Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από desperando »

ρε ο μαντουρος μικρος :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

βασικά, δεν πιστεύω ότι σε αυτό το τόπικ υπάρχει ΚΑΠΟΙΟΣ λόγος για να γράφεται το αν κάνει ή όχι. αυτό είναι δεδομένο. κανει και αν δεν κάνει, ΘΑ ΚΑΝΕΙ γιατί ξέρει τι να κάνει καλύτερα απο τον καθένα μας. Εμείς τι κάνουμε είναι το θέμα.

υπάρχουν κάποια δεδομένα που σε οδηγούν σε συμπεράσματα που λύνουν απορίες.
kastrakis

Δημοσίευση από kastrakis »

Εγω καποια πραγματα δεν μπορω να τα καταλαβω....
Βγαινει μεσα απο την ομαδα οτι δεν κανει ο Χουμπ???Υπαρχει αμφσβητηση????
Τοτε γιατι εκαναν τις μεταγραφες του Ιανουαριου που εκαναν (που ολοι ειπαν οτι ηταν δικες του επιλογες)?Γιατι δεν τον εδιωξαν πριν?Πριν εκανε ο χουμπ τακτικη και μετα σταματησε?Οταν στον 1ο γυρο ειχε 2 ηττες και 15-20 τελικες ανα παιχνιδι ηταν καλος?
Τωρα αρχισαν οι παικτες να αμφσβητουν το αγωνιστικο πλανο?Γιατι ο Κλαους ειπε οτι φταινε μονο οι παικτες?
Ο Βρυζας και λοιποι διοικουντες αναγνωριζουν το (δικο τους) σφαλμα του σχεδιασμου στις μεταγραφες καλοκαιριου ή τα ριχνουν ολα στον προπονητη?
Σεβομαι αυτα που λεει ο Βροχοποιος,αλλά εξακολουθω να θεωρω οτι υφισταται σχεδιο αποδομησης του Χουμπ,πολυ καλα οργανωμενο κι αυτο φαινετε απο την αρχη ακομη της θητειας του με συντονισμενες κινησεις σε σαιτ,σε εφημεριδες Αθηνων αλλά και σε διαφορους περιεργους παραγωγους της πολης (συμφωνω μ αυτα που εχει πει επι του θεματος κατα καιρους ο Αρκαδοποντιος),και το σχεδιο εχει τελικο στοχο τον Ιβαν θεωρω κι οχι αυτον-καθαυτον τον Χουμπ.
Αν κατα τ άλλα υπαρχουν καποιοι εντος ΠΑΟΚ που βαλλουν ευθεως κατα του προπονητη τουλαχιστον ας εχουν τις κοχονες να τα πουν ευθεως κι οχι με "διαρροες" σε κολλητους και φιλους,τυπου ΑΡΔ κτλ.Για να δουμε και τις δικες τους ευθυνες σε ολο αυτο!
Ολο αυτο που γινετε δεν τιμαει τον ΠΑΟΚ!
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

desperando έγραψε:
δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να κανει με λιγο καλυτερο υλικο,γι αυτο και θα τον στηριξω οσο μπορω.
Μία από τα ίδια!Ούτε και γω μπορώ να το φανταστώ!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
requiem78

Δημοσίευση από requiem78 »

Οι μεγάλοι προπονητές μπορούν να προσελκύσουν και μεγάλους παίχτες τύπου Νατχο.Αλλωστε εύκολα γκρεμιζεις αλλα δύσκολα χτίζεις.Το θετικό από αυτά που διαβάζω είναι ότι η πλειονότητα των οπαδών στηρίζει τον προπονητή μόνο κάτι λαμόγια δημοσιογράφοι θέλουν να τον φάνε οι οποίοι ομως μπορούν να παρασύρουν μικρή μερίδα αβουλων οπαδών.Γι αυτό θα ήταν ότι καλύτερο την Πέμτη παρουσία και του Ιβάν να φωνάξουμε ρυθμικά το όνομα του προπονητή μας κι έτσι όλοι να πάρουν το μήνυμα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:
joshua έγραψε:Sick ζητησα να μου πεις με ποδοσφαιρκα παραδειγματα τι βλεπεις οτι εχει στο μυαλο του ο Στεφενς με βαση την εικονα που βγαζει η ομαδα και μου απαντας,οτι εχει ενα Α και ενα Β και ενα Γ και ενα Δ και καπου εκει ειναι η διαφωνια μας,οτι οσοι τον υπερασπιζεστε και καλα κανετε και δικαιωμα σας το κανετε αν οχι μονο,κυριως λογω ονοματος και οχι επειδη βλεπετε κατι συγκεκριμενο στο γηπεδο.
να σου πω εγω τοτε με καθαρα ποδοσφαιρικα κριτηρια γιατι εγω προσωπικα στηριζω τον στεφενς.
απο την στιγμη που εχω δει να παιζει αρκετες φορες στον α΄γυρο πραγματικα ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο που πνιγει τον αντιπαλο με 30 πλας τελικες με...
κεντρικους αμυντικους ενα παιδακι που πρωτη φορα παιζει σε υψηλο επιπεδο και ενα 35αρι πρωην χαφ που απο περυσι τετοιο καιρο προσπαθει να παιξει σαν κεντρικος αμυντικος
με πλαγια μπακ εναν 20χρονο παιδακι που ειναι ουσιαστηκα η πρωτη του χρονια σε επιπεδο ανδρικων ομαδων και εναν 37αρι παικταρα μεν αλλα παππου δε.
με χαφ του επιπεδου του τζιολη και του λαζαρ
ουσιαστηκα χωρις 10αρι με εναν παικταρα βουκιτς που μπορει ομως μονο για 30΄
με δυο εξτρεμ μετριων δυνατοτητων και πολυ ασταθεστατους
και επιθετικο τον σαλπιγγιδη των 33 Μαΐων

δεν μπορω να φανταστω τι μπορει να κανει με λιγο καλυτερο υλικο,γι αυτο και θα τον στηριξω οσο μπορω.
Για αναλυσε μου με τον ιδιο ομορφο τροπο τους αντιπαλους με τους οποιους παιξαμε αυτο το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

τους ιδιους αντιπαλους που ο σαντος κερδιζε 1-0 με μιση ευκαιρια σε 90 λεπτα.\τους ιδιους αντιπαλους που για να τους κερδισει ο γαυρος η διαιτησια τον παιζει 100-0
αντιπαλους ευρωπαικες ομαδες (μακαμπι) που για 60 λεπτα δεν μπορουσαν να περασουν το κεντρο.

αλλα οπως ειπε και ο σικ πιο πανω τσαμπα γραφουμε,γιατι εσυ δεν βλεπεις αυτα που βλεπω εγω και εγω δεν βλεπω αυτα που βλεπεις εσυ.
γι αυτο καλη καρδια και ελπιζω ολοι να θελουν το καλο του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Συμπέρασμα: Όλα καλά πάνε. Τσάμπα γκρινιάζουν ορισμένοι. Λόγω διαιτησίας είμαστε 20 βαθμούς πίσω από τον πρώτο. Η ομάδα χτίζεται (με δανεικούς...).

Ευχαρίστως να συμφωνήσω. Μόνο στον ΠΑΟΚ και στο γιοφύρι της Άρτας χτίζουμε 30 χρόνια. Εγώ τουλάχιστον είδα ένα πρωτάθλημα. Κάποιοι θα γίνετε οι καλύτεροι οικοδόμοι και μπετατζήδες με τόσο χτίσιμο. Υπομονή...

Eπίτημε, καημό έχω να δω ΕΝΑ ποστ σου όπου δεν τρολλάρεις ή δεν ασχολείσαι με τους άλλους "που δεν νιώθουν". Υπομονή κάνω και εγώ. Που θα πάει.
Angelheart
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ε ναι τους ιδιους αντιπαλους που ο Σαντος νικουσε 1-0,αλωστε στον νιονιο παιζουν ακομα ο ρεκομπα και ο εστογιανοφ και ο ρουλης εχει προπονητη,τον εκτορ ρσουλ κουπερ.Τεσπα οντως δεν εχει νοημα η χρονια τελειωνει και θα γινει η σουμα στην πραξη.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

πανθρακικος -ΠΑΟΚ0-1
εργοτελης -ΠΑΟΚ0-0
ΠΑΟΚ -βαζελος0-0
γρια-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ-λαρσα 1-0
θρασυβουλος-ΠΑΟΚ1-2
ΠΑΟΚ-τριπολιτσα 1-1
ΠΑΟΚ-ξαντη 1-0
σερρες-ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ-γρια 1-0
λαρσα-ΠΑΟΚ0-0
ΠΑΟΚ-βουλης2-1

θες κι αλλα?
ολες οι ομαδες πλην λαρισας κατω απο το μεσο της βαθμολογιας

υγ και αυτο το αστειο με το πρωταθλημα που απο πριμερα εγινε κρεμιερα καλο ειναι να σταματησει.
η μεγαλη διαφορα με το τοτε ηταν η παρουσια του δυνατου βαζελου και κατα δευτερο της κουλας.τοτε υπηρχαν 4 μεγαλες ομαδες γαυρος-βαζελος-ΠΑΟΚ και κουλα και τωρα ειναι τρεις + εναν ατρομητο που και σε εκεινο το πρωταθλημα εμπαινε πλεη οφ
ο αρουλης τοτε ειχε τοσο μεγαλη ομαδα που ο πρωτος του σκορερ ειχε 5 γκολ.
ενω η λαρσα που μπηκε πλεη οφ ηταν η μεγλαη ομαδα του κοτσιου,του κατσιαρου,του ααραμπ,του κυριακιδη,του μεγαλου φωτακη και του τσιγκα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Δευ 17 Φεβ 2014, 17:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ακριβως γρια με πιτου γκαρσια και λαρσα με ιγκλεσιας κατω απο το μεσο της βαθμολογιας που τωρα στοχευουν στο τσουλου με ατρομητο.
Άβαταρ μέλους
sotos26

Δημοσίευση από sotos26 »

Όλα αυτά γιατί; Για να βγούμε πρώτοι στα play off? Πραγματικά πιστεύεις ότι θα μας περάσει ομάδα; Τι να πω τα πε πολύ καλά ο despe... Ένα πράγμα όμως ρε αδερφέ, ακόμα επιμένεις ότι ο Λάζαρ έπαιξε δεξιά; Μέσα δεξιά έπαιξε, βγήκε ο Χούσεν που ήταν δεύτερος στράικερ και έβαλε τον Λάζαρ σαν 8άρι, 8άρι επίσης και ο Νάτχο και το 6άρι σου ο Κάτσε... Οκ; 4 αμυντικοί 3 χαφ και 3 επιθετικοί, 4-3-3. Α και για τη σταθερά που λες που ψάχνεις, θα στην πω... Παίζουμε γρήγορα και με τη μια αδερφέ, τσέκαρε πως μετατοπίζονται οι παίχτες...Γρήγορα Τζος, δε βαρέθηκες το αργό και τσούκου τσούκου;
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια θα λες σε καμια 2-3 χρονια για τους ναπολεονη,ντε μπλασης,παπαδοπουλο,ραγιο,ουσερο,γιννουλη και παει λεγοντας
Άβαταρ μέλους
Holypaok

Δημοσίευση από Holypaok »

Η αληθεια για τον Στεφενς είναι κάπου στη μέση. Δεν ειναι ούτε τουριστας και μυρωδιας οπως τον παρουσιάζουν ορισμένοι ουτε το υπέρτατο θυμα μιας καλοστημενης συνωμοτικης πράξης.
Οπως ο καθε Μαντουρο πρέπει να προσαρμοστεί στις ιδιαιτεροτητες του πρωταθληματτος μας, ετσι πρέπει να προσαρμοστεί και ο Στεφενς.Μεσα απο τα λαθη του κάποιος μονο σοφοτερος αναδεικνυεται.
Προσωπικα ημουν πεπεισμένος οτι φετος θα δεχθεί ο Χουουμπ μεγαλο πολεμο και αντιδράσεις γιατί περίμενα οντως ως μια νέα ομαδα να εχουμε μεγάλες διακυμάνσεις στην απόδοση μας και να ψαχνομαστε.Για μενα, λαμβάνοντας υπόψη το βιογραφικό του προπονητή ο οποίος εχει ξανά δουλέψει σε χαμηλής δυναμικότητας πρωταθλημα κι εκει εδειξε ότι δεν εκανε τουρισμό, ειναι σημαντικο να αναγνωρίσουμε ως ελαφρυντικό τον υψηλο ή χαμηλο βαθμο προσαρμοστικοτητας του προπονητή και να αναδειξουμε εκεινες τις σταθερές εντος του κλαμπ που θα τον βοηθησουν ροσδιδοντας του ασφαλεια και σιγουρια να αναγνωρίσει τα λαθη του και να τα διορθωσει.
Κατ εμε αποτελει την παρούσα μονόδρομο για τον μεγαλομετοχο η ανοικτη στηριξη του προπονητή και το αδειασμα ολων εκεινων που βλέποντας τους τριγμούς στην καρέκλα του, επιζητουν κι ελπιζουν οτι με ενα επιπλεον σπρωξιμο θα τον ρίξουν απο αυτή, προωθωντας ετσι τα δικα τους συμφεροντα , ειτε ειναι παικτες ειτε ειναι στελεχη ειτε ειναι δημοσιογραφοι.
Συνηθως το πιο σκοτεινο σημειο της νυχτας ειναι εκεινο ακριβώς πριν την αυγή κι αυτο που απαιτειται κατ εμε απο το κοινο της ομαδας ειναι συσπείρωση γυρω απο τις σταθερες της.Αν αποφασίσει η διοικηση οτι μια τέτοια σταθερα ειναι κ ο Στεφενς τοτε νομίζω οτι μονο καλα θα εχουμε να αναμενουμε για το εγγυς μελλον.
Προσωπικη μου εκτίμηση ειναι οτι στα πλειοφ θα περασουμε σιφουνας με Χουμπ.Μακαρι να βγει ο Ιβαν και να κοψει το βηχα στον αντιλογο.

Sent from my Note II while being in the toilet.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

desperando έγραψε:ειμαι σιγουρος οτι τα ιδια θα λες σε καμια 2-3 χρονια για τους ναπολεονη,ντε μπλασης,παπαδοπουλο,ραγιο,ουσερο,γιννουλη και παει λεγοντας
Εγω δεν ειπα τιποτα,εσυ συγκρινες τα ασυγκριτα,αλλα εσυ ειδες και ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο,παω πασο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”