20. Danny Hoesen
Re: 20. Danny Hoesen
Και παιζουμε και με νταμπιζα την κυριακη. Ευκαιρια ειναι για να Χωσεν...
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- desperando
- Επικοινωνία:
αναλατος οπως ακριβως και σχεδον σε ολα τα ματς που ξεκινησε βασικος με τον αγιαξ.
προσωπικα για μενα εχεις την ευθυνη για το πρωτο γκολ,εκει που πηγε η μπαλα εσυ κοβεις με το κεφαλι
προσωπικα για μενα εχεις την ευθυνη για το πρωτο γκολ,εκει που πηγε η μπαλα εσυ κοβεις με το κεφαλι
- theodorsalonika
ούτε εμένα μου άρεσε. βέβαια είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα αλλά θα περίμενα να έχει μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες του. πολλές φορές είχε το χώρο για το σουτ αλλά το φοβήθηκε.
- ΑποστόληςΑ
Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα του με ΟΦΗ στους υπόλοιπους είναι κάτω του μετρίου.
Είναι πράγματι κάτω του μετρίου. Εκεί στον Άγιαξ λοιπόν τι διάολο τον έκαναν; Περίμεναν εμάς για να τους πούμε οτι ο παίχτης "δεν κάνει"; Μήπως ρε παιδιά πάει κάτι στραβά με εμάς (ως ομάδα) και όχι με τους παίχτες που έρχονται; Όλους σχεδόν άχρηστους τους βγάζουμε...
- ΑποστόληςΑ
Όσο βλέπω τους περίφημους ξένους που μας έρχονται (διεθνείς κιόλας) αναλογίζομαι αν πράγματι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις χώρες τους είναι τόσο καλύτερο από το δικό μας είναι όλα είναι ένας μύθος.
εντάξει, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε ένα παίχτη. και δη επιθετικό. ως απόδειξη αυτού αντιπαραθέτω τους πρώτους μήνες τους Στόχ και τη συνέχεια του.....
Επειδή έβλεπα ολλανδικο πορτογαλικο είμαι σίγουρος οτι οι ομάδες κάτω απο την θέση 4 ειναι αν ίσες ,στην Ελλάδα λόγο φιλοσοφίας (ταμπουρι κ κλοτσια) ειναι πιο δύσκολες... Για παράδειγμα η πάκος φερειρα κ η γκιμαραες δεν ειναι για κανένα λόγο καλύτερες απο πας Γιάννενα κ αστέρα...ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο βλέπω τους περίφημους ξένους που μας έρχονται (διεθνείς κιόλας) αναλογίζομαι αν πράγματι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις χώρες τους είναι τόσο καλύτερο από το δικό μας είναι όλα είναι ένας μύθος.
- Ekatnetworkltd
Είναι και τόσοι πολλοί!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα του με ΟΦΗ στους υπόλοιπους είναι κάτω του μετρίου.
- Ekatnetworkltd
Κάτι αλλο θα φταίει Αποστόλη!Το επίπεδο το δικό μας πάντος είναι πάτος!ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο βλέπω τους περίφημους ξένους που μας έρχονται (διεθνείς κιόλας) αναλογίζομαι αν πράγματι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις χώρες τους είναι τόσο καλύτερο από το δικό μας είναι όλα είναι ένας μύθος.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- desperando
- Επικοινωνία:
κανεις μεγαλο λαθος για το επιπεδο και αυτο το εχουν δηλωσει πολλοι ξενοι που εχουν ερθει στην ελλαδα περιμενοντας οτι θα κανουν παπαδες αλλα τελικα το πρωταθλημα ηταν πολυ πιο δυσκολο απ οτι περιμεναν,κατι το οποιο το εχω ακουσει και εγω προσωπικα απο αρκετους που ηρθαν απο πιο ΄΄αναπτηγμενα΄΄ πρωταθληματα.
το προβλημα μας εδω ειναι οτι πρωτον δεν προστατευεται το προιον απ ολους τους εμπλεκομενους και
δευτερον οτι εχουμε τεραστιο θεμα με την προωθηση,δεν ξερουμε πως και τι να βαλουμε στην βιτρινα.
το προβλημα μας εδω ειναι οτι πρωτον δεν προστατευεται το προιον απ ολους τους εμπλεκομενους και
δευτερον οτι εχουμε τεραστιο θεμα με την προωθηση,δεν ξερουμε πως και τι να βαλουμε στην βιτρινα.
- Ekatnetworkltd
Μπορεί εν μέρει να έχεις δίκιο,αλλά θέλει μεγάλη συζήτηση για το ελληνικό αμυντικογενές ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα!desperando έγραψε:κανεις μεγαλο λαθος για το επιπεδο και αυτο το εχουν δηλωσει πολλοι ξενοι που εχουν ερθει στην ελλαδα περιμενοντας οτι θα κανουν παπαδες αλλα τελικα το πρωταθλημα ηταν πολυ πιο δυσκολο απ οτι περιμεναν,κατι το οποιο το εχω ακουσει και εγω προσωπικα απο αρκετους που ηρθαν απο πιο ΄΄αναπτηγμενα΄΄ πρωταθληματα.
Sent from my iPad using Tapatalk HD
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μα και το αμυντικογενές ποδόσφαιρο είναι και αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι άνθρωποι του δουλεύουν στα "κόκκινα"
On topik τώρα. Μακάρι να αρχίσει να βρίσκεται καλύτερα με τους συμπαίκτες του γιατί φαίνεται ότι το έχει
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
On topik τώρα. Μακάρι να αρχίσει να βρίσκεται καλύτερα με τους συμπαίκτες του γιατί φαίνεται ότι το έχει
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
βλεπω μεγαλες δυνατοτητες αλλα και καποια υπεροψια που οδηγει σε λαθη...πιστευω να μπει γρηγορα στο κλιμα...