μακαρι να διαλεγουν παιχνιδια νικολα και σε αυτα που πρεπει να παιξουν μπαλαρα.αλλα πολυ φοβαμαι πως δεν ειναι ετσι τα πραγματα.ο στεφενς ανεκαθεν ηταν προπονητης του οβερ οπου και αν πηγε.εμεις δεν ειμαστε για τετοιες συγκινησεις.ουτε υπομονη εχουμε ουτε και χαλαροι ειμασταν ποτε για την ομαδα μας.εδω χανουμε και αρρωσταινουμε.εδω το αιμα βραζει και το τμημα επικοινωνιας επρεπε να ειναι πανεπιστημιακο για να παλευτει η κατασταση και μια τετοια νοοτροπια.και εδω που τα λεμε με τοσα μυρια που εχουν πεσει ειναι αδικαιολογητο αυτο που συμβαινει.nikolasf έγραψε:Οχι αλλά δεν μπορώ να το εξηγήσω;;;Δηλαδή ο Χούμπσ ξέχασε στήνει ομάδεσ, να προπονεί, να δίνει οδηγίες;;; Η ξαφνικά βαρέθηκε και θέλει να τον φύγουμε, πάιρνοντας και την αποζημίωση;;;;
Με τον Λάζλο τα ίδια σκαμπανευάσνματα δεν είχαμε στον β' γύρο... Αλλος ΠΑΟΚ μεσοβδόμαδα και αλλος ΣΚ ... Αλλά τότε λέγαμε κρατιώνται να πάιξουν ευρώπη για να πληρωθούν ....
Μήπως και τώρα με τόσους δανεικούς, και άλλους τόσους που αν μείνει ο Χουμπ ιθα κοθνίσουν μαντήλι το καλοκάιρι, απλά επιλέγουν ματς !!!! (Ευρώπη = διαφήμιση, Κύπελο = Τίτλος) ΟΕΟΟ!
Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Re: Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα
Ρε Κατ συμφωνώ... Αλλά αν δεν είχα παλαιότερες δυσάρεστες εμπειρίες δεν θα προβληματιζόμουνα!!!! Είναι και οι ΑΡΔ και διστυχώς έχουν απήχηση και ανάμεσά μας και δεν εννοώ μόνο το φόρουμ!!!!kataramenos5 έγραψε:"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
Εγω τ αποφάσισα εδω καi λιγο καιρό πάντως.Γυρνάω το διακόπτη και κλείνω τ αυτιά μου στον αρμαγεδώνα που φέρνουμε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα μας μετά απο καθε άσχημο αποτέλεσμα. Επιλέγω να μη τρελαίνομαι πλέον.Την Κυριακή θα μαι εκεί, χαρούμενος που θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.
Ανησυχώ βαθύτατα!!!! Δεν απογοητεύομαι απλά ανησυχώ!!!!
- kataramenos5
Νικόλα αν εμείς οι οπαδοί σταθούμε στο υψος των περιστάσεων και δε τους ακολουθήσουμε στο δρόμο που θέλουν να μας οδηγήσουν(απο Ιούλιο γραφότανε τα περι τακτικής) δε νομίζω να ξανατολμήσουν τα ίδια με Λαζλο.
-
O Στέφενς ήταν ανέκαθεν του όβερ;
Μπορεί λίγο η προέλευση εξ Ολλανδικής σχολής, λίγο η πολύχρονη παρουσία του στη Γερμανία, όπου όλες οι ομάδες λίγο πολύ παίζουν με φιλοσοφία "γιούρια", να δίνουν αυτή την εντύπωση, αλλά όποιος θέλει μπορεί να βρει τον τελικό του Ουέφα του '97 (υπάρχει όλος στο youtube) όπου η Σάλκε παίζει κανονικό ταμπούρι με 8-9 παίχτες μόνιμα πίσω απ' τη σέντρα, όπως επίσης να βρει και παλαιότερες δηλώσεις του Χουμπ ότι το σημαντικότερο πράγμα είναι να μην δέχεσαι γκολ.
Τώρα αν αποφάσισε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ να πειραματιστεί και να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο δημιουργικό παιχνίδι, δεν το ξέρω.
Μπορεί λίγο η προέλευση εξ Ολλανδικής σχολής, λίγο η πολύχρονη παρουσία του στη Γερμανία, όπου όλες οι ομάδες λίγο πολύ παίζουν με φιλοσοφία "γιούρια", να δίνουν αυτή την εντύπωση, αλλά όποιος θέλει μπορεί να βρει τον τελικό του Ουέφα του '97 (υπάρχει όλος στο youtube) όπου η Σάλκε παίζει κανονικό ταμπούρι με 8-9 παίχτες μόνιμα πίσω απ' τη σέντρα, όπως επίσης να βρει και παλαιότερες δηλώσεις του Χουμπ ότι το σημαντικότερο πράγμα είναι να μην δέχεσαι γκολ.
Τώρα αν αποφάσισε ξαφνικά στον ΠΑΟΚ να πειραματιστεί και να δοκιμάσει τις ικανότητές του στο δημιουργικό παιχνίδι, δεν το ξέρω.
- ΠΑΟΚπαντου
++++Μπραβο αδερφε!! Επισης πιστευω πως ισως ειναι καλυτερα που παμε ετσι για το ματς με τη Μπενφικα..kataramenos5 έγραψε:"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
Εγω τ αποφάσισα εδω καi λιγο καιρό πάντως.Γυρνάω το διακόπτη και κλείνω τ αυτιά μου στον αρμαγεδώνα που φέρνουμε εμείς οι ίδιοι στην ομάδα μας μετά απο καθε άσχημο αποτέλεσμα. Επιλέγω να μη τρελαίνομαι πλέον.Την Κυριακή θα μαι εκεί, χαρούμενος που θα ξαναδώ τον ΠΑΟΚ.

Δεν μπορουσες να τα πεις καλυτερα.Ωραιος.kataramenos5 έγραψε:"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
μακαρι να ισχυει αυτο που λες και στα παιχνιδια τα σημαντικα να προσεχει κυριως την αμυνα του,πραγματικα το ευχομαι γιατι ερχονται κρισιμα παιχνιδια και ως τωρα μου εδωσε την εντυπωση οτι την επιθετικη φιλοσοφια του δεν την αναπροσαρμοζεο για κανεναν λογο.εδω παντως ηρθε με το δογμα του ενα γκολ παραπανω απο τον αντιπαλο.δεν ηρθε με αυτο που λες.
- Ekatnetworkltd
+++++++++++1926+++++ΠΑΟΚ++++++++kataramenos5 έγραψε:"ΠΑΟΚ δε γίναμε για τις νίκες..".Μάλιστα.Τοτε γιατί γκρινιάζουμε συνέχεια για μια καινούρια ομάδα που αλλάζει η σύνθεση της παιχνίδι με παιχνίδι ,απέναντι σε επιστημονικότατες διαιτησίες και εξοντωτικό πρόγραμμα?"Δε νοιώθουν ΠΑΟΚ .." λέει.Να το δεχτώ.Εμεις που νιώθουμε πώς το διαχειριζόμαστε και κυρίως πως το εκφράζουμε αυτό?Με μίρλα και γκρίνια απέναντι σ αυτούς που αποθεώναμε στο προηγούμενο παιχνίδι?Ετσι μάθαμε απο παιδιά?"Ζουμε για τον ΠΑΟΚ..".Οχι κύριοι ,ζουμε μέσω του ΠΑΟΚ.Ειναι το μέσο για να "ψηλώνουμε" τις Δευτέρες στο γραφείο ,να ξεφύγουμε απ τη μιζέρια που μας πνίγει, να φαινόμαστε ανώτεροι.Οταν όμως το πράγμα στραβώνει φταίει μονο ο ΠΑΟΚ κι αυτοί που τον αντιπροσωπεύουν στο γήπεδο γιατί μας χαλάνε το ιματζ.Όλες οι άλλες ομάδες επιτρέπεται να χάνουν ο ΠΑΟΚ όχι.Χρόνια τώρα το ίδιο βιολί, δε κουραστήκατε?Δε βλέπετε οτι έτσι δε πάμε πουθενά?
Sent from my iPad using Tapatalk HD
-
Δεν ξέρουμε όμως και τι του ζητήθηκε όταν τον προσέλαβαν, και επίσης τουλάχιστον μέχρι τον Ιανουάριο δεν είχε και τους παίχτες να παίξει αμυντικό παιχνίδι, με κοντή γενικά ομάδα, αυτοσχέδια σέντερ μπακ, έλλειψη αξιόπιστου αριστερού μπακ, "ντελικάτα" εξτρέμ που ντρέπονται να κατέβουν πριν το κέντρο και κολόνα του κέντρου το Τζιόλη (που μας έλειψε και η αμυντική του προσφορά τώρα) να ντουμπλάρει τον Κάμπελ στο τηγάνι με το Λίνο και να τους φεύγει χαλαρός ανάμεσα...barlow4 έγραψε:μακαρι να ισχυει αυτο που λες και στα παιχνιδια τα σημαντικα να προσεχει κυριως την αμυνα του,πραγματικα το ευχομαι γιατι ερχονται κρισιμα παιχνιδια και ως τωρα μου εδωσε την εντυπωση οτι την επιθετικη φιλοσοφια του δεν την αναπροσαρμοζεο για κανεναν λογο.εδω παντως ηρθε με το δογμα του ενα γκολ παραπανω απο τον αντιπαλο.δεν ηρθε με αυτο που λες.
Σιγά μήν τρελαθούμε,είπαν όλοι οι απίστευτοι 'ΠΑΙΚΤΕ΄ που έχουμε! Εκτός απο κάποιους που νοιώθουν ,όλοι οι άλλοι κουκουρουκου...
Για μένα το σημερινό ματσάκι είναι ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!
Περιμένω να στείλουν τα 3/4 και φτού απ την αρχή
Άντε πια
Για μένα το σημερινό ματσάκι είναι ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ!!!
Περιμένω να στείλουν τα 3/4 και φτού απ την αρχή
Άντε πια
- theodorsalonika
εγω ξερω οτι ακομα δεν ξερω τι θεση ο μαντουρο,τι θεση παιζει ο κατσουρανης,τι θεση παιζει ο ολισε,ο λινο,και μπλα μπλα μπλα....απο σημερα δεν ξερω και τι θεση παιζει και ο ρουμανος...πιστευω επειτα απο την προετοιμασια το καλοκαιρι που ερχετε να καταλαβω,αν υπαρχουν ακομα ολοι αυτοι..δεν ειναι ειρωνια,κανω υπομονη αλλα εχει βγει η μπλουζα,ευελπιστω να μην βγω μεχρι του χρονου εντελως εξω απο τα ρουχαλακια μου...ουφ....παλι σκασμενοι θα παμε δουλεια αυριο....αντε και αρρωσταινουμε απο τις ιωσεις φετος,(μας κολλαει η μπεμπα συνεχεια απο τον παιδικο),αρχισαμε να αρρωσταινουμε και με την ομαδα μας...ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ,ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΤΑ ΚΑΝΤΗΛΙΑ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ..
Υ.Σ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΧΑΣΤΕ ΜΕ 5 -Ο ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

Υ.Σ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΧΑΣΤΕ ΜΕ 5 -Ο ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ ΝΑ ΜΑΤΩΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ.

Η πλάκα Θόδωρε είναι την Π'εμπτη ναδείς καμιά υπερομάδα... Τότε να δώ εγώ τί μπορεί να συμβαίνει

Μακάρι να δώ υπέρ ομαδα θα σημαίνει οτι η ομαδα ειναι δυνατή οταν το θελει .....εγω πιστεύω οτι θα τα δώσουμε ολα
Αυτό το σενάριο θα εξηγείται πολύ εύκολα. Θα σημαίνει ότι διαλέγουμε παιχνίδια.nikolasf έγραψε:Η πλάκα Θόδωρε είναι την Π'εμπτη ναδείς καμιά υπερομάδα... Τότε να δώ εγώ τί μπορεί να συμβαίνει![]()
![]()
![]()
Αν και την Πέμπτη είμαστε χαλια - τότε θα είναι να απορεί κανεις περισσότερο - βασικά αν πάμε έτσι μέχρι τη λήξη και των play off. Αλλα δε το πιστεύω αυτό.
- theodorsalonika
απο μεσα μου εχω μια ελπιδα..λεω ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ ..
αμα φτασαμε στο σημειο να διαλεγουμε παιχνιδια ε τοτε το κυπελο πρεπει να το παρουμε περπατωντας...
Υ.Σ δηλαδη διαλεγουμε να κερδισουμε την βεροια και τον οφη και λεμε δεν γαμ@@@ται ο βαζελος και η τριπολιτσα....χμμμ αυτη την σκεψη δεν την ειχα κανει....η μπορει επιτηδες να χανουμε και στα πλευ οφ να βρεθουν απροετοιμαστοι οπως και στον τελικο κυπελου..χμμμ μπορει να βρεθει και η χαμενη ατλαντιδα ,η κιβωτος του νωε,να λυθει το μυστηριο στο τριγωνο των βερμουδων,η τελος παντων να πεσει ενας κομητης στο μεξικο να σηκωθει ανεμοστροβιλος στην ΗΠΑ ,να επηρεασει αυτο την ΑΣΙΑ και να γινει σεισμος ,να επηρεασει αυτο την μεσογειο να βγει τσουναμι να φτασει ΣΑΛΟΝΙΚΑ και λιγο πριν τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ να διαλυθει και να πεταξει μονο κατι ψαρουκλες εξω .τα οποια θα τα μαζεψουμε και θα κανουμε κανα τσιπουρακι πριν τον αγωνα της πεμπτης και να τραγουδαμε ολοι μαζι αγκαλιασμενοι σαν μικρα παιδια με δακρυα στα ματια ,ΓΑΜ@@@ΤΑΙ ο γαυρος αλλα ειναι νοστιμος ο πουσ@@ς

αμα φτασαμε στο σημειο να διαλεγουμε παιχνιδια ε τοτε το κυπελο πρεπει να το παρουμε περπατωντας...

Υ.Σ δηλαδη διαλεγουμε να κερδισουμε την βεροια και τον οφη και λεμε δεν γαμ@@@ται ο βαζελος και η τριπολιτσα....χμμμ αυτη την σκεψη δεν την ειχα κανει....η μπορει επιτηδες να χανουμε και στα πλευ οφ να βρεθουν απροετοιμαστοι οπως και στον τελικο κυπελου..χμμμ μπορει να βρεθει και η χαμενη ατλαντιδα ,η κιβωτος του νωε,να λυθει το μυστηριο στο τριγωνο των βερμουδων,η τελος παντων να πεσει ενας κομητης στο μεξικο να σηκωθει ανεμοστροβιλος στην ΗΠΑ ,να επηρεασει αυτο την ΑΣΙΑ και να γινει σεισμος ,να επηρεασει αυτο την μεσογειο να βγει τσουναμι να φτασει ΣΑΛΟΝΙΚΑ και λιγο πριν τον ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ να διαλυθει και να πεταξει μονο κατι ψαρουκλες εξω .τα οποια θα τα μαζεψουμε και θα κανουμε κανα τσιπουρακι πριν τον αγωνα της πεμπτης και να τραγουδαμε ολοι μαζι αγκαλιασμενοι σαν μικρα παιδια με δακρυα στα ματια ,ΓΑΜ@@@ΤΑΙ ο γαυρος αλλα ειναι νοστιμος ο πουσ@@ς