ΠΑΟΚ μπορεις μπορεις να προκριθεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mpafos4 έγραψε:Το να υπεθυμισεις-γιατι σιγουρα το ξερει-στον Πλατινι για το τι κανει αυτη η ομαδα και οτι ο ανθρωπος που θα καθησει να φαει σημερα μαζι του εχει στησει ή προσπαθησε να στησει τουλαχιστον ενα παιγνιδι,εισαι υποχρεωμενος να το κανεις απεναντι σε ολο αυτο τον κοσμο που σε ακολουθει!kastrakis έγραψε:Φιλε εκφραζεις τον αγνο μεσο οπαδο του ΠΑΟΚ ,μ αυτα που γραφεις,αλλά δεν ειναι ετσι και το ξερεις .mpafos4 έγραψε:Ηρθε ο μαφιοζος μεσα στο σπιτι μας.....μαζι με τα κορακια του.....εκθιασε τον Μαρινακη και το μπουρδελο του....και σηκωθηκε και εφυγε σαν κυριος!..
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΑΕ...ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΠΑΟΚ?...
Αντι να εχετε ηδη βγαλει ανακοινωση για τα λεγομενα του γ@μημενου γαλλου και για το τι συμβαινει στο ελληνικο πρωταθλημα-οχι πως δεν τα ξερει ο π@υτανας γιος-....χαιρεστε που ηρθε στην Τουμπα....
Ενοχληθηκε,λεει,για το οφσαϊτ.....Δακρυσαμε!!!...Τι καλος ανθρωπος.....
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΓΛΕΙΦΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙ ΣΑΣ ΠΕΤΑΝΕ...ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ!...
ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΡΕ,ΝΑ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!!!
Ο γαυρος ταιζει πολυ κοσμο γενικως και στην ουεφα κι αυτο ειναι φανερο απο τις διαιτησιες που εχει.Αν εμεις ως ομαδα θελουμε να φτασουμε σ αυτο το επιπεδο,πρεπει να κανουμε καποια πραγματα κι εμεις ,δεν γινετε να σιχτιρισεις πλατινι κι ουεφα επισημα,εκτος αν θελεις να παραμεινεις για πολλα χρονια ομαδα καφενειακου επιπεδου στην Ευρωπη.
Το ιδιο ισχυει και για τους οπαδους,που λεγαμε πχ.με τους Αυστριακους.Σε καποια πραγματα εχεις δικιο αλλά δεν τα κανεις γιατι πρεπει να παιξεις συμφωνα με τους κανονες τους.
Εγω βιασμο δεν εχω καμμια διαθεση να απολαυσω!
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ακολουθει παθητικο ρολο σε ολα τα επιπεδα!Οπαδοι της δεχονται ανελεητο κυνηγητο....δημοσιογραφοι γραφουν για τον ΠΑΟΚ οτι τους κατεβαινει στο κεφαλι....ΕΠΟ...ΜΕΠΟ...ΣΕΠΟ σ'εχουν στη σφαλιαρα...και συ κοιτας απαθης!
Δηλαδή θεωρείς ότι ο Μαντούρο δεν είχε συμβολή στο ότι η Μπενφίκα δεν έκανε ευκαιρία μέχρι το γκολ οφσάιντ. Ένας Μαντούρο που πέρσι τέτοια εποχή έπαιζε τον ίδιο ακριβώς ρόλο (και μάλιστα χωρίς να τρέχει περισσότερο ή γρηγορότερα) στο Καμπ Νου κόντρα στη Μπαρτσελόνα όπου η Σεβίλλη την κρατούσε στο 0 μέχρι το 50'.vs40 έγραψε: Ο Μαντούρο ήταν τραγικός και έπρεπε να γίνει η πρώτη αλλαγή και να περάσει ο Λαζάρ δίπλα στον κάτσε, ο Νίνης στη θέση 10 και ο Λούκας δεξιά, ή να περάσει Σάλπι σε 4-4-2. Πλην του Μαντούρο όλοι οι παίκτες μας ήταν διακριθέντες και φυσικά και ο προπονητής για την προετοιμασία.
Αποκρουστικό είναι, αν είσαι ουδέτερος παρατηρητής και θέλεις να «βλέπεις φάσεις και γκολ». Χθες το ματς δεν προσφερόταν για «ουδέτερους παρατηρητές», έγιναν συνολικά 4 φάσεις, αλλά αυτό ήταν το σχέδιό μας και εφαρμόστηκε σωστά. Αμυντικά παίξαμε με άλλες τρεις ομάδες φέτος, Σάλκε, Μέταλιστ και βάζελο και σε σχέση με το ματς της Αθήνας, η χθεσινή διαιτησία (με έναν από τους χειρότερους στην Ευρώπη που έκανε πολλά λάθη) μου φάνηκε ρεσιτάλ.vs40 έγραψε:Καλό παιχνίδι από την ομάδα μας δείχνοντας πως τελικά το να παίζει άμυνα δεν είναι και τόσο αποκρουστικό ως θέαμα όπως πολλοί παρουσιάζουν.
This is Toympa με τη ναπολι να δεις τι ακουσανtzelas έγραψε:Δεν έχω διαβάσει τα προηγούμενα σχόλιο ακόμη, ξεκόβω λίγο χρόνο να γράψω. Ήμουν χθές μέσα. Η ατμόσφαιρα φοβερή από νωρίς, στήριζε την ομάδα όλη την ώρα. Οι παίκτες διψασμένοι για μπάλα και με άρεσε το πάθος τους. Έκπληξη για μένα (εκτός Ολίσε Νίνη) και το δίδυμο Ελ Τσακο, Κατσούρ λόγω εμφάνισης του για πρώτη φόρα και μάλιστα σε κρίσιμο αγώνα, τα πήγε όμως καλά και μάλλον θα το δούμε περισσότερο από άλλα δίδυμα, τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή Βίτορ.
Τα κοράκια σφάζαν με το βαμβάκι (κάρτα με το καλημέρα στον Κάτσε) αλλά και χωρίς βαμβάκι (το τέρμα). Αλλά ρε παιδιά η απορία μου είναι: Βγήκαν για προθέρμανση και αποδοκιμάζονταν όλη την ώρα. Είχαμε προηγούμενα μαζί τους από άλλα μάτς; Αν είχαμε καλώς αντιμετώπισαν αυτό το πολύ εχθρικό κλίμα και έστριβαν πριν κάνα τα μισά της 5 προς την 4. Αν δεν είχαμε προηγούμενα μαζί τους, τότε δεν ήταν μεγάλη βλακεία αυτό το εχθρικό κλίμα που το ανταπέδωσαν μέσα στο μάτς; Άλλο ο τσαμπουκάς και άλλο η βλακεία-τσαμπουκάς (επιφυλάσσομαι πάλι αν υπήρχαν προηγούμενα από άλλο μάτς, και δεν βάζω σε αυτά το μάτς του gay με την Αντερλεχτ γιατί απλώς τα κοράκια δεν θα το συνέδεαν στο μυαλό τους ότι αυτό αποτελεί τον λόγο της έχθρας μας απέναντι τους).
Δεν ξεχνώ που ενώ 30000 φωνάζαν, ξαφνικά ακούγεται μια κραυγή πραγματικά: "up!up!" και βλέπεις τον Στέφενς να έχει φτάσει τη γραμμή και τους παίχτες μας να ορμάνε μπροστά σαν τρελοί αναγκάζοντας τον γυρίσουν μπάλα στον τερμάρη και αυτός να την στείλει πλάγιο.......panpangr77 έγραψε:Τι να πω για χθές μένει μια πίκρα άλλο ματς αν έμπαινε το γκολ του ΛΑΖΑΡ άλλο ματς αν δεν μετρούσε το γκολ οφσάιντ και με γυμνό μάτι. Αυτό που μου άρεσε πολύ χθές ήταν ότι όλοι μα όλοι οι παίχτες ήταν προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Το πιο σημαντικό αν το κατάλαβε κανείς ήταν ότι ο ΠΑΟΚ πιέζε την Μπενφίκα με σύστημα και έτσι κατάφερνε να την βγάζει από τον ρυθμό της ,συγκεκριμένες στιγμές ψηλά, συγκεκριμένες με κλείσιμο χώρων κάτω από το κέντρο σαν ακορντεόν. Το ίδιο ακορντεόν θέλει να κάνει και στην επίθεση.
Υ.Γ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΝ ΒΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΚΑΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΒΑΖΑΜΕ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ ΤΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΡΟΥΧΑ.ΤΟ 97% ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 5χ5.