Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του νέου πρωταθλήματος Superleague και όλων των παραλειπομένων...
Κλειδωμένο

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
95
68%
ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ
4
3%
ΤΖΑΒΕΛΛΑΣ
8
6%
ΣΚΟΝΔΡΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΙΝΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΤΣΕ
2
1%
ΜΑΝΤΟΥΡΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΝΙΝΗΣ
2
1%
ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ
2
1%
ΝΑΤΧΟ
1
1%
ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
23
17%
ΛΟΥΚΑΣ
1
1%
ΛΑΖΑΡ
1
1%
ΧΟΥΣΕΝ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
 
Σύνολο ψήφων: 139

PAOKhead
Δημοσιεύσεις: 968
Εγγραφή: Παρ 17 Σεπ 2010, 20:26
Τοποθεσία: Τούμπα, Ιράν, Καμπότζη, Βιετνάμ

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από PAOKhead »

Πραγματι κανεις δεν το καταλαβε αυτο (εκτος απο τον αδερφο που ειναι αετος)

Ο βοηθος παντως εχει καθαρο οπτικο πεδιο. Ξεγελαστηκε? :lol:

Αν δεν ειναι διεθνης, ευκαιρια να γινει κι αυτος.
Άβαταρ μέλους
desperando
Δημοσιεύσεις: 11915
Εγγραφή: Τρί 12 Μάιος 2009, 13:20
Τοποθεσία: κάπου εκεί έξω
Επικοινωνία:

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από desperando »

stathis73 έγραψε:
Εντάξει μαλλον εγω βλέπω αλλον Π.Α.Ο.Κ και εσυ τον κανονικό, γιατι μπορω να σου πω άπειρα παραδείγματα, οπως την μια δεξι μπακ ο κιτσιου την αλλη ο σκονδρας, την μια στο κεντρο Τζιολης-Λαζαρ, την αλλη Κατσε μαντουρο, την μια αριστερά Λινο-στοχ, την αλλη τζαβελας-στοχ, την μια Σαλπιγγιδης την αλλη ΝΙνης ,πότε Βουκιτς……………… και παει λέγοντας.

Αν εσυ νομίζεις οτι εισαι η Μπαρτσα και η τουμπα το Καμπ Νου τοτε συμφωνώ και εγω μαζι σου.

Μια ομαδα με 10-15 προσθήκες πολύ απλα θελει και χρειάζεται ενα σχήμα αδελφέ και οχι πειράματα στου κασίδη το κεφαλι, ήμαστε σχεδον στο δευτερο μισο και κανεις μας δεν ξερει την θα βαλει ο Στεφενς στο αλλο παιγχνιδι, αν νομιζεις οτι ετσι κτίζεις ομαδες τοτε γελιέσαι οικτρα.

Εγω θελω να δικαιωθείς εσυ και οχι εγω, θελω να γίνουμε ΟΜΑΔΑ και να κερδίζουμε, ευχομαι να βγω ψευτης, αλλα τα σημάδια-Αποτελεσματα αλλα μας δειχνουν, ......................ο καιρος γαρ εγγυς φιλε μου, θα δείξει.
αν και το μονο που θελω ειναι να ερθω σε αντιπαραθεση μαζι σου καθως εισαι απο τους λιγους που η ποδοσφαιρκη του αποψη εχει μια βαρυτητα,θελω μονο να παραθεσω καποια στοιχεια μεχρι 31/12/2013.

σε 29 παιχνιδια σε πρωταθλημα-κυπελο και ευρωπη εχουμε
κιτσιου 24 συμμετοχες...ξεκαθαρα βασικος δεξης μπακ
βιτορ 21 συμμετοχες... στα 8 παιχνιδια που δεν αγωνιστικε ηταν σε ολα τραυματιας.
κατσουρ 24 συμμετοχες...στις 5 απο αυτες επαιξε στο κεντρο λογο ελλειψης λυσεων στα χαφ.
τζαβελλας 12 συμμετοχες...οι πρωτες του 5 σαν αριστερο μπακ και απο το παιχνιδι με τον ρουλη και μετα καθιερωθηκε στο κεντρο της αμυνας.
λινο 16 συμμετοχες σαν βασικος και 3 σαν αλλαγη.5 ο τζαβελλας σαν αριστερο μπακ 4 ο σπυρο και 4 ο σκονδρας οταν δεν υπηρχε ο τζαβελλας και ο σπυρο ηταν εκτος ομαδας λογο πειθαρχικου.ειναι εμφανες οτι ο λινο ειναι το νουμερο 1 αλλα επειδη δεν ειναι 25 χρονων δεν μπορει να παιζει τεταρτη -κυριακη.
για την αμυνα λοιπον ειναι ξεκαθαρο ποιοι ειναι οι πρωτες επιλογες και ποιος ο βασικος κορμος της

παμε στο κεντρο.
τζιολης 24 συμμετοχες βασικος και 2 σαν αλλαγη.δεν χρειαζεται να σχολιασω κατι
λαζαρ 24 συμμετοχες βασικος και αυτος καιι τα παιχνιδια που δεν επαιξε ηταν τραυματιας.
αρα και τα αμυντικα χαφ μας ηταν σχεδον σε ολα τα ματς τα ιδια μεχρι που σκασανε τεταρτη-κυριακη αρα ειναι λιγο ανουσιο να πω ποιος ηταν ο βασικος κορμος των αμυντικων μας χαφ

στα εξτρεμ τωρα
στοχ 22 συμμετοχες σαν βασικος αριστερος εξτρεμ και εχασε τα δυο πρωτα ματς με την μεταλιστ και αλλα δυο απο τραυματισμο. αρα ειναι ξεκαθαρα το βασικο αριστερο εξτρεμ.
λουκας 22 συμμετοχες βασικος σαν δεξι εξτρεμ και αλλες 4 μπηκε ως αλλαγη.αρα και αυτος ειναι το ξεκαθαρο δεξι εξτρεμ της ομαδας.
αρα και στα εξτρεμ υπαρχει βασικος κορμος.

στην επιθεση τωρα
κλαους 20 συμμετοχες βασικος και 4 μπηκε ως αλλαγη.και αυτος ξεκαθαρα ο βασικος μας επιθετικος.

και παμε στην πιο προβληματικη θεση μεχρι το τελος του 13 (με δηλωσεις και του προπονητη),αυτη του επιτελικου ή δευτερου επιθετικου.
εχουμε και λεμε
νινης 11 συμετοχες
σαλπι 10 συμμετοχες
βουκιτς 4 βασικος και 15 ως αλλαγη.
η μονη θεση οπου δεν ειναι ξεκαθαρο το ποιος ειναι βασικος καθως κανεις δεν καταφερε να ανταπεξελθει στα θελω του προπονητη πλην απο τον βουκιτς που για 30 λεπτα μπορουσε να δεινει ουσιαστικη βοηθεια.


το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι η ισσοροπια στις συμμετοχες των παικτων ειναι μια χαρα και πλην της θεσης του μεσοεπιθετικου υπηρχε ξεκαθαρα βασικος κορμος.

τωρα αν θελεις οι παικτες μεχρι το τελος του πρωτου μισου να κανουν 30 παιχνιδια τεταρτη - κυριακη αυτο ειναι απιθανο και το ξερεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος desperando την Τρί 11 Φεβ 2014, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Indio
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 23:13
Τοποθεσία: (Κωλο)Αθηνα

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Indio »

karl έγραψε:
Indio έγραψε:ο Π.Α.Ο.Κ. μας είναι άρρωστος.Υπάρχει αρρώστια σε αυτή την ομάδα εδώ και τουλάχιστον 2 χρόνια,σε πολλούς τομείς.Και για να ξεπεράσουμε την αρρώστια χρειάζεται αλλαγή D.N.A..Ξήλωμα κανονικό απο τη ρίζα.

Υ.Γ.1. Για όσους θυμούνται την εποχή σαρδελών την αφήσαμε πίσω μας,με αυτόν ακριβώς τον τρόπο.Ολα τα πρωτοσέλιδα μιλούσαν για αλλαγή D.N.A. , και όντως αυτό είχε γίνει.

Υ.Γ.2 Ειλικρινά δεν έχω καταλάβει πόσα απο αυτά που συμφωνούμε όλοι οι φίλαθλοι του Π.Α.Ο.Κ. οτι πρέπει να γίνουν φτάνουν στα αυτιά του Σαββίδη.Λίγο περισσότερη εξωστρέφεια θα βοηθούσε πιστεύω.

Διαβάζοντας τα περί αλλαγής DNA - πραγματικά απορώ τι εννοείς, για δυο κυρίως λόγους:

1. είναι τρομαχτικά γενικόλογο
2. το DNA δεν το αλλάζει κανεις, αλλιώς δε θα ήταν DNA.

Ο μαγικός τρόπος του παρελθόντος με τον οποια αλλάξαμε σελίδα είχε να κάνει με κάποια πολύ βασικά πράγματα, μεταξύ αυτών:

- ένας καλός προπονητής που έχει πίστωση χρόνου
- η συμμετοχη του κόσμου
- καλο roster
- και μια διοίκηση που διασφαλίζει αυτά τα βασικά

Οι ομάδες χτίζονται! Δεν είναι ούτε θέμα DNA ούτε θέμα "Ivan άλλαξε τα όλα".

- Στέφανε να είσαι καλά για τις φωτογραφίες που ανέβασες!

Εχεις δίκιο φίλε μου ,οπότε ας γίνω πιο συγκεκριμένος.
1.Αλλαγή D.N.A. θεωρώ την αντικατάσταση με καλύτερους σε όλους τους τομείς.Απο το τμήμα marketing μέχρι το ίδιο το roster.Και θεωρώ οτι αυτο έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει στη θέση του επενδυτή,στη θέση του προπονητή (γιατί όποιες και ας είναι οι ενστάσεις μας,ο Χουμπ δεν είναι ούτε Χάβος ούτε Δερμιτζάκης με όλο το σεβασμο),στο τμήμα marketing .μπουτίκ κτλπ.
Αλλα γίναν απίστευτα λάθη που μας κρατάνε πίσω στο θέμα του roster (το οποίο τώρα αποκτά την αλλαγή για την οποία μιλάω μετα την τραγελαφική καλοκαιρινή περίοδο μεταγραφών.),Και επίσης δεν έχει γίνει ΚΑΜΙΑ πρόοδος στο επικοινωνιακό κομματι(μη σου πω πίσω βήματα),και σε θέσεις της διοίκησης (που αποτυχημένοι πολλάκις άνθρωποι συνεχίζουν να υπάρχουν στην ομάδα μας.
2. το D.N.A. δεν αλλάζει αλλα εξελίσεται ;)
Οπότε συμφωνώ με αυτα τα βασικά που λες οτι χρειάζονται (η συμμετοχη του κόσμου θα έρθει οταν υπάρξει σταθερότητα και εμπιστοσύνη) και εχουμε κάνει καποια σημαντικά βήματα αλλα και κάποια απαράδεκτα λάθη.
Άβαταρ μέλους
karl
Δημοσιεύσεις: 2275
Εγγραφή: Δευ 24 Ιαν 2011, 23:32
Τοποθεσία: Αμβούργο

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από karl »

Τώρα σε πιάνω:
Να είσαι καλά που μπήκες στον κόπο να το αναλύσεις λίγο.
Άβαταρ μέλους
Indio
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Πέμ 05 Δεκ 2013, 23:13
Τοποθεσία: (Κωλο)Αθηνα

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Indio »

karl έγραψε:Τώρα σε πιάνω:
Να είσαι καλά που μπήκες στον κόπο να το αναλύσεις λίγο.
;) :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

stephanos έγραψε:
gkaletsi έγραψε:Ρε γκαρντάσια, έχει κανένας καθαρό replay του πρώτου γκολ;
Ζωντανά με φάνηκε ότι την βρήκε με το χέρι ο βάζελος, και από
τα replay που είδα, δεν είναι ξεκάθαρο ότι είναι κεφαλιά.
Αδερφέ, αν το είδες ζωντανά, αξίζεις να λέγεσαι αετός!

Σε στοπ-καρέ (που λέγανε παλιά):
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα
Εικόνα

Ομολογώ ότι live δεν κατάλαβα τίποτα, αλλά φαίνεται ότι ο Τριανταφυλλόπουλος μας την έπαιξε την φουστιά.

Αλλά δε μαμείς, ας σκίσουμε τον προπονητή, είναι πιο εύκολο από το να ανοίγεις πόλεμο με τας Αθήνας.
Εύγε galetsi! :shock:


Και υπάρχουν ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΟΚτσήδες που με λένε "δεν φταίει η διαιτησία".
Εάσταδιάλαναούμε!
Άβαταρ μέλους
simba
Δημοσιεύσεις: 10160
Εγγραφή: Πέμ 05 Φεβ 2009, 22:34

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από simba »

Ειναι να θλιβεσαι ωρες ωρες...Κριμα..
Άβαταρ μέλους
trel@menos
Δημοσιεύσεις: 2506
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 08:12

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από trel@menos »

ακομα και στο βιντεο παντως δεν φαινοταν οτι ειναι χερι. καρε καρε κατι φαινεται. παντως αυτο που ενισχυει το ενδεχομενο να ειναι χερι ειναι το οτι ουσιαστικα παιρνει την μπαλα απ το κεφαλι του κατσουρ. δηλαδη ενω ο κατσουρ εχει καλη θεση για να διωξει τη μπαλα σχετικα ανετα, ως δια μαγειας αυτη φαινεται σαν να φευγει απ το κεφαλι του και να πηγαινει στο κεφαλι του βαζελου. εκανε την τελεια απατη ο αλλος.
και μου κανει εντυπωση που κανεις δεν διαμαρτυρηθηκε, ουτε καν ο κατσουρανης.
τεσπα, απλα ηταν αλλο ενα λιθαρακι στο χειρουργιο.
Άβαταρ μέλους
gkaletsi
Δημοσιεύσεις: 334
Εγγραφή: Τετ 25 Ιουν 2008, 21:36
Τοποθεσία: Ασπρόμαυρη γη

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από gkaletsi »

Ακόμα και να δεχθούμε ότι την βρήκε με το κεφάλι, το χέρι του είναι
ξεκάθαρα πάνω στον ώμο του δικού μας και τον εμποδίζει να σηκωθεί
για κεφαλιά. Αυτό με τα λίγα που ξέρω θεωρείται φάουλ.
Άβαταρ μέλους
lefis
Δημοσιεύσεις: 2106
Εγγραφή: Παρ 14 Μαρ 2008, 13:20
Τοποθεσία: Καλαμαριά

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από lefis »

gkaletsi έγραψε:το χέρι του είναι ξεκάθαρα πάνω στον ώμο του δικού μας και τον εμποδίζει να σηκωθεί
για κεφαλιά. Αυτό με τα λίγα που ξέρω θεωρείται φάουλ.
φιλε με συγγχωρείς αλλα δεν το εχεις..... :D εδώ ο κατσε πηδαει για κεφαλια ο αλλος τον σπρωχνει απο πισω ανοιγει ενστικτωδως τα χερια του και παιρνει κιτρινη... :D :D εσυ ηθελες να δει χερι στο γκολ ??? :D :D :D

υγ καμιά προσωπικη επίθεση...
Άβαταρ μέλους
lefis
Δημοσιεύσεις: 2106
Εγγραφή: Παρ 14 Μαρ 2008, 13:20
Τοποθεσία: Καλαμαριά

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από lefis »

ετσι πριν κλεισει το τοπικ (και αργησε να κλεισει κιολας θα ελεγα) ....
"Ο προπονητής του Παναθηναϊκού στην ανάπαυλα του αγώνα και ενώ το αποτέλεσμα ήταν 0-0 είπε στους ποδοσφαιριστές του: «Τα πάμε πολύ καλά, εφαρμόζουμε όσα λέμε, μπείτε τώρα μέσα και πατήστε τους από το πρώτο λεπτό για να πάρουμε και το ματς». "

εμεις τι ειπαμε στα αποδυτηρια?? ή δεν ειπαμε τιποτα. έχουμε κανει μαγκα τον μουστακια τον αλλο του πανιωνιου που δεν το θυμαμαι καν τον αναστασιου και ετσι οπως παει το πραγμα βλεπω να κανουμε μαγκα και τον σουλη....προπονητες παιχτες και λοιποι ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator
Δημοσιεύσεις: 28952
Εγγραφή: Δευ 21 Σεπ 2009, 21:39
Τοποθεσία: sourmena

Re: Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2-1,MVP,Σχολια & παραλειπομενα

Δημοσίευση από sourmenetes »

Κλεινει και αυτο το τοπικ.
Ηττα και κακη εμφανιση...
mvp Γλυκος.
Συνεχεια με Απολλων στο κυπελλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα Superleague”