paokovios1974 έγραψε: ΞΥΠΝΑΤΕ ΜΑΣ ΧΤΥΠΑΝΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ
Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και λάθη στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
- paokovios1974
Απιστευτο λιγη ωρα μετα το δημοσιευμα οτι μετραει ωρες ο στρατηγος το συγκεκριμενο σαιτ το γυρναει και γραφει οτι ειναι ακλονητος ο Στεφενς.Το εγραψε καποτε καποιος εδω οτι παιρνουν σφυγμο απο το ΠΑΟΚμανια και ενεργουν αναλογα.οσο αφορα αυτο το σαιτ λοιπον..υποχωρησε να δουμε με τα αλλα τωρα,εμεις συνεχιζουμε να το γραφουμε παντως ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ παρτε και το λινκhttp://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... Team=16657
Αν το πρώτο άρθρο ήταν ψεύτικο, το δεύτερο είναι ΚΑΙ ψεύτικο ΚΑΙ χυδαίο.
Τελείως ξεφτίλα.
Τελείως ξεφτίλα.
- desperando
- Επικοινωνία:
θα παρακαλουσα οσοι επικαλουνται δημοσιευματα διαφορων κ@λοσαιτ να μην βαζουν μονο το λιγκ αλλα να βαζουν και το κειμενο.
δεν εχω καμια διαθεση η αρρωστημενη μου περιεργεια να δινει κλικ στους κρετινους,δηλαδη με λιγα λογια να πεφτω στην παγιδα τους
δεν εχω καμια διαθεση η αρρωστημενη μου περιεργεια να δινει κλικ στους κρετινους,δηλαδη με λιγα λογια να πεφτω στην παγιδα τους
- paokovios1974
Φιλε συγνωμη δεν ξερω πως το κανω αυτο πες μου για να μην ξαναγινει
Σωστοςdesperando έγραψε:θα παρακαλουσα οσοι επικαλουνται δημοσιευματα διαφορων κ@λοσαιτ να μην βαζουν μονο το λιγκ αλλα να βαζουν και το κειμενο.
- navigator11
desperando έγραψε:θα παρακαλουσα οσοι επικαλουνται δημοσιευματα διαφορων κ@λοσαιτ να μην βαζουν μονο το λιγκ αλλα να βαζουν και το κειμενο.
Δε βρίσκω λόγο να δοκιμάζουμε,ανεξαρτήτως δεκαετίας ζωής,αντοχές!
Ας σκούζουν όσο γουστάρουν.Κάλλιστα μπορεί να δοθεί μια εξευτελιστική για όλα δαύτα τα τσατσάκια απάντηση την Πέμπτη.Ειδικά,μετά το τέλος του αγώνα,ανεξαρτήτως αποτελέσματος!
- paokovios1974
Rain μην απορεις δεν το κατεχω και πολυ το αθλημα, ετσι δεν θα βγουνε και οι διαφημισεις και τα υπολοιπα απο τη σελιδα?rainmaker έγραψε:?
Copy Paste το κείμενο!
Αστα copy paste ρε βροχοποιε
αντιγραφεις το κειμενο φιλε και του κανεις επικοληση στο ποστ που θελεις να υποβαλεις.

paokovios1974 έγραψε:Rain μην απορεις δεν το κατεχω και πολυ το αθλημα, ετσι δεν θα βγουνε και οι διαφημισεις και τα υπολοιπα απο τη σελιδα?rainmaker έγραψε:?
Copy Paste το κείμενο!
Μπορεις να επεξεργαστεις το κειμενο και να σβησεις οτι εχει να κανει με διαφημηση.
- paokovios1974
ΟΚ ευχαριστω πολυ την επομενη φορα θα το κανω.Τωρα αν βγει καμια φωτο με κανενα κορμι απο διπλα μην βαρατε 

- GiorgosAtha
Αν το κορμί αξίζει αστο!paokovios1974 έγραψε:ΟΚ ευχαριστω πολυ την επομενη φορα θα το κανω.Τωρα αν βγει καμια φωτο με κανενα κορμι απο διπλα μην βαρατε

Την μούρη του κάθε καρμοίρη σβήνε!!!

«Δύσκολα μένει ο Στέφενς»
18/2 11:36 «Δύσκολα μένει ο Στέφενς»
4
0
Σχολιάστε
Προς την έξοδο από τον πάγκο του ΠΑΟΚ οδεύει ο Χουμπ Στέφενς, που θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.
Όπως αναφέρει σε στήλη της η εφημερίδα "Sportday", ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη αποφασίσει να τελειώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό μέχρι τώρα το πότε αυτό θα συμβεί.
Σε κάθε περίπτωση, η οποιαδήποτε εξέλιξη θα σημειωθεί από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και «τρέξει» τα θέματα που «καίνε» τον «δικέφαλο».
Σχολιάστε
Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... z2tfvSZTbz
ας τον ανανεωσουμε ομως.τωρα.και εχουν ξεφυγει τελειως τα αρδ και δεν τρωγονται με τιποτα.πολυ τρυπημα φετος.το θειο λεγαμε αλλα το παιδοβουβαλο ειναι ακομα πιο κακομαθημενο ανηθικο και λαιμαργο.το συστημα του μεσα.
18/2 11:36 «Δύσκολα μένει ο Στέφενς»
4
0
Σχολιάστε
Προς την έξοδο από τον πάγκο του ΠΑΟΚ οδεύει ο Χουμπ Στέφενς, που θέλει να αποχωρήσει οικειοθελώς.
Όπως αναφέρει σε στήλη της η εφημερίδα "Sportday", ο Ολλανδός τεχνικός έχει ήδη αποφασίσει να τελειώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό μέχρι τώρα το πότε αυτό θα συμβεί.
Σε κάθε περίπτωση, η οποιαδήποτε εξέλιξη θα σημειωθεί από τη στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδης επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη και «τρέξει» τα θέματα που «καίνε» τον «δικέφαλο».
Σχολιάστε
Διαβάστε αναλυτικά: http://www.novasports.gr/news.aspx?a_id ... z2tfvSZTbz
ας τον ανανεωσουμε ομως.τωρα.και εχουν ξεφυγει τελειως τα αρδ και δεν τρωγονται με τιποτα.πολυ τρυπημα φετος.το θειο λεγαμε αλλα το παιδοβουβαλο ειναι ακομα πιο κακομαθημενο ανηθικο και λαιμαργο.το συστημα του μεσα.