Απολλων Σμυρνης-Π.Α.Ο.Κ. 13/2-20:00,Otesport
-
Re: Απολλων Σμυρνης-Π.Α.Ο.Κ. 13/2-20:00,Otesport
Δηλαδή για να καταλάβω, το Νάτχο τον κάναμε 10άρι, πάει; Ακόμα και ο καλύτερός μας παίχτης σε λάθος θέση θα παίζει;
Οι καλύτεροι παίζουν εκεί που αποδίδουν καλύτερα, δεν μπαλώνουν τρύπες.
Οι καλύτεροι παίζουν εκεί που αποδίδουν καλύτερα, δεν μπαλώνουν τρύπες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος black death την Τρί 11 Φεβ 2014, 15:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- ΑποστόληςΑ
Γλύκος
Κίτσιου - Maduro - Τζαβέλας (Ινσαρουάλδε) - Σπυρόπουλος
Lazar - Kace
Oliseh - Natkho - Γεωργιάδης
Hoessen
Κίτσιου - Maduro - Τζαβέλας (Ινσαρουάλδε) - Σπυρόπουλος
Lazar - Kace
Oliseh - Natkho - Γεωργιάδης
Hoessen
Η προηγούμενη αντίστοιχη σφαλιάρα από το γαύρο αν δε κάνω λάθος σηματοδότησε ένα καλό σερί νικών και σημάδια ότι η ομάδα βελτιώνεται.
Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουμε τώρα.
Είμαι περίεργος να δω πως θα αντιδράσουμε τώρα.
Στο πεταλο ειναι οι φιλοξενουμενοι στη ριζουπολη.Ενα πεταλο εχει,οποτε ολοι εκει θα παμε.Αμα θελουμε να τους στηριξουμε και να τους μεταδωσουμε το μεταλλο του λαου του ΠΑΟΚ,γιατι αμα θελουμε να γκρινιαξουμε ας το δουμε απο τον οτε...Θελω τα τολμησω να πω μια γνωμη για το δημοσιουπαλληλικι.Στην Ελληνικη κοινωνια κραζουμε τους δημοσιους υπαλληλους γιατι εχουν μονιμοτητα,πανε οποτε θελουν για δουλεια,αποδιδουν οτι θελουν γιατι εχουν πισω τους δεκαδες πλατες.Οι παιχτες μας γιατι να ειναι δημοσιοι?(με την κακη εννοια φυσικα,γιατι δεν ειναι ολοι οι δημ.υπαλληλοι χαλια) Εμεις πως αντιμετωπιζουμε εναν αγωνα π.χ. με την καλονη ή τον εργοτελη στην τουμπα?Σα δημοσιοι δε το βλεπουμε?Χωρις γεματο γηπεδο,χωρις διαθεση για συνθηματα.Βεβαια η διαθεση για γκρινια ανεβαινει σε τετοια ματς.Ας γινουμε παλι οι οπαδοι που κανανε ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ απο τη σταση τους και τη στηριξη τους στην ομαδα και μετα να εχουμε απαιτησεις να γινουν ολα οπως τα θελουμε.Υ.Γ. Ειμαι εργατης σε εργοστασιο και οχι δημοσιος υπαλληλος, γι αυτο εχω μαθει να ειμαι πρωτα εγω σωστος για να εχω απαιτησεις απο τους αλλους.Ολοι οι Αθηναιοι την Πεμπτη στη Ριζουπολη.Μας χρειαζεται η ομαδαρα μας!
- GiorgosAtha
Νομίζω ότι θα πάρουν παιχνίδι παίχτες που δεν έχουν παίξει + παίχτες που θα παίξουν κατά Benfica (για να πάρουν ρυθμό) και θα ξεκουραστούν κάποιοι επιβαρυμένοι... οπότε...
-------------------------------- Γλύκος --------------------------------
(δεν πιστεύω ότι θα του κόψει τον ρυθμό... ειδικά προ Benfica)
--- Κίτσιου -- Κατσουράνης (?) -- Insaurralde -- Σπυρόπουλος ---
(Ρυθμό στον Κίτσιου, Κατσούρ είναι ξεκούραστος (δεν έβγαλε 90λεπτο + ότι έχει κάρτες άρα θα ξεκουραστεί τότε) αλλά μην εκπλαγούμε αν δούμε κάνα Σκόνδρα ή Maduro για δοκιμή
!, ιδανικό για πρώτο παιχνίδι του Ελ Τσάκο και ξεκούραση Lino, Τζαβέλλα)
----------------- Lazar -------------------- Kace -----------------------
(ξεκούραση Maduro και ρυθμό σε Lazar λόγω Benfica που θεωρώ ότι θα παίξει)
------------------------------ Martens ------------------------------------
(αν είναι έτοιμος για να παίρνει παιχνίδια με αλλαγή Vukic + πιθανή και η 3αδα Benfica με Maduro - Lazar - Kace, έκπληξη με Σάλπι για 4-4-2 αν και λογικά θα τον ξεκουράσει όπως και τον Natkho)
---------- Lucas ----------------------------------- Stoch ------------
(Για ρυθμό (λογικά η ακραίοι με Benfica)... ίσως καμιά αλλαγή με Oliseh, Πόζογλου)
--------------------------- Hoesen ------------------------------------
(πρέπει να πάρει ρυθμό γιατί ακολουθούν παιχνίδια που θα παίξει βασικός λόγω καρτών του Κλάους, ο οποίος λογικά θα μπει αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί πολύ ο Ολλανδός και ο ίδιος να μη χάσει αγωνιστικό ρυθμό προ Benfica)
ΥΣ. Ελπίζω να παίξει καλά ο Σπυρόπουλος για να τον δουν οι scouter της κούλας και να τον πάρουν!!!

-------------------------------- Γλύκος --------------------------------
(δεν πιστεύω ότι θα του κόψει τον ρυθμό... ειδικά προ Benfica)
--- Κίτσιου -- Κατσουράνης (?) -- Insaurralde -- Σπυρόπουλος ---
(Ρυθμό στον Κίτσιου, Κατσούρ είναι ξεκούραστος (δεν έβγαλε 90λεπτο + ότι έχει κάρτες άρα θα ξεκουραστεί τότε) αλλά μην εκπλαγούμε αν δούμε κάνα Σκόνδρα ή Maduro για δοκιμή

----------------- Lazar -------------------- Kace -----------------------
(ξεκούραση Maduro και ρυθμό σε Lazar λόγω Benfica που θεωρώ ότι θα παίξει)
------------------------------ Martens ------------------------------------
(αν είναι έτοιμος για να παίρνει παιχνίδια με αλλαγή Vukic + πιθανή και η 3αδα Benfica με Maduro - Lazar - Kace, έκπληξη με Σάλπι για 4-4-2 αν και λογικά θα τον ξεκουράσει όπως και τον Natkho)
---------- Lucas ----------------------------------- Stoch ------------
(Για ρυθμό (λογικά η ακραίοι με Benfica)... ίσως καμιά αλλαγή με Oliseh, Πόζογλου)
--------------------------- Hoesen ------------------------------------
(πρέπει να πάρει ρυθμό γιατί ακολουθούν παιχνίδια που θα παίξει βασικός λόγω καρτών του Κλάους, ο οποίος λογικά θα μπει αλλαγή για να μην επιβαρυνθεί πολύ ο Ολλανδός και ο ίδιος να μη χάσει αγωνιστικό ρυθμό προ Benfica)
ΥΣ. Ελπίζω να παίξει καλά ο Σπυρόπουλος για να τον δουν οι scouter της κούλας και να τον πάρουν!!!

- paokovios1974
Ευχομαι...Ελπιζω...Κυριε ελεησον κυριε ελεησον.Ενταξει?...Οντοπικ αδιαφορο ματς αλλα πολυ επικινδυνο ετσι που εχουν τα πραγματα σημερα,αν χασεις εστω και με 1-0 θα εχουμε λαικα δικαστηρια και ολες τις ομορφιες που ξερουμε πολυ καλα να κανουμε στους παιχτες μας,ισοπαλια και νικη με μικρο σκορ,μεγαλη γκρινια οτι παλι δεν αποδιδουμε τα αναμενομενα δεν κανουμε τακτικη κτλ κτλ,μεγαλη νικη 0-4, 0-5 καποιοι θα χαρουνε αλλα θα τους κοπει ο βηχας μολις τους την πεσουνε οι υπολοιποι ψαγμενοι οτι και καλα μονο με τους μικρους βγαζουμε την μαγκια μας και στ@ρχιδι@ μου που κερδισα το απολλωνακι και κατι τετοια,ειναι η δεν ειναι ετσι?Ειναι η δεν ειναι αρωστια αυτο?Αποδειξτε μου οτι κανω λαθος εγω τροφη για προβληματισμο ριχνω.Ριξτε και μια ματια τις δηλωσεις του Σαρρη και πειτε μου τι πιστευετε οτι σημαινουν θα χαρω πολυ να ακουσω ολες τις αποψεις.
Να σου κανω μια ερωτηση που το εχω απορια ρε αδερφε εδω κ μερες...
Ποσο χρονων εισαι?
Ποσο χρονων εισαι?
- john4serres
γιατι βαζετε στις πιθανες εντεκαδες τον Ποζογλου και τον Κουλουρη?
θα τους παρει στην αποστολη?
θα τους παρει στην αποστολη?
Κάπως έτσι είναι τα πράγματα.paokovios1974 έγραψε:Ευχομαι...Ελπιζω...Κυριε ελεησον κυριε ελεησον.Ενταξει?...Οντοπικ αδιαφορο ματς αλλα πολυ επικινδυνο ετσι που εχουν τα πραγματα σημερα,αν χασεις εστω και με 1-0 θα εχουμε λαικα δικαστηρια και ολες τις ομορφιες που ξερουμε πολυ καλα να κανουμε στους παιχτες μας,ισοπαλια και νικη με μικρο σκορ,μεγαλη γκρινια οτι παλι δεν αποδιδουμε τα αναμενομενα δεν κανουμε τακτικη κτλ κτλ,μεγαλη νικη 0-4, 0-5 καποιοι θα χαρουνε αλλα θα τους κοπει ο βηχας μολις τους την πεσουνε οι υπολοιποι ψαγμενοι οτι και καλα μονο με τους μικρους βγαζουμε την μαγκια μας και στ@ρχιδι@ μου που κερδισα το απολλωνακι και κατι τετοια,ειναι η δεν ειναι ετσι?Ειναι η δεν ειναι αρωστια αυτο?Αποδειξτε μου οτι κανω λαθος εγω τροφη για προβληματισμο ριχνω.Ριξτε και μια ματια τις δηλωσεις του Σαρρη και πειτε μου τι πιστευετε οτι σημαινουν θα χαρω πολυ να ακουσω ολες τις αποψεις.

Επειδή ούτε εφημερίδες παίρνω ούτε ράδιο ακούω, τι είπε ο σαρρής;
- GiorgosAtha
Ποιόν ρωτάς?simba έγραψε:Να σου κανω μια ερωτηση που το εχω απορια ρε αδερφε εδω κ μερες...
Ποσο χρονων εισαι?
Τί να σου πω; Ούτε εγώ ακούω ράδιο, αλλά μετά από τις «Νταλίκες», ψιλοχάθηκε κι αυτός.DC έγραψε: Επειδή ούτε εφημερίδες παίρνω ούτε ράδιο ακούω, τι είπε ο σαρρής;

Άντε να ρίξω ένα που εκφράζει και μια σημαντική μερίδα ΠΑΟΚτσήδων που ψάχνεται:
[youtube]LLytLlyN9dU[/youtube]
ΥΓ: Να πέσουν και οι ΄΄΄.
- Dinos_Liverpool
Simba, για ποιον ακριβώς λόγο το ρωτάς αυτό; Δεν είναι προφανής η ηλικία του φίλου; Είπε κάτι που φάνηκε ότι είναι σαν να το είπε κάποιος μικρότερος-ανωριμότερος;
Τπτ απλα μου κανουν εντυπωση τα γραφομενα του κ για να ξερω με ποιον συνομιλαω..
Αλλα anw, καλυτερα πμ να εστελνα απ'το να ρωτησω σ'αυτο το thread..
Αλλα anw, καλυτερα πμ να εστελνα απ'το να ρωτησω σ'αυτο το thread..