Αν έχεις windows κάνε δεξί κλικ και "Αποστολή Προς->Παραλήπτης αλληλογραφίας" και θα σου βγάλειnikolasf έγραψε:Οποιος γνωρίζει help![]()
Ξέριε κανείς πώς μειώνεται η ανάλυση μια jpeg;;;;
Ποιος εχει προβλημα με βουκιτς. ΕΛΕΟΣ με μερικους.Dinos_Liverpool έγραψε:ΟΚ, ρε σεις... μην ειρωνεύεστε.
Mitsotakis, την είπες μια, δύο, τρεις την άποψή σου για Γκαρσία, Βούκιτς, την εμπεδώσαμε. Φτάνει, όμως!
Το έκανα με το pictute manager αλλά στηρίχτηκα στις οδηγίες σου και με βοήθησαν πολλύ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!gkaletsi έγραψε:Αν έχεις windows κάνε δεξί κλικ και "Αποστολή Προς->Παραλήπτης αλληλογραφίας" και θα σου βγάλειnikolasf έγραψε:Οποιος γνωρίζει help![]()
Ξέριε κανείς πώς μειώνεται η ανάλυση μια jpeg;;;;
ένα παράθυρο με διάφορες αναλύσεις. Διάλεξε όποια θέλεις και πάτα οκ. Από το πρόγραμμα που θα σου βγάλει
(Thunderbird, Outlook ή ότι έχεις) διάλεξε τα attachments και αποθήκευσε τα. Θα είναι με την ανάλυση που διάλεξες.
Αν πάλι έχεις windows, άνοιξε το GIMP και κάνε αποθήκευση ως JPEG και μίκρυνε την ανάλυση σε αυτή που θέλεις.
Σημειωτέον το GIMP είναι και για Windows και είναι opensource.
Admins ελπίζω η αναφορά σε προγράμματα να μην απαγορεύεται. Αν νομίζετε ότι δημιουργείται θέμα, σβήστε την αναφορά ελεύθερα.
Τύπωσε το βάλτο στον καθρέφτη να το βλέπεις και να το διαβάζεις κάθε μέρα που ξυπνάς..mitsotakis έγραψε:Η μαγκιά δε φαίνεται στο πληκτρολόγιο.
Το πιο απλό, στην ζωγραφική, επεξεργασία, αυξομείωση/παραμόρφωση, και αλλάζεις πχ 30%nikolasf έγραψε:Αν ξέρει κάποιος πως μπορώ να μειώσω το μέγεθος μιας φωτογραφίας και να έχω και λίγα kb ας μου το πει !!!! Ακ'ομα καλύτερα πως θα βάλλω το παλιό μου avatar που είχα πάρει από τις διαθέσιμες του site και ποτυ τώρα το έχασα και δεν το βρίσκω!!!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!!