Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1
Re: Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1
Τι να πεις...ξεφτιλα αγανακτηση...η ευρωπη του στοιχηματος... Βαλτην στον πατο σου πλατινι...
Θα σκοραρουμε με κλαους
Θα σκοραρουμε με κλαους
-
Re: Απ: Π.Α.Ο.Κ.-S.L.BENFICA 20/2/2014 20:00 Ant1
Ο Κάτσε νομίζω κάνει ψαλίδι, απ την άλλη νομίζω του Μαντουρο ήταν εφεύρεση.
Καλά για το γκολ τι να πεις, τα βλέπουμε εμείς και δεν τα βλέπει ο άλλος απ τη γραμμή του γηπέδου με το μάτι καρφωμένο. Άλλα συνηθίσαμε πλέον...
Καλά για το γκολ τι να πεις, τα βλέπουμε εμείς και δεν τα βλέπει ο άλλος απ τη γραμμή του γηπέδου με το μάτι καρφωμένο. Άλλα συνηθίσαμε πλέον...
Εαν αυτα γινονται μπροστα στην αδερφη απο την Γαλλια φανταστείτε τι γινετε απο πισω..μου φαινετε τζαμπα ασχολούμαστε
..

θα τους κανουν και τραπεζι μετα...ειναι να γελας ή να κλαις..

Επιτέλους είδαμε ΠΑΘΟΣ από την ομαδάρα μας!!! Μπράβο τίποτα άλλο. ΤΟ αποτέλεσμα είναι πλασματικό γιατί ο ΠΑΟΚ είχε και τις καλύτερες ευκαιρίες και την καλύτερη απόδοση. Ο διαιτητής μου θύμισε μάνταλο στο καραϊτάβλι. Πρώτος παίκτης σε απόδοση ο Ινσουαράλδε (πολύ καλός) και ο Λίνο και ακολούθησε ο Λάζαρ και ο Ολίσε όσο είχε δυνάμεις. Ο Αθανασιάδης το πάλεψε πολύ ενώ και ο Λούκας έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση. Αντίθετα ο Μαντούρο μοιάζει με πρώην ποδοσφαιριστή για έτσι επίπεδο, βαρύς νωχελικός όπως και ο Κάτσε που έκανε σημαντικά λάθη. Αυτά...φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!

Κανονικό σφάξιμο!!!!! Οφφσάιτ Γκολ για την μπεμφίκα... ενα πάναλτυ αβαβά .... το φάουλ στο Νίνη στο Α' αβαββά ... 1-2 κίτρινες υπερβολικές 1-2 κίτρινες για τον αντίπαλο αβαβά ... 1-2 ανύπαρκτα οφσάιτ ειβάρος μας....
ΜΠΡΑΒΟ στην ΟΜΑΔΑ!!!! ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ!!!! ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ!!!!!
ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!!!!!!!

ΜΠΡΑΒΟ στην ΟΜΑΔΑ!!!! ΑΜΥΝΑ ΓΙΑ ΣΕΜΗΝΑΡΙΟ!!!! ΘΈΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΌ ΚΈΝΤΡΟ ΕΊΝΑΙ ΓΕΓΟΝΌΣ!!!!!
ΠΑΜΕ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ!!!!!!!!
ΠΑΟΚ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙΣ!!!!!!!!!

ΙΒΑΝ... ΣΤΟΝ ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...
ΓΙΑ ΠΑΤΣΑ. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ...
Και άντε να πω στην Ελλάδα το έχουμε συνηθίσει.
Και στην Ευρώπη σφαγείο ρε γαμώτο;
Απλά μην ξεχνάς ότι αυτοί τράβηξαν την μεγαλύτερη πίεση και τρέξιμο στο κέντρο!!!! Ο Τζιόλης χρειαζόταν !!!!Photis έγραψε:Επιτέλους είδαμε ΠΑΘΟΣ από την ομαδάρα μας!!! Μπράβο τίποτα άλλο. ΤΟ αποτέλεσμα είναι πλασματικό γιατί ο ΠΑΟΚ είχε και τις καλύτερες ευκαιρίες και την καλύτερη απόδοση. Ο διαιτητής μου θύμισε μάνταλο στο καραϊτάβλι. Π΄ρωτος παίκτης σε απόδοση ο Ινσουαράλδε και από κοντά ο Λάζαρ και ο Ολίσε όσο είχε δυνάμεις. Ο Αθανασιάδης το πάλεψε πολύ ενώ και ο Λούκας έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση. Αντίθετα ο Μαντούρο μοιάζει με πρώην ποδοσφαιριστή για έτσι επίπεδο, βαρύς νωχελικός όπως και ο Κάτσε που έκανε σημαντικά λάθη. Αυτά...φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Ο ΧΟΥΜΠ είπε ότι όλοι είναι απαράιτητοι!!!!!
ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ!
ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΑΛΜΟΥΣ
ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΦΥΓΜΟΥΣ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
ΑΛΛΑ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!
Παμε τωρα να τσικνισουμε (αν και με τοσο τσιγαρο στο γηπεδο εχουμε τσικνισει και εμεις
)
ΑΝΕΒΑΣΑ ΠΑΛΜΟΥΣ
ΑΝΕΒΑΣΑ ΣΦΥΓΜΟΥΣ
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ
ΑΛΛΑ...
ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ Π.Α.Ο.Κ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!
Παμε τωρα να τσικνισουμε (αν και με τοσο τσιγαρο στο γηπεδο εχουμε τσικνισει και εμεις

Με κέντρο Βιτόλο-Γκαρσία αυτούς τους είχες!nikolasf έγραψε:Απλά μην ξεχνάς ότι αυτοί τράβηξαν την μεγαλύτερη πίεση και τρέξιμο στο κέντρο!!!! Ο Τζιόλης χρειαζόταν !!!!Photis έγραψε:Επιτέλους είδαμε ΠΑΘΟΣ από την ομαδάρα μας!!! Μπράβο τίποτα άλλο. ΤΟ αποτέλεσμα είναι πλασματικό γιατί ο ΠΑΟΚ είχε και τις καλύτερες ευκαιρίες και την καλύτερη απόδοση. Ο διαιτητής μου θύμισε μάνταλο στο καραϊτάβλι. Π΄ρωτος παίκτης σε απόδοση ο Ινσουαράλδε και από κοντά ο Λάζαρ και ο Ολίσε όσο είχε δυνάμεις. Ο Αθανασιάδης το πάλεψε πολύ ενώ και ο Λούκας έδωσε φρεσκάδα στην επίθεση. Αντίθετα ο Μαντούρο μοιάζει με πρώην ποδοσφαιριστή για έτσι επίπεδο, βαρύς νωχελικός όπως και ο Κάτσε που έκανε σημαντικά λάθη. Αυτά...φόρτσα ΠΑΟΚΑΡΑ!!!
Ο ΧΟΥΜΠ είπε ότι όλοι είναι απαράιτητοι!!!!!

-
Μα ο Μαντούρο ήταν απ' τους κύριους λόγους που δεν έβγαλαν σχεδόν καθόλου φάσεις...
Το μισό από αυτό να πάιζατε... στο πρωτάθλημα... ποιος gayros
Το 1/4 να πάιξετε από ότι πάιξατε σήμερα ... Το Κ΄υπελλο δικό μας!

Το 1/4 να πάιξετε από ότι πάιξατε σήμερα ... Το Κ΄υπελλο δικό μας!

γιατί στην ευρώπη η μαφία πάει πίσω?Spiros_S έγραψε:Και άντε να πω στην Ελλάδα το έχουμε συνηθίσει.