πυρινος εν πασει περιπτωσει.mitsotakis έγραψε:Βarlow , δεν υπάρχει "Πύρρειος λόγος".![]()
Πύρρειος νίκη υπάρχει.
αλλα οπως κ να εχει εισαι γιγαντας.
πυρινος εν πασει περιπτωσει.mitsotakis έγραψε:Βarlow , δεν υπάρχει "Πύρρειος λόγος".![]()
Πύρρειος νίκη υπάρχει.
Μαλλον εννοουσε" Πυρινους λογους "καθως ο Πυρρος και η νικη του ειναι παραδειγμα προς αποφυγηmitsotakis έγραψε:Βarlow , δεν υπάρχει "Πύρρειος λόγος".![]()
Πύρρειος νίκη υπάρχει.
barlow4 έγραψε:πυρινος εν πασει περιπτωσει.mitsotakis έγραψε:Βarlow , δεν υπάρχει "Πύρρειος λόγος".![]()
Πύρρειος νίκη υπάρχει.
αλλα οπως κ να εχει εισαι γιγαντας.
paokovios1974 έγραψε:Το κατω τα ξερα σας απο τον Στεφενς ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΑΦΩΣ ΑΣΦΑΛΩΣ απευθυνεται 1ον στα τηλεοπτικα σκουπιδια των αθηνων 2ον στις εφημεριδες των αθηνων 3ον στους αθηναιους γαυρους κυριως αρδ και πρωην προπονητες 4ον και τελευταιο στα δικα μας λιγουρια που φορανε των μανδυα του ΠΑΟΚση και στους αρδ αλλων ομαδων γειτονικων που αντι να ασχολουνται με τα χαλια τους ασχολουνται με τον προπονητη του ΠΑΟΚ.
Barlow μαλλον αλλου ηθελες να απαντησεις..barlow4 έγραψε:αλλο παιχνιδι εβλεπες?black-white-crete έγραψε:Χθες απλα πληρωσαμε τη μακακια με την αλκμααρ...
Συνατασσομαι απολυτα με τον joshua και επειδη τα εξηγεις καλα ρε φιλε θελω να
μας πεις γιατι η αμυνα πηγε καλα (κατσουρ,κιτσιου,ινσ,λινο) και οι οποιοι με υποδδεστερους αντιπαλους φαγανε τρελο κραξιμο..
4-5-1 παιξαμε με σκοπο να κρατησουμε (και κρατησαμε ) τη μπενφικα εκτος παιχνιδιο και στο τελος με 4-3-3 να παμε να το κλεψουμε.
στα παιχνιδια που περιγραφεις παιζουμε σχεδον 4-2-4, 3-3-4 κλπ.φουλ επιθεση.δεν ξερω που θα μας βγαλει με τον στεφενς αλλα γαμω το μπελα μου ολλανδος ειναι και μαλιστα ενεργος σε μεγαλες ομαδες.αν ειναι να ονομασεις 5 μεγαλους ολλανδους προπονητες ειναι μεσα κ αυτος.ποσο ηλιθιο να ειναι πια το ποδοσφαιρικο στερεωμα σε αυτον τον πλανητη και εμεις οι εξυπνοι.
................
και στην τελικη το ποδοσφαιρο δεν ειναι δημοκρατια.ειναι χουντα.ειναι ο προπονητης και οι εντεταλμενοι του.
φετος ειμαστε τσιρκο.το καλοκαιρι θα φανει ποιοι ειναι οι κλαψιαρηδες και οι λιγοι.αν του χρονου παραμεινουμε τσιρκο τοτε μιλαμε για στεφενς.
υγ.τελειως παρορμητικο το τοστ.
κανεις οτι καναν καποτε τα αγγελοσκυλα στον δικο σου αγαπημενο προπονητηΜακεδνός έγραψε:+1 στον simba, ο μόνος που είχε επιχειρήματα. Το πέσιμο που του έγινε από κάποιους, φανερώνει και το ποιόν τους.
Σε εσενα απαντησα.απλα οπως εγραψα παρορνητικα μαλλον καπως ετσι διαβασα κ αυτο που εγραψες.black-white-crete έγραψε:Barlow μαλλον αλλου ηθελες να απαντησεις..barlow4 έγραψε:αλλο παιχνιδι εβλεπες?black-white-crete έγραψε:Χθες απλα πληρωσαμε τη μακακια με την αλκμααρ...
Συνατασσομαι απολυτα με τον joshua και επειδη τα εξηγεις καλα ρε φιλε θελω να
μας πεις γιατι η αμυνα πηγε καλα (κατσουρ,κιτσιου,ινσ,λινο) και οι οποιοι με υποδδεστερους αντιπαλους φαγανε τρελο κραξιμο..
4-5-1 παιξαμε με σκοπο να κρατησουμε (και κρατησαμε ) τη μπενφικα εκτος παιχνιδιο και στο τελος με 4-3-3 να παμε να το κλεψουμε.
στα παιχνιδια που περιγραφεις παιζουμε σχεδον 4-2-4, 3-3-4 κλπ.φουλ επιθεση.δεν ξερω που θα μας βγαλει με τον στεφενς αλλα γαμω το μπελα μου ολλανδος ειναι και μαλιστα ενεργος σε μεγαλες ομαδες.αν ειναι να ονομασεις 5 μεγαλους ολλανδους προπονητες ειναι μεσα κ αυτος.ποσο ηλιθιο να ειναι πια το ποδοσφαιρικο στερεωμα σε αυτον τον πλανητη και εμεις οι εξυπνοι.
................
και στην τελικη το ποδοσφαιρο δεν ειναι δημοκρατια.ειναι χουντα.ειναι ο προπονητης και οι εντεταλμενοι του.
φετος ειμαστε τσιρκο.το καλοκαιρι θα φανει ποιοι ειναι οι κλαψιαρηδες και οι λιγοι.αν του χρονου παραμεινουμε τσιρκο τοτε μιλαμε για στεφενς.
υγ.τελειως παρορμητικο το τοστ.
Παντως συμφωνω με ολα οσα ειπες...στο μονο που εχω ενδοιασμους ειναι στο τι γινεται τωρα που ο Χουμπ δεν εχει ;κομα τους καταλληλους παικτες να κανει αυτα που θελει;Πρεπει να συνεχισει να παιζει με τις γραμμες ψηλα με τα γνωστα αποτελεσματα 'η πρεπει να βαλει λιγο νερο στο κρασι του και να περιμενει πιο πισω με πιο συμπαγη αμυνα οπως χθες;
Και αλλη μια απορια που εχω ειναι ποιες οι θυσιες που μπορουμε να κανουμε σε αυτη τη μεταβατικη περιοδο;Μπορουμε να θυσιασουμε ευρωπη και κυπελλο αλλα δε νομιζω οτι μπορουμε να παιξουμε με την εξοδο στο τσουλου του χρονου νομιζω.
Εντάξει,εδώ ακούσαμε και το κορυφαίο σήμεραgeorgedoulk2008 έγραψε:Ελπίζω οσοι υποστηρίζετε οτι ο Στέφενς θα κάνει ομαδάρα αν τον στηρίξουμε, να μην είστε οι πρώτοι που θα κράζετε αν δεν βγούμε πρώτοι στα πλέυ-οφ.
Απο μένα τελος η "γκρίνια". Ελπίζω για το καλό του ΠΑΟΚ να βγώ ψεύτης.
Ας μας δείξει πρώτα ο Στέφενς την υποτιθέμενη δουλειά του και εγώ πρώτος θα τον χειροκροτήσω. Ώσπου να φανούν όμως τα πρώτα ψήγματα προόδου της ομάδας εγώ αυτό το άβαταρ θα έχω.desperando έγραψε:κανεις οτι καναν καποτε τα αγγελοσκυλα στον δικο σου αγαπημενο προπονητηΜακεδνός έγραψε:+1 στον simba, ο μόνος που είχε επιχειρήματα. Το πέσιμο που του έγινε από κάποιους, φανερώνει και το ποιόν τους.
Με πλατανια την κυριακη ειναι ο αγώνας μην μπερδευεσεArmagedonas έγραψε:georgedoulk2008 έγραψε:Ελπίζω οσοι υποστηρίζετε οτι ο Στέφενς θα κάνει
όταν πάω από ήττα σε ήττα(Πλατανιάς,Πανιώνιος,ΠΑΟ,Τρίπολη ΚΛΠ) και τίποτα δεν διορθώνεται,τότε από πού η αισιοδοξία???