπονητης σε παραρτημα της ομαδας που δεν θα πηγαινες ποτε....αναρωτιεμαι τι να λενε καποιοι που σε ονειρευονται προπονητη στον ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Ρε παλικάρια ποιος ανέφερε παιδιά; Και μάλιστα υποτιμητικά; Πρώτος ο τάγμα έκανε υπόδειξη και ο μπανε του είπε υποδείξεις στα παιδιά σου, τι να έλεγε "αυτά αλλού" Η κάτι παρόμοιο...

Προς τι τα νεύρα; Θεωρώ άδικο το πέσιμο...

Τάγμα : yellowcard: για τον τρόπο που μίλησες κυρίως την δεύτερη φορά...
dtown

Δημοσίευση από dtown »

curtis έγραψε:λοιπον....ευχαριστουμε τον αγγελο για τη προσφορα του στην ομαδα μας τον ΠΑΟΚ.αλλα οταν κραζουμε κ δεν ανεχωμαστε παραρτηματα με δανεικους στημενους αγωνες κλπ προιον χοντρου εεεε συγνωμη αλλα ο αγγελος ειναι φαουλ.αν θυμαμαι καλα ειχε ξαναδουλεψει εκει κ τον διωξανε.παραρτημα του γαβρου κ να πηγαινει εκει ο προπονητης που καποιοι θα ηθελαν στον ΠΑΟΚ κατι δεν κολαει ρε παιδια.κατα τ αλλα μας εχει πει εγω δεν θα πηγαινα ποτε σε 2 ομαδες,αρη κ ολυμπιακο.ο βαζελος ας πουμε μας ειναι πιο συμπαθης κατ εσε.στα παραρτηματα του γαβρου μια χαρα πηγες κ θα συνεχιζεις να πηγαινεις ομως.μου θυμιζεις κατι παλαιμαχους που ολο δηλωσεις κατα του προπονητη,τακτικες,λαθη,παικτες κ.α....μονο που εσυ εισαι κοουτς σε ομαδες που βριζει ολη η ελλαδα αγγελε.ο καθενας κρινετε απο τη πορεια του κ τις επιλογες του κ εσυ επελεξες να εισαι προπονητης σε παραρτημα της ομαδας που δεν θα πηγαινες ποτε....αναρωτιεμαι τι να λενε καποιοι που σε ονειρευονται προπονητη στον ΠΑΟΚ.
Μιλα για τον εαυτο σου.Η αλλη οψη του ιδιου νομισματος ειναι και ο σιχαμενος βαζελος.Ντροπη να γραφονται τετοια πραγματα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”