8.Hedwiges Maduro
- hasio_john
Re: 8.Hedwiges Maduro
.... delete.... 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Δευ 24 Φεβ 2014, 00:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Hasio άδικη επιθεςη σε μενα εισαι καθαρα 3 μέτρα of side
:(
Ελάτε παιδιά. Τελείωσε το θέμα. Γράψε λάθος Eorptol. Δεν το είδε το οφσάιτ απλά.
Angelheart

Ελάτε παιδιά. Τελείωσε το θέμα. Γράψε λάθος Eorptol. Δεν το είδε το οφσάιτ απλά.
Angelheart
- Dinos_Liverpool
Μια εβδομάδα εκτός Paokmania, φίλε Γιάννη, και λυπάμαι πολύ εάν μετά από τόσο καιρό εσύ έχεις καταλάβει ότι αυτές οι εκφράσεις μπορούν να περάσουν στο ντούκου... Κρίμα! Και άμα τη επιστροφή σου, θα πρέπει να απολογηθείς στο φίλο μας για τις ύβρεις και την υπερβολική φραστική επίθεσή σου.
- desperando
- Επικοινωνία:
οχι φιλε μου δεν εισαι μονο εσυ,το παιδι παντα ετσι να ηταν,αντε να ηρθε με 3-4 κιλα παραπανω,αλλα ολοι οι εξυπνοι εδω μεσα μεχρι και λιπομετρηση με το ματι του καναν.Demir έγραψε:Μόνο εγώ βλέπω οτι ο maduro δεν εχει κοιλιά κτλ αλλα μόνο μαγουλα;;;
Ρε συ ντεσπε ο τυπος ειναι πιο αργος και απο τον Γιαννη Γκιωνακη.
Μακαρι να αλλαξει η εικονα του γιατι αλλιως μιλαμε για πεταμενα λεφτα.
- desperando
- Επικοινωνία:
σχεδον με αυτη την ταχυτητα εβγαζε το μεροκαματο του ακομα και στην βαλενθια.
περιπου ετσι τον θυμομουνα και οταν τον κλεισαμε ειδα και 3-4 αγωνες του στο ιντερνετ και επιβεβαιωσα οτι ειχα καλη μνημη . γι αυτο και οταν τον πηραμε ειχα πει οτι ο συγκεκριμενος παικτης πολυ δυσκολα θα αγαπηθει στην Τουμπα.
σημερα για παραδειγμα με εναν αντιπαλο που καθε αλλο παρα χωριο ειναι οπως λενε καποιοι (σαν ομαδα και οχι σαν πολη) μεχρι το τραγικο του λαθος και αυτος και ο ινσουα ειναι αλανθαστοι,οποιος δεν το βλεπει αυτο μαλλον βλεπει μονον τα μαγουλα του παικτη
περιπου ετσι τον θυμομουνα και οταν τον κλεισαμε ειδα και 3-4 αγωνες του στο ιντερνετ και επιβεβαιωσα οτι ειχα καλη μνημη . γι αυτο και οταν τον πηραμε ειχα πει οτι ο συγκεκριμενος παικτης πολυ δυσκολα θα αγαπηθει στην Τουμπα.
σημερα για παραδειγμα με εναν αντιπαλο που καθε αλλο παρα χωριο ειναι οπως λενε καποιοι (σαν ομαδα και οχι σαν πολη) μεχρι το τραγικο του λαθος και αυτος και ο ινσουα ειναι αλανθαστοι,οποιος δεν το βλεπει αυτο μαλλον βλεπει μονον τα μαγουλα του παικτη
Εγώ έψαξα και βρήκα το Μαντούρο σε Ολλανδική ταινία -καλή μάλιστα - παραγωγής 2013. Το παιδί είναι αδύνατο αλλά η κεφάλα τούμπανο και το μάγουλο φράπα....τι να κάνουμε τώρα......desperando έγραψε:οχι φιλε μου δεν εισαι μονο εσυ,το παιδι παντα ετσι να ηταν,αντε να ηρθε με 3-4 κιλα παραπανω,αλλα ολοι οι εξυπνοι εδω μεσα μεχρι και λιπομετρηση με το ματι του καναν.Demir έγραψε:Μόνο εγώ βλέπω οτι ο maduro δεν εχει κοιλιά κτλ αλλα μόνο μαγουλα;;;
http://www.imdb.com/title/tt2504404/

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cellophan την Δευ 17 Φεβ 2014, 01:53, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Εχουν κανει και οι δυο λαθη που εβγαλαν σε αντεπιθεση τους αντιπαλους,επειδη ξαναβλεπεις τα παιχνιδια κοιτα το και πες μου.
Και θα επιμεινω οτι σημερα χασαμε απο την χειροτερη τριπολη απο τοτε που παρουσιαστηκε στο ποδοσφαιρο μας εδω και μια 6ετια δηλαδη.
Δε λεω οτι αξιζαμε την ηττα αλλα τα λαθη που εγιναν ηταν τραγικα.
Δεν ξερω αν γραφτηκε αλλα θελω να γραψω και για τον θανο για δυο φασεις που αν τις εδινε σωστα θα ειχαμε τελειωσει το παιχνιδι.
Η μια ειναι μια ανοητη κλοτσια (στην προσπαθεια του να κλεψει τη μπαλα στη δεξια ακρη της μεγαλης περιοχης της τριπολης) του πορτιερη του εντο στον χουσεν που ηταν καθαρο πεναλτυ.
Και η δευτερη το λαθος φαουλ που δινει στον νατχο παλι πανω στον πορτιερη αποτρεπωντας μας απο σιγουρο γκολ γιατι βγαιναμε φατσα στο τερμα τρεις εναντιον ενος.
Και θα επιμεινω οτι σημερα χασαμε απο την χειροτερη τριπολη απο τοτε που παρουσιαστηκε στο ποδοσφαιρο μας εδω και μια 6ετια δηλαδη.
Δε λεω οτι αξιζαμε την ηττα αλλα τα λαθη που εγιναν ηταν τραγικα.
Δεν ξερω αν γραφτηκε αλλα θελω να γραψω και για τον θανο για δυο φασεις που αν τις εδινε σωστα θα ειχαμε τελειωσει το παιχνιδι.
Η μια ειναι μια ανοητη κλοτσια (στην προσπαθεια του να κλεψει τη μπαλα στη δεξια ακρη της μεγαλης περιοχης της τριπολης) του πορτιερη του εντο στον χουσεν που ηταν καθαρο πεναλτυ.
Και η δευτερη το λαθος φαουλ που δινει στον νατχο παλι πανω στον πορτιερη αποτρεπωντας μας απο σιγουρο γκολ γιατι βγαιναμε φατσα στο τερμα τρεις εναντιον ενος.
- desperando
- Επικοινωνία:
φιλε μπανε ξερεις οτι μια ομαδα δεν εμφανιζεται απο μονη της κακη,γι αυτο και πιστευω οτι σημερα ειχαμε ενα αρκετα καλο παιχνιδι,γιατι καταφεραμε μια καλη ομαδα ειδικα στην εδρα της να την κανουμε να φαινεται χαλια.
για τα λαθη των αμυντικων εγω θυμαμαι μονο μια λαθος πασα του ινσαου,αλλα θα το ξαναδω ουτως ή αλλως.
για το γκολ στο στημενο εγω αν ημουν προπονητης θα κατσαδιαζα τον χουσεν γιατι ο ρολος πο παιρνει ειναι ακριβως αυτος,σε περιπτωση που η σεντρα ειναι κοντη την κοβουν οι παικτες που ειναι σε ζωνη χωρις προσωπικο αντιπαλο μπροστα απ αυτους που παιζουν ξυλο με τους αντιπαλους.αλλα ο χουσεν τι κεφαλιες τις αποφευγει σαν τον διαολο το λιβανι και αυτο θα το δουμε ξανα.
για τις αλλες δυο φασεις που γραφεις συμφωνω και απορω πως κανεις εως τωρα δεν σταθηκε σε καμια απο αυτες.
για τα λαθη των αμυντικων εγω θυμαμαι μονο μια λαθος πασα του ινσαου,αλλα θα το ξαναδω ουτως ή αλλως.
για το γκολ στο στημενο εγω αν ημουν προπονητης θα κατσαδιαζα τον χουσεν γιατι ο ρολος πο παιρνει ειναι ακριβως αυτος,σε περιπτωση που η σεντρα ειναι κοντη την κοβουν οι παικτες που ειναι σε ζωνη χωρις προσωπικο αντιπαλο μπροστα απ αυτους που παιζουν ξυλο με τους αντιπαλους.αλλα ο χουσεν τι κεφαλιες τις αποφευγει σαν τον διαολο το λιβανι και αυτο θα το δουμε ξανα.
για τις αλλες δυο φασεις που γραφεις συμφωνω και απορω πως κανεις εως τωρα δεν σταθηκε σε καμια απο αυτες.
- theodorsalonika
το τοπι το ξερει,εχει ποδοσφαιρικη παιδεια,αλλα θελει λιγο φυσικη κατασταση εως πολυ..ισως κουραστηκε γιατι απο την μερα που ρθε παιζει συνεχεια...πρεπει να τον ξεκουραζει σε μερικα παιχνιδια..κατα τα αλλα δειχνει φιλοτιμος,καλο παιδι ,και εργατης...θα δειξει...
πω πω ετοιμασου για επιθεση μετα απο αυτοDC έγραψε:Πλαστική στα μάγουλα, μακρύ μαλί με κορδέλα και να δείτε μετά πως αγαπιέται.

και άλλοι ήταν αργοί αλλα έγιναν σύμβολα επανάστασης.obanebane έγραψε:Ρε συ ντεσπε ο τυπος ειναι πιο αργος και απο τον Γιαννη Γκιωνακη.
to αργος στο κεντρο δεν πειραζει στην αμυνα ναι...στο κεντρο βεβαια αν είχαμε τον βιτολο μια χαρα θα ταν...ο κατσε δυστυχως στα ματς πιεσης κανει πολλα λαθη