Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Ρε φουστη μου, εκτος απ'την Φυντανιδη απο ξεφτιλα κοκκινη, εκτος αποστολης εναντιον γαυρου εμειναν Ιγκλεσιας και Παπαδοπουλας...
- efthimis_paok
Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙI
Το πήραν το δωράκι με την Τριπολιτσά, και θα πάρουν άλλο ένα το σαββατοκύριακο και θα βρεθούν απο πάνω μας. Δουναι και λαβειν.
Τι δεν καταλαβαίνεις!!!!!;;;;;
Τι δεν καταλαβαίνεις!!!!!;;;;;
Χωρίς Παπαδόπουλο,Ινγκλέσιας και Φυτανίδη αύριο το Ατρόμητος..Προσωπικά πίστευα πως ο γαύρος έτσι κ αλλιώς θα περάσει βέβαια.
- mitsotakis
Δεν πιστεύω πως υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θα υποστηρίζει τον Ατρόμητο στα ματς με το γαύρο.
Δεν πιστεύω πως υπάρχει γαύρος που θα υποστηρίζει τον ΠΑΟΚ στα ματς με τον Απόλλωνα.
-
Τι εννοείς "υποστηρίζει"; Σιγά μην τον υποστηρίξουμε κιόλας. Εγώ πάντως προτιμώ να περάσει ο Ατρόμητος γιατί:mitsotakis έγραψε:Δεν πιστεύω πως υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θα υποστηρίζει τον Ατρόμητο στα ματς με το γαύρο.
1. Ο γαύρος να πα να ...μηθεί, ο Ατρόμητος δεν με ενδιαφέρει.
2. Ο Ατρόμητος, θα είναι πιο εύκολος αντίπαλος στο δρόμο για την κατάκτηση του κυπέλλου.
3. Αν πάρεις το κύπελλο, δεν νομίζω να ενδιαφέρει κανέναν ποιον απέκλεισες για να το κάνεις.
4. Οι τίτλοι αλλάζουν τη δυναμική των συλλόγων, ειδικά των βαριά άρρωστων (σαν τον ΠΑΟΚ καλή ώρα).
Και τώρα που είπα όλα αυτά να πω και ότι ο gay θα περάσει, ο κόσμος να χαλάσει.
Όμως φίλε μου οι τελευταίες απαράδεκτες εμφανίσεις μας κάνουν τον γαύρο το απόλυτο φαβορί για τον ημιτελικό που αν χρειαστεί θα έχει και τα κοράκια μαζί του! Για να είμαστε ρεαλιστές και να φτάσουμε τελικό(το αν θα το πάρουμε είναι άλλη κουβέντα) θέλουμε αντίπαλο τον ατρόμητο χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί κι αυτός να μας κάνει την ζημιά(το έχει ξανακάνει)! Μακάρι να κάνω λάθος και με οποιονδήποτε αντίπαλο στον ημιτελικό να πετάμε!!!mitsotakis έγραψε:Δεν πιστεύω πως υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θα υποστηρίζει τον Ατρόμητο στα ματς με το γαύρο.
- mitsotakis
Δε με νοιάζει τι θα λένε σε 10 χρόνια. Και δεν το λέω επειδή είμαι ο Μητσοτάκης.
Ούτε πόσα κύπελλα θα έχω .Αυτά είναι για τους πιτσιρικάδες.
Εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω την ένταση δύο ντέρμπυ και αν μπορώ να τους ταπεινώσω.
Ούτε πόσα κύπελλα θα έχω .Αυτά είναι για τους πιτσιρικάδες.
Εμένα με ενδιαφέρει να ζήσω την ένταση δύο ντέρμπυ και αν μπορώ να τους ταπεινώσω.
Φιλε και στους αγώνες με το ελικόπτερο φαβορί ηταν ο ΓΑΒΡΟΣ ......σε αυτα τα ματς θα παίξουμε και ΕΜΕΙΣ ο κοσμος ελπίζω να είμαστε σε φόρμαdim72 έγραψε:Όμως φίλε μου οι τελευταίες απαράδεκτες εμφανίσεις μας κάνουν τον γαύρο το απόλυτο φαβορί για τον ημιτελικό που αν χρειαστεί θα έχει και τα κοράκια μαζί του! Για να είμαστε ρεαλιστές και να φτάσουμε τελικό(το αν θα το πάρουμε είναι άλλη κουβέντα) θέλουμε αντίπαλο τον ατρόμητο χωρίς να σημαίνει ότι δεν μπορεί κι αυτός να μας κάνει την ζημιά(το έχει ξανακάνει)! Μακάρι να κάνω λάθος και με οποιονδήποτε αντίπαλο στον ημιτελικό να πετάμε!!!mitsotakis έγραψε:Δεν πιστεύω πως υπάρχει ΠΑΟΚΤΣΗΣ που θα υποστηρίζει τον Ατρόμητο στα ματς με το γαύρο.
- paokovios1974
Συντασομαι
με τον βελζεβουλ και εγω τον γαυρο θελω αντιπαλο,ετσι κι αλλιως δεν εχει τυχη ο ατρομητας ο γαυρος τα θελει ολα και τα θελει και αητητος,αυτο ακριβως θα του χαλασω και θα του το χαλασω τοσο εκκωφαντικα που θα μνημονευονται για χρονια οι αναμετρησεις μας.

Πιο ευκολα περνας απο τον χαρτινο παρα απο τον ατρομητο...
αν ειναι να περασω τελικο θελω να περασω τον γαυρο και αν ειναι να αποκλειστω προτιμω να ειναι απο τον γαυρο επισης.αλλα οχι οτι προκειται να τον υποστηριξω (φτου φτου) αυριο, μην τρελαθουμε κιολας...
- paokovios1974
Ιδανικο σεναριο να αποκλεισω τον γαυρο στον ημιτελικο και να το σηκωσω με αντιπαλο τα βαζελακια μεσα στην αθηνα για αλλη μια φορα,Γυρναει μετα η Γκαυλα η δεν γυρναει
μακρινο σεναριο....για αρχη ας μη τρωμε 2 γκολ οποτε βγαινουμε απο την πολη
- paokovios1974
Οι παιχτες το απομακρυναν στο χερι τους ειναι να το επαναφερουν ας καταλαβουν επιτελους οτι τα ψεματα τελειωσαν και τα νευρα των περισσοτερων ειναι στο κοκκινο