Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 9 times
Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Ουστ κοπροσκυλα της ουεφα........
ΟΥΣΤ............!!!!!!!
ΟΥΣΤ............!!!!!!!
Re: Π.Α.Ο.Κ.-Benfica 0-1,Mvp-Σχολια & παραλειπομενα
Το θετικό της όλης εμφάνισης το ΠΑΘΟΣ που έδειξε η ομάδα μας!! Επίσης ο Ινσαουράλδε και ο Λάζαρ!

- black death
Δεν το πιστευω...αυτο το κορακι ηταν χειροτερο και απο τα ντοπια γα@@@@!!! Μου ειχε και υφακι το σκουλικι!
Photis έγραψε:Το θετικό της όλης εμφάνισης το ΠΑΘΟΣ που έδειξε η ομάδα μας!! Επίσης ο Ινσαουράλδε και ο Λάζαρ!
Μου φανηκε οτι έδειξαν περισσότερο ενδιαφέρον για το ματς οι παιχτες παρά περισσοτερο παθος...
- ace79grpaok
εχω ενα χαζο προαισθημα οτι θα δουμε την ταινια τσσκα -παοκ νο 2 σε μια βδομαδα.Πολυ καλος ο ελ τσακο και τελεια η ατμοσφαιρα με κερδη επιτελους την ΣΥΣΠΙΡΟΣΗ!!!!Αντε παοκρα δυπλο στο ντα λουζ ΠΑΟΚ ΟΛΕ ΟΛΕ 

black death έγραψε:Εκτός είμαστε καλύτεροι, δεν τελείωσε τίποτα...
Συμφωνώ!!!! Επίσης ανακάλυψα ότι όχι μόνο διδάσκει τακτική ο Στέφενσ αλλά και κάνει Σεμηνάρια Αμυνας!!!!

Αυτή η ομάδα τον gayros τον έπαιξε μονότερμα και στην Τούμπα έκανε καθυστερήσεις

ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ ..... ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!

Κριμα για την προσπαθεια της ομαδας ετσι πως ηρθε η ηττα..Οι παιχτες εδειξαν θεληση αλλα δυστυχως φανηκε οτι δεν μπορουσαν 

- sourmenetes
- Moderator
- Been thanked: 9 times
Καποιος αδελφος τα ειχε πει για το διδυμο σταρκ-πλατινι...
Να πατε να γ@μη...
Ξεφτιλες...Στο τηγανι μωρη κουφαλα 3 κοκκινες και αποβολες για πλακα εδωσες..
Να πατε να γ@μη...
Ξεφτιλες...Στο τηγανι μωρη κουφαλα 3 κοκκινες και αποβολες για πλακα εδωσες..
MVP η διαιτησια...προβα τζενεραλε γι'αυτα που εχουμε να δουμε στα ημιτελικα με τον gay......
δεν ειναι μονο το 1 μετρο οφσαιντ στο γκολ..ειναι και το πεναλτι στον κλαους (φανηκε πως τον πατησε ο λουιζαος απο πισω..),ειναι τα οφσαιντ που μας εκοψε...ειναι και οι γελιες καρτες (ελληνικου πρωταθληματος
) που μας εδωθησαν......
δεν θυμαμαι τα τελευταια χρονια τετοια διαιτησια σε βαρος μας στην ευρωπη.....
ο στεφενς με προβλημάτισε με την επιλογη του νινη κυριως....
αλλα ειχε στησει για πρωτη φορα μετα απο καιρο την ομαδα πολυ καλα...ειδικα στις αλληλοκαλύψεις...αλλα με αυτους τους ακραιους δεν μπορουσαμε να εχουμε πιο πολλες απαιτησεις επιθετικα...
μου αρεσε ιδιαιτερα ο "ελ τσακος"...MVP απο μενα!
δεν ειναι μονο το 1 μετρο οφσαιντ στο γκολ..ειναι και το πεναλτι στον κλαους (φανηκε πως τον πατησε ο λουιζαος απο πισω..),ειναι τα οφσαιντ που μας εκοψε...ειναι και οι γελιες καρτες (ελληνικου πρωταθληματος

δεν θυμαμαι τα τελευταια χρονια τετοια διαιτησια σε βαρος μας στην ευρωπη.....
ο στεφενς με προβλημάτισε με την επιλογη του νινη κυριως....

μου αρεσε ιδιαιτερα ο "ελ τσακος"...MVP απο μενα!

nikolasf έγραψε:Αυτή η ομάδα τον gayros τον έπαιξε μονότερμα και στην Τούμπα έκανε καθυστερήσεις
Επειδή όμως οι έδώ (Αθήνα μένω) αρδ του gay το είχαν δει το έργο, είχαν αρχίσει την απαξίωση της Μπενφίκα σε σχέση με αυτή των ομίλων. Μου φαίνεται ότι οι αρδ του θρήνου πίστευαν πιο πολύ στον ΠΑΟΚ από ότι οι δικοί μας.
EUROΑΛΗΤΕΙΑ.
Ένα πέναλτι στον Λάζαρ, ένα πέναλτι στον Κλάους, κάλπικη κάρτα στον Κάτσε, 2-3 αβαβά οφσάιτ, ασυλία σε κάρτες για τους πορτογάλους, κραυγαλέο οφσάιτ στο γκολ τους ... και το πουλάκι πέταξε με τις ευλογίες του Πιανολονί.
Τις κατάρες μου στο διαιτητικό τρίο. Δεν ήταν απλώς σφαγείο. Ήταν πλιάτσικο. ΚΑΙ από τους τρεις.
Πέρα από το άκυρο γκολ, μία φάση μας έκαναν όλη κι όλη, στην απόκρουση του Γλύκου.
ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μας. Σε παίκτες και προπονητή που τρώγανε σίδερα.
Μόνο έτσι θα μπορούσαν να χάσουν σήμερα.
ΜΠΡΑΒΟ και στον ΛΑΟ που φούλαρε και έδωσε παλμό στην Τούμπα.
Ένα πέναλτι στον Λάζαρ, ένα πέναλτι στον Κλάους, κάλπικη κάρτα στον Κάτσε, 2-3 αβαβά οφσάιτ, ασυλία σε κάρτες για τους πορτογάλους, κραυγαλέο οφσάιτ στο γκολ τους ... και το πουλάκι πέταξε με τις ευλογίες του Πιανολονί.
Τις κατάρες μου στο διαιτητικό τρίο. Δεν ήταν απλώς σφαγείο. Ήταν πλιάτσικο. ΚΑΙ από τους τρεις.
Πέρα από το άκυρο γκολ, μία φάση μας έκαναν όλη κι όλη, στην απόκρουση του Γλύκου.
ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μας. Σε παίκτες και προπονητή που τρώγανε σίδερα.
Μόνο έτσι θα μπορούσαν να χάσουν σήμερα.
ΜΠΡΑΒΟ και στον ΛΑΟ που φούλαρε και έδωσε παλμό στην Τούμπα.
nikolasf έγραψε:Αυτή η ομάδα τον gayros τον έπαιξε μονότερμα και στην Τούμπα έκανε καθυστερήσεις
Επειδή όμως οι έδώ (Αθήνα μένω) αρδ του gay το είχαν δει το έργο, είχαν αρχίσει την απαξίωση της Μπενφίκα σε σχέση με αυτή των ομίλων. Μου φαίνεται ότι οι αρδ του θρήνου πίστευαν πιο πολύ στον ΠΑΟΚ από ότι οι δικοί μας.
σβηστετο παιδια!!κολλησε το μοτζιλα και το περασα 2 φορες...σορρυ.... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος pyrgioths την Πέμ 20 Φεβ 2014, 22:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.