Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

kataramenos5 έγραψε:Αγγελοκαρδε υπάρχει σοβαρο ζήτημα (ετσι πιστεύω).Του έστειλα μαιλ ελπίζω να το πήρε.
Το πήρα. Και δεν είμαι ηλικιωμένος. Μόλις 8 ετών (νοητικά)...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Γι αυτο έκανες 5 μερες ν απαντήσεις? :lol: Ετοιμος ήμουν να σε πάρω τηλ το βράδυ αλλα φοβήθηκα.Οι ηλικιωμένοι κοιμούνται και νωρίς.Αποστολη σοβαρα τωρα επικοινώνησε με admin να γινει κάτι.Μη το αφήνεις ετσι.Υπάρχουν και "παράξενοι"..
Άβαταρ μέλους
Αιτωλος

Δημοσίευση από Αιτωλος »

Γιατί καθυστερούν τόσο να ανεβούν τα μηνύματα μου; 3+ ώρες μερικές φορές. Κάνω κάτι λάθος;
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Οχι αδερφε, απλα μεχρι να φτασεις τα 250 πρεπει να εγκρινονται απο τους υπευθηνους
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Χθες απάντησα στο παρακάτω ειρωνικό μήνυμα :"Το κατω τα ξερα σας απο τον Στεφενς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ απευθυνεται 1ον στα τηλεοπτικα σκουπιδια των αθηνων 2ον στις εφημεριδες των αθηνων 3ον στους αθηναιους γαυρους κυριως αρδ και πρωην προπονητες 4ον και τελευταιο στα δικα μας λιγουρια που φορανε των μανδυα του ΠΑΟΚση και στους αρδ αλλων ομαδων γειτονικων που αντι να ασχολουνται με τα χαλια τους ασχολουνται με τον προπονητη του ΠΑΟΚ.Απο ολα αυτα που ειπα και περιεγραψα εσενα φιλτατε μητσοτακη τι σε ενοχλει?"

Η απάντησή μου ήταν επίσης ειρωνική:"Τα ορθογραφικά λάθη" , τα οποία αν βλέπω καλά διορθώθηκαν.

Το μήνυμα δεν πέρασε από κάποιον δίκαιο διαχειριστή, που τον ενόχλησε ενώ δεν ενοχλείται προφανώς ούτε από την ειρωνία του παραπανω μηνύματος αλλά ούτε από τον οχετό ύβρεων που εκτοξεύονται καθημερινά από συγκεκριμένα μέλη προς άλλα μέλη του φόρουμ.

Θεωρώ πως οι περισσότεροι διαχειριστές είναι δημοκρατικοί άνθρωποι , όπως έχω ξαναγράψει, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι ...........

Επιθυμώ τη διαγραφή μου από μέλος του φόρουμ. Εύχομαι υγεία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ δηλαδή μεγαλύτερο πλουραλισμό απόψεων και λιγότερους ουγκ.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

Το μήνυμά σου, φίλε mitsotakis, το θεώρησα ειρωνικό και το απέρριψα εγώ για να μην δοθεί συνέχεια. Δεν βλέπω, στο άλλο μήνυμα που παραθέτεις, η όποια ειρωνεία (που για μένα δεν υπάρχει - είναι αρκετά ευθύς ο φίλος) να αναφέρεται σε εσένα προσωπικά, ενώ εσύ κάνεις σαφή αναφορά σε προσωπικό επίπεδο. Αυτός είναι και ο λόγος που "κόπηκε".

Εάν θυμάσαι καλά, ήμουν από τους πρώτους που σε υπερασπίστηκε την εποχή που γράφτηκες στο site, μετά από προσωπική "επίθεση" που δέχτηκες, αλλά τώρα δεν νομίζω να έχεις δίκιο. Έχεις, γενικά, λίγο αιρετική άποψη, την οποία, όμως, με ενδιαφέρει να ακούω και δεν θα ήθελα να αποχωρήσεις. Εάν επιμείνεις, είναι δική σου απόφαση και δεν μπορώ να κάνω τίποτα γι' αυτό. Πάντως, ο λογαριασμός σου θα παραμείνει ενεργός, δεν θα διαγραφεί και μπορείς να επιστρέψεις όποτε επιθυμείς. Ελπίζω, όμως, να σε έπεισα και να αναθεωρήσεις την απόφασή σου.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

mitsotakis έγραψε:Χθες απάντησα στο παρακάτω ειρωνικό μήνυμα :"Το κατω τα ξερα σας απο τον Στεφενς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ απευθυνεται 1ον στα τηλεοπτικα σκουπιδια των αθηνων 2ον στις εφημεριδες των αθηνων 3ον στους αθηναιους γαυρους κυριως αρδ και πρωην προπονητες 4ον και τελευταιο στα δικα μας λιγουρια που φορανε των μανδυα του ΠΑΟΚση και στους αρδ αλλων ομαδων γειτονικων που αντι να ασχολουνται με τα χαλια τους ασχολουνται με τον προπονητη του ΠΑΟΚ.Απο ολα αυτα που ειπα και περιεγραψα εσενα φιλτατε μητσοτακη τι σε ενοχλει?"

Η απάντησή μου ήταν επίσης ειρωνική:"Τα ορθογραφικά λάθη" , τα οποία αν βλέπω καλά διορθώθηκαν.

Το μήνυμα δεν πέρασε από κάποιον δίκαιο διαχειριστή, που τον ενόχλησε ενώ δεν ενοχλείται προφανώς ούτε από την ειρωνία του παραπανω μηνύματος αλλά ούτε από τον οχετό ύβρεων που εκτοξεύονται καθημερινά από συγκεκριμένα μέλη προς άλλα μέλη του φόρουμ.

Θεωρώ πως οι περισσότεροι διαχειριστές είναι δημοκρατικοί άνθρωποι , όπως έχω ξαναγράψει, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που είναι ...........

Επιθυμώ τη διαγραφή μου από μέλος του φόρουμ. Εύχομαι υγεία στους οπαδούς του ΠΑΟΚ δηλαδή μεγαλύτερο πλουραλισμό απόψεων και λιγότερους ουγκ.
Ησε ιγαιτις σαι θαιλουμαι γοια παντα στο φωρουμ τω καλλιταιρω τρολ που εχουμαι σηναντηση μοι φειγεις εμοις αγαπαμαι μητσοτακη.Και δεν ειρωνευομαι καθολου εκτος αν σε πειραξε το φιλτατε και δεν το καταλαβες μπορεις πολυ ευκολα να το ψαξεις και να βρεις τη σημασια του,αν παντως ειμαι εγω η αιτια που αποχωρεις ειναι μεγαλο λαθος και εγω θα μπορουσα πολλες φορες να θεωρησω εαυτον θιγμενο απο τα υπονοουμενα που αφηνες αλλα σιγα μην σου κανω την χαρη οπως και εσενα σε προτρεπω να πραξεις το ιδιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Σάβ 22 Φεβ 2014, 15:46, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

και που την βλέπεις την ειρωνία ρε mitsο;;;

πολύ σωστή ερώτηση σε έκανε το παλικάρι αλλά στις εξυπνάδες πρώτοι. απάντηση όμως καμία........

άλλο να είσαι έξυπνος και άλλο να λές εξυπνάδες......

ο Mpoujr το θέτει σαφώς καλύτερα βέβαια.......
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Έλα, ρε συ Πάρολε, σε παρακαλώ πολύ!

Ντίνος.
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

επιτελους τελειωσε το μπαν...τρεμετε τωρα... :lol:
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

[img]http://C:\Files\paokmania.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Αντε να δώ αν θα ανέβει τώρα η φοτό.

[img]http://C:\Files\paokmania.jpg[/img]
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

?
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
montelo

Δημοσίευση από montelo »

ενταξει ΠΑΟΚ εισαι...

υγ: κλαιει και το ποντικι μου....οχι αυτο στο χερι το αλλο στον υπολογιστη...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”