21.Νίκος Σπυρόπουλος

Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Re: 21.Νίκος Σπυρόπουλος

Δημοσίευση από alex ntepo »

Άνθρωπος που στον φετεινό ΠΑΟΚ γενικά, και στο σημερινό ΠΑΟΚ ειδικότερα, απ' όλα όσα θα μπορούσαν να φταίνε, βρίσκει να ρίξει την ευθύνη στον Σπυρόπουλο, προφανώς δεν έχει ιδέα από μπάλα. Είναι φτήνια, κατάντια, και τεράστια υποκρισία να πάμε να ρίξουμε την ευθύνη για τα χάλια αυτής της ομάδας στον Σπυρόπουλο.

Χωρικέ +1926
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Αν μη τι άλλο δεν εκτέθηκε σήμερα, τουλάχιστον όχι περισσότερο από την υπόλοιπη ομάδα.
Δεν είναι τόσο κακός όσο τον παρουσιάζετε (πιθανότατα από τα νεύρα που όλοι έχουμε).
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Να μην ξεχασω να απολογηθω για αλλη μια φορα για οσα σου εσειρα κατα την επιλογη σου...
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

alex ntepo έγραψε:Άνθρωπος που στον φετεινό ΠΑΟΚ γενικά, και στο σημερινό ΠΑΟΚ ειδικότερα, απ' όλα όσα θα μπορούσαν να φταίνε, βρίσκει να ρίξει την ευθύνη στον Σπυρόπουλο, προφανώς δεν έχει ιδέα από μπάλα. Είναι φτήνια, κατάντια, και τεράστια υποκρισία να πάμε να ρίξουμε την ευθύνη για τα χάλια αυτής της ομάδας στον Σπυρόπουλο.

Χωρικέ +1926
Έχεις απόλυτο δίκιο...Απλά με παίχτες ΣΑΝ τον Σπυρόπουλο,δεν πας πουθενά . Όχι πρωτάθλημα,αλλά ούτε καν διεκδικητής δεν μπορείς να είσαι
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

Φίλε μου, μπορεί να έχεις δίκιο, αλλά και πάλι δε φταίει ο Σπυρόπουλος που...παίζει! :)
Πάντως, εγώ βλέπω έναν παίχτη τίμιο που δίνει κάθε φορά ό,τι έχει, και αν πρέπει να αρχίσω να κράζω παίχτες, σίγουρα ΔΕ θα αρχίσω από αυτόν. Επίσης, ο Σπυρόπουλος δεν ήρθε για βασικός στον ΠΑΟΚ, για μπακ-απ ήρθε, μετά τέθηκε εκτός ομάδας, μετά τον επανέφεραν, και τώρα μοιράζεται τη θέση με το Λίνο. Για όλο αυτό, αλλά και για το γενικότερο μπάχαλο, δε φταίει ο Σπυρόπουλος. Τέλος, νομίζω ότι με Σπυρόπουλο για μπακ-απ του βασικού σου αριστερού μπακ μια χαρά μπορείς να διεκδικήσεις πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εμενα να μου εξηγησει καποιος με ποια λογικη σημερα ηταν βασικος και στην ευρωπη εμεινε εκτος λιστας.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

και τι ηθελες ρε τζοσουα να παιξει και σημερα βασικος ο μπαρμπαλινο και με μπενφικα να μην μπορει να παρει τα ποδια του και να παιξω εγω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Ναι ενω αν παιξει ξεκουραστος ο Λινο με την μπενφικα θα πεταει...γιο γιο θα τον κανουν,ασε που εγω αλλο εννοουσα,πως ειναι δυνατον ενας παικτης που υπολογιζεται ως βασικος για αρκετα παιχνιδια να μενει εκτος μιας λιστας τοσων παικτων.Σε πιθανο τραυματισμο Λινο,να φανταστω οτι θα εβαζε για μολις δευτερη φορα αριστερα τον Τζαβελα.Αν δεν ειναι αυτα πειραματα,γκουρου στα κουτουρου δεν ξερω τι ειναι.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καταρχην θα επρεπε να ξερεις οτι στην λιστα ειχε δικαιωμα μονον τριων προσθηκων και κριθηκε σκοπιμο να μπουν στην λιστα ο μαντουρο μιας και υπαρχει και ελλειψη στα χαφ,ο ινσουα καθως δεν υπαρχουν αμυντικοι και ο γκσμπουρνικ μιας και ο χακομπο ειναι εκτως ομαδας.
εσυ δηλαδη ποιους τρεις θα εβαζες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αντε να πω οτι συμφωνω αν και ο Γκσπουρνιγκ μεχρι τωρα ειναι εκτος αποστολης και εχει κριθει ανετοιμος.Σημερα γιατι εβαλε Σπυροπουλο και δεν εβαλε Τζαβελλα να δοκιμασει το δευτερο μολις αριστερο μπακ της λιστας πισω απο τον 37χρονο Λινο?Μην μου πεις γιατι ειναι καλυτερος επιθετικα ο Σπυροπουλος,θα δακρυσω...
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

Γιατι ο Τζαβελας λογικα θα ειναι βασικος ως σεντερ μπακ ειτε γιατι θα ειναι η πρωτη αλλαγη αν ο Λινο τα φτυσει στο 45?
τσιριγώτης

Δημοσίευση από τσιριγώτης »

Ε,όχι πως ο Τζαβέλλας πετάει επιθετικά θεωρώ πως δεν είναι πολύ καλύτερος του Σπυρόπουλου. Ο Τζαβέλλας και ο Σπυρόπουλος πρέπει να μας χαιρετισουν. το καλοκαίρι πρέπει να πας για 2 σοβαρά μπακ,ένα βασικό κ ένα μπακ απ Είναι αστείο να λογίζουν σαν σεντερ μπακ τον τζαβελλα
Άβαταρ μέλους
Mapogo

Δημοσίευση από Mapogo »

Ξέρει κανείς τι παίζει μαζί του ;
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Είσαι ένας τραγικός ποδοσφαιριστής.
Άβαταρ μέλους
nothu