Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Περιπλανώμενε με το ωραιότατο άβαταρ του Λεόν του μάστορα Λικ Μπεσόν δεν θα τον παραλλήλιζα με το Σαμαρά ο οποίος παίζει με άνεση στο πλάι αριστερά στην εθνική. Ο Αρτέμης αντίθετα από το γιο του Σαμαρά είναι δεξιοπόδαρος αλλά δεν έχει ούτε ταχύτητα, ούτε σέντρα για να παίξει στο πλάι, αντίθετα έχει δύναμη, πάσα, αντοχή και τελειώματα για να παίζει είτε σαν 2ος επιθετικός στο 4-4-2 είτε πίσω από το φορ στο 4-2-3-1, είτε μόνος του σε κάποιες περιπτώσεις στην κορφή.
[youtube]2VHKZ_l-dLE[/youtube]
[youtube]2VHKZ_l-dLE[/youtube]
- jay trotter
Κάτι σαν τον Νέσιντ μήπως;
Του ταιριάζει του Στέφενς ή θα πάει άκλαφτος;
Του ταιριάζει του Στέφενς ή θα πάει άκλαφτος;
Εδώ "paja" νομίζω πως κάνεις λάθος.olivares έγραψε:Θα στο πω αλλιώς. Ό,τι ώρα θέλουμε μπαίνει στο αεροπλάνο και έρχεται και σερβίρεται άμεσα ζεστός με δικαίωμα συμμετοχής με Πάνθραξ.
Στην ΕΠΟ δε γινεται να δηλώσεις δελτίο τώρα. Υπάρχει η δυνατότητα μεταγραφής αλλά όχι και συμμετοχής.
Αν ισχύει για Milevski με απογοητεύει. Πολύ φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ο παίκτης στο επίπεδο που ονειρεύομαι την ομάδα για του χρόνου και αν δεν είναι να πάρω ποιοτικότερο παίκτη μπροστά τότε προτιμώ να βλέπω Χόσεν, Κουλούρη και Κλάους από αυτόν. Άμεσα δεν πρόκειται να παίξει μετά από τόση απραξία, η ομάδα προσπαθεί επώδυνα να ενσωματώσει τις νέες μεταγραφές, άρα προς τι τώρα μια τέτοια προσθήκη;
εμένα πάντως ο ζησόπουλος μου φαίνεται πολύ καλύτερος από τον φυτανίδη που κατά καιρούς έχει ακουστεί
Καμία σχέση Δισι, παρά το κοινό ύψος. Ο Αρτέμης δεν παίζει βαρυ φορ με πλάτη και στο Χουμπ αρέσουν όλοι οι παίκτες με καλή τεχνική. Σκέψου κάτι σαν τον Ίβιτς σε τεχνική, πάσα και τακτική κίνηση στο χώρο που είναι ότι πιο κοντινό στον Αρτέμη που έχουμε δει στον ΠΑΟΚ και κουμαντάρει τις ακαδημίες όπως σωστά οφείλει να κάνει ξεκινώντας κάθε προπονητής.
Φίλτατε μέλλοντα δράκστορ κάουβοι, αυτό συζητιέται από την Παρασκευή με τους δικηγόρους και υπάρχει η άποψη που λέει ότι εφόσον η fifa το επιτρέπει η επο είναι υποχρεωμένη να εκδώσει δελτίο και θα είναι υπόλογη αν δεν το κάνει.
Φίλτατε μέλλοντα δράκστορ κάουβοι, αυτό συζητιέται από την Παρασκευή με τους δικηγόρους και υπάρχει η άποψη που λέει ότι εφόσον η fifa το επιτρέπει η επο είναι υποχρεωμένη να εκδώσει δελτίο και θα είναι υπόλογη αν δεν το κάνει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος olivares την Κυρ 16 Φεβ 2014, 19:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εχω την εντυπωση οτι υπαρχει αυτο το παραθυρακι που λεει ο περσι καπου ειχα διαβασει για τετοια περιπτωση στην Αγγλια νομιζω αν το βρω θα βαλω λινκ
Ο milevsky ειναι απίθανους παικτης.. Μάλωσε πριν 2 χρόνια με Μπλαχίν γιατί δεν τον δώσανε στην Λίβερπουλ ... Κ μετά απο 6 μήνες που έπαιζε λίγο ,τον έστειλε στην dinamo Kiev 2 που παίζει β´ εθνική.. Επειδή δεν ανανεώνε... Κ τέλος έμεινε ελεύθερος.., βλέπε κ oleksander aliev... Πήγε Τουρκία τέλη Σεπτέμβριου κ μέχρι να ερθει 100% πήγε Νοέμβριος .. Κ όπως ήταν λογικό ήθελε να φύγει... Τι κάνει σε μια gazandiespor η όπως αλλιώς λέγεται... Εδώ ο djebbour δεν άντεξε...
Πάντως κ ο friedrichn στην Dortmund στα μεσα πήγε κ έπαιξε αμέσως.. Άρα εχει βάση... οτι μπορεί να ερθει κ να μπει... Μακάρι.. Μιλάμε για top επίπεδο...
Πάντως κ ο friedrichn στην Dortmund στα μεσα πήγε κ έπαιξε αμέσως.. Άρα εχει βάση... οτι μπορεί να ερθει κ να μπει... Μακάρι.. Μιλάμε για top επίπεδο...
H ομαδα χτίζεται για του χρόνου,,, φέτος θα πετύχει τα βασικά με άνεση... Δηλαδή play off .. Κ θα παλέψει σε ένα μήνα (ένα μήνα ,το τονίζω..) με γαβρο για τελικό... Μακάρι να ερθει ο μιλεφσκι... Να μείνει ο νατχο.. Κ το καλοκαιρι με adelino k ενα αριστερό Μπακ κ στόπερ.. Θα είμαστε τόπ!!!!tzelas έγραψε:Αν ισχύει για Milevski με απογοητεύει. Πολύ φθίνουσα πορεία τα τελευταία χρόνια, δεν είναι ο παίκτης στο επίπεδο που ονειρεύομαι την ομάδα για του χρόνου και αν δεν είναι να πάρω ποιοτικότερο παίκτη μπροστά τότε προτιμώ να βλέπω Χόσεν, Κουλούρη και Κλάους από αυτόν. Άμεσα δεν πρόκειται να παίξει μετά από τόση απραξία, η ομάδα προσπαθεί επώδυνα να ενσωματώσει τις νέες μεταγραφές, άρα προς τι τώρα μια τέτοια προσθήκη;
γιατι τωρα ειναι η ερωτηση μου,...κατα τα αλλα προτζεκτ με ρισκο αλλα ηταν μεγαλος παικτης
E τώρα ειναι δωράκι που κάθισε ... Να μην το πάρεις ??
Δηλαδη για να καταλαβω,εχουμε συμφωνησει με τον παικτη και μενει να αποφασιστει αν θα παιξει τωρα η απο τη νεα χρονια η εξαρταται απο το αν μπορει να αγωνιστει τωρα η αποκτηση του; Οli προσεχε εκτιθεσαι επικυνδινα τελευταια. 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Κυρ 16 Φεβ 2014, 21:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Τι να προσέξω και μου το λες επιτακτικά Τζόσουα που έχω και τα νεύρα μου που μας πήραν τη μπουκιά από το στόμα στην καλαθόσφαιρα; Έγραψα ότι ο παίκτης έχει προταθεί, ποδοσφαιρικά εγκρίνεται, είναι ελεύθερος και περιμένουμε οριστικές νομικές γνωματεύσεις για την δυνατότητα άμεσης έκδοσης δελτίου.