nikolasf έγραψε:Είμαι μ@κ@κ@ς που φοβάμαι![]()
![]()
![]()

Τέτοια θέλω να ακούω.Ηττα απο χωρίο και καπάκι παιχνίδι με υπερομάδα που έρχεται να μας..., με το ηθικό στα τάρταρα.Τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...

nikolasf έγραψε:Είμαι μ@κ@κ@ς που φοβάμαι![]()
![]()
![]()
Αν ε΄μαθε τπτ ο Ευαγγελιστής από τις κάθετες του Νατκοkarl έγραψε:Μάλιστα - μια εναλλακτική που φαίνεται ναι είναι Σάλπι στη θέση του Stoch, Stoch αριστερά και Lukas ως δεκάρι αντί του Νινή.
Αριστερα μπροστα ποιος ? Παρτενερ Ελτσακο? Αριστερο μπακ?olivares έγραψε:Σάλπι προαλείφεται για βασικός δεξιά και για ανασταλτικές βοήθειες με τον Γαλιθιάνο να έρχεται από τον πάγκο και υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει ο Βούκιτς βασικός πίσω από τον Κλάους αντί για την είσοδο στο κλασσικό του τελευταίο ημίωρο για να βοηθάει και στην κυκλοφορία και να ξεράνει και κανά στημένο.
olivares έγραψε:Σάλπι προαλείφεται για βασικός δεξιά και για ανασταλτικές βοήθειες με τον Γαλιθιάνο να έρχεται από τον πάγκο και υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει ο Βούκιτς βασικός πίσω από τον Κλάους αντί για την είσοδο στο κλασσικό του τελευταίο ημίωρο για να βοηθάει και στην κυκλοφορία και να ξεράνει και κανά στημένο.