29.Juan Manuel Insaurralde

Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Re: Juan Manuel Insaurralde

Δημοσίευση από sourmenetes »

Ο μααρτενς οπως λες μπηκε με το καλημερα στον αγωνα με τον πανιωνιο.Οπως θυμασαι χαναμε 2-0 και περιμενε απο ενα μεσοεπιθετικο παιχτη να βοηθησει στη δημιουργια του παιχνιδιου.Ο μααρτενς ηρθε απο προετοιμασια πληρη με την αλκμααρ.Για τον ινσουαραλδε επικαλειται ο προπονητης οτι ηταν σε απραξια και οτι ειναι ανετοιμος.Προφανως δε μας λεει ψεματα.Εκτος και αν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο.
panajo1974

Δημοσίευση από panajo1974 »

sourmenetes έγραψε:Ο μααρτενς οπως λες μπηκε με το καλημερα στον αγωνα με τον πανιωνιο.Οπως θυμασαι χαναμε 2-0 και περιμενε απο ενα μεσοεπιθετικο παιχτη να βοηθησει στη δημιουργια του παιχνιδιου.Ο μααρτενς ηρθε απο προετοιμασια πληρη με την αλκμααρ.Για τον ινσουαραλδε επικαλειται ο προπονητης οτι ηταν σε απραξια και οτι ειναι ανετοιμος.Προφανως δε μας λεει ψεματα.Εκτος και αν μπορεις να αποδειξεις το αντιθετο.

Ωραία, δεν θες Martens, πάρε τον Maduro, αυτός πότε έπαιξε τελευταία φορά πριν έρθει σε εμάς; 08/08/2013 προκριματικά Europa με την Podgorica!!! Έρχεται (από πλήρη απραξία) και παίζει με το καλημέρα, γιατί τον επέλεξε ο προπονητής και δεν του τον έφεραν πακέτο.... Μην κολλάτε στα ονόματα αλλά στις τακτικές. 'Αλλωστε όλοι οι προπονητές που άφησαν εποχή είχαν τα κολλήματά τους (βλέπε Άγγελο με τους ξένους παίκτες, Μπάγεβιτς με τους παίκτες-βεντέτες, Σάντος με το τσούκου τσούκου ball κλπ κλπ).

Το θέμα του topic είναι ο Insaurralde και μιλάμε για αυτόν, για το πότε θα τον δούμε, για το εάν τον δούμε και για το κράξιμο που θα φάει εάν είναι παλτό ή το χειροκρότημα εάν είναι ο νέος ηγέτης της άμυνας. Και μέχρι να τον δούμε θα συνεχίζω να πιστεύω ότι κακώς δεν τον βάζει, έστω δοκιμαστικά - είχε τις ευκαιρίες - γιατί τρώει κόλλημα με τους παίκτες που δεν επιλέγει ο ίδιος. Απλά πράγματα...Δεν κατηγορώ κανέναν, μπορεί κι εγώ το ίδιο να έκανα, δεν ξέρω...
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

panajo1974 έγραψε: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να λέει κάποιος τη γνώμη του και να ασκεί κριτική σε αυτά που βλέπει, άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός ύπαρξης ενός forum;
Την έχω κι εγώ αυτή την απορία. Σου έσβησαν τα ποστ; :o
panajo1974 έγραψε:Όταν βλέπω ότι ο κ. Huub συμπεριφέρεται στους παίκτες της ομάδας με δυο μέτρα και δυο σταθμά, φυσικά και θα το πω. Και μακάρι ο ίδιος αλλά και τα αποτελέσματα να με διαψεύσουν.
Πώς ακριβώς μπορούν να σε διαψεύσουν τα αποτελέσματα; Άμα ο Χουμπ είναι παλιοχαρακτήρας και συμπεριφέρεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ομάδα, αλλά πάρει ξερωγώ κύπελο, θα πάψει να είναι;
panajo1974 έγραψε:Δεν μπορεί να βάζεις τον Martens με το καλημέρα, χωρίς να ξέρει ο άνθρωπός ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του (ο ίδιος το είπε), χωρίς να τον χρειάζεσαι πραγματικά άμεσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και τον Insaurralde να τον έχεις στο περίμενε μετά από 3 ματσάκια, με τον Βίτορ τραυματία και με προφανή ανάγκη να "δέσεις" το κέντρο της άμυνάς σου. Και αυτά τα πέρι απραξίας ενός μήνα τα ακούω βερεσέ γιατί και ο Νάτχο προέρχεται από το ίδιο πρωτάθλημα...
Δεν ξέρω. Υποθέτω ότι τους βλέπει στις προπονήσεις. Υποθέτω ότι κρίνει πως το δεκάρι (με Βούκιτς καλό, αλλά για λίγα λεπτά και Νίνη μέτριο, ενώ έχει δοκιμάσει εκεί Ολίσε, Λούκας και Κλάους, χωρίς αποτέλεσμα) θα ήταν πιο καταλυτικός παράγοντας στον τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με το στόπερ (που μια χαρά παίζει ο Τζαβέλας).
Τώρα κι εγώ έξω από το χορό και χωρίς την παραμικρή ευθύνη, λέω ότι αντί να βάλω Σκόνδρα σέντερ μπακ, θα έβαζα τον καινούριο. Αλλά παραμένει κουβέντα σε φόρουμ, με όση βαρύτητα μπορεί να έχει αυτή.
Εν πάσει περιπτώσει, ο παίκτης έχει 12 μέρες στην Ελλάδα, δεν είναι δύο μήνες που δεν παίζει, οπότε θα πάρει σύντομα την ευκαιρία του.
panajo1974 έγραψε:Πείτε μου πού κάνω λάθος και να το δεχτώ, όχι όμως ότι όποιος είναι σκεπτόμενος θέλει το κακό της ομάδας. Δεν έχω postάρει πολύ μέχρι τώρα, αλλά δεν καταπίνω και αμάσητα ότι βλέπω.
Καλά κάνεις και δεν καταπίνεις αμάσητα. Αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μήν τα βλέπεις και όλα μόνο από την αρνητική/συνομωσιολογική πλευρά. Κακό στον εαυτό σου κάνεις.
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Πότε θα σε δούμε Γιάννη - Μανώλη να παίζεις;
Άβαταρ μέλους
ARMY

Δημοσίευση από ARMY »

Αυτό το παλικάρι τι αριθμό πήρε στη φανέλα; Όχι τίποτε άλλο αλλά για να το προσθέσουμε κι εδώ. (Το 29 μήπως;)
Άβαταρ μέλους
Kourdos

Re: 29.Juan Manuel Insaurralde

Δημοσίευση από Kourdos »

Ναι, το 29, σύμφωνα με το PAOKFC Megastore που πουλάει την επίσημη στολή, το είδα χτες που έψαχνα τη φανέλα με το 5 αλλά δεν την πουλάνε πια :?
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

stephanos έγραψε:
panajo1974 έγραψε: Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί να λέει κάποιος τη γνώμη του και να ασκεί κριτική σε αυτά που βλέπει, άλλωστε αυτός δεν είναι ο σκοπός ύπαρξης ενός forum;
Κανενα ποστ δε σβηστηκε.
panajo1974 έγραψε:Όταν βλέπω ότι ο κ. Huub συμπεριφέρεται στους παίκτες της ομάδας με δυο μέτρα και δυο σταθμά, φυσικά και θα το πω. Και μακάρι ο ίδιος αλλά και τα αποτελέσματα να με διαψεύσουν.
Πώς ακριβώς μπορούν να σε διαψεύσουν τα αποτελέσματα; Άμα ο Χουμπ είναι παλιοχαρακτήρας και συμπεριφέρεται με δύο μέτρα και δύο σταθμά στην ομάδα, αλλά πάρει ξερωγώ κύπελο, θα πάψει να είναι;
panajo1974 έγραψε:Δεν μπορεί να βάζεις τον Martens με το καλημέρα, χωρίς να ξέρει ο άνθρωπός ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του (ο ίδιος το είπε), χωρίς να τον χρειάζεσαι πραγματικά άμεσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και τον Insaurralde να τον έχεις στο περίμενε μετά από 3 ματσάκια, με τον Βίτορ τραυματία και με προφανή ανάγκη να "δέσεις" το κέντρο της άμυνάς σου. Και αυτά τα πέρι απραξίας ενός μήνα τα ακούω βερεσέ γιατί και ο Νάτχο προέρχεται από το ίδιο πρωτάθλημα...
Δεν ξέρω. Υποθέτω ότι τους βλέπει στις προπονήσεις. Υποθέτω ότι κρίνει πως το δεκάρι (με Βούκιτς καλό, αλλά για λίγα λεπτά και Νίνη μέτριο, ενώ έχει δοκιμάσει εκεί Ολίσε, Λούκας και Κλάους, χωρίς αποτέλεσμα) θα ήταν πιο καταλυτικός παράγοντας στον τρόπο παιχνιδιού σε σχέση με το στόπερ (που μια χαρά παίζει ο Τζαβέλας).
Τώρα κι εγώ έξω από το χορό και χωρίς την παραμικρή ευθύνη, λέω ότι αντί να βάλω Σκόνδρα σέντερ μπακ, θα έβαζα τον καινούριο. Αλλά παραμένει κουβέντα σε φόρουμ, με όση βαρύτητα μπορεί να έχει αυτή.
Εν πάσει περιπτώσει, ο παίκτης έχει 12 μέρες στην Ελλάδα, δεν είναι δύο μήνες που δεν παίζει, οπότε θα πάρει σύντομα την ευκαιρία του.
panajo1974 έγραψε:Πείτε μου πού κάνω λάθος και να το δεχτώ, όχι όμως ότι όποιος είναι σκεπτόμενος θέλει το κακό της ομάδας. Δεν έχω postάρει πολύ μέχρι τώρα, αλλά δεν καταπίνω και αμάσητα ότι βλέπω.
Καλά κάνεις και δεν καταπίνεις αμάσητα. Αλλά θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μήν τα βλέπεις και όλα μόνο από την αρνητική/συνομωσιολογική πλευρά. Κακό στον εαυτό σου κάνεις.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Εχω αγωνια να σε δω αυριο μακαρι να ξεκινησεις
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

sourmenetes έγραψε:
stephanos έγραψε:
Κανενα ποστ δε σβηστηκε.
Θα περιμένω να μπει ο panajo1974 και να το επιβεβαιώσει. ;)
ΑποστόληςΑ έγραψε:Πότε θα σε δούμε Γιάννη - Μανώλη να παίζεις;
Θα παίξει στην Τρίπολη.
Άβαταρ μέλους
theodorsalonika

Δημοσίευση από theodorsalonika »

εισαι παικταρας,αποδειξετο στο
γαμ@@@νο χορταρι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
zizu10

Δημοσίευση από zizu10 »

panajo1974 έγραψε:
Δεν μπορεί να βάζεις τον Martens με το καλημέρα, χωρίς να ξέρει ο άνθρωπός ούτε τα ονόματα των συμπαικτών του (ο ίδιος το είπε), χωρίς να τον χρειάζεσαι πραγματικά άμεσα στο συγκεκριμένο παιχνίδι, και τον Insaurralde να τον έχεις στο περίμενε μετά από 3 ματσάκια, με τον Βίτορ τραυματία και με προφανή ανάγκη να "δέσεις" το κέντρο της άμυνάς σου. Και αυτά τα πέρι απραξίας ενός μήνα τα ακούω βερεσέ γιατί και ο Νάτχο προέρχεται από το ίδιο πρωτάθλημα...
Η θεση του αμυντικου ειναι πιο δυσκολη και πιο καιρια απο την θεση του μεσου η του επιθετικού.Σαν αμυντικός πρεπει να έχεις ομοιογένεια και να ξερεις να συνενοήσαι με τους συμπαίκτες σου κάτι που ένας επιθετικός δεν ειναι τοσο αναγκαίο μιας και πασα σωστη θα δωσει αν γνωριζει το τοπι και γκολ θα βαλει.Κι εκει υπαρχει το πρόβλημα της ομοιογενειας αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικος παραγοντας οσο η αμυντικη λειτουργια μιας ομάδας γι αυτο βλέπουμε σε μεγαλα πρωταθληματα να παιρνουν μεσοεπιθετικους παιχτες και να μπαίνουν στα βαθια με την μια εν αντιθεση με τους αμυντικους που ειναι πιο συνθετο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

+

επίσης, δεν υπάρχει κανένας, πλην Λουκά που να μπορεί να συνεννοηθεί στη μητρική του γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

ωραιος ,κλασικος σεντερ μπακ
ανετος αν και με χαμηλου επιπεδου αντιπαλους
καλυτερα παντος ο Αργεντινος παρα τα πειραματα με παιχτες που παιζουν εκτος φυσικης θεσης
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειχα αρχισει να ξεχναω πως ειναι κανονικο σεντερμπακ...ηγετικος και καλος φαινεται...βεβαια με κακο αντιπαλο΄....
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Παρακολουθούσα τις μεταγραφές!Διάβαζα ότι πείραμε τον τσάκι τσάν τον καράτε κίντ το άνθρωπο που κάνει τάκλιν στην καροτίδα,το μπρούς γουίλις τον τσάκ νόρις!Οι κόκκινες στο τσεπάκι του άσε που θα γινότανε και ρεκόρ κατά πολύ παραπάνω άπο τα περσυνά!
Είδα ένα κανονικό CB γιατί το είχα ξεχάσει και απορώ πως αφήσανε την ομάδα με ένα CB και αυτό με τραυματισμούς!Δεν θέλουνε να προστατεύσουνε την έπενδυσή τους;Κάλιο αργά παρά ποτέ!
ΕΙΣΟΥΝ ΩΡΑΙΟΣ!

Sent from my iPhone using Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”