Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από eorptol »

Κρανατε τα δυο ΚΥΠΕΛΑ τα πηρες το ένα 2001 με την ομαδα μπατατουδη στα χάι της και το 2003 μετα τα υπολείμματα της ομάδας μπατατουδη μην μου λες λοιπόν οτι τα πηρες χωρις ομαδα και επενδυτή ....χωρις ομαδα και επενδυτή χαναμε απο αγροτικούς αστέρες Καστορια και σια

Βγάλε στην άκρη την ποδοσφαιρική ομάδα και επικεντρώσου στο πρόβλημα. Θα καταλάβεις τότε οτι το πρόβλημα είναι αλλού, και όχι εκεί που νομίζεις. Και σε παρακαλώ άσε τα επί προσωπικού σχόλια
Angelheart
Άβαταρ μέλους
ant

Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης

Δημοσίευση από ant »

mpouJr έγραψε:Ρε παιδια συγνωμη κιολας αλλα υπηρξαν συλληψεις σε ολο αυτο το σκηνικο?δηλαδη η αστυνομια εκανε ερευνα σε ατομα κ βρηκε αυτα τα πραγματα κ δεν εκανε καμμια συλληψη?δεν ειναι δυνατον να εγινε αυτο λογικα τα βρηκαν καπου πεταμενα/κρυμμενα οποτε δεν ηξερε σε ποιον ανηκουν....
...
Κι εγώ ρε φιλε αυτο καταλαβαίνω... ότι καποιοι τα είχαν σταφιασμένα σε κανα θαμνο, κανα καφαο η οπου στο διαολο θελεις. Ότι δεν βρέθηκαν σε έλεγχο σε άτομα δηλαδη αλλά σε έλεγχο στον περιβάλλοντα χώρο?
zombi_4

Δημοσίευση από zombi_4 »

ΨΑΡ4ΑΣ έγραψε:Tι ασεβεια ποιος ειναι,ο μητροπολιτης?Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ εχει μαθει να μην παρακαλαει ΚΑΝΕΝΑΝ.

Χαλάρωσε με τη πολύ μαγκιά και τις στραβοστομιές.
Angelheart
Να σου εξηγήσω φίλε μου. Πρέπει να δείχνουμε σεβασμό στον άνθρωπο που μας έσωσε από την καταστροφή κι αυτή τη στιγμή είναι η κεφαλή της ομάδας. Και στους συνδέσμους πρέπει να δείχνουμε σεβασμό αλλά υπάρχει μια ιεραρχία που δεν μπορεί έτσι απλά να διαλυθεί, να έρθουν τα πάνω κάτω και να γίνει χάος κι αναρχία.
Η δική μου άποψη είναι ότι οι σύνδεσμοι πρέπει να βοηθήσουν τον Ιβάν καθαρίζοντας τα φαινόμενα βίας από μέσα μας για να μπορέσει κι ο Ιβάν να έχει πάτημα και να προστατέψει τους οπαδούς από τυχόν υπερβάσεις καθήκοντος από πλευράς αστυνομικών ή και Αστυνομίας (ως επιχειρησιακό σχέδιο δηλαδή).
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Κώστα αν θυμάμαι και καλά πρέπει να είσαι και κάποιας ηλικίας. Θα σε παρακαλέσω λοιπόν να σβήσεις αυτό που έγραψες, αλλιώς θα το κάνω εγώ. Σχόλια του στυλ "εμείς εσείς και αυτοί" ΠΛΕΟΝ από μένα δεν περνάνε. Φαντάζομαι οτι καταλαβαίνεις και γιατί.
Angelheart

Καλά θα ήταν τις ίδιες παρατηρήσεις και διαγραφές να εδέχοντο και οι δήθεν θεματοφύλακες της ιδέας ΠΑΟΚ και δήθεν εκφραστές του λαού του.
Εγώ, ποτέ, δεν διεκδίκησα για τον εαυτό μου την εκπροσώπηση του λαού του ΠΑΟΚ.
Μόνο την άποψή μου γράφω και μόνο τον εαυτό μου εκπροσωπώ.

Κώστα θέλω τουλάχιστο να πιστεύω ότι αυτό κάνω. Αν νομίζεις ότι κάπου δεν είδα κάτι (άνθρωπος είμαι) δεν έχω κανένα πρόβλημα να μου το υποδείξεις.
Angelheart

από Kranatos » Σάβ Φεβ 15, 2014 1:20 am

Για όλα φταίνε οι οπαδοί τελικά..
Βγήκε το πόρισμα εδώ μέσα..
Τους την πέφτουμε? ΦΤΑΙΜΕ..
Μας την πέφτουνε? ΦΤΑΙΜΕ..
Μας κλ@νει ο Ιβάν όταν έχουμε άτομα μέσα, καιγόμαστε να βρεθούμε και δεν πραγματοποιεί συνάντηση? ΦΤΑΙΜΕ..
Δεν είμαστε απίκο όταν θυμηθεί ο Ιβάν να μας καλέσει? ΦΤΑΙΜΕ..
Κατά τα άλλα οπαδικό το φόρουμ ρε μάγκες..
Στο έμπερορ του σκουληκιού και στο blue-gays της γριάς να μπεις μεγαλύτερη οπαδική αλληλεγγύη υπάρχει προς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ..
Αλλά εκεί μιλάνε άτομα που μπορεί να είναι σκουλήκια και γεροντοκόρες αλλά ακολουθούν τις ομάδες τους, έχουν μπει και σε ένα λεωφορείο για οπαδική εκδρομή και προφανώς ζουν κι αυτοί για τις ομάδες τους..
Θλίβομαι που περνάτε (και με προέγκριση μάλιστα) έτσι χαλαρά τέτοιες απόψεις και τελικά το μόνο κακώς κείμενο σε ένα φόρουμ για τον ΠΑΟΚ είναι το ντακφέης του μοντέλου ή καμιά σατυρική φωτογραφία για την ιερή αγελάδα με το 14 στην πλάτη..

Όσο για την παε ΠΑΟΚ πλέον μας έδειξαν ξεκάθαρα πως ούτε καν σαν 15ευρα μας βλέπουν..
Αλλά με αρχίμπατσο με πόστο στην παε δεν περίμενα κάτι καλύτερο..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος KOSTAS54 την Σάβ 15 Φεβ 2014, 14:30, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

μας πηγαινανε καροτσακι στο σταθμο,μας βριζανε,μας προκαλουσαν και οταν πια δεν ειχαν κανενα πατημα ξεκινησαν ανελεητο ξυλο στο σταθμο λαρισης...βγαλανε και ενα ανακοινωθεν της φουτσας φορτωνοντας εντεχνως πραγματα πρου βρηκανε στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου του απολλωνα στους ΠΑΟΚτσηδες( πως γενεν αυτο :shock: :shock: ) και λεγοντας ψεματα για τα επεισοδια(δεν εγιναν συλληψεις :shock: :shock: :shock: ) για τα οποια υπαρχουν και ονομαστικες μαρτυριες χαμουτζηδων στο σταθμο...

και η παε παριστανει για ακομα μια φορα τον ποντιο πιλατο για να γλειψει εκει που την φτυνουν....οταν αλλοι οπαδοι σουλατσαρουν ανενοχλητα οπου θελουν οποτε θελουν ενω οι ΠΑΟΚτσηδες καθε φορα που βγαινουν εκτος ειναι με το ενα ποδι στο κρατητηριο...και καποιοι να προσπαθουν να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα...ντροπη,αισχος,ξεφτιλα και απογοητευση...

ευγε μαρινακη...γιγαντας εισαι...ξεκ@λιασε μας και αλλο αφου αυτο θελουμε στην τελικη...

και εκει στην παε μην το βαρατε τοσο πολυ το "κατεστημενο"...θα σπασετε κανα νυχι στο τελος...
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ.εσυ περιθωριοποιεις κωστα54 τωρα που ηρθαν τα λεφτα.κ εν προκριμενω διαφωνεις οτι ηταν στημενο το σκηνικο?
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Η θέση μου ενάντια στις πράξεις και στις απόψεις πολλών συνδέσμων στο πολύ πρόσφατο παρελθόν είναι γνωστή. Και οι εκκλήσεις μου να σοβαρευτούν το ίδιο.
Σχετικά με γεγονότα όπως ο χτεσινό όμως δεν καταλαβαίνω τι σχέση έχει η τωρινή διαφωνία. Τα όσα έγιναν δεν έχουν ΚΑΜΙΑ σχέση με τα λάθη των συνδέσμων ή τη "κρυψώνα" που βρίσκουν μέσα τους κάποιοι περίεργοι.

Με βάση όλες τις απόψεις και αναφορές που έγιναν για το σκηνικό, πουθενά δεν φαίνεται ευθύνη του κόσμου του ΠΑΟΚ. Επιπλέον η ανακοίνωση της αστυνομίας είναι το λιγότερο μπερδεμένη. Μπλέκει περιστατικά πριν το ματς (που δεν λέει αν και κατά πόσο έχουν σχέση με οπαδούς του ΠΑΟΚ) με περιστατικά που έγιναν τρεις ώρες αργότερα, σε άσχετο με το γήπεδο σημείο και εις βάρος πιθανότατα άλλων ατόμων ! Μιλάμε για τραγέλαφο, προσβολή δικαιωμάτων πολιτών και πολλά άλλα.

Απο εκεί και πέρα η ΠΑΕ έχει ευθύνη, ο Σαββίδης όμως δε νομίζω. Κι αυτό γιατί πολύ αμφιβάλλω αν του μεταφέρθηκαν όντως πληροφορίες για το τι συνέβη.
Σίγουρα ο επίσημος ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κάνει και πολλά. Το να βγει μπροστά όμως για να καταγγείλει τα όσα γελοία βλέπουν τα μάτια μας, είναι το λιγότερο που πρέπει να κάνει, έστω για να δείξει πως αντιλαμβάνεται τι συμβαίνει.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Sera4 έγραψε:μας πηγαινανε καροτσακι στο σταθμο,μας βριζανε,μας προκαλουσαν και οταν πια δεν ειχαν κανενα πατημα ξεκινησαν ανελεητο ξυλο στο σταθμο λαρισης...βγαλανε και ενα ανακοινωθεν της φουτσας φορτωνοντας εντεχνως πραγματα πρου βρηκανε στον περιβαλλοντα χωρο του γηπεδου του απολλωνα στους ΠΑΟΚτσηδες( πως γενεν αυτο :shock: :shock: ) και λεγοντας ψεματα για τα επεισοδια(δεν εγιναν συλληψεις :shock: :shock: :shock: ) για τα οποια υπαρχουν και ονομαστικες μαρτυριες χαμουτζηδων στο σταθμο...

και η παε παριστανει για ακομα μια φορα τον ποντιο πιλατο για να γλειψει εκει που την φτυνουν....οταν αλλοι οπαδοι σουλατσαρουν ανενοχλητα οπου θελουν οποτε θελουν ενω οι ΠΑΟΚτσηδες καθε φορα που βγαινουν εκτος ειναι με το ενα ποδι στο κρατητηριο...και καποιοι να προσπαθουν να δικαιολογουν τα αδικαιολογητα...ντροπη,αισχος,ξεφτιλα και απογοητευση...

ευγε μαρινακη...γιγαντας εισαι...ξεκ@λιασε μας και αλλο αφου αυτο θελουμε στην τελικη...

και εκει στην παε μην το βαρατε τοσο πολυ το "κατεστημενο"...θα σπασετε κανα νυχι στο τελος...
ρε σερα κ αφου ειναι ετσι(δεν εχω λογο να σε αμφισβητησω) τοτε γιατι οι συνδεσμοι εκτος της παε κωφευουν?γιατι δεν βγαλαν ανακοίνωση?η παε εχει δεχτεί τα παραπονανα σας με ντοκουμεντα?γιατι πως αλλιως να βγαλει ανακοίνωση με την υποψια οτι στο τελος μπορει να διαψευστει.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

+ σε othin, barlow, sera, kranato , marley.

Αλλη μια ομορφη μερα ξεκιναει.

Εικόνα

Βγαινουν ανακοινωσεις που καταδικνυουν οπαδους του ΠΑΟΚ, αλλα η ΠΑΕ τιποτα.
Ζηση, εσυ τα ξες αυτα και δεν μιλας. ΕΣΥ εισαι εκεινος που επρεπει να ενημερωσει και να δωσει το σωστο βαρος στα τεκτενομενα. Που να ξερει ο τσιστιακοφ η γκοτσαρεβα και ο ιβαν. ΕΣΥ ΒΡΥΖΑ. Υποτιθεται εσυ αντιπροσωπευεις τον ΛΑΟ του ΠΑΟΚ.

Επρεπε να βαλεις ΒΕ-ΤΟ σε αυτα τα θεματα.

Προφανως δεν το κανεις.

Θεωρειτε -την μεχρι τωρα ιστορια και κουλτουρα του ΠΑΟΚΤση- ξενο σωμα, και αδιοφορειτε επιδεικτικα.

Οπως τοτε με ραπιντ, ετσι και τις προαλλες, για καλη τυχη, τα "βλημματα" δεν εκτοξευτηκαν σε ανυποψιαστους.
Κατι που βασιζεται καθαρα σε πιθανοτητες. Η σταση της ΠΑΕ παταει σε πιθανοτητες,και συνεχιζει να κανει τα στραβα ματια, και οταν γινει η στραβη θα ειναι αργα για κολοτουμπα.

Ερμαιο στο στομα του καθε πικραμμενου εγινε ο λαος του ΠΑΟΚ.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

barlow4 έγραψε:Ολοι ειμαστε ΠΑΟΚ.εσυ περιθωριοποιεις κωστα54 τωρα που ηρθαν τα λεφτα.κ εν προκριμενω διαφωνεις οτι ηταν στημενο το σκηνικο?
Δεν αναφερόμουν στο συγκεκριμένο περιστατικό γιατί δεν μπορώ να έχω άποψη.
Αναφερόμουν σε κατά συρροή και εξακολούθηση συμπεριφορές όπως αυτές του Kranatos .
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

abg12d34 έγραψε:Δον Φερνάντο, όπως έχω πει αρκετές φορές ΠΛΕΟΝ, σχόλια του στυλ "εμείς και εσείς και αυτοί" θα σβήνονται από μένα.
Εκτός από αυτό όμως δεν έχει κανέναν λόγο να κάνεις τέτοιου τύπου επιθέσεις στον (κάθε) Κρανάτο. Το παιδί αυτό ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ για κάτι. Προσπάθησε να το διακρίνεις αυτό ανάμεσα στα όσα (νομίζεις οτι) σας χωρίζουν.

Καταλάβετε επιτέλους κάτι. Το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ΔΕΝ είναι ο (κάθε) "κρανάτος". Το πρόβλημά μας είναι οτι για ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ, μας έμαθαν (και το εμπεδώσαμε και μια χαρά) να βλέπουμε εχθρούς εκεί που δεν υπάρχουν, ώστε οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ εχθροί να περνάνε ΖΑΧΑΡΗ.

Angelheart

αγγελοκαρδε δεν ειναι το προβλημα ο κρανατος που ειναι ΣΥΝΟΠΑΔΟΣ μου και αγαπαει τον ΠΑΟΚ
σε αυτο ειμαι καθαρος και δεν ξεχωριζω κανεναν οπως λες σε......εμεις εσεις και αυτοι....
αλλα αν διαβασεις τι γραφει 2-3 ποσταρισματα ποιο πισω απο αυτο που με διεγραψες βλεπεις καθαρα ποιος ξεχωριζει οταν μιλαει για ...εμενα απο εδω δεν θα με διωξει κανεις και οτι οι αλλοι ειναι περαστικοι.....
ο κρανατος πρεπει να καταλαβει οτι και ΕΜΕΙΣ ειμαστε περαστικοι
οταν την λεει στην διοικηση επιδη εχει καποιον οπως λεει...αρχιμπατσο....

οχι ρε κρανατε καλητερα ειναι να εχει....εσενα ή εμενα ή καλητερα τον αγγελοκαρδο
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σωστός ......και φυσικα ολοι είμαστε απο την ιδια πλευρά και ας μην το καταλαβαίνουμε πολλες φορές
Άβαταρ μέλους
mpouJr

Δημοσίευση από mpouJr »

@sera4
Συνγωμη κιολας ρε φιλε εκει εισασταν 100-150 ΠΑΟΚΙΑ κ ενας το κινητο του δεν το εβγαλε να τραβηξει τι παιζει?να το βγαλει στα καναλια στην τελικη ρε φιλε να το παιξουμε σε ολα τα σαιτ παντου ειναι δυνατον ενας να μην τραβηξε τι εγινε?
Ξαναλεω δεν υπαρχει επισημη τοποθετηση απο ΚΑΝΕΝΑΝ προς την ΠΑΕ εκτος απο καποια δημοσιευματα σε σαιτ (που οποτε μας βολευει ειναι αρδιες ) κ τιποτα μα τιποτα αλλο.
Δεν λεω οτι δεν εγινε κατι μην το παμε στα ακρα αλλα εχω την εντυπωση οτι η ΠΑΕ δεν μπορει να κανει τιποτα αν δεν υπαρχει κατι χειροπιαστο......εκτος αν θελουμε να παρουμε τον κυρ σαββα για εκπροσωπο τυπου......
Αν δεν γινει κατι σωστα δηλαδη να εχει κατι χειροπιαστο η ΠΑΕ να παει να κυνηγησει ποιον?μαγισσες?η πεταλουδες?δηλαδη δεν το ξερουμε ολοι οτι παρομοια περιστατικα εχουν συμβει απειρα κ δεν εχει τιμωρηθει κανεις λογω του οτι ειτε δεν υπηρχαν στοιχεια ειτε γιατι κανεις δεν μιλουσε?
Ναι να πανε 10 δικοι μας να δωσουν 10 φωτο απο τις μανουρες να τις δωσουν εκει που πρεπει να κινηθουν νομικα κ να τους παρουν το σκαλπ.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

και τωρα σε μαγισσες και πεταλουδες βασιζεις την αμφιβολιες σου.
το οτι βρηκαν πυρηνικο οπλοστασιο και δεν εκαναν συλληψη φτανει και περισσευει για να αντιληφθεις τη φαιδροτητα της αστυνομιας και του ελληνικου κρατους.
Kranatos

Δημοσίευση από Kranatos »

Το μόνο "εσείς και εμείς" που εννοώ σε προηγούμενο ποστ είναι το εσείς της διοίκησης και το εμείς των οπαδών..
Απάντησα συγκεκριμένα στον αδερφό τον Odin που ένιωσε ξένο σώμα στο γήπεδο από τη στάση της διοίκησης..
Τώρα το τι κατάλαβε ο καθένας δε μπορώ να το γνωρίζω αν και μέσα από τα σχόλια του Angel είναι σαν να σας διαβάζω.. :lol:
Για να τελειώνουμε επαναλαμβάνω κάνοντας το νιανιά πως όταν λέω πως η Τούμπα είναι το σπίτι μου εννοώ ότι είναι το σπίτι του οπαδού και κανενός παράγοντα που σήμερα είναι και αύριο μεθαύριο (αναλόγως με τις μπίζνες) δεν θα είναι..
Τώρα όσοι συνεχίζετε να παρεξηγιέστε θεωρώντας ότι δεν ανήκετε στην πλευρά των οπαδών αλλά σ'αυτήν των διοικητικών εδώ είμαστε να το λύσουμε..

εορπτρολ μίλησα ξεκάθαρα για τους τίτλους και είπα ότι δεν είχαμε ΔΙΟΙΚΗΣΗ..
Δεν το πήγα καν στο αγωνιστικό..
βρες μου λοιπόν που είπα ότι δεν είχαμε ομάδα και θα σου πάρω καινούριο κασετόφωνο..

Τέλος για τον αρχίμπατσο της παε μια χαρά υπάρχει σε θέση στα γραφεία της Μ.Ασίας..
Το ότι ίσως δεν το γνωρίζεται δε σημαίνει ότι δεν ισχύει.. ;)

Υ.Γ. Ευχαριστώ τον Angelheart που δεν παρασύρθηκε από την όποια γενική κατακραυγή και αντιλήφθηκε το ύφος και την ουσία του κειμένου που έγραψα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”