Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη δεν έχουμε δει τους καινούριους.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ένας εκ των Κλάους ή Χούσεν δεν μπορεί να είναι βασικός;
Ο Λούκας δεν μπορεί να είναι βασικός;
Μάρτενς;
Μαντούρο;
Βίτορ και Αργεντίνος;
Γλύκος οκ
7 μέχρι τώρα και δεν σου βάζω Κάτσε, Τζαβέλλα, Κίτσιου που οκ, και εγώ θέλω υψηλότερο επίπεδο για ομίλους.

7 +3/4 που λέω, να η 11άδα. Η ομάδα ήθελε τουλ 8 βασικούς, πήρε 4 τώρα και 4 το καλοκαίρι. Το εάν δεν βγει κάποιος, θα δείξει, πάντως με αυτή την πρόθεση αποκτήθηκαν κάποιοι.

Όσο για τη διαφορά ,το ίδιο λέμε, και πέρσι που την είχαμε, μακακιστήκαμε και έπρεπε να ντυθεί Ντασάεφ ο Μπαντής για να βγούμε 1οι, άρα ακόμα και εάν την έχεις, δεν σου εξασφαλίζει τίποτα εάν μακακιστείς.
Άβαταρ μέλους
Simewn

Δημοσίευση από Simewn »

bane1980 έγραψε:
joshua έγραψε:Μα τωρα σοβαρα γραφουμε οτι ο Χουμπ πειραματιζεται φλεβαρη μηνα η οτι προχτες εφταιγαν οι Μαντουρο και Νατχο που δεν εχουν προσαρμοστει ακομα για την τραγικη εικονα της ομαδας? Τετοια ομαδαρα εχουμε και δεν το καταλαβα για να ειμαστε τοσο large και να μην μας ενδιαφερει η διαφορα ενοψει πλει οφ,αλωστε για ποια προετοιμασια μιλαμε,το καλοκαιρι ετσι και αλλιως παμε για 10+ μεταγραφες,οποτε και παλυ φτου απο την αρχη.Να δω τι αλλη δικαιολογια θα ανακαλυψουμε για να αρνηθουμε το αυτονοητο.
Γιατί 10+ μεταγραφές; Βασικούς πόσους θες για το καλοκαίρι; 1 κεντρικό, 1 εάν φύγει ο Νάτχο, 1 αριστερό εξτρεμ, να βάλω και άλλη μία καβάντζα; 4, τώρα τι θα φέρουν για να καλύψουν πχ το Γεωργιάδη ή το Νίνη ή το Βούκιτς που θα φύγουν, δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα.

Και για το μύθο τις διαφοράς στα πλεη χ, πάλι δεν το καταλαβαίνω. Για να έχεις 3 βαθμούς πρέπει να είσαι συν 15 από τον 5ο. Η διαφορά που σε ενδιαφέρει όμως είναι από τον 3ο, όπου και 15 βαθμούς να έχεις πάλι διαφορά θα είσαι στο +3. Ένα κλαρίνο στην έδρα του 1η αγωνιστική, σε έπιασε και είναι και από πάνω. Κοινώς στα π.ο. απλά πρέπει να κερδίσεις, είτε είσαι στο +0 είτε στο +όσο θες, γιατί έτσι κι αλλιώς ένα στραβοπάτημα σου χάνει όση διαφορά και να έχεις χτίσει στην κανονική περίοδο.

Και, ναι, πειραματίζεται, γιατί δηλαδή; μέχρι πριν ένα μήνα έπαιζε με ομάδα που δεν ήταν δική του και ήταν διαρκώς 4-5 παίκτες εκτός πλάνων, πότε θα χτίσει ομάδα, το καλοκαίρι που θα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι;
10+ γιατί σταματούν πολλοί παίκτες το καλοκαίρι. Κι εγώ δε νομίζω να είναι τόσο μεγάλο το νούμερο αλλά αυτοί που πιθανόν να αποχωρήσουν σίγουρα είναι πολλοί.
Λίνο,Κατσικάς,Λαζάρ, Τζιόλης,Νάτκχο,Νίνης,Βούκιτς,Στοχ,Ινσαουράλδε,Γεωργιάδης και πιθανόν και άλλοι που ξέχασα ή που θα διακοπεί η συνεργασία μας: Σκόνδρας,Λόπεθ,Ιτάνζ,Χακόμπο,Σπυρόπουλος
Άλλη ομάδα θα είμαστε του χρόνου, ελπίζω καλύτερη.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Ακόμη δεν έχουμε δει τους καινούριους.
ναι δεν διαφωνώ. αλλά απο την άλλη, ακόμα δεν έχουμε δει και την ομάδα να ρολάρει με τους καινούριους, ώστε να κρίνουμε ποιοι μας κάνουν και ποιοι όχι. ακόμα είναι εξαιρετικά νωρίς για συμπεράσματα. ακόμα και ο Ντούρος πχ που εγω τον πιστεύω πάρα πολύ, μπορεί να μην αποδειχθεί τόσο καλός......ποτε δε ξέρεις τι γίνεται.....
Άβαταρ μέλους
bane1980

Για βασικούς λέω. Ο psycho είναι ήδη εκτός και έχεις και Γκσποηθηθριωηειρ094ρ09 για 2ο

Λίνο θα είναι 2ο αριστερό μπακ, βασικό θες εάν κρατήσεις Τζαβέλλα για κεντρικό.

Τώρα για αντικαταστάτες αναπληρωματικών ή και κερκιδάτων, ναι μεν θα χρειαστείς, αλλά δεν είναι αυτοί πάνω στους οποίους θα στηρίξεις την πρόκριση. 2-4 ματς θα είναι, στο δέσιμο των βασικών +2-3 ακόμα θα πατήσεις. Εάν αυτοί οι 2-3 είναι οι Κατσουρ, Σάλπι, Λίνο, και οι εν δυνάμει βασικοί οι 7 που ανέφερα, θέλεις, 3-4 παίκτες για τα προκριματικά, @@τους μεν, αλλά τόσους.

Και δεν σου βάζω και το Μπιρίμπα που μπορεί να κάτσει το λόττο και να μείνει.

Φέρε μου Βιερίνια αριστερα, εκείνο το αριστερό μπακ της Σλοβακίας, ένα τύπου Χατσερίδη πίσω και ένα Ρίος κέντρο και είσαι έτοιμος.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

777777/7[quote///="ΑποστόληςΑ"]Εγώ θα επαναλάβω κάτι που έχω γράψει και προγενέστερα: Αυτή η χαώδης διαφορά στην απόδοση των ΙΔΙΩΝ παικτών από Τούμπα στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δικαιολογείται από την δική μου λογική και δεν θεωρώ ότι είναι λάθος του Ολλανδού. Κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει. [/quote]
Τα σκαμπανεβασματα νομιζω οτι ειναι αποτελεσμα της ανομοιογενειας και του rotation ειτε αναγκαστικου ειτε απο επιλογη οσο αφορα τα εντος και τα εκτος και για μενα ειναι μυστηριο αν και στις εμφανισεις μας στην τουμπα εχουμε μοιρασμενα ημιχρονα οπου στο δευτερο συνηθως διωρθονουμε τις κακες εμφανισεις του πρωτου ημιχρονου
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Σορρυ παιδες αλλα μονο ως ανεκδοτο μπορω να εκλαβω οτι πχ δεν θα αποκτηθουν 2 βασικοτατα ακραια μπακ.Ποιος Τζαβελλας μπορει να θεωρηθει βασικος αριστερα οταν εχει παιξει 1 παιχνιδι μετα βιας?Ποιος Κιτσιου μπορει να παρει φανελα βασικου για ομαδα πρωταθλητισμου οταν τον εχουν κανει χαζο μεχρι και οι ακραιοι αμυντικοι των αντιπαλων.Στο κεντρο της αμυνας θα αποκτηθουν σιγουρα 2 παικτες,βαζει κανεις το χερι στην καρδια οτι θα ειναι χειροτεροι απο τους υπαρχοντες;Εγω ευχομαι να ειναι καλυτεροι γιατι μονο ο Βιτορ εδειξε καποια στοιχεια και αυτα σε ενα μικρο δειγμα αγωνων καθως μετα αρχισαν οι τραυματισμοι.Παμε στο κεντρο.Ο μαντουρο μεχρι τωρα οσο νωρις και αν ειναι το μονο που δεν εχει δειξει ειναι οτι μπορει να παιξει τον ρολο του αμυντικου χαφ σε διαταξη που η αμυνα πιεζει ψηλα,οποτε πως μπορει να ειναι σιγουρος καποιος για το τι θεση εχει στην επομενη εντεκαδα και στο μυαλο του Στεφενς.Νατχο δεν πιστευω οτι υπαρχει περιπτωση να μεινει εκτος και αν μας δουλευουν ψιλο γαζι οτι τον θελει η μιση ευρωπη.Στην τριαδα πισω απο τον επιθετικο ποιος ειχε την αποδοση που εξασφαλιζει θεση βασικου απο τη στιγμη που δεδομενα θα αποκτηθουν τουλαχιστον 2 εξτρεμ στην θεση Στοχ,Ολισε,Γεωργιαδη που λογικα θα αποχωρησουν.Ο μονιμως απων στα πιο δυσκολα παιχνιδια Λουκας?Στην επιθεση επισης ειστε σιγουροι για το πως θα εξελιχθει ο Χουσεν η αν ο Σαββιδης εχει διαθεση να δωσει τα λεφτα που θελει ο Αιαντας?Θα πει καποιος ωπα ρε φιλε εσυ μας εβγαλες ολο το ροστερ αχρηστο.Οχι δεν λεω οτι ειναι το ροστερ τοσο χαλια,αυτο που λεω οτι απο τους μεχρι τωρα αγωνες και τον τροπο παιχνιδιου του Στεφενς δεν εχει δημιουργηθει καμια σταθερα τοσο σε παικτες οσο και σε διαταξη γιαυτο οποιαδηποτε κριση ειναι ακρως πρωιμη και αυτο ειναι που με εκνευριζει περισσοτερο μετα απο 8 μηνες παρουσιας του στον παγκο.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

διαφωνω Τζος.

ειδικά ο Κίτσιου αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες αυτές. αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. πρέπει να έχουμε και τέτοιους παίχτες και να μην είμαστε μόνο στα ¨σιγουρα" ......

στην άμυνα νομίζω ότι ο Τζαβέλλας θα κριθεί απο την παρουσία του Αργεντίνου. μέχρι τώρα βέβαια πιστεύω ότι δεν είναι κακός. ίσα ίσα.

επίσης ο Βίτορ, ξεκίνησε καλά, αλλά φάνηκε ότι για 2 χρόνια δεν είχε γεμάτες χρονιές. πιστεύω του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερος.

στα χαφ σου είπα. δεν ξέρω αν θα είμαστε με 4231 ή με 433 ώστε να βάλεις τον ΒελγοΚύπριο (αν δείξει τα στοιχεία που τον συνοδεύουν φυσικά) στα αριστερά.

στο κέντρο πιστεύω ότι όσο θα περνάει ο καιρός και θα δένει το δίδυμο Κάτσε - Ντούρος θα νιώθουμε ολοένα και αυξανόμενη ασφάλεια στα χαφ μας.....

γενικά, δεν νομίζω ότι θα χρειαστούμε περισσότερες απο 2 προσθήκες στην 11αδα + αν βρεθεί κάτι εξαιρετικό ανεξαρτήτου θέσεως.

μετά θα θέλουμε μόνο παίχτες ρολίστες που θα δώσουν βάθος στο squad.

το μόνο σίγουρο είναι πως ακόμα είναι πολύ νωρίς για να έχουμε σωστή εικόνα του πως θα στρωθεί το σχήμα της ομάδας μέχρι το καλοκαίρι......
Άβαταρ μέλους
bane1980

Τότε ίσως να καταλήξουμε κάπου στη μέση. Ούτε όλοι να βγουν και να θέλουμε μόνο 3-4, αλλά ούτε και όλοι να μην βγουν και να θέλουμε 10 βασικούς, που και να τους θέλουμε δεν θα γίνει και λόγω κόστους και λόγω του οτι δεν αλλάζεις τα 10/11 μιας ομάδας με τη μία. Τα αλλάζεις σταδιακά και αυτό έχει ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες. Μιλάμε για προθέσεις, όχι για ειλλημμένες αποφάσεις. Ο Μαντούρο, Βίτορ, Μάρτενς, δεν αποκτήθηκαν με την προοπτική να είναι βασικοί; Για φορ και για κέντρο πιστεύω δεν θα έχουμε 100% βασικούς, θα εναλλάσσονται ανάλογα τον αντίπαλο και τα στοιχεία που θα χρειάζεσαι (πχ Κλάους vs Χύσεν)
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

1 αριστερο μπακ βασικο σιγουρα,δεξια νομιζω βασικος θα συνεχισει ο κιτσιου με αλλγη τον σκονδρα,στο κεντρο της αμυνας εχουμε 2 σιγουρους τον εναν δεν τον εχουμε δει Βιτορ ο ενας ο αργεντινος αν βγει παιχτουρα πιστευω θα χρειαστει αλλος ενας τυπου μαλεζα ας πουμε,οποτε μεχρις στιγμης ειμαστε στους 2 σιγουρα,παμε στο κεντρο εδω ειναι παρα πολλα τα ερωτηματικα οντως με βαση τα συμβολαια θα υπαρχει ο κατσε και ο μαντουρο,λαζαρ τζιολης νατχο ερωτηματικα οποτε συν 3 αμυντικα χαφ ισως να χρειαστουμε φτασαμε στους 5,μπροστα απο τα χαφ μαρτενς,θες αλλον ενα καθως ο βουκιτς δηλωσε οτι σταματαει,αρα 6 ,αριστερα στοχ ολισε εξαιρετικα αμφιβολοι αυτη τη στιγμη 8 ,δεξια λουκας σαλπι νομιζω θα παραμεινουμε ετσι,και τελος μπροστασιγουρα ανεξαρτητα απο τον χουσεν θες ακομα εναν παστελωτη.Οι μεταγραφες μαλλον θα κυμανθουν απο 7 εως 9 κατα τη γνωμη μου καλο θα ειναι για να ανεβουμε επιπεδο στον αξονα να ειναι πρωτοκλασσατοι,ωστε να δημιουργηθει μια οσο το δυνατον ποιοτικη 20αδα για να βγαζει τους 60 αγωνες που πλεον θα παιζουμε
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Να διευκρινισω οτι αναφερομαι σε ολη την ομαδα και οχι για ενδεκαδα παντως ειναι πολυ νωρις μπροστα μας υπαρχουν ακομα 20 αγωνες και εκκρεμουνε υποθεσεις δανεικων προωθησεις απο τα τμηματα υποδομης κτλ,ειδομεν
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Υπάρχουν και ο Πέλκας με τον Πόπιβτς, τον Τζανδάρη, τον Ιντζίδη...μην ακούω για 8-9-10 παίχτες!
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Νομίζω ότι είναι εντελώς άκυρη η συζήτηση για τις μεταγραφές του καλοκαιριού από τώρα. Το roster αποτελείται από παίχτες που πάνω από τους μισους μπορεί και να μην είναι στην ομάδα το καλοκαίρι. Άλλοι σταματάνε άλλοι είναι δανεικοί άλλοι θέλουν να φύγουν. Η ομάδα μπορεί να χρειαστεί 3-4 μεταγραφές μονο αν όλα πάνε καλά, αν δε πάνε καλά όμως μπορεί να χρειαστεί και 10. Ακόμα καλά καλά δεν έχουμε δει τους καινούριους. Το μονο σίγουρο είναι ότι ο σχεδιασμός του καλοκαιριού πρέπει να είναι εντελώς διαφορετικός από τον περσινό. Αν μας βγούνε οι παίχτες που έχουμε τώρα και μπορέσουμε να τους κρατήσουμε τότε με 2-3 μεταγραφές μπορούμε να χτυπήσουμε πρωτάθλημα αν όμως δε μας βγούνε και πρέπει το καλοκαίρι να κάνουμε πάλι καμια δεκαρια μεταγραφές θα πρέπει να γίνουν με κριτήριο το χτίσιμο της ομάδα που πρώτα θα παίξει ποδόσφαιρο και μετά σε 1-2 χρονια θα χτυπήσει πρωτάθλημα στα ίσια.
Άβαταρ μέλους
aisiodoksos

Δημοσίευση από aisiodoksos »

RoMaN έγραψε:Υπάρχουν και ο Πέλκας με τον Πόπιβτς, τον Τζανδάρη, τον Ιντζίδη...μην ακούω για 8-9-10 παίχτες!

+++ οσα θελεις.. αντι να παρεις εναν ξενο κ.α. ασε τον ιντζιδη για αλλαγη... αντι να παρεις κανα τελειωμενο στα χαφ παρε τον τζανδαρη για αλλαγη... αντι να εχεις τον ολισε αριστερα ασε τον ποποβιτς αλλαγη ... μονο για πελκα ενα ερωτηματικο (αν και τον γουσταρω πολυ) γιατι ειναι σε θεση που αν δεν εχεις καλο δευτερο η ομαδα θα ποναει...
α και οσο για παστελωτη που θελετε υπαρχει ο κουλουρης και ο β. παπαδοπουλος ... + οτι εχουμε και δεληγιαννιδη για ακρα... ας δουμε λιγο και τις ακαδημιες μας επιτελους...τουλαχιστον αυτοι θα ΝΙΩΘΟΥΝ ΠΑΟΚ αν ειναι στην πρωτη ομαδα... :pano:

υγ. ειμαστε λιγο οφ τοπικ ή μου φαινεται??? :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
bane1980

Οπότε δεν είναι λογικό να πειραματίζεται ο Χουμπ για να δει που μπορούν να βοηθήσουν οι καινούριοι και εάν κάνουν και στην πράξη και ποιοι θα μείνουν από τους άλλους και που θα χρειαστούμε προσθήκες;

ΥΓ. Για εμένα Ιντζίδης πρέπει να είναι 4ος στόπερ του χρόνου
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”