The_Stalker έγραψε:Highlight: Μπαίνοντας για το β', πάικτης του Απόλλωνα φιλά το χέρι του Σκόνδρα.. (λόγω γενειάδας)

The_Stalker έγραψε:Highlight: Μπαίνοντας για το β', πάικτης του Απόλλωνα φιλά το χέρι του Σκόνδρα.. (λόγω γενειάδας)
Mακαρι να ειναι πανέτοιμοι και ο Βιτορ και ο Μαρτενς.paoktzis έγραψε:------------------------ΓΛΥΚΟΣ-----------------------
------------ΕΛ ΤΣΑΚΟ---------ΒΙΤΟΡ----------------
ΚΙΤΣΙΟΥ------------------------------------ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ(στο εκτος ΛΙΝΟ στο εντος)
------------ΝΑΤΧΟ-------------ΜΑΝΤΟΥΡΟ-----------
ΛΟΥΚΑΣ----------------------------------------ΣΤΟΧ
----------------------ΜΑΡΤΕΝΣ------------------------
-----------------------ΚΛΑΟΥΣ------------------------
Η ενδεκαδα με γαυρο
Ε δε θελει και πολυ φαντασια.sourmenetes έγραψε:Αποστολη και άλλοι που πήγατε γήπεδο,τι έγινε έξω από γήπεδο;;
Είμαι πολυ ευχαριστημένος πάει τελείωσε!Ekatnetworkltd έγραψε: Εγώ αύριο θέλω να μην φάμε γκόλ και να βάλει γκόλ ο Κουλούρης!
Παψε τη μιρλα ρε αδερφε...MANIAKOS έγραψε:δεν αξιζει κριτικης το ματς...αρχης γενομενης με τριπολιτσα ας δειξουν αν αλλαξε κτ...που δεν το πιστευω...
μπραβο σε κουλουρη....κατσε, ελ τσακο και στο β νατχο
MANIAKOS έγραψε:δεν αξιζει κριτικης το ματς...αρχης γενομενης με τριπολιτσα ας δειξουν αν αλλαξε κτ...που δεν το πιστευω...
ποια μιρλα..>?.για την αμυντικη ασυνεπεια σε ολη τη χρονια μιλαω...τα ευκολα λαθη που με μεγαλες ομαδες και σοβαρες στα εκτος ειναι ο λογος που χανουμε..xlebouras έγραψε:Παψε τη μιρλα ρε αδερφε...MANIAKOS έγραψε:δεν αξιζει κριτικης το ματς...αρχης γενομενης με τριπολιτσα ας δειξουν αν αλλαξε κτ...που δεν το πιστευω...
Και εγω γκρινιαζω αλλα ετσι δε βοηθαμε την ομαδα.