Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
barlow4

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από barlow4 »

mitsotakis έγραψε:Βarlow , δεν υπάρχει "Πύρρειος λόγος". :lol:

Πύρρειος νίκη υπάρχει.
πυρινος εν πασει περιπτωσει.
αλλα οπως κ να εχει εισαι γιγαντας.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Πύρρειος νίκη υπάρχει.
Μαλλον εννοουσε" Πυρινους λογους "καθως ο Πυρρος και η νικη του ειναι παραδειγμα προς αποφυγη
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

barlow4 έγραψε:

Πύρρειος νίκη υπάρχει.
πυρινος εν πασει περιπτωσει.
αλλα οπως κ να εχει εισαι γιγαντας.
:lol:
Άβαταρ μέλους
Othin

Δημοσίευση από Othin »

Μέχρι τώρα, αναδύθηκαν-αποκαλύφθηκαν για άλλη μια φορά μέσα από όλα τα σχόλια και οι δύο, γνωστοί πλέον, συμπλεγματικοί αλλόθρησκοι, που ψάχνουν νόημα στην μίζερη ζωή τους, προσπαθώντας να αντλήσουν ευχαρίστηση όχι από την ενδεχόμενη επιτυχία της ομάδας τους, αλλά από το να δημιουργήσουν αναστάτωση στους αντιπάλους τους.
Το παρακάτω βίντεο του ινδάλματός τους είναι αφιέρωση για την πάρτη τους:

[youtube]ksWPTGR_AK0[/youtube]

Βέβαια, το ποιος είναι ο π@#$της και ποιος ο άσχημος, ας τα βρούνε μεταξύ τους. Έχω κάτι υπόψιν μου, αλλά κάθε συνδυασμός δεκτός, δεν θα τα χαλάσουμε εκεί...
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

+1 στον simba, ο μόνος που είχε επιχειρήματα. Το πέσιμο που του έγινε από κάποιους, φανερώνει και το ποιόν τους.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

paokovios1974 έγραψε:Το κατω τα ξερα σας απο τον Στεφενς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ απευθυνεται 1ον στα τηλεοπτικα σκουπιδια των αθηνων 2ον στις εφημεριδες των αθηνων 3ον στους αθηναιους γαυρους κυριως αρδ και πρωην προπονητες 4ον και τελευταιο στα δικα μας λιγουρια που φορανε των μανδυα του ΠΑΟΚση και στους αρδ αλλων ομαδων γειτονικων που αντι να ασχολουνται με τα χαλια τους ασχολουνται με τον προπονητη του ΠΑΟΚ.

Eισαι ακρως επεξηγηματικος ... Ιδιαιτερα η κατηγορια 4 , αυτη με τα τοπικα λιγουρια θελει περισσοτερο προσοχη ...Τους αλλοθρησκους τους ξερεις και στο κατω-κατω δεν περιμενεις τιποτα παραπανω ... Γνωριζουν οτι περαιτερω ενδυναμωση του ΠΑΟΚ θα μετατοπισει το κεντρο βαρους προς την Θεσ/νικη ...Επομενως θα χασουν τις αβαντες τους , το χαρτζηλικι τους και παει λεγοντας ... Γι' αυτο και ολη η προσπαθεια αποδομησης ενος προπονητη τοσο μεγαλου οσο ο Στεφενς και κατ'επεκταση αποδομηση του ιδιου του Ιβαν , με τη λογικη οτι η επιλογη σου ειναι λαθος και τα συναφη... Αυτους λοιπον τους καταλαβαινω ... Και δεν χρειαζεται και αναλυση ....Ειναι απλα τα πραγματα ....

Τα δημοσιογραφικα λιγουρια που το παιζουν ΠΑΟΚτσηδες απο τα ψητοπωλεια -σαιτ τους και απο τις εκπομπες του κ@λου ειναι οι χειροτεροι...

Αυτοι ξεπουλιουνται και κανουν πολεμο για ενα κουλουρι ... Για τοσο λινατσες μιλαμε ....
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

barlow4 έγραψε:
black-white-crete έγραψε:Χθες απλα πληρωσαμε τη μακακια με την αλκμααρ...
Συνατασσομαι απολυτα με τον joshua και επειδη τα εξηγεις καλα ρε φιλε θελω να
μας πεις γιατι η αμυνα πηγε καλα (κατσουρ,κιτσιου,ινσ,λινο) και οι οποιοι με υποδδεστερους αντιπαλους φαγανε τρελο κραξιμο..
αλλο παιχνιδι εβλεπες?
4-5-1 παιξαμε με σκοπο να κρατησουμε (και κρατησαμε ) τη μπενφικα εκτος παιχνιδιο και στο τελος με 4-3-3 να παμε να το κλεψουμε.
στα παιχνιδια που περιγραφεις παιζουμε σχεδον 4-2-4, 3-3-4 κλπ.φουλ επιθεση.δεν ξερω που θα μας βγαλει με τον στεφενς αλλα γαμω το μπελα μου ολλανδος ειναι και μαλιστα ενεργος σε μεγαλες ομαδες.αν ειναι να ονομασεις 5 μεγαλους ολλανδους προπονητες ειναι μεσα κ αυτος.ποσο ηλιθιο να ειναι πια το ποδοσφαιρικο στερεωμα σε αυτον τον πλανητη και εμεις οι εξυπνοι.
................

και στην τελικη το ποδοσφαιρο δεν ειναι δημοκρατια.ειναι χουντα.ειναι ο προπονητης και οι εντεταλμενοι του.
φετος ειμαστε τσιρκο.το καλοκαιρι θα φανει ποιοι ειναι οι κλαψιαρηδες και οι λιγοι.αν του χρονου παραμεινουμε τσιρκο τοτε μιλαμε για στεφενς.
υγ.τελειως παρορμητικο το τοστ.
Barlow μαλλον αλλου ηθελες να απαντησεις..
Παντως συμφωνω με ολα οσα ειπες...στο μονο που εχω ενδοιασμους ειναι στο τι γινεται τωρα που ο Χουμπ δεν εχει ;κομα τους καταλληλους παικτες να κανει αυτα που θελει;Πρεπει να συνεχισει να παιζει με τις γραμμες ψηλα με τα γνωστα αποτελεσματα 'η πρεπει να βαλει λιγο νερο στο κρασι του και να περιμενει πιο πισω με πιο συμπαγη αμυνα οπως χθες;
Και αλλη μια απορια που εχω ειναι ποιες οι θυσιες που μπορουμε να κανουμε σε αυτη τη μεταβατικη περιοδο;Μπορουμε να θυσιασουμε ευρωπη και κυπελλο αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να παιξουμε με την εξοδο στο τσουλου του χρονου νομιζω.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Μακεδνός έγραψε:+1 στον simba, ο μόνος που είχε επιχειρήματα. Το πέσιμο που του έγινε από κάποιους, φανερώνει και το ποιόν τους.
κανεις οτι καναν καποτε τα αγγελοσκυλα στον δικο σου αγαπημενο προπονητη
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ελπίζω οσοι υποστηρίζετε οτι ο Στέφενς θα κάνει ομαδάρα αν τον στηρίξουμε, να μην είστε οι πρώτοι που θα κράζετε αν δεν βγούμε πρώτοι στα πλέυ-οφ.
Απο μένα τελος η "γκρίνια". Ελπίζω για το καλό του ΠΑΟΚ να βγώ ψεύτης.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

black-white-crete έγραψε:
barlow4 έγραψε:
black-white-crete έγραψε:Χθες απλα πληρωσαμε τη μακακια με την αλκμααρ...
Συνατασσομαι απολυτα με τον joshua και επειδη τα εξηγεις καλα ρε φιλε θελω να
μας πεις γιατι η αμυνα πηγε καλα (κατσουρ,κιτσιου,ινσ,λινο) και οι οποιοι με υποδδεστερους αντιπαλους φαγανε τρελο κραξιμο..
αλλο παιχνιδι εβλεπες?
4-5-1 παιξαμε με σκοπο να κρατησουμε (και κρατησαμε ) τη μπενφικα εκτος παιχνιδιο και στο τελος με 4-3-3 να παμε να το κλεψουμε.
στα παιχνιδια που περιγραφεις παιζουμε σχεδον 4-2-4, 3-3-4 κλπ.φουλ επιθεση.δεν ξερω που θα μας βγαλει με τον στεφενς αλλα γαμω το μπελα μου ολλανδος ειναι και μαλιστα ενεργος σε μεγαλες ομαδες.αν ειναι να ονομασεις 5 μεγαλους ολλανδους προπονητες ειναι μεσα κ αυτος.ποσο ηλιθιο να ειναι πια το ποδοσφαιρικο στερεωμα σε αυτον τον πλανητη και εμεις οι εξυπνοι.
................

και στην τελικη το ποδοσφαιρο δεν ειναι δημοκρατια.ειναι χουντα.ειναι ο προπονητης και οι εντεταλμενοι του.
φετος ειμαστε τσιρκο.το καλοκαιρι θα φανει ποιοι ειναι οι κλαψιαρηδες και οι λιγοι.αν του χρονου παραμεινουμε τσιρκο τοτε μιλαμε για στεφενς.
υγ.τελειως παρορμητικο το τοστ.
Barlow μαλλον αλλου ηθελες να απαντησεις..
Παντως συμφωνω με ολα οσα ειπες...στο μονο που εχω ενδοιασμους ειναι στο τι γινεται τωρα που ο Χουμπ δεν εχει ;κομα τους καταλληλους παικτες να κανει αυτα που θελει;Πρεπει να συνεχισει να παιζει με τις γραμμες ψηλα με τα γνωστα αποτελεσματα 'η πρεπει να βαλει λιγο νερο στο κρασι του και να περιμενει πιο πισω με πιο συμπαγη αμυνα οπως χθες;
Και αλλη μια απορια που εχω ειναι ποιες οι θυσιες που μπορουμε να κανουμε σε αυτη τη μεταβατικη περιοδο;Μπορουμε να θυσιασουμε ευρωπη και κυπελλο αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να παιξουμε με την εξοδο στο τσουλου του χρονου νομιζω.
Σε εσενα απαντησα.απλα οπως εγραψα παρορνητικα μαλλον καπως ετσι διαβασα κ αυτο που εγραψες.
Θα σου πω ομως.εχω πει ξαβα για το νερο που δε βαζει στο κρασι του κ μου σπαει τα νευρα.χθες ειδα οτι οταν χδειαζεται βαζει κ νερο στο κρασι του κ παιζει κ αμυνα.προφανως ως τωρα δε χρειαζοταν.τι σημασια εχει να εισαι 8 ποιντς πχ πισω απο τους απογοννους η να εισαι 20.καμια.μονο για καποιες ονειρωξεις.αφου αυτοι δεν θα χασουν κ με την ομαδα μπασκετ να κατεβουν.οσο για τις θυσιες δεν ξερω.ας ειναι δυο χρονια δικα του ολοκληρα.ως τωρα εχουν χαθει δεκαετιες κ χαιρομαστε με πυροτεχνηματα.μια ζωη ολο κατι παμε να χτισουμε κ στο τελος καθε χρονιας παλι απο την αρχη.τοσα χρονια λεγαμε υπομονη κ βαρεθηκε ο κοσμος.ε τωρα που τα εχουμε ολα ας κανουμε αλλη μια.τωρα αξθζει.δεν ειναι μανατζερ η φαση.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

georgedoulk2008 έγραψε:Ελπίζω οσοι υποστηρίζετε οτι ο Στέφενς θα κάνει ομαδάρα αν τον στηρίξουμε, να μην είστε οι πρώτοι που θα κράζετε αν δεν βγούμε πρώτοι στα πλέυ-οφ.
Απο μένα τελος η "γκρίνια". Ελπίζω για το καλό του ΠΑΟΚ να βγώ ψεύτης.
Εντάξει,εδώ ακούσαμε και το κορυφαίο σήμερα

"Η χθεσινή ΗΤΤΑ με τον τρόπο που ήρθε έφερε ηρεμία στην ομάδα"(Πετρωτός)
Το άκουσα και μου ήρθε....ανακατωσούρα στο στομάχι

Μικρύνετε κι άλλο τον ΠΑΟΚ,μπορείτε....
τιμητικές ήττες,εδώ φτάσαμε

τα ίδια και κάποιος Μεντίζης

Του Πασχάλη Μεντίζη

Μια περίεργη αίσθηση απρόσμενης ικανοποίησης διακατείχε άπαντες όσους παρακολούθησαν την εχθεσινοβραδινή αναμέτρηση. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε, με τον όποιο τρόπο ήρθε τελικώς αυτή η ήττα, ωστόσο δημιουργήθηκαν σαφείς εντυπώσεις-παρακαταθήκη για τη συνέχεια.

ΕΛΕΟΣ ΛΕΜΕ.ικανοποίηση μετά από ήττες δεν νιώθει ούτε ο Ατρόμητος!!!!!!!

ΥΓ και να πω πήραμε γάβρο,βάζελο,είμαι 5-6 βαθμούς από τον πρώτο,ωραία θα χειροκροτήσω κι εγώ μια καλή εμφάνιση με ήττα(τύπου Βιγιαρεάλ εκέι μέσα)

όταν πάω από ήττα σε ήττα(Πλατανιάς,Πανιώνιος,ΠΑΟ,Τρίπολη ΚΛΠ) και τίποτα δεν διορθώνεται,τότε από πού η αισιοδοξία???
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

@ georgedoulk2008

λοιπόν, γεροί να είναι για πλέι οφφ έχουμε:

Εικόνα

Εικόνα

και τον Σαλπιγγίδη για εξτρά λύση. φαίνεται ότι στο πλάνο ήταν και ο Τζιώλης που μας τα χάλασε/.....

βάλε και τους 10-15 περίπου αγώνες για μέχρι τότε λογικά θα έχει δέσει περισσότερο η ομάδα.....

νομίζω ότι για μινι πρωτάθλημα είμαστε καλά.....

ΥΓ: Αρμαγγεδών; είχες πάει Ισπανία με Βιγιαρεάλ ρε θωρηκτό;;;
Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Δημοσίευση από Μακεδνός »

desperando έγραψε:
Μακεδνός έγραψε:+1 στον simba, ο μόνος που είχε επιχειρήματα. Το πέσιμο που του έγινε από κάποιους, φανερώνει και το ποιόν τους.
κανεις οτι καναν καποτε τα αγγελοσκυλα στον δικο σου αγαπημενο προπονητη
Ας μας δείξει πρώτα ο Στέφενς την υποτιθέμενη δουλειά του και εγώ πρώτος θα τον χειροκροτήσω. Ώσπου να φανούν όμως τα πρώτα ψήγματα προόδου της ομάδας εγώ αυτό το άβαταρ θα έχω.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Με το κίτρινο υποβρύχιο χαχαχαχαχα φυσικα και ηταν μεσα στο κίτρινο υποβρύχιο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Armagedonas έγραψε:
georgedoulk2008 έγραψε:Ελπίζω οσοι υποστηρίζετε οτι ο Στέφενς θα κάνει

όταν πάω από ήττα σε ήττα(Πλατανιάς,Πανιώνιος,ΠΑΟ,Τρίπολη ΚΛΠ) και τίποτα δεν διορθώνεται,τότε από πού η αισιοδοξία???
Με πλατανια την κυριακη ειναι ο αγώνας μην μπερδευεσε
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”