20. Danny Hoesen

Άβαταρ μέλους
nothu

Re: 20. Danny Hoesen

Δημοσίευση από nothu »

Και παιζουμε και με νταμπιζα την κυριακη. Ευκαιρια ειναι για να Χωσεν...

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

αναλατος οπως ακριβως και σχεδον σε ολα τα ματς που ξεκινησε βασικος με τον αγιαξ.

προσωπικα για μενα εχεις την ευθυνη για το πρωτο γκολ,εκει που πηγε η μπαλα εσυ κοβεις με το κεφαλι
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εγω φιλαρακι σε πιστευω....θα κανεις καριερα στον ΠΑΟΚ.... :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ούτε εμένα μου άρεσε. βέβαια είναι νωρίς ακόμα για συμπεράσματα αλλά θα περίμενα να έχει μεγαλύτερη πίστη στις δυνατότητες του. πολλές φορές είχε το χώρο για το σουτ αλλά το φοβήθηκε.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα του με ΟΦΗ στους υπόλοιπους είναι κάτω του μετρίου.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Είναι πράγματι κάτω του μετρίου. Εκεί στον Άγιαξ λοιπόν τι διάολο τον έκαναν; Περίμεναν εμάς για να τους πούμε οτι ο παίχτης "δεν κάνει"; Μήπως ρε παιδιά πάει κάτι στραβά με εμάς (ως ομάδα) και όχι με τους παίχτες που έρχονται; Όλους σχεδόν άχρηστους τους βγάζουμε...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Όσο βλέπω τους περίφημους ξένους που μας έρχονται (διεθνείς κιόλας) αναλογίζομαι αν πράγματι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις χώρες τους είναι τόσο καλύτερο από το δικό μας είναι όλα είναι ένας μύθος.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

εντάξει, είναι πολύ νωρίς ακόμα για να κρίνουμε ένα παίχτη. και δη επιθετικό. ως απόδειξη αυτού αντιπαραθέτω τους πρώτους μήνες τους Στόχ και τη συνέχεια του.....
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο βλέπω τους περίφημους ξένους που μας έρχονται (διεθνείς κιόλας) αναλογίζομαι αν πράγματι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις χώρες τους είναι τόσο καλύτερο από το δικό μας είναι όλα είναι ένας μύθος.
Επειδή έβλεπα ολλανδικο πορτογαλικο είμαι σίγουρος οτι οι ομάδες κάτω απο την θέση 4 ειναι αν ίσες ,στην Ελλάδα λόγο φιλοσοφίας (ταμπουρι κ κλοτσια) ειναι πιο δύσκολες... Για παράδειγμα η πάκος φερειρα κ η γκιμαραες δεν ειναι για κανένα λόγο καλύτερες απο πας Γιάννενα κ αστέρα...
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Αν εξαιρέσουμε τον πρώτο αγώνα του με ΟΦΗ στους υπόλοιπους είναι κάτω του μετρίου.
Είναι και τόσοι πολλοί! :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

ΑποστόληςΑ έγραψε:Όσο βλέπω τους περίφημους ξένους που μας έρχονται (διεθνείς κιόλας) αναλογίζομαι αν πράγματι το επίπεδο του ποδοσφαίρου στις χώρες τους είναι τόσο καλύτερο από το δικό μας είναι όλα είναι ένας μύθος.
Κάτι αλλο θα φταίει Αποστόλη!Το επίπεδο το δικό μας πάντος είναι πάτος!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

κανεις μεγαλο λαθος για το επιπεδο και αυτο το εχουν δηλωσει πολλοι ξενοι που εχουν ερθει στην ελλαδα περιμενοντας οτι θα κανουν παπαδες αλλα τελικα το πρωταθλημα ηταν πολυ πιο δυσκολο απ οτι περιμεναν,κατι το οποιο το εχω ακουσει και εγω προσωπικα απο αρκετους που ηρθαν απο πιο ΄΄αναπτηγμενα΄΄ πρωταθληματα.
το προβλημα μας εδω ειναι οτι πρωτον δεν προστατευεται το προιον απ ολους τους εμπλεκομενους και
δευτερον οτι εχουμε τεραστιο θεμα με την προωθηση,δεν ξερουμε πως και τι να βαλουμε στην βιτρινα.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

desperando έγραψε:κανεις μεγαλο λαθος για το επιπεδο και αυτο το εχουν δηλωσει πολλοι ξενοι που εχουν ερθει στην ελλαδα περιμενοντας οτι θα κανουν παπαδες αλλα τελικα το πρωταθλημα ηταν πολυ πιο δυσκολο απ οτι περιμεναν,κατι το οποιο το εχω ακουσει και εγω προσωπικα απο αρκετους που ηρθαν απο πιο ΄΄αναπτηγμενα΄΄ πρωταθληματα.
το προβλημα μας εδω ειναι οτι πρωτον δεν προστατευεται το προιον απ ολους τους εμπλεκομενους και
δευτερον οτι εχουμε τεραστιο θεμα με την προωθηση,δεν ξερουμε πως και τι να βαλουμε στην βιτρινα.
Μπορεί εν μέρει να έχεις δίκιο,αλλά θέλει μεγάλη συζήτηση για το ελληνικό αμυντικογενές ποδόσφαιρο που παίζεται στην Ελλάδα!

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μα και το αμυντικογενές ποδόσφαιρο είναι και αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι οι άνθρωποι του δουλεύουν στα "κόκκινα"

On topik τώρα. Μακάρι να αρχίσει να βρίσκεται καλύτερα με τους συμπαίκτες του γιατί φαίνεται ότι το έχει

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

βλεπω μεγαλες δυνατοτητες αλλα και καποια υπεροψια που οδηγει σε λαθη...πιστευω να μπει γρηγορα στο κλιμα...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”