Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από stephanos »

Εξαιρετικό το άρθρο του Κυρίου Πασχάλη Μεντίζη. Και μόνο για το γεγονός ότι χρησιμοποιεί επιχειρήματα, αξίζει συγχαρητήρια.

Δεν έχω χάσει ούτε στο ελάχιστο την εμπιστοσύνη μου στις ικανότητες του Χουμπ, με βάση αυτά που βλέπω στο γήπεδο. Και το γράφω τώρα που «δρυός πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται».
Όσο μάλιστα βλέπω συντονισμένη επίθεση εις βάρος του από κάποια ΜΜΕ (όπως με τον Λίμπρεχτς που τους αποκάλεσε «καρκίνο του ποδοσφαίρου» και είχε χίλια δίκια), τόσο σκυλιάζω υπέρ του.
Άβαταρ μέλους
slidar
Δημοσιεύσεις: 3998
Εγγραφή: Σάβ 19 Ιαν 2008, 22:53

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από slidar »

Σχόλιο: Μην πυροβολείτε τον πιανίστα

Κόντρα στο ρεύμα, ο Πασχάλης Μεντίζης υποστηρίζει ότι ο προπονητής του ΠΑΟΚ Χουμπ Στέφενς δέχεται επίθεση χωρίς σοβαρά επιχειρήματα.

του Πασχάλη Μεντίζη

«Μην πυροβολείτε τον πιανίστα, κάνει ό,τι μπορεί». Αυτή ήταν η πινακίδα που έφεραν σαλούν της «καουμπόϊκης» εποχής στην Άγρια Δύση. Αυτό, τουλάχιστον, φέρεται να είδε και να μετέφερε ο Όσκαρ Ουάϊλντ επιστρέφοντας από ένα ταξίδι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Δεν έχω σκοπό να αυτοοριστώ ως υποστηρικτής του Χουμπ Στέφενς. Στους καλοθελητές αναφέρομαι, που ψάχνουν ίδιον όφελος πίσω από λέξεις, αυτοί άλλωστε διχάζουν σε «Στεφενικούς» και αντιφρονούντες. Η γενικευμένη, παντελώς ανεπιχειρηματολόγητη επίθεση που δέχεται από εχθές το βράδυ με αναγκάζει να παραθέσω μιαν «απάντηση» στους επικριτές που τεχνηέντως προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα εποχής «σαρδελών» και Σάντος. Τότε απέτυχαν παταγωδώς, μα τώρα αισθάνονται ισχυρότεροι, με τη συσπείρωση του κόσμου του ΠΑΟΚ να μοιάζει ανέκδοτο στις μέρες μας.

Στην όψη των έντεκα που επιλέχθησαν στη Λεωφόρο, είναι γεγονός πως κι εγώ σάστισα. Μια δεύτερη ανάγνωση, όμως, με έκανε να αναθεωρήσω. Για παράδειγμα στην πολύκροτη χρησιμοποίηση Νίνη και το ξεκίνημα Σαλπιγγίδη στο αρχικό σχήμα.

Την προηγούμενη Κυριακή ο Στοχ ξεστομεί μια βωμολοχία με αποδέκτη τον προπονητή του, τον «πατέρα» της ομάδας, η οποία γίνεται ευκόλως αντιληπτή πανελλαδικά. Υπάρχει εσωτερικός κανονισμός στην ομάδα και ο παίκτης τιμωρείται με χρηματικό πρόστιμο. Ένα μέτρο απαραίτητο, αλλά και αστείο συνάμα. Ο Σλοβάκος καλείται να καταβάλλει ποινή αντίστοιχη με όσα χρήματα βάζει στην τσέπη του σε έναν δεκάωρο χορτάτο ύπνο. Μια πατρική φιγούρα πρέπει να αντιδράσει αλλιώτικα και να τιμωρήσει παραδειγματικά, γιατί ο κίνδυνος απειθαρχίας από τους υπολοίπους ελλοχεύει επικίνδυνα. Την Τετάρτη κόντρα στον ΟΦΗ ο Στοχ μένει εκτός αποστολής αλλά συμπεριλαμβάνεται σε αυτή για τη Λεωφόρο, δεδομένων των απουσιών.

Ο Ολίσε μένει εκτός για λόγους που δεν είναι της παρούσης, για τ' αριστερά απομένουν οι επιλογές των Στοχ και Νίνη. Ας πούμε ότι επιλέγεται ο πρώτος για το αρχικό σχήμα. Ποια είναι η εντύπωση που δίνει προς τα ενδότερα ο Στέφενς; Η μετάφραση είναι απλή: Βρίσε με, θα μείνεις εκτός για ένα παιγνίδι αλλά επειδή είσαι ιδιαιτέρως αναγκαίος επιστρέφεις σε 7 μέρες και κακό ουδέν! Αστεία πράγματα, ειδικά για προπονητές με ιδιοσυγκρασία κεντροευρωπαϊκή, για επαΐοντες στο θέμα πειθαρχίας και ποδοσφαιρικής ψυχολογίας.

Ο Στέφενς την Τετάρτη μιλά για ισορροπία. Μ' άλλα λόγια ανακαλύπτει κορμό και προσπαθεί να περιορίσει όσο το δυνατόν τις αλχημείες ώστε η ομάδα να διατηρήσει μια υποτυπώδη (για τέτοια περίοδο και με τόσες προσθήκες) συνοχή. Με δεδομένη την είσοδο Νίνη, που διαθέτει χαρακτηριστικά μη εκρηκτικά, μη ταχυδύναμα αλλά τακτικά ορθότερα από οποιονδήποτε άλλον υποψήφιο για τη θέση, η αντίστοιχη επιλογή στην απέναντι πτέρυγα πρέπει να είναι παρόμοιου σκεπτικού, ειδικά με την παρουσία του Νάνο που αρέσκεται στο να επελαύνει συχνώς. Ο Λούκας δεν είναι σίγουρα μια τέτοια και διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος, αναμενόμενη θα έλεγε κανείς. Μέσα σ΄όλα ο Στέφενς καλείται να βρει αντίδοτο στον εκρηκτικό και τάχιστο Παναθηναϊκό. Η προπονητική δεν είναι ομοιοπαθητική, την ταχύτητα δεν την αντιμετωπίζεις με το ίδιο συστατικό αλλά με εξυπνάδα, λογική και σύνεση. Άλλωστε, είναι ευρέως γνωστό ότι η μπάλα ταξιδεύει γρηγορότερα από τον ποδοσφαιριστή.

Το σχήμα που κατέβασε ο Ολλανδός σ' αυτό προσέβλεπε. Γνώριζε ότι ο Παναθηναϊκός στο γήπεδο του μπαίνει φουριόζος και επιζητά το γρήγορο γκολ με κατά κύματα επιθέσεις, στηριζόμενος στην «εφηβικότητα» των μονάδων του. Αυτό έπρεπε με κάποιον τρόπο να αποτραπεί. Χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν το γήπεδο είτε ως πρώην μέλη του γηπεδούχου είτε ως αντίπαλοι (Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης, Νίνης), έκανε συμπαγή τη μεσαία του γραμμή και επέλεξε ένα 4-2-3-1 που στην ουσία, λόγω έλλειψης ταχύτητας, γινόταν 4-5-1, θέλοντας να φτιάξει μια στενωπό που θα κρατήσει μπάλα και θα χαλιναγωγήσει τις ορέξεις του αντιπάλου. Ο Στέφενς γνώριζε ότι η ομάδα του Αναστασίου ασθμαίνει μετά το 65', εξαιτίας του εξαντλητικού πρέσινγκ που ασκεί από το πρώτο λεπτό. Με δεδομένα τα κουκιά πριν το ματς (επεισόδιο με Στοχ, Μάρτενς και Βούκιτς εκτός, Χούσεν και Ινσαουράλδε ανέτοιμους, Σπυρόπουλο και Κίτσιου επιρρεπείς αμυντικά σε γρήγορους επιθετικούς), ήταν η καλύτερη δυνατή διαχείριση του υπάρχοντος δυναμικού. Εκ των πραγμάτων ο ΠΑΟΚ δεν θα μπορούσε να έχει τον πρώτο λόγο σε ένα τέτοιο παιγνίδι και το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να το «κλέψει» ευφυώς, αντέχοντας στην πίεση του πρώτου ημιχρόνου και διεκδικώντας στο δεύτερο.

Δεν του βγήκε και οι λόγοι που συνετέλεσαν σ' αυτό, πολλοί. Ο παράγοντας διαιτησία δεν ήταν ο κυριότερος αλλά «επέβλεπε» από κοντά, κι αυτό φάνηκε από το πρώτο, κιόλας, λεπτό. Η αμυντική γραμμή πειραματική όπως πάντα, ελλείψει καθαρόαιμου κεντρικού αμυντικού. Από την άλλη, τι μπορείς να αλλάξεις όταν ο Κατσουράνης σε 55 λεπτά αγώνα έχει μία (!) σωστή μεταβίβαση; Τι μπορείς να αλλάξεις όταν ο Σαλπιγγίδης είναι σε άλλο γήπεδο και η μοναδική συνεργασία με τον Σκόνδρα στην πλευρά καταλήγει στην πλάτη του πρώτου; Πως μπορείς να διαφοροποιήσεις τα πράγματα όταν έχεις τα διπλάσια λάθη από έναν άπειρο Παναθηναϊκό; Ποια θεία δύναμη θα σε βοηθήσει ώστε να σταματήσουν να χάνουν τις κόντρες οι παίκτες σου;

Σηκώνει ο Ολλανδός για ζέσταμα στο ξεκίνημα της επανάληψης Λούκας, Χούσεν και αναγκαστικά τον Στοχ. Έχει προαποφασίσει τουλάχιστον τις δύο αλλαγές που θα του δώσουν την κίνηση «ματ» στην σκακιέρα της τακτικής, την απαιτούμενη ανάφλεξη στην ομάδα ώστε να «κλέψει» το παιγνίδι στο τελευταίο μισάωρο. Ο Κατσουράνης αποβάλλεται και το σκορ γίνεται 2-0. Αλήθεια, τι μπορείς να περισώσεις;

Την καλύτερη απάντηση για το τι έφταιξε, την έδωσε ο Αθανασιάδης. «Η άποψή μου είναι ότι κατέβηκαν μόνο οι 11 ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, εμείς προσωπικά δεν κατεβήκαμε σ' αυτό το παιγνίδι, δεν ξέρω τι έφταιξε, αλλά είχα δηλώσει και πριν το παιχνίδι ότι αυτά τα παιχνίδια κερδίζονται με δύναμη και με πάθος, εμείς πιστεύω ότι σ' αυτό το παιγνίδι δεν το είχαμε αυτό κι όταν δεν το έχεις σ' ένα ντέρμπι, δεν έχεις πάθος, δεν παίζεις με δύναμη, σίγουρα έρχονται αυτά τα αποτελέσματα. Αν δε συγκεντρωθούμε, αν δε συνέλθουμε κι αν δε σοβαρευτούμε σ' αυτά, στα επόμενα παιγνίδια πιστεύω θα έρθουν κι άλλες τέτοιες σφαλιάρες. Όταν χάνεις ένα τέτοιο παιγνίδι τα λόγια είναι περιττά, δεν ξέρω τι πρέπει να γίνει, πρέπει να κάτσουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές και να τα βάλουμε κάτω και στα επόμενα παιχνίδια να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο. Μόνο εμείς τα κάνουμε, συζητάμε μια βδομάδα, 3-4 μέρες το πως πρέπει να παρουσιαστούμε σ' έναν τέτοιο αγώνα, μπαίνουμε μες στον αγωνιστικό χώρο και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Γι' αυτό ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος, όταν δεν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν είσαι συγκεντρωμένος 100%, λογικό είναι να χάσεις».

Για κάποιους είναι ακόμη παράξενο ότι ο ΠΑΟΚ έχει τρομερές μεταπτώσεις στην απόδοσή του από το ξεκίνημα του 2014. Η αρχή και το τέλος για ένα σύγχρονο ευρωπαϊκό κλαμπ, η μεσαία του γραμμή δηλαδή, στον ΠΑΟΚ είναι νεόδμητη. Κανείς δεν αναφέρει ότι το κέντρο έχει αλλάξει άρδην τη σύνθεσή του κι ότι χρειάζεται περίοδος προσαρμογής, συνοχής και αλληλουχίας. Ένα τρίμηνο με Τζιόλη και Λάζαρ και δυο-τρεις εβδομάδες με Κάτσε και Μαντούρο, μετατροπή που δεν προκαλεί σε κανέναν αίσθηση για το τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια ομάδα. Εκεί εξαντλείται η ποδοσφαιρική μας ευφυΐα.

Γίνεται νύξη στη συνέντευξη Τύπου για την ανετοιμότητα Ινσαουράλδε και η απάντηση του προπονητή χάνεται στη μετάφραση. «Ήταν ο μόνος διαθέσιμος και ελεύθερος» απαντά ο Στέφενς και εκλαμβάνεται ως αδυναμία σχεδιασμού του προπονητή (!) και όχι των επιτετραμμένων με τα μετεγγραφικά που σε δύο περιόδους αποτυγχάνουν κραυγαλέα για την κάλυψη της θέσης. Ναι, αυτό είναι, ο Ολλανδός που φημιζόταν για τις αμυντικές αρετές των προηγούμενων ομάδων του, ονειρεύεται να παρατάξει τον ΠΑΟΚ απέναντι στη Μπενφίκα με Τζαβέλλα και Σκόνδρα στην οπισθοφυλακή...

Μέχρι και υπαινιγμός για τη διαφορετική αντιμετώπιση στις περιπτώσεις ασέβειας των Στοχ και Χακόμπο έγινε, τροφοδοτώντας το κλίμα δυσαρέσκειας ακόμη περισσότερο για δύο θέματα που ουδεμία κοινή επαφή έχουν μεταξύ τους, όπως θα συμπέραινε ένας αρκούντως νουνεχής.

Στο δια ταύτα. Ο Στέφενς, όπως έχουμε γράψει πολλάκις από αυτό το μετερίζι, κάνει λάθη και δεν είναι άμοιρος κριτικής. Ωστόσο πρέπει να μάθουμε να επιρρίπτουμε ευθύνες εκεί που αυτές πραγματικά αναλογούν, χωρίς να λησμονούμε αλλά και να λοιδορούμε το παλμαρέ ενός ανθρώπου που η παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ευλογία για τους μετέχοντες, όπως χαρακτηριστικά είχε δηλώσει ο Γιάννης Αναστασίου πριν την αναμέτρηση της Τούμπας στον πρώτο γύρο.

Η διάρθρωση της ομάδας ήταν αναμφίλεκτα εγκληματική το περασμένο καλοκαίρι, γεγονός που σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να παραβλεφθεί, και από όσους αγαπούν τον ΠΑΟΚ αλλά κυρίως από όσους τον διοικούν. Η στήριξη στον προπονητή από όλους είναι επιτακτική, για να διαλυθούν μια και καλή τα «τεχνητά» μαύρα σύννεφα που έχουν σκεπάσει την Τούμπα, σε μια χρονιά μεταβατική και ολωσδιόλου χαμένη από την έναρξή της.

Στο γενικότερο... μαλλιοτράβηγμα που επικρατεί, ο πιανίστας δεν πρέπει να εμπλακεί στα διασταυρούμενα πυρά. Οφείλουμε να του επιτρέψουμε να ολοκληρώσει τον «σκοπό» του, και τον Αύγουστο, αν του πρέπει, στρέφουμε το περίστροφο πάνω του.

Υ.Γ. Επειδή ο προφορικός λόγος διαφέρει με τον γραπτό, ευεργετική θα ήταν μία ενδελεχής ανασκόπηση των όσων ειπώθηκαν δια στόματος Στέφενς στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

[youtube]ENHIVUst1j0[/youtube]

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=166839
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Τρί 11 Φεβ 2014, 00:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
karl
Δημοσιεύσεις: 2275
Εγγραφή: Δευ 24 Ιαν 2011, 23:32
Τοποθεσία: Αμβούργο

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από karl »

Αυτό το άρθρο που δημοσιεύτηκε;
Άβαταρ μέλους
kataramenos5
Δημοσιεύσεις: 29971
Εγγραφή: Δευ 04 Οκτ 2010, 08:50

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από kataramenos5 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:σε γουσταρωω σε στηριζω...
αλλα...


Καπετανιο μου ...ο γιαλος μια χαρα ειναι..
..μαλλον εμεις στραβα αρμενιζουμε...

...θες να στο πω και Τουμπιωτικα...
... μαστορα...
..παρτο αλλιως...


...γελαει μαζι μας ο καθε πικραμενος....Ξυπνα τους,πριν ειναι για ολους αργα....
Ταγμα εδω που φτάσαμε δεν υπάρχει γυρισμός.Χουμπ ή θάνατος(οπως το λέει ο Αγγελάρας) για ένα και μόνο λόγο.Αν φύγει προπονητής αυτού του επιπέδου πρίν περάσουν 2 χρόνια τοτε ΚΑΝΕΙΣ άλλος δε θα μπορέσει να σταθεί στην προπονητοφάγο Τούμπα.Το ότι κι εγώ δε γουστάρω αυτό που βλέπω το γραψα απο Σεπτέμβρη αν θυμάσαι και ειδικά μετά απο τέτοιες εμφανίσεις παλεύω να πείσω τον εαυτό μου να μην αποδεχθεί αυτό που βλέπουν τα ματάκια μου.Να μη βλέπω το τώρα αλλα το αύριο.Καποτε σ αυτή τη χώρα θα πρέπει να πάψουμε να ελπίζουμε στα θαύματα και τα μαγικά ραβδιά και να εμπιστευτούμε το μακροχρόνιο σχεδιασμό και τη γνώση των ειδικών.40 χρονια σε υψηλό επίπεδο έχει είναι αστείο να λέμε οτι δε βλέπει το προφανές που βλέπουμε εσύ κι εγώ.
Άβαταρ μέλους
Parolos
Δημοσιεύσεις: 6140
Εγγραφή: Τρί 19 Οκτ 2010, 17:33

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Parolos »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
blondman
Δημοσιεύσεις: 83
Εγγραφή: Κυρ 12 Ιαν 2014, 18:53

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από blondman »

αυτος ο μυρτσος στον αρενα τι χολη βγαζει για τον προπονητη του ΠΑΟΚ αλλα επρεπε να ημασταν ωποσ παλια το 90 ποθ να βγει στο ραδιο να κραζει τον προπονητη μας. :o
Άβαταρ μέλους
Ale
Δημοσιεύσεις: 6494
Εγγραφή: Κυρ 08 Δεκ 2013, 02:26
Τοποθεσία: Νότια Μακεδονία

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Ale »

Parolos έγραψε:Εικόνα
+4
Λαός που ξεχνά την ιστορία του δεν έχει μέλλον.
Άβαταρ μέλους
stelyk
Δημοσιεύσεις: 5045
Εγγραφή: Τετ 23 Ιαν 2008, 20:42
Τοποθεσία: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από stelyk »

ΗΜΟΥΝ οχι ΕΙΜΑΙ!!! 8-)

Τι δεν καταλαβαινετε??

:pano:
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος
Δημοσιεύσεις: 54496
Εγγραφή: Κυρ 01 Μαρ 2009, 17:27
Τοποθεσία: Κάτω Χώρες

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

Parolos έγραψε:Εικόνα

Δηλαδή τώρα να περιμένουμε το:

ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΟΥΜΠ ΣΤΕΦΕΝΣ: "Εεεεμμ... Α...."

Παύλος Δερμιτζάκης: Π.Α.Ο.Κ. ΡΕ ΝΙΑΜΟΥ!!!
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25804
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από joshua »

Το προβλημα του ΠΑΟΚ δεν ειναι θεμα ουτε προσωπων ουτε νοοτροπιας,ειναι καθαρα θεμα προσεγγισης παιχνιδιου απο πλευρας προπονητη.Απο την αρχη σχεδον της σεζον ολοι εδω μεσα εχουμε επισημανει το περιεργο του στησιματος της αμυνας στα ορια σχεδον του κεντρου του γηπεδου,ενα στησιμο που μοιραια επιφερει σωρεια ευκαιριων στην πλατη της αμυνας σχεδον απο καθε αντιπαλο και να λεμε παλυ καλα που το επιπεδο του πρωταθληματος ειναι αυτο που ειναι γιατι διαφορετικα αυτες οι ευκαιριες ειναι μισο γκολ.Στον αντιποδα η ομαδα αδυνατει να εκμεταλευτει τα ευεργετικα χαρακτηριστικα αυτου του στησιματος καθως ειναι κακιστη στη μεταφορα της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση και καταληγουμε συνεχως στην λυση της σεντρας φτου ξελευθεριας.Θα πει καποιος μα ρε φιλε,ειμαστε σε ολα τα παιχνιδια τοσο κακοι,δεν εχουμε και καλα διαστηματα με καθαρες και ευκολες νικες;Ναι εχουμε,αλλα αυτο συμβαινει με αντιπαλους που μας περιμενουν στο μισο γηπεδο,αντιπαλους οπως η καλλονη και ο απολλωνας,κυριως στην Τουμπα και αυτο γιατι τετοια αντιμετωπιση απο πλευρας αντιπαλου εξαφανιζει το μειονεκτημα της κακης μεταφορας και μας δινει την δυνατοτητα να βγαινουμε στην επιθεση με πολλους παικτες γυρω απο την αντιπαλη περιοχη.Αντιθετα τωρα καθε φορα που ο αντιπαλος μας πιεζει στοιχειοδως ψηλα και παιρνει μετρα στο γηπεδο βραχυκυκλωνουμε με τον χειροτερο τροπο και μοιαζουμε πραγματικα αγαλματακια πολλες φορες ερμαια στις αντιπαλες προθεσεις.Χαρακτηριστικα ο συντελεστης πλεον των τερματων εκτος εδρας ειναι αρνητικος ακομα και σε αυτο το τραγικο πρωταθλημα και οσο πλησιαζει το τελος της χρονιας οι στοχοι θα κριθουν σε τετοιου ειδους παιχνιδια.Λυση υπαρχει; Μονη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι ειτε ο Χουμπ να ριξει λιγο νερο στο κρασι του ειτε να μας φερει το καλοκαιρι ο Σαββιδης την μπαρτσελονα ετσι ωστε ολοι οι αντιπαλοι να μας περιμενουν στο μισο γηπεδο και καθως δεν περιμενω ουτε το ενα,ουτε φυσικα το αλλο,πολυ φοβαμαι οτι οδηγουμαστε σε αδιεξοδο.
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17927
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

τζος, υπάρχουν κάποια δεδομένα πιστεύω που ξεχνάμε γρήγορα. βέβαια, αυτό μπορεί να είναι λογικό, αφού πρόκειται για μια περίπτωση Προπονητή που οι νεότερες γενιές ΔΕΝ είχανε, οι ολίγον τι παλαιότερες "αμυδρά" θυμόμαστε και οι πολύ παλαιότερες μόνο κατανοούν την αξία ενός ΒορειοΕυρωπαίου Προπονητή, του βιογραφικού του Στέφενς.

τα δεδομένα είναι 3 και πολύ απλά.

- Προσαρμογή σε Προπονητικούς χρόνους και διαστήματα διακοπών, δλδ μικρότερες περιόδους το χειμώνα για ξεκούραση, μεγαλύτερες το καλοκαίρι κτλ....
- Προσαρμογή σε ένα στυλ ποδοσφαίρου που αναζητά αποκλειστικά το αποτέλεσμα, ειδικά από τους μικρότερης δυναμικότητας αντιπάλους.....
- Προσαρμογή στη νοοτροπία και την αντιμετώπιση των αθλητικών δρώμενων απο ένα Μεσογειακό λαό.

χαρακτηριστικότερο παράδειγμα, ο Ότο Ρεχάγκελ. ακόμα δεν ξεχνώ εκείνο το περόφημο 343 που κατεβήκαμε στο πρώτο παιχνίδι στη Φινλανδία (5-1 χάσαμε....).,.,,,,..........

αν απλά κατανοήσουμε τα παραπάνω δεδομένα, τότε πολύ εύκολα πιστεύω θα κατανοήσουμε το γιατί όλα περι κριτικής κτλ είναι χαζομαρούλες (με το συμπάθειο :D :D ). το μόνο που έχει ουσία είναι η στήριξη και η πίστη στην ομάδα. τα άλλα θα αρχίσουν να αποκτούν ουσία και αποτέλεσμα σε μεγαλύτερο βάθος χρόνου ώς φαίνεται και -τελικά- είναι λογικό.......

άλλωστε εξ αρχής γνωρίζαμε ότι πρόκειται για ένα δύσκολο πάντρεμα νοοτροπιών και αναγκών, αλλά αφού το ξέρουμε, σημαίνει ότι είμαστε και διατεθειμένοι να το παλέψουμε. μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας που λέει και το άσμα........
Άβαταρ μέλους
paokovios1974
Δημοσιεύσεις: 7167
Εγγραφή: Κυρ 29 Δεκ 2013, 20:40
Τοποθεσία: Οπου τολμουν οι Αετοι

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από paokovios1974 »

joshua ασε τα αδιεξοδα και διαβασε λιγο το αρθρο του πασχαλη μεντιζη προσεκτικα ειδικα εκει που λεει κατι για την χρησιμοποιηση του σαλπιγγιδη και κατι για καποιον νανο
Άβαταρ μέλους
K_geo
Δημοσιεύσεις: 17927
Εγγραφή: Τετ 27 Μάιος 2009, 15:36
Τοποθεσία: 74χλμ απο Τουμπα.

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

δεν υπάρχουν αδιέξοδα στον αθλητισμό. μόνο χρόνος και προπόνηση. εμείς δημιουργούμε τα αδιέξοδα στο μυαλό μας.
Άβαταρ μέλους
joshua
Δημοσιεύσεις: 25804
Εγγραφή: Σάβ 15 Μάιος 2010, 19:33

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από joshua »

Τι ειπες ρε φιλε πωωωω κατσε να τρεξω να διαβασω τον μεντιζη...

Geo εγω αυτο που βλεπω μονο ολλανδικο ποδοσφαιρο δεν ειναι,θαυμασα ολλανδικο ποδοσφαιρο βλεπωντας τα πιτσιρικια της Αλκμμαρ και δεν ειδα καμια αμυντικη γραμμη στη σεντρα.

Υ.Γ who the fuck is mr pasxalis mentizis?

Υ.Γ2 Τα αδιεξοδα θα τα δουμε στο τελος της χρονιας βαση στοχων πιυ θα εχουν επιτευχθει.
Άβαταρ μέλους
stephanos
Δημοσιεύσεις: 3258
Εγγραφή: Κυρ 10 Αύγ 2008, 01:47

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από stephanos »

joshua έγραψε:Απο την αρχη σχεδον της σεζον ολοι εδω μεσα εχουμε επισημανει το περιεργο του στησιματος της αμυνας στα ορια σχεδον του κεντρου του γηπεδου,ενα στησιμο που μοιραια επιφερει σωρεια ευκαιριων στην πλατη της αμυνας σχεδον απο καθε αντιπαλο
Αλλά όταν είναι ο ΠΑΟΚ που κάνει τη σωρεία ευκαιριών, είτε καταλήξουν σε τάλαρο, είτε κολλήσουμε στο 0, όλοι όσοι έχετε επισημάνει το παραπάνω, συμπτωματικώς εξαφανίζεστε από το φόρουμ.
joshua έγραψε:και να λεμε παλυ καλα που το επιπεδο του πρωταθληματος ειναι αυτο που ειναι γιατι διαφορετικα αυτες οι ευκαιριες ειναι μισο γκολ.
Θα πει καποιος μα ρε φιλε, ειμαστε σε ολα τα παιχνιδια τοσο κακοι,δεν εχουμε και καλα διαστηματα με καθαρες και ευκολες νικες; Ναι εχουμε, αλλα αυτο συμβαινει με αντιπαλους που μας περιμενουν στο μισο γηπεδο, αντιπαλους οπως η καλλονη και ο απολλωνας,κυριως στην Τουμπα και αυτο γιατι τετοια αντιμετωπιση απο πλευρας αντιπαλου εξαφανιζει το μειονεκτημα της κακης μεταφορας και μας δινει την δυνατοτητα να βγαινουμε στην επιθεση με πολλους παικτες γυρω απο την αντιπαλη περιοχη.
Όπως λες, συνήθως έχουμε αντιπάλους που περιμένουν στο μισό γήπεδο και το επίπεδο του πρωταθλήματος είναι αυτό που είναι.
Γιατί λοιπόν να μήν παίξω επίθεση, γιατί να μήν κλείσω τον αντίπαλο στην περιοχή του, γιατί να μήν ανεβάσω τη γραμμή άμυνας στη σέντρα (αν δεν την ανεβάσεις έχεις μεγάλη απόσταση στις γραμμές που είναι μεγαλύτερο λάθος), αφού παίζω με ομάδες μικρότερης δυναμικότητας, που δύσκολα θα απειλήσουν;
Αν δεν το κάνω τώρα, που είναι χαμηλό το επίπεδο, πότε θα το κάνω, όταν ανέβει;
Σημειωτέον ότι με τη Σάλκε ο προπονητής επέλεξε να ΜΗΝ παίξουμε έτσι, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ να παίξουμε έτσι.
Προφανώς θεωρεί ότι ομάδες σαν τον Παναθηναϊκό, τον Ατρόμητο και το Αστέρα είναι υποδεέστερες και η βαθμολογία από την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα, τον δικαιώνει. Χθες μας κέρδισε (όπως κέρδισε) ο βάζελος και είναι 8 βαθμούς πίσω.
joshua έγραψε:Στον αντιποδα η ομαδα αδυνατει να εκμεταλευτει τα ευεργετικα χαρακτηριστικα αυτου του στησιματος καθως ειναι κακιστη στη μεταφορα της μπαλλας απο την αμυνα στην επιθεση και καταληγουμε συνεχως στην λυση της σεντρας φτου ξελευθεριας.
Εν μέρει σωστό. Έχουμε τις περισσότερες σέντρες στο πρωτάθλημα, αλλά μέχρι χθες (που κάναμε 2 και μας πέρασε ο Αστέρας) ήμασταν δεύτεροι και σε τελικές, πίσω από τον γάβρο που - μάντεψε! - παίζει όπως ακριβώς κι εμείς.
joshua έγραψε:καθε φορα που ο αντιπαλος μας πιεζει στοιχειωδως ψηλα και παιρνει μετρα στο γηπεδο βραχυκυκλωνουμε με τον χειροτερο τροπο και μοιαζουμε πραγματικα αγαλματακια πολλες φορες ερμαια στις αντιπαλες προθεσεις.
Επίσης εν μέρει σωστό.
Η αλήθεια είναι ότι τον Ιανουάριο προστέθηκε πολλή ποιότητα στα χαφ (όπως - ορθώς - ζητούσες, αλλά - λανθασμένα - δεν επικρότησες όταν έγινε), την οποία περιμένουμε να δούμε σε σειρά αγώνων.

ΥΓ: Τα «πιτσιρίκια» της ΑΖ παίζουν αυτό το ποδόσφαιρο εδώ και 10 χρόνια.
ΥΓ2: Πόσα παιχνίδια της ΑΖ έχεις δει και με ποιούς αντιπάλους;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”