Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Ποιος ρουφανευει στον κολκα χουμπ τι λες στα αποδυτηρια και τα βγαζει στην φορα ο πολκας ;
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N9005 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- paokovios1974
Tωρα με αναγκαζεις να παω να διαβασω να δω τι εγινε παλι
- sourmenetes
- Moderator
- paokovios1974
Συγνωμη Σουρμε,μετα και αυτα που διαβασα θα πω κατι που μου ρχεται και δεν μπορω να μην το πω ΚΑΤΩ ΤΑ ΞΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ ΛΙΓΟΥΡΙΑ

Αυτός που ρουφιανευει πρέπει να βρεθεί και να φύγει ΧΘΕΣ.
Μάλλον για εμάς και τους παίκτες πηγαινε παοκόβιε...sourmenetes έγραψε:Παιδες το εχετε ξεφτυλισσει...
Ειστε οφτοπικ.

Σούρμε σόρρυ, αν θες άστα στα πλαίσια οτι είναι επιχειρηματολογία για το εάν ο Χουμπ πειραματίζεται ή όχι και για τί, αν όχι, you know best που πάνε.
ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΟΥΜΠΑΡΟ!
Έτσι είναι τώρα τα πειράματα για να είσαι έτιμος τον Ιούλιο !bane1980 έγραψε:Οπότε δεν είναι λογικό να πειραματίζεται ο Χουμπ για να δει που μπορούν να βοηθήσουν οι καινούριοι και εάν κάνουν και στην πράξη και ποιοι θα μείνουν από τους άλλους και που θα χρειαστούμε προσθήκες;
ΥΓ. Για εμένα Ιντζίδης πρέπει να είναι 4ος στόπερ του χρόνου
δλδ δεν υπάρχει η περίπτωση ο κολκας να λέει ότι του καθήσει; που δεν λέει και κατι αμαν και τι. απλα γενικολογεί και βγαζει συμπερασματα. δεν έχει πληροφορία....αρδ με λιγα λόγια!slidar έγραψε:Αυτός που ρουφιανευει πρέπει να βρεθεί και να φύγει ΧΘΕΣ.

- paokovios1974
Τα ιδια και τα ιδια και τα ιδια δεν μπορουμε να ησυχασουμε βεβαια δωσατε το δικαιωμα και σεις παιχτες του ΠΑΟΚ και ζουμε στιγμες που ομολογω δεν περιμενα οτι θα ξαναζησουμε,Χοουμπ σε εκτιμω σε στηριζω εχω μαλωσει με τους μισους εδω μεσα για σενα αλλα πρεπει να βρεις τροπο να περασεις στους παιχτες οτι απο δω και στο εξης δεν χωραει ξανα κακη εμφανιση και ολοι θα πρεπει να φευγουν με ματωμενη φανελα τουλαχιστον.Βοηθα και συ ρε π@τ@ν@ τυχη που ολο μας γυρνας την πλατη
πρέπει ο κόσμος με την μπενφίκα να δείξει στήριξη στον xoump ας ακουστεί μια φορα το όνομα του στην κατάμεστη Τούμπα και να βουλώσουμε τα στόματα του κάθε κόλκα που θα κρίνει αν δουλεύει τακτική η όχι
- theodorsalonika
θελω να δω τι ενδεκαδα θα κατεβασουμε με την μπενφικα...κανονικα δεν επρεπε να κανουμε μια δοκιμη σε κανα ματς με τους παικτες που θα χρησιμοποιησει?ειμαι πολυ περιεργος..αλλα εχω μια απεραντη αισιοδοξια... 

- paoki_sweden
Glykos
Kitsiou Madouro Insaurralde Tzavelas
Lazar Kace
Loucas Nachto Stox
Athanasiadis (Salpi) (Hoesen)
Alages: Salpi, Hoesen, Katsour, Lino, Vukic, Martens, Pozoglou
Kitsiou Madouro Insaurralde Tzavelas
Lazar Kace
Loucas Nachto Stox
Athanasiadis (Salpi) (Hoesen)
Alages: Salpi, Hoesen, Katsour, Lino, Vukic, Martens, Pozoglou
Σουηδέ, άμα αυτή η ομάδα είναι για Μπενφίκα, βγάλε Νάτχο, Χύσεν, και Μάρτενς που δεν παίζουν Ευρώπη.
- ΑποστόληςΑ
Αυτόν τον Καυκάσιο Ισραηλινό όπως θέλουμε τον γράφουμε. Το σωστό είναι: Bibras Natkho
Ρε απλά είναι τα γράμματα, δε λέγατε βάλε Χιούμπ 4-5-1 και να ελέγχουμε το κέντρο και άλλα τέτοια; Γύρνα το πίσω ρε μεγάλε στο 4-4-2, αφού δεν μπορούνε τα παιδιά. Έβαζες 3 έτρωγες 1 κάτσε τώρα να βλέπεις το σκύλο να κυνηγά την ουρά του, έλα έλα θα την φτάσεις έλα!