Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
paprica

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από paprica »

Πολύ καλό αποτέλεσμα.Νίκη οπωσδήποτε αύριο.
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Φαντάσου να έπαιζε ο Ατρόμητος ευρώπη ή να είχε ενδιάμεςα παιχνίδια!Γίνανε όλοι υπερομάδες!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Η μεταγραφες στην Κίνα ΓΙΝΟΝΤΑΙ και τώρα φεύγει οι ιγκλεσιας απο τωρα ;
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

ενα τεταρτο αντεξα να δω τον γκει.
μεσα σ αυτο το διαστημα κοπηκε δυο φορες ο δανεικος τους βλαχοδημος οταν εβγαινε επιθεση, τη μια με ανυπαρκτο οφσαιντ, την αλλη για φαουλ. μια φορα ο μπονγκ εκοψε τη μπαλα με το χερι την ωρα που την τσιμπουσε ο μπελιτς και εβγαινε αντεπιθεση, και γενικα σε καθε επαφη τα εξωγαμα του γκει σηκωνουν τα χερια και παιρνουν φαουλ.
εδω εγινε φουλ μπακ ενας αμπαλος σεντερ μπακ, ο παπαζογλου, ξεροντας οτι οσο ψηλα και να ανεβει πισω δεν υπαρχει κινδυνος, θα δωσει τη λυση το κορακι.
Άβαταρ μέλους
efthimis_paok

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από efthimis_paok »

Χρειάζονται διαιτησία για να κερδίσουν ακόμη και δική τους ομάδα που εχει δικούς τους δανεικούς. Αηδία.
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

trel@menos έγραψε:ενα τεταρτο αντεξα να δω τον γκει.
μεσα σ αυτο το διαστημα κοπηκε δυο φορες ο δανεικος τους βλαχοδημος οταν εβγαινε επιθεση, τη μια με ανυπαρκτο οφσαιντ, την αλλη για φαουλ. μια φορα ο μπονγκ εκοψε τη μπαλα με το χερι την ωρα που την τσιμπουσε ο μπελιτς και εβγαινε αντεπιθεση, και γενικα σε καθε επαφη τα εξωγαμα του γκει σηκωνουν τα χερια και παιρνουν φαουλ.
εδω εγινε φουλ μπακ ενας αμπαλος σεντερ μπακ, ο παπαζογλου, ξεροντας οτι οσο ψηλα και να ανεβει πισω δεν υπαρχει κινδυνος, θα δωσει τη λυση το κορακι.
Φίλε μου καλά να πάθεις. Αφού κάθεσαι και το κοιτάς, πας γυρεύοντας. Δλδ τι περιμένεις να δεις ; σοβαρά τώρα. Τέσπα, αν θες όντως να δεις μπαλίτσα, ή βάζεις ΟΤΕ που έχει σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα, ή βάζεις ένα πιατάκι που το καρφώνεις στις 42Ε (στον Τούρκο δλδ) στο οποίο έχει τα περισσότερα σε "χαλαρά" κλειδώματα και ησυχάζεις.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

η μαθαινεις το σοπκαστ ;) :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μη ξεχνας και το acestream, εμενα παντως δωρο τα χριστουγεννα πηρα δωρο νοβα απ τη γυναικα μου να βλεπω ΠΑΟΚ :)

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι... λες να με απατα :?: :? :?
Άβαταρ μέλους
angelheart
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από angelheart »

Παίδες καλό το sopcast κτλ αλλά σα τον καναπέ δεν έχει όταν βλέπω μπάλα. Ξενέρα ο υπολογιστής. Και για να πεις να στήσεις συστηματάκι που να το συνδέσεις στην TV θέλει τα φραγκάκια του και αυτό. Πάντως αν το κάνεις όντως το sopcast κτλ θα σε αποζημιώσουν.

ΥΓ : τώρα εσένα που μας ρώτησες για το δώρο της κυράς, τι να σου απαντήσω ; :lol: :lol:

:opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

παντως μεγαλο διλημμα με τις καλωδιακες απο τοτε που βγηκε ο κωλοτε και τα χει παρει ολα απ τη νοβα.
απο τη μια εχεις τον ΠΑΟΚ, το υπολοιπο κωλοπρωταθλημα, το τσ λ και τιποτα αλλο, και απ την αλλη ολη τη μπαλα του κοσμου, NBA, φορμουλα 1.
συμφωνω οτι αλλη αισθηση ο καναπες σε σχεση με το pc.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

δεν ξερω για σας αλλα εγω παιρνω την λαπτοπαρα μου την συνδεω με ενα απλο HDMI με την TV και βουαλα,απολαμβανω απο την πολυθροναρα μου ολα τα μεγαλα πρωταθληματα.
και το συμαντικοτερο...σε αγγλικη περιγραφη και οχι απο τους αχρηστους ελληνες δημοσιοσχετιστες
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

+1 στον από πάνω. Κι εγώ το ίδιο κάνω. ;)
Ένα καλώδιο υπόθεση είναι και καλό θα είναι να επενδύσετε στην ποιότητα και το ... μάκρος του. :D
Μαυρο Χιονι έγραψε:Μη ξεχνας και το acestream, εμενα παντως δωρο τα χριστουγεννα πηρα δωρο νοβα απ τη γυναικα μου να βλεπω ΠΑΟΚ :)

Αλλα τωρα που το σκεφτομαι... λες να με απατα :?: :? :?
Φίλε εγώ δεν ξέρω, αλλά αν βγει κανείς και σε απαντήσει με σιγουριά ΝΑΙ ή ΟΧΙ, μάλλον έχεις πρόβλημα. :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

desperando έγραψε:δεν ξερω για σας αλλα εγω παιρνω την λαπτοπαρα μου την συνδεω με ενα απλο HDMI με την TV και βουαλα,απολαμβανω απο την πολυθροναρα μου ολα τα μεγαλα πρωταθληματα.
και το συμαντικοτερο...σε αγγλικη περιγραφη και οχι απο τους αχρηστους ελληνες δημοσιοσχετιστες
Το αυτό

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
nico4

Re: Απ: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI

Δημοσίευση από nico4 »

Καλά οφ τοπικ είμαστε αλλά αν έχεις smart TV ούτε καλώδιο δεν χρειάζεται. Με έναν dlna server όπως τον serviio που είναι και δωρεαν το σοπκαστ παίζει κατ ευθείαν από το pc στη tv
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

νικο για δωσε εναν οδηγο για το Πως μπορω να δω.ειτε εδω ειτε με πμ θα σου ειμουν υποχρεος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”