Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- desperando
- Επικοινωνία:
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
να κανω μια ερωτηση ρε μαγκες?
δηλαδη ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε μια στρατηγικη αποφαση (απο την στιγμη που καταλαβε οτι η υποθεση πρωταθλημα ειναι τελειωμενη)μεσουσης της σεζον να αλλαξει ενα μεγαλο μερος του ροστερ του με παικτες που προοριζονται ως βασικοι κοιτωντας λιγο πιο μακροπροθεσμα απο το την σεζον 13-14?
αν καταλαβε ο χουμπ οτι για να εχει καποιες πιθανοτητες να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομιλους του τσου λου θελει τουλαχιστον 10-12 προσθηκες ειναι λογικο να ηθελε οι μισες τουλαχιστον να γινουν απο τον δεκεμβρη για να εχουν προλαβει τουλαχιστον αυτοι να μπουν στο κλιμα της ομαδας.
ο ΠΑΟΚ μεχρι που μπηκαν οι νεες προσθηκες στην ομαδα και παιξαν απο το αεροδρομιο δεν ηταν τοσο κακος οσο εσεις θελετε να παρουσιαζετε.ειχε μολις 2 ηττες σε πανω απο 30 παιχνιδια.
απο κει και περα ειναι λογικο οταν απο την μια μερα στην αλλη αλλαζεις ολοκληρο το κεντρο σου να μην μπορεις να αποδωσεις τοσο καλα και να εχεις προβληματα συνοχης. προβληματα που με τον καιρο και με τα παιχνιδια θα εξαλειφονται.
στοχος για φετος ειναι η πρωτη θεση στα πλεη οφ και μεχρι τοτε εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας και τον χρονο να διορθωθουν πολλα κακως κειμενα.
το κυπελο αν ειναι να ερθει καλως να ορισει (κατι που προσωπικα δεν το πιστευω οτι θα γινει) αλλα ειναι δευτερευον στοχος,οχι για μας αλλα κυριως για τον επενδυτη που θελει προπαντων επιτυχιες που θα του ανεβαζουν τα εσοδα.
δηλαδη ειμαι ο μονος που πιστευει οτι ο ΠΑΟΚ πηρε μια στρατηγικη αποφαση (απο την στιγμη που καταλαβε οτι η υποθεση πρωταθλημα ειναι τελειωμενη)μεσουσης της σεζον να αλλαξει ενα μεγαλο μερος του ροστερ του με παικτες που προοριζονται ως βασικοι κοιτωντας λιγο πιο μακροπροθεσμα απο το την σεζον 13-14?
αν καταλαβε ο χουμπ οτι για να εχει καποιες πιθανοτητες να μπει ο ΠΑΟΚ στους ομιλους του τσου λου θελει τουλαχιστον 10-12 προσθηκες ειναι λογικο να ηθελε οι μισες τουλαχιστον να γινουν απο τον δεκεμβρη για να εχουν προλαβει τουλαχιστον αυτοι να μπουν στο κλιμα της ομαδας.
ο ΠΑΟΚ μεχρι που μπηκαν οι νεες προσθηκες στην ομαδα και παιξαν απο το αεροδρομιο δεν ηταν τοσο κακος οσο εσεις θελετε να παρουσιαζετε.ειχε μολις 2 ηττες σε πανω απο 30 παιχνιδια.
απο κει και περα ειναι λογικο οταν απο την μια μερα στην αλλη αλλαζεις ολοκληρο το κεντρο σου να μην μπορεις να αποδωσεις τοσο καλα και να εχεις προβληματα συνοχης. προβληματα που με τον καιρο και με τα παιχνιδια θα εξαλειφονται.
στοχος για φετος ειναι η πρωτη θεση στα πλεη οφ και μεχρι τοτε εχουμε πολυ δρομο μπροστα μας και τον χρονο να διορθωθουν πολλα κακως κειμενα.
το κυπελο αν ειναι να ερθει καλως να ορισει (κατι που προσωπικα δεν το πιστευω οτι θα γινει) αλλα ειναι δευτερευον στοχος,οχι για μας αλλα κυριως για τον επενδυτη που θελει προπαντων επιτυχιες που θα του ανεβαζουν τα εσοδα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τετ 12 Φεβ 2014, 00:55, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Μπαρκαρούτσος
ant έγραψε:'Ελα αδερφέ, σορρυ, μπορεί να μην πέρασα το μηνυμα μου οπως θα ήθελα. Πάμε άλλη μία...sourmenetes έγραψε:Ακους τι λες???ant έγραψε:Καλά ρε μάγκες, είμαστε με τα καλά μας. Βγαίνει οι ΠΑΕ και στηρίζει τον προπονητή.? Γίνεται να είμαστε τόσο χαχόλοι?
Τι πάει να πει στηρίζουμε τον καλύτερο προπονητή που έχει έρθει στην Ελλάδα και είναι ένας σημαντικός λόγος που ήρθαν όλες αυτές οι μεταγραφές στην ομάδα ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ πριν. Τι εννοεί απόλυτη εμπιστοσύνη στον κ. Στέφενς και στο πλάνο του ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ?
Η ΠΑΕ καλά κάνει, εμείς δεν πάμε καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
Γίνεται να είμαστε τόσο χαχόλοι, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που να χρειάζεται οι ΠΑΕ να βγεί και να μας πει ότι στηρίζει τον προπονητή? Και επαναλαμβάνω η ΠΑΕ καλά κάνει, εμείς δεν πάμε καλά.
Εννοείται ότι θα στηρίξεις τον καλύτερο προπονητή που ήρθε στην Ελλάδα και δεν θα εγκαταλείψεις το πλάνο του πριν βγει ο χειμώνας. Αυτό που λέω είναι ότι η ΠΑΕ είναι αναγκασμένη να βγεί και να πει τα αυτονόητα επειδή μερίδα του κόσμου δεν μπορεί να κάνει υπομονή και περιμένει ή να δεί αύριο την Μπαρστελόνα στην Τούμπα ή να φύγουν οι μισοί παίκτες, ολόκληρο το προπονητικό τιμ, ο πρόεδρος της ομάδας και να φύγει και ο Ζαγοράκης που δεν είναι πλέον στον ΠΑΟΚ.
Το πρόβλημα δεν το έχουν οι οπαδοί. Τα ΜΜΕ το έχουν που γράφουν *αλακίες και επηρεάζονται ορισμένοι..κριτικά αδύναμοι οπαδοί.
Despe, +
- indian chief
δεν μπορω να διανοηθω οτι η παε στηριξε περσι τον ακατονομαστο μεχρι αηδιας και δε θα στηριξει 10 φορες περισσοτερο τον χουμπ που εχει πολυ μεγαλυτερο ονομα και καριερα....οπως η δευτερη χρονια του σαντος δεν ειχε καμια σχεση με την πρωτη,ετσι θα γινει και τωρα...του χρονου θα δουμε μεγαλα πραγματα!!! 

Τη θέση μου paokovie την πήρα, πόσταρα και την άλλη φωτό.. νομίζω είμαι ξεκάθαρος.. όσο αναφορά ΑΡΔ , ΠΑΕ κλπ...paokovios1974 έγραψε:Μπορεις φιλε και αδερφε παρολε να μου πεις απο που προκυπτει οτι επιστρεφει ο φερναντο σαντος στον ΠΑΟΚ?απο τα λεγομενα του Σαρρη?μην ξεχναμε τι οπαδικων αποχρωσεων ειναι ο Σαρρης και τι θεμα παει να δημιουργηθει,παρολα αυτα αν αληθευει εστω και κατα το 1/10 θα προκειτε περι πολυ μεγαλου πισωγυρισματος,και αυτο το λεει καποιος που στηριζε τον Σαντος ακομα και οταν ολοι στο ξεκινημα της 3ης χρονιας εφερναν τον αγγελο πισω.Παρολε σε καλω να παρεις θεση και ασε της φωτογραφιες και τα λοιπα εδω προκειτε περι προσπαθειας αποσταθεροποιησης του ΠΑΟΚ και μαλιστα απο την επο που και τοτε μας κατεστρεψε παιρνοντας τον Σαντος
Τα άρθρα σήμερα ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια από πάσα κατεύθυνση και μόνο τυχαίο δεν είναι..
Νιώθω οτι είμαι στο ίδιο έργο θεατής με τη χρονιά Μπόλονι... δυστυχώς..
Οχι ρε Πάρολε .... Το ίδιο μου ήρθε και εμένα στο μυαλό μόλις άνοιξα το pc απόψε το βράδι
Μετά είδα το άρθρο για τους συνδεσμίτες και την προπόνηση
και είπα μπααααα!!! Δύτερη φορά η ίδια μακακία ... δεν μπορεί!!!!
Μπορεί;;;;

Μετά είδα το άρθρο για τους συνδεσμίτες και την προπόνηση

και είπα μπααααα!!! Δύτερη φορά η ίδια μακακία ... δεν μπορεί!!!!

Μπορεί;;;;

- paokovios1974
Οκ τοτε στην αρχη ειχα την εντυπωση οτι εχεις πληροφοριες,εμενα η δικη μου αισθηση ειναι οτι εχει γινει μια βολιδοσκοπηση απο καποιο στελεχος της παε ως plan b σε περιπτωση που ολα πανε αναποδα,αυτο που με προβληματιζει ειναι γιατι ο Σαρρης επιλεγει να το δημοσιοποιησει αυτο σε ποιον θελει να ασκησει πιεση στον Σαντος η στον ΠΑΟΚ,καλο θα ειναι να εχουμε το νου μας γιατι εχουμε τρυπηθει μια φορα και το δις εξαμαρτειν...Parolos έγραψε:Τη θέση μου paokovie την πήρα, πόσταρα και την άλλη φωτό.. νομίζω είμαι ξεκάθαρος.. όσο αναφορά ΑΡΔ , ΠΑΕ κλπ...paokovios1974 έγραψε:Μπορεις φιλε και αδερφε παρολε να μου πεις απο που προκυπτει οτι επιστρεφει ο φερναντο σαντος στον ΠΑΟΚ?απο τα λεγομενα του Σαρρη?μην ξεχναμε τι οπαδικων αποχρωσεων ειναι ο Σαρρης και τι θεμα παει να δημιουργηθει,παρολα αυτα αν αληθευει εστω και κατα το 1/10 θα προκειτε περι πολυ μεγαλου πισωγυρισματος,και αυτο το λεει καποιος που στηριζε τον Σαντος ακομα και οταν ολοι στο ξεκινημα της 3ης χρονιας εφερναν τον αγγελο πισω.Παρολε σε καλω να παρεις θεση και ασε της φωτογραφιες και τα λοιπα εδω προκειτε περι προσπαθειας αποσταθεροποιησης του ΠΑΟΚ και μαλιστα απο την επο που και τοτε μας κατεστρεψε παιρνοντας τον Σαντος
Τα άρθρα σήμερα ξεφύτρωσαν σαν τα μανιτάρια από πάσα κατεύθυνση και μόνο τυχαίο δεν είναι..
Νιώθω οτι είμαι στο ίδιο έργο θεατής με τη χρονιά Μπόλονι... δυστυχώς..
Η μαριονέτα του χοντρού απλά εκτελεί διαταγές να κάνει δηλώσεις που μπορούν να ρίξουν λάδι στη φωτιά του ΠΑΟΚ ή/και λόγω βλακείας λέει ό,τι λέει.
Εγώ πιστεύω οτι όντως αρκετοί μέσα στην ΠΑΕ θέλουν επιστροφή καρπουζά για πολλούς και διάφορους λόγους (από προσωπική συμπάθεια και προτίμηση στο πλάνο του μέχρι ελπίδα οτι δεν θα κινδυνέυει το συμφέρον τους).
Το θέμα είναι να κοπούν όλα αυτά και από εμάς (και καλά έκανε η ΠΑΕ και είπε ο,τι είπε) γιατί κανείς δεν θέλει και δεν μπορεί να εργαστεί όταν τον έχουν όλοι ήδη για τελειωμένο.
@despe, όχι δεν είσαι ο μόνος, και σε άλλο τοστ είχα αναφέρει οτι βλέποντας οτι το πρωτάθλημα κανονίστηκε από πριν τις γιορτές, η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να δομηθεί η ομάδα που θα χτυπήσει ομίλους και αυτό σημαίνει πλήρης αξιολόγηση υπάρχοντος υλικού από τον προπονητή (πχ Νίνης: δεξιά γιοκ, κέντρο γιοκ, για να σε δώ, μου παίζεις έστω αριστερά; όχι; bye bye), ενσωμάτωση νέων παικτών σταδιακά (Μαντούρο δεν στρίβει, αλλά θα παίζει για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι), ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα (Σκόνδρας), και δοκιμές πλάνων με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση του συστήματος του Χουμπ από τους παίκτες, ειδικά αυτούς που προορίζονται για να μείνουν (αυτό σημαίνει κλαρίνα και απουσία συνοχής). Εν ολίγοις, θεωρώ οτι ο Χούμπ πειραματίζεται και δοκιμάζει με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν.
Τώρα εάν κάτσει και καμια φάση με Μπενφίκα ή κύπελλο (χλωμό, γιατί θα κερδίσουμε με το ζόρι το γαύρο Τούμπα και θα πέσει τρελό χειρουγείο στο τηγάνι) έχει καλώς, εάν όχι, δεν τρέχει, τα φράγκα είναι στους ομίλους και εκεί στοχεύουμε (με ενδιάμεσο την 1η θέση στα πλέη που αποτελεί προϋπόθεση για τα προκριματικά).
Εγώ πιστεύω οτι όντως αρκετοί μέσα στην ΠΑΕ θέλουν επιστροφή καρπουζά για πολλούς και διάφορους λόγους (από προσωπική συμπάθεια και προτίμηση στο πλάνο του μέχρι ελπίδα οτι δεν θα κινδυνέυει το συμφέρον τους).
Το θέμα είναι να κοπούν όλα αυτά και από εμάς (και καλά έκανε η ΠΑΕ και είπε ο,τι είπε) γιατί κανείς δεν θέλει και δεν μπορεί να εργαστεί όταν τον έχουν όλοι ήδη για τελειωμένο.
@despe, όχι δεν είσαι ο μόνος, και σε άλλο τοστ είχα αναφέρει οτι βλέποντας οτι το πρωτάθλημα κανονίστηκε από πριν τις γιορτές, η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να δομηθεί η ομάδα που θα χτυπήσει ομίλους και αυτό σημαίνει πλήρης αξιολόγηση υπάρχοντος υλικού από τον προπονητή (πχ Νίνης: δεξιά γιοκ, κέντρο γιοκ, για να σε δώ, μου παίζεις έστω αριστερά; όχι; bye bye), ενσωμάτωση νέων παικτών σταδιακά (Μαντούρο δεν στρίβει, αλλά θα παίζει για να είναι έτοιμος το καλοκαίρι), ευκαιρίες σε παίκτες που δεν έπαιξαν πολύ μέχρι τώρα (Σκόνδρας), και δοκιμές πλάνων με στόχο την κατανόηση και εμπέδωση του συστήματος του Χουμπ από τους παίκτες, ειδικά αυτούς που προορίζονται για να μείνουν (αυτό σημαίνει κλαρίνα και απουσία συνοχής). Εν ολίγοις, θεωρώ οτι ο Χούμπ πειραματίζεται και δοκιμάζει με τη σύμφωνη γνώμη του Ιβάν.
Τώρα εάν κάτσει και καμια φάση με Μπενφίκα ή κύπελλο (χλωμό, γιατί θα κερδίσουμε με το ζόρι το γαύρο Τούμπα και θα πέσει τρελό χειρουγείο στο τηγάνι) έχει καλώς, εάν όχι, δεν τρέχει, τα φράγκα είναι στους ομίλους και εκεί στοχεύουμε (με ενδιάμεσο την 1η θέση στα πλέη που αποτελεί προϋπόθεση για τα προκριματικά).
desperando έγραψε:να κανω μια ερωτηση ρε μαγκες?
Και εγω το ιδιο πιστευω. Παραυτα εχουμε ακομα πολλα παιγχνιδια, και ειναι νωρις για να το παιζουμε απλες.
- pisakaipoupoula
Εγώ συμβαδίζω με τον Τζόσουα, αν δεν συμβιβαστεί ο coach με την ελληνική πραγματικότητα μέχρι να φύγει θα τα τρώμε από αντεπιθέσεις...δεν φαίνεται ευέλικτος παίζει αυτό που θέλει και δε τον νοιάζουν τα υπόλοιπα
Μα τωρα σοβαρα γραφουμε οτι ο Χουμπ πειραματιζεται φλεβαρη μηνα η οτι προχτες εφταιγαν οι Μαντουρο και Νατχο που δεν εχουν προσαρμοστει ακομα για την τραγικη εικονα της ομαδας? Τετοια ομαδαρα εχουμε και δεν το καταλαβα για να ειμαστε τοσο large και να μην μας ενδιαφερει η διαφορα ενοψει πλει οφ,αλωστε για ποια προετοιμασια μιλαμε,το καλοκαιρι ετσι και αλλιως παμε για 10+ μεταγραφες,οποτε και παλυ φτου απο την αρχη.Να δω τι αλλη δικαιολογια θα ανακαλυψουμε για να αρνηθουμε το αυτονοητο.
- paokovios1974
Εγω παλι δεν θελω να συμβιβαστει για μενα αν το κανει θα φανει λιγος,και δεν θα συμβαδιζει με το ηγετικο προφιλ που ειναι ο απολυτως αρχων των αποδυτηριων,μεχρις στιγμης σε αυτο ειναι ακλονητος και γι αυτο μου αρεσει και τον στηριζω αν υποχωρησει σε κατι αμεσως θα αρχισει αλλη συζητηση οτι παιρνει χαρτακια οτι επετρεψε να μπουνε αλλοι στα αποδητηρια οτι κουμαντο κανει το παρεακι και αλλα παρομοια που δεν μπορω να τα διανοηθω απο μια προσωπικοτητα οπως ο Στεφενς.Μεχρις στιγμης παντως στην καριερα του εχει δειξει οτι δεν συμβιβαζεται εστω και αν του κοστιζει προσωπικα οπως τωρα που δεχεται επιθεσεις ενδοθεν και εκειθεν.
Γιατί 10+ μεταγραφές; Βασικούς πόσους θες για το καλοκαίρι; 1 κεντρικό, 1 εάν φύγει ο Νάτχο, 1 αριστερό εξτρεμ, να βάλω και άλλη μία καβάντζα; 4, τώρα τι θα φέρουν για να καλύψουν πχ το Γεωργιάδη ή το Νίνη ή το Βούκιτς που θα φύγουν, δεν νομίζω οτι είναι πρόβλημα.joshua έγραψε:Μα τωρα σοβαρα γραφουμε οτι ο Χουμπ πειραματιζεται φλεβαρη μηνα η οτι προχτες εφταιγαν οι Μαντουρο και Νατχο που δεν εχουν προσαρμοστει ακομα για την τραγικη εικονα της ομαδας? Τετοια ομαδαρα εχουμε και δεν το καταλαβα για να ειμαστε τοσο large και να μην μας ενδιαφερει η διαφορα ενοψει πλει οφ,αλωστε για ποια προετοιμασια μιλαμε,το καλοκαιρι ετσι και αλλιως παμε για 10+ μεταγραφες,οποτε και παλυ φτου απο την αρχη.Να δω τι αλλη δικαιολογια θα ανακαλυψουμε για να αρνηθουμε το αυτονοητο.
Και για το μύθο τις διαφοράς στα πλεη χ, πάλι δεν το καταλαβαίνω. Για να έχεις 3 βαθμούς πρέπει να είσαι συν 15 από τον 5ο. Η διαφορά που σε ενδιαφέρει όμως είναι από τον 3ο, όπου και 15 βαθμούς να έχεις πάλι διαφορά θα είσαι στο +3. Ένα κλαρίνο στην έδρα του 1η αγωνιστική, σε έπιασε και είναι και από πάνω. Κοινώς στα π.ο. απλά πρέπει να κερδίσεις, είτε είσαι στο +0 είτε στο +όσο θες, γιατί έτσι κι αλλιώς ένα στραβοπάτημα σου χάνει όση διαφορά και να έχεις χτίσει στην κανονική περίοδο.
Και, ναι, πειραματίζεται, γιατί δηλαδή; μέχρι πριν ένα μήνα έπαιζε με ομάδα που δεν ήταν δική του και ήταν διαρκώς 4-5 παίκτες εκτός πλάνων, πότε θα χτίσει ομάδα, το καλοκαίρι που θα θέλουμε να είμαστε έτοιμοι;
- ΑποστόληςΑ
Εγώ θα επαναλάβω κάτι που έχω γράψει και προγενέστερα: Αυτή η χαώδης διαφορά στην απόδοση των ΙΔΙΩΝ παικτών από Τούμπα στα εκτός έδρας παιχνίδια δεν δικαιολογείται από την δική μου λογική και δεν θεωρώ ότι είναι λάθος του Ολλανδού. Κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει.
Ποσους βασικους θελω το καλοκαιρι???? 3-4???? Ποιος ακριβως εχει παρει την φανελα του βασικου σπιτι του???Μολις τωρα δειχνει να μπορει να το κανει ο Γλυκος αλλα και παλυ το δειγμα δεν ειναι ικανο,αν και στην θεση του τουλαχιστον υπαρχουν λυσεις.Οσο για την διαφορα στα πλει οφ,να μην ξεχναμε οτι αυτη μας εσωσε περσυ διαφορετικα bye bye cl.
Γλύκος,
Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας/μεταγραφή, Τζαβέλλας/μεταγραφή
Μαντούρος, Κάτσε
Νάτχο
Λουκάς, Μάρτενς
Κλάους
αυτή είναι μια σταθερή 11αδα που θα μπορεί να είναι και του χρόνου στα προκριματικά.....με μοναδικό ερωτηματικό σε αυτή τον Μπίμπρας φυσικά....... αλλιώς πας και για αρ.χαφ ή 8/10αρι στη θέση του Μπίμπρας....
δλδ μπορεί να χρειάζεσαι μόλις ενα αρ.μπακ ή ενα κεντρικό αμυντικό........
επίσης σκέψου ότι σε πιθανότητα απόκτησης του Χώσεν (γιατι για Στοχ δύσκολο το κοβω πλέον), τότε μπορείς να έχεις Χώσεν-Λουκά-ΜΜ40 να εναλλάσσονται πίσω απο τον Κλάους.....και πίσω τους Κάτσε-Μπίμπρας ή Μαντούρο - Μπίμπρας κτλ κτλ....
Κίτσιου, Βίτορ, Τζαβέλλας/μεταγραφή, Τζαβέλλας/μεταγραφή
Μαντούρος, Κάτσε
Νάτχο
Λουκάς, Μάρτενς
Κλάους
αυτή είναι μια σταθερή 11αδα που θα μπορεί να είναι και του χρόνου στα προκριματικά.....με μοναδικό ερωτηματικό σε αυτή τον Μπίμπρας φυσικά....... αλλιώς πας και για αρ.χαφ ή 8/10αρι στη θέση του Μπίμπρας....
δλδ μπορεί να χρειάζεσαι μόλις ενα αρ.μπακ ή ενα κεντρικό αμυντικό........
επίσης σκέψου ότι σε πιθανότητα απόκτησης του Χώσεν (γιατι για Στοχ δύσκολο το κοβω πλέον), τότε μπορείς να έχεις Χώσεν-Λουκά-ΜΜ40 να εναλλάσσονται πίσω απο τον Κλάους.....και πίσω τους Κάτσε-Μπίμπρας ή Μαντούρο - Μπίμπρας κτλ κτλ....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Τετ 12 Φεβ 2014, 11:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.