Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
-
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Αυτο που γυρναει στο μυαλο μου απο την ωρα που τελειωσε το ματς του ρουλη ειναι: "δανεικα, τα παντα ειναι δανεικα".
Οταν μας σφαξανε με Σπαθα, εσεις πιονια τα παιζατε μαγκες οτι μας κοψατε το πρωταθλημα. Ενα σκουληκι δεν βρηκα που να παραδεχτηκε την σφαγη τοτε. Ε παρτε τωρα ρε πουθεναδες! Και την χειροτερη ομαδα εχετε και σας σφαζουν. Ετσι ειναι, γιατι ο χοντρος δεν ξεχασε οτι ησασταν η φιλιππινεζα. Πλακα σας κανει!! Σας δινει δανεικους και σωζει τα αλλα παραρτηματα του εις βαρος σας. Ταιριαστο τελος για μια σιχαμερη ομαδα.
Οταν μας σφαξανε με Σπαθα, εσεις πιονια τα παιζατε μαγκες οτι μας κοψατε το πρωταθλημα. Ενα σκουληκι δεν βρηκα που να παραδεχτηκε την σφαγη τοτε. Ε παρτε τωρα ρε πουθεναδες! Και την χειροτερη ομαδα εχετε και σας σφαζουν. Ετσι ειναι, γιατι ο χοντρος δεν ξεχασε οτι ησασταν η φιλιππινεζα. Πλακα σας κανει!! Σας δινει δανεικους και σωζει τα αλλα παραρτηματα του εις βαρος σας. Ταιριαστο τελος για μια σιχαμερη ομαδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Κυρ 23 Φεβ 2014, 22:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Το ματσάκι του ερπετού το έβλεπα και το καραγούσταρα. Το αποτέλεσμα, γιατί ποδοσφαιρικά το θέαμα δεν το βλέπεις ούτε στα τοπικά.
Δεν ξέρω αν πέρασε η μπάλα την γραμμή αλλά εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να ΜΗΝ την πέρασε και να ξαναπέσουν οι σκατορούφιανοι.

Δεν ξέρω αν πέρασε η μπάλα την γραμμή αλλά εύχομαι ΟΛΟΨΥΧΑ να ΜΗΝ την πέρασε και να ξαναπέσουν οι σκατορούφιανοι.
Φάουλ.obanebane έγραψε:....Ντροπη σου και εσενα αναστασιαδη που πηγες να προπονησεις τη θυγατρικη του καρκινου....

ώστε ο πλατανιας είναι παραρτημα ενώ ο παπαναστασιακος δεν είναι, το διαβασαμε και αυτό
οσοι αμφιβαλλουν, ας περιμενουν τις τελευταιες 5 αγωνιστικες και ας δουν με ποιους παιζουν οι σιχαμενοι
σσ είναι δυνατον να γραφεις για ντροπη του Αγγελου αδερφε? ελεος
οσοι αμφιβαλλουν, ας περιμενουν τις τελευταιες 5 αγωνιστικες και ας δουν με ποιους παιζουν οι σιχαμενοι
σσ είναι δυνατον να γραφεις για ντροπη του Αγγελου αδερφε? ελεος
Τεο 2 τωρα παν για γ εθνικηtheo G4 έγραψε:3 φορέςche4 έγραψε:εμεις ποτε δεν πεσαμε μλκες εκει στη β εθνικη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
2 φορες
![]()
![]()

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.Και αυτό περιλαμβάνει και τον Αγγελο, τον οποίον σέβομαι σαν ΠΑΟΚτσή απεριόριστα. Οσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέει ο μπάνε ας προσπαθήσουν να δουν και λίγο πέρα απ' τη μύτη τους. Αλλο πράγμα η χαρά για τον υποβιβασμό και τη επερχόμενη διάλυσή τους κι άλλο πράγμα η δημόσια επίδειξη δύναμης του χοντρού μέσα στα μούτρα όλων μας,που πλέον ελέγχει όχι μόνο ότι αφορά την ομάδα του αλλά οτιδήποτε αφορά την Σούπερ-λίγδα, πράγμα που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.obanebane έγραψε:Αυτη η αλητεια να μεινουν κατηγορια με το στανιο τα παραρτηματα του γαυρου ειναι απιστευτη.
Ντροπη σου και εσενα αναστασιαδη που πηγες να προπονησεις τη θυγατρικη του καρκινου.
Αν ειναι δυνατον να μετρησει τετοιο γκολ με αποφαση του εποπτη κιολας.
Δε το πιστευω οτι υπερασπιζομαι τα σκουληκια αλλα αυτο ειναι σφαγη.
υ.γ. Εκεί-εκεί στη Γ' Εθνική.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:obanebane έγραψε:Αυτη η αλητεια να μεινουν κατηγορια με το στανιο τα παραρτηματα του γαυρου ειναι απιστευτη.
Ντροπη σου και εσενα αναστασιαδη που πηγες να προπονησεις τη θυγατρικη του καρκινου.
ρε συ παληκαρε...ειμαι που ειμαι στο κρεβατωμενος,και δεν μπορω να παω στο γηπεδο...
με ανεβαζεις και εσυ την πιεση....ελεος...δλδ....τα σκεφτεσαι αυτα που λες...
ντροπη ειναι αυτο που γραφεις για τον ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ.....καταλαβες φιλος...
και το ονομα του ανθρωπου που σου πηρε το τελευταιο τροπαιο σου με απληρωτους παικτες...
...να το γραφεις με κεφαλαια....
αντε γιατι η αχαριστια εχει χτυπησει κοκκινο εδω μεσα...
Υποδειξεις στα παιδια σου,και πριν παραθεσεις καποιον να βλεπεις και ποιος ειναι αυτος.
Γιατι αυτο το τσουβαλιασμα και η υποτιμηση εδω μεσα εχει ξεπερασει καθε οριο.
DC έγραψε:Το ματσάκι του ερπετού το έβλεπα και το καραγούσταρα. Το αποτέλεσμα, γιατί ποδοσφαιρικά το θέαμα δεν το βλέπεις ούτε στα τοπικά.
Φάουλ.obanebane έγραψε:....Ντροπη σου και εσενα αναστασιαδη που πηγες να προπονησεις τη θυγατρικη του καρκινου....
Το φαουλ ειναι δικο μου η του Αναστασιαδη?
Για να καταλαβω δηλαδη ειχε τοσο μεγαλη αναγκη τα λεφτα του χοντρου και πηγε να σωσει τη θυγατρικη του?
Εγω ποτε δε μειωσα τη δουλεια του Αγγελου στον ΠΑΟΚ απλα κατα τη γνωμη μου πρεπει να ντρεπεται για αυτη του την αποφαση.
Επειδη εχω πληρη επιγνωση αυτων που γραφω δεν δεχομαι υποδειξεις απο κανεναν,διαφωνειστε οσο θελετε αλλα υποδειξεις οχι.
- Sick Bastard
Ωραία όλα αυτά, αλλά, εκείνη η φώτο με τον Σκόνδρα και τον Μαρινάκη να τρώνε μαζί, εδώ δεν την είχα δει;Bono. έγραψε:Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο.Και αυτό περιλαμβάνει και τον Αγγελο, τον οποίον σέβομαι σαν ΠΑΟΚτσή απεριόριστα. Οσοι δεν καταλαβαίνουν τι λέει ο μπάνε ας προσπαθήσουν να δουν και λίγο πέρα απ' τη μύτη τους. Αλλο πράγμα η χαρά για τον υποβιβασμό και τη επερχόμενη διάλυσή τους κι άλλο πράγμα η δημόσια επίδειξη δύναμης του χοντρού μέσα στα μούτρα όλων μας,που πλέον ελέγχει όχι μόνο ότι αφορά την ομάδα του αλλά οτιδήποτε αφορά την Σούπερ-λίγδα, πράγμα που δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει.obanebane έγραψε:Αυτη η αλητεια να μεινουν κατηγορια με το στανιο τα παραρτηματα του γαυρου ειναι απιστευτη.
υ.γ. Εκεί-εκεί στη Γ' Εθνική.
Θέλω να πω κι οι σκώληκες δεν έχουν χαρακτηριστεί παράρτημα με τους Τάτους και τα τέτοια;
Όχι;
Λάθος θυμάμαι;
Κορίνθιε γ@μησε τη γειτονιά και άνοιξε το τόπικ με την Μπενφίκα.
Έχουμε να βγάλουμε γούστα την πέμπτη
@sick, φτου φτου Σκόνδρα

@sick, φτου φτου Σκόνδρα

paok87 έγραψε:Κορίνθιε γ@μησε τη γειτονιά και άνοιξε το τόπικ με την Μπενφίκα.![]()
@sick, φτου φτου Σκόνδρα
εισ ωραιος

Ρε συ sick στα @@ μου ο ρουλης να στο πω και ετσι,απλα αυτη την αλητεια δεν μπορω να ανεχτω μπροστα στα μουτρα μου.
Ωραια τα τωρινα συμφεροντα του χοντρου λενε πλατανιας και ισως οχι αρης.
Ωραια τα τωρινα συμφεροντα του χοντρου λενε πλατανιας και ισως οχι αρης.
φανηκε και το δεκεμβριο αυτο...αλλα δυστυχως παραρτηματα ευκολα βρισκουν
- kataramenos5
Τι εννοείς?Με καλή διαθεση το γράφω γιατι δε το καταλαβαίνω.obanebane έγραψε:πριν παραθεσεις καποιον να βλεπεις και ποιος ειναι αυτος.
Για τον Άγγελο κι εγώ στεναχωρήθηκα αλλα... ντροπή?Που να δουλέψει δηλαδή?
Να περιμένει ποτε θα αδειάσει θέση σε ομάδα που δεν είναι παράρτημα?Πόσες ειναι αυτές?
paok87 έγραψε:Κορίνθιε γ@μησε τη γειτονιά και άνοιξε το τόπικ με την Μπενφίκα.![]()
@sick, φτου φτου Σκόνδρα
87αρη δε νοιωθω τυχερος,ξερεις ομως ποιος θα γουσταρα να το ανοιξει?
Αureliano buendia με χιλια

kataramenos5 έγραψε:Τι εννοείς?Με καλή διαθεση το γράφω γιατι δε το καταλαβαίνω.obanebane έγραψε:πριν παραθεσεις καποιον να βλεπεις και ποιος ειναι αυτος.
Για τον Άγγελο κι εγώ στεναχωρήθηκα αλλα... ντροπή?Που να δουλέψει δηλαδή?
Να περιμένει ποτε θα αδειάσει θέση σε ομάδα που δεν είναι παράρτημα?Πόσες ειναι αυτές?
Ναι ρε συ κατ εχω δωσει ποτε δικαιωμα 5 χρονια εδω μεσα να μου μιλησει καποιος ετσι?
Και εγω τον γουσταρω τον ταγμα και τη γκαυλα του για την ομαδα αλλα ο τροπος μου γυρισε τα μυαλα πως να το κανουμε τωρα?