Συμφωνω..slidar έγραψε:Με το ροστερ που εχουμε πιστευω το παρακατω ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κατεβασουμε..
Μαντουρο προς το παρον δεν μπορει να κοψει καθολου σαν αμ.χαφ.Επομενως λαζαρ ή κατσουρανης.
Συμφωνω..slidar έγραψε:Με το ροστερ που εχουμε πιστευω το παρακατω ειναι οτι καλυτερο μπορουμε να κατεβασουμε..
Στο πνευμα σου σε απαντω who the fuck is youjoshua έγραψε:Τι ειπες ρε φιλε πωωωω κατσε να τρεξω να διαβασω τον μεντιζη...
Geo εγω αυτο που βλεπω μονο ολλανδικο ποδοσφαιρο δεν ειναι,θαυμασα ολλανδικο ποδοσφαιρο βλεπωντας τα πιτσιρικια της Αλκμμαρ και δεν ειδα καμια αμυντικη γραμμη στη σεντρα.
Υ.Γ who the fuck is mr pasxalis mentizis?
Υ.Γ2 Τα αδιεξοδα θα τα δουμε στο τελος της χρονιας βαση στοχων πιυ θα εχουν επιτευχθει.
αδερφε πλακα κανω αν ενοχληθηκες sorry και το σβηνω κιολαςpaokovios1974 έγραψε:copy paste εκανα μην κατηγορεις εμενα
Εγω δεν ζητησα να υιοθετησει κανεις την αποψη μου,απλως την εξεφρασα,αντιθετα με εσενα που με προετρεψες να διαβασω τον κανενα και προφανως να υιοθετησω την δικη του.paokovios1974 έγραψε:Στο πνευμα σου σε απαντω who the fuck is youjoshua έγραψε:Τι ειπες ρε φιλε πωωωω κατσε να τρεξω να διαβασω τον μεντιζη...
Geo εγω αυτο που βλεπω μονο ολλανδικο ποδοσφαιρο δεν ειναι,θαυμασα ολλανδικο ποδοσφαιρο βλεπωντας τα πιτσιρικια της Αλκμμαρ και δεν ειδα καμια αμυντικη γραμμη στη σεντρα.
Υ.Γ who the fuck is mr pasxalis mentizis?
Υ.Γ2 Τα αδιεξοδα θα τα δουμε στο τελος της χρονιας βαση στοχων πιυ θα εχουν επιτευχθει.
Οχι σδερφε προς θεου μην ζητας συγνωμη καταλαβα την πλακα σου απλως δεν εχω κεφι για να βαλω φατσουλαlefis έγραψε:αδερφε πλακα κανω αν ενοχληθηκες sorry και το σβηνω κιολαςpaokovios1974 έγραψε:copy paste εκανα μην κατηγορεις εμενα
Ειναι μαθημενο το στομαχι μας απο στεναχωριες δεν θα κωλωσουμε τωρα που υπαρχουν γερα θεμελιαlefis έγραψε:ok ολα καλα τοτε συνεχιζουμε (δεν ξερω για ποσο ακομα) να στεναχωριομαστε με αυτα που συμβαινουν στον ΠΑΟΚ
Δημήτρη εγώ δεν θα διαφωνήσω στο ότι τις περισσότερες φορές αυτό που περιγράφεις βλεπουμε. Αλλά ρε γμτ θεωρείς ότι ο Huub είναι τόσο κρετίνος που δεν το βλέπει και εφόσον το βλεπει δεν προχωράει σε διορθωτικές κινήσεις;joshua έγραψε:Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι θεμα ουτε προσωπων ουτε νοοτροπιας,ειναι καθαρα θεμα προσεγγισης παιχνιδιου απο πλευρας προπονητη.Απο την αρχη σχεδον της σεζον ολοι εδω μεσα εχουμε επισημανει το περιεργο του στησιματος της αμυνας στα ορια σχεδον του κεντρου του γηπεδου,ενα στησιμο που μοιραια επιφερει σωρεια ευκαιριων στην πλατη της αμυνας σχεδον απο καθε αντιπαλο και να λεμε παλυ καλα που το επιπεδο του πρωταθληματος ειναι αυτο που ειναι γιατι διαφορετικα αυτες οι ευκαιριες ειναι μισο γκολ.Στον αντιποδα η ομαδα αδυνατει να εκμεταλευτει τα ευεργετικα χαρακτηριστικα αυτου του στησιματος καθως ειναι κακιστη στη μεταφορα της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση και καταληγουμε συνεχως στην λυση της σεντρας φτου ξελευθεριας.