Έλεος ....nikolasf έγραψε:Αν μου λέγανε ότι υπάρχει πιθανότητα πάικτες να στήνουν παιχνίδια το σημερινό θα ήταν ύποπτο!!!! Ακούτε Μαντούρο και Γλύκο!!!! Σήμερα απλά έισασταν αλλού!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....

Έλεος ....nikolasf έγραψε:Αν μου λέγανε ότι υπάρχει πιθανότητα πάικτες να στήνουν παιχνίδια το σημερινό θα ήταν ύποπτο!!!! Ακούτε Μαντούρο και Γλύκο!!!! Σήμερα απλά έισασταν αλλού!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
Ρε DC δεν είδες τ'ι γράφω από κάτω... Μιλάει η αγανάκτηση δεν το εννοώ !!!!!DC έγραψε:Έλεος ....nikolasf έγραψε:Αν μου λέγανε ότι υπάρχει πιθανότητα πάικτες να στήνουν παιχνίδια το σημερινό θα ήταν ύποπτο!!!! Ακούτε Μαντούρο και Γλύκο!!!! Σήμερα απλά έισασταν αλλού!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....
όχι και ναι, αυτοί φταίνε βασικά.navigator11 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Τι να λέμε, ο Στέφενς φταίει, ΛΟΛ.
Όπως "ευθυνόταν" για τις σερί ανατροπές το αυτό δεν είναι δίκαιο να ισχύει και απ'την ανάποδη;
Το ... παρεάκι θα φταίει!
Εσυ εισαι ακομα εδω γιατι ειπαμε?mitsotakis έγραψε:Πως λένε στα ολλανδικά την ευθιξία και την παραίτηση;
Photis έγραψε:Δε γίνεται να ζητάς τέτοια πράγματα. Είναι και οι 2 αρκετά καλύτερες ομάδες από εμάς.MANIAKOS έγραψε:ντροπη τπτ αλλο,,,,,προκριση με γαβρο ή μπενφικα αλλιως,,...
Προφανώς,διαφωνούμε χαοτικά.Sick Bastard έγραψε:όχι και ναι, αυτοί φταίνε βασικά.navigator11 έγραψε:Sick Bastard έγραψε:Τι να λέμε, ο Στέφενς φταίει, ΛΟΛ.
Όπως "ευθυνόταν" για τις σερί ανατροπές το αυτό δεν είναι δίκαιο να ισχύει και απ'την ανάποδη;
Το ... παρεάκι θα φταίει!
Το υλικό της ομάδας είναι εξαιρετικό για τα δεδομένα της Ελλάδας! Πλησιάζει αυτό του γάβρου ίσως και να είναι ισάξιο. Τώρα τι φταίει εκεί είναι το πρόβλημα!!che4 έγραψε:Επειδη καποιο λενε για το υλικο της ομαδας
Γκσπουρνιγκ
Κιτσιου κατσουρ ελ τσακο τζαβελας
Νατχο κατσε
Λουκας μααρτενς στοχ
Κλαους
Αν σας ελεγα οτι αυτη η ομαδα θα ειναι 20 πισω αο το γαυρο και μολις στο συν 2 απ τον ατρομητα και στο συν 6 απ τον αστερα θα γελουσατε
Τι αλλο να φερουν στο στεφενς για να κανει ομαδα τον μεσι και τον τσαβι ελεος πια
Τι παιζει στον ΠΑΟΚ γιατι εγω το ψαχνω τα τελευται 20 χρονιαPhotis έγραψε:Όταν συνειδητοποιήσουμε τι παίζει στον ΠΑΟΚ τότε θα κατανοήσουμε και την αιτία του κακού. Ως τότε να μην ζητάμε υπερβολές, γιατί με την εικόνα που έχει αυτή η ομάδα για υπερβολές προφανώς μιλάμε.