Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ
καταρχην θελω να ζητησω συγγνωμη απο ολους για την σταση μου καταλαβα το λαθος μου και προσβλεπω σε μια νεα εποικοδομητικη αρχη...
ευελπιστω να ξεχασουμε τις παλιες εριδες και να συμπλευσουμε μαζι μελη και αντμινς για την βελτιωση του φορουμ παντοτε στα πλαισια που εχει οριοθετηθει απο τους διαχειριστες του...
Dinos_Liverpool να ξερεις οτι το μπαν σου στην αρχη με εκνευρισε μετα με εκανε να αναλογιστω την κατασταση και το ποσο εφταιγα και αρχισα να κλαιω...εχασα 3 ολοκληρα κιλα αυτη την εβδομαδα κλαιγοντας γιατι καταλαβα οτι ειχες δικιο...θα προσπαθησω να ειμαι σωστος και να μην γραφω περιεργα απο δω και στο εξης...
και επειδη σημερα ειναι μερα αγαπης θελω να σου αφιερωσω και αυτη την φωτο που καθομουν τοσες ωρες για να την δημιουργησω...
Δυο βδομάδες...
Angelheart
ευελπιστω να ξεχασουμε τις παλιες εριδες και να συμπλευσουμε μαζι μελη και αντμινς για την βελτιωση του φορουμ παντοτε στα πλαισια που εχει οριοθετηθει απο τους διαχειριστες του...
Dinos_Liverpool να ξερεις οτι το μπαν σου στην αρχη με εκνευρισε μετα με εκανε να αναλογιστω την κατασταση και το ποσο εφταιγα και αρχισα να κλαιω...εχασα 3 ολοκληρα κιλα αυτη την εβδομαδα κλαιγοντας γιατι καταλαβα οτι ειχες δικιο...θα προσπαθησω να ειμαι σωστος και να μην γραφω περιεργα απο δω και στο εξης...
και επειδη σημερα ειναι μερα αγαπης θελω να σου αφιερωσω και αυτη την φωτο που καθομουν τοσες ωρες για να την δημιουργησω...
Δυο βδομάδες...
Angelheart
- sotiris1960
- Επικοινωνία:
- kataramenos5
ΑποστοληΑ εχεις mail στη δουλεια.Τσεκαρε μηπως πηγε στα spam .Αλλιως θα σε παρω τηλ.
ΥΓ Ανοιξτε βρε τα πμ.Οτι εγινε εγινε,καντε μια αποποίηση ευθύνης,γιατι καποιοι απρόσεκτοι θα εχουν τραβηγματα.
ΥΓ Ανοιξτε βρε τα πμ.Οτι εγινε εγινε,καντε μια αποποίηση ευθύνης,γιατι καποιοι απρόσεκτοι θα εχουν τραβηγματα.
Τι έγινε με τα πμ και τι με το μοικαν θα μας πει κάποιος επιτέλους
Μην είστε κουτσομπόληδες βρε, ότι γίνεται για καλό είναι. Λες να μην ξέρουν τα παιδιά του paokmania αλλά και ο ίδιος ο moican τί είναι καλύτερο για όλους; Αυτή η γκρίνια μας έχει φάει μέχρι τώρα. Εγώ λέω να προσπαθήσουμε όλοι όπως λέει και το montelo πιο πάνω να καλυτερεύσουμε το paokmania αλλά προϋπόθεση για αυτό είναι να το αγαπήσουμε το site και να μην είμαστε έτοιμοι για φάγωμα συνέχεια.
- sourmenetes
- Moderator
Τα pm δημιουργουσαν προβλημα στη λειτουργια του site,απο πολλες πλευρες.che4 έγραψε:Τι έγινε με τα πμ και τι με το μοικαν θα μας πει κάποιος επιτέλους
Ο μοικαν για καποιους λογους αποχωρησε απο το site.
Καλά ρε Σουρμε σου φαίνομαι για 8χρονο και έδωσες αυτή τη θεϊκή απάντηση
Σιγά τα μυστικά του κράτους
Σιγά τα μυστικά του κράτους
- sourmenetes
- Moderator
Επειδη εισαι παλιος κανε μια αναδρομη στο τι εγινε-γινοτανε πριν αλλαξει γενικα η admin team,που πηγαν αυτοι και πως γινοτανε το παιχνιδι χωρις να το παιρνουμε ειδηση.
Ρε αυτό εννοώ απλά θα θεωρούσα πιο σωστό επειδή είμαστε τόσα χρόνια εδώ να βγάλετε σαν αντμιν μια ανακοίνωση για το τι έγινε πιστεύω θα εκτιμηθεί από όλους
Και κάτι ακόμα χωρίς μλκιες μπράβο για τη δουλειά που κάνετε να ξέρετε μας ζηλεύουν πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων γιαυτο το φόρουμ
Ασε που έχω φίλο γαύρο που το διαβάζει κάθε μέρα
Και κάτι ακόμα χωρίς μλκιες μπράβο για τη δουλειά που κάνετε να ξέρετε μας ζηλεύουν πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων γιαυτο το φόρουμ
Ασε που έχω φίλο γαύρο που το διαβάζει κάθε μέρα

Έτσι αδερφέ, τα καλά πρέπει να επιβραβεύονται!che4 έγραψε: Και κάτι ακόμα χωρίς μλκιες μπράβο για τη δουλειά που κάνετε να ξέρετε μας ζηλεύουν πολλοί οπαδοί άλλων ομάδων γιαυτο το φόρουμ
- Dinos_Liverpool
Montelo, θα πρέπει να αλλάξεις την υπογραφή σου και να κόψεις λίγο τις χαζομαρούλες. Είναι η τελευταία προειδοποίηση αυτή!
- kataramenos5
Dino μερα που ναι σήμερα δώσε τόπο στην οργή
Τουλάχιστον έχει χουμορ ο τύπος.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Παρ 14 Φεβ 2014, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ντινο απορώ πως δεν το εσβησες ακόμα άκου έκλεγα τρεις μέρες
- angelheart
- Επικοινωνία:
Παίδες θέμα με τα πμ ΔΕΝ υφίσταται έτσι και αλλιώς. Όποιος θέλει να επικοινωνήσει με κάποιον, του στέλνει mail και το θέμα τελειώνει. Θα μου πει κάποιος οτι το mai μπορεί να μη το δεις, η να έχεις δώσει μια ότι νάναι διεύθυνση. Ε και ; τρόπο θα βρεις. Εμένα δλδ πως με βρίσκουν ;
Το θέμα με τον Μόικαν παίδες είναι στη τελική και προσωπικό του. Οπότε, μιας και δεν είναι παρόν δεν το βλέπω καν σωστό να ασχολούμαστε. Μακάρι ο Χάρης να είναι καλά και να του έρθουν όλα (ΟΛΑ
) όπως τα θέλει.
Το θέμα με τον Μόικαν παίδες είναι στη τελική και προσωπικό του. Οπότε, μιας και δεν είναι παρόν δεν το βλέπω καν σωστό να ασχολούμαστε. Μακάρι ο Χάρης να είναι καλά και να του έρθουν όλα (ΟΛΑ