14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
-
Re: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Ρε παιδιά τώρα σοβαρά συζητάμε να κάνουμε τον Σαλπιγγίδη δεξί μπακ;
[youtube]HVhDRtzwRF8[/youtube]
Απ' την εποχή πολυμετοχικών το έλεγαν κάτι βάζελοι. Για να μην έγινε ποτέ κάποιος λόγος θα υπάρχει, και θα τον κάνουμε τώρα που χάνει ταχύτητα και αντοχή;
Πάντως χθες, ένα κοντινό στη μούρη του, τα έλεγε όλα για την ψυχολογία με την οποία κατέβηκε η ομάδα να πάξει. Ή μπορεί να έχω γίνει τόσο εμπαθής και να ήταν ιδέα μου.
[youtube]HVhDRtzwRF8[/youtube]
Απ' την εποχή πολυμετοχικών το έλεγαν κάτι βάζελοι. Για να μην έγινε ποτέ κάποιος λόγος θα υπάρχει, και θα τον κάνουμε τώρα που χάνει ταχύτητα και αντοχή;
Πάντως χθες, ένα κοντινό στη μούρη του, τα έλεγε όλα για την ψυχολογία με την οποία κατέβηκε η ομάδα να πάξει. Ή μπορεί να έχω γίνει τόσο εμπαθής και να ήταν ιδέα μου.
-
Re: Απ: 14.Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Τωρα αυτη ειναι σοβαρη αποψη σουρμενετες?Δηλαδη δεν μπορει να ασκηθει κριτικη στις αποφασεις τις παε επειδη σκαει φραγκα?Αν ο προεδρος ειχε φετιχ με καθετι κυπριο και εφερνε πισω στον γιασεμακη μεχρι το 2021 δεν θα επρεπε να μιλαμε γιατι δεν εχουμε φραγκα να παρουμε την παε?sourmenetes έγραψε:Μεχρι τα 100.pouthenas έγραψε:Γιατι ο γκαρσια φιλε δεν λεγεται γκαρσιδης...zissos έγραψε:Δηλαδή έφυγε ο Γκαρσία όπως έφυγε και έμεινε ο Σαλπιγγίδης...
Ειναι γνωστη η εμμονη του προεδρου σε καθετι ελληνικο..
Γι αυτο παει να κανει σημαια τον ποντιο με συμβολαιο μεχρι τα 80
Αν εχεις φραγκα παρε την παε και διωχτον.
καλα αυτη ειναι κλασσικη τακτικη ορισμένων...adidas1926 έγραψε:Τωρα αυτη ειναι σοβαρη αποψη σουρμενετες?Δηλαδη δεν μπορει να ασκηθει κριτικη στις αποφασεις τις παε επειδη σκαει φραγκα?Αν ο προεδρος ειχε φετιχ με καθετι κυπριο και εφερνε πισω στον γιασεμακη μεχρι το 2021 δεν θα επρεπε να μιλαμε γιατι δεν εχουμε φραγκα να παρουμε την παε?sourmenetes έγραψε: Μεχρι τα 100.
οταν πας να κανεις κριτικη σου απαντανε αυτος ειναι προεδρος αυτος εχει λεφτα κανει οτι θελει..
ωραια εφοσον εχει λεφτα να δεχτουμε τα εξης πραγματα
να αλλαξει σημα και να βαλει μια μπαλαρινα (που το αλλαξε το σημα και το εκανε εκτρωμα)
να αλλαξει χρωμα φανελας και να βαλει ροζ (εβαλε πορτοκαλι νταξ ψιλοτρωγεται)
να ριξει την τουμπα και να κανει λουνα παρκ
να παρει τις γυναικες μας και να τις απαυτωσει...
να του δωσουμε και τα παιδια μας...
να του κατσουμε και εμεις για να τον ευχαριστησουμε..
ε νταξ αφου εχει λεφτα και τα λεφτα μετρανε σε αυτον τον κοσμο μονο τοτε εμεις τι ασχολουμαστε?
ας αραξουμε στο σπιτι και να μην χαλιομαστε αν χανουμε απ τον βαζελο ή οχι...
ουτε να βγαινουν και να λενε για πρωταθλημα...
και να κανει καλες μεταγραφες
και οσοι μιλανε και ασκουν κριτικη θα πρεπει να παρουσιαζουν και το φορολογικη τους δηλωση γιατι οσο να ναι αν εισαι φραγκατος εχεις μια αλφα αποψη που ειναι ανωτερη των αλλων...
- sourmenetes
- Moderator
Οχι οπως και του Pouthena.Αμα λεγοταν γκαρσιδης ο γκαρσια θα επαιζε στον ΠΑΟΚ???adidas1926 έγραψε:Τωρα αυτη ειναι σοβαρη αποψη σουρμενετες?Δηλαδη δεν μπορει να ασκηθει κριτικη στις αποφασεις τις παε επειδη σκαει φραγκα?Αν ο προεδρος ειχε φετιχ με καθετι κυπριο και εφερνε πισω στον γιασεμακη μεχρι το 2021 δεν θα επρεπε να μιλαμε γιατι δεν εχουμε φραγκα να παρουμε την παε?sourmenetes έγραψε:Μεχρι τα 100.pouthenas έγραψε:
Γιατι ο γκαρσια φιλε δεν λεγεται γκαρσιδης...
Ειναι γνωστη η εμμονη του προεδρου σε καθετι ελληνικο..
Γι αυτο παει να κανει σημαια τον ποντιο με συμβολαιο μεχρι τα 80
Και επειδη ειναι γνωστη η εμμονη του προεδρου περναει και στην ομαδα??
Δεν το νομιζω.Αλλα τα λεει νοστιμα ο pouthenas για να φτιαξει κλιμα.
Κριτικη να κανεις οση θες.Οχι να τρολαρεις ομως.
- sourmenetes
- Moderator
Εσυ δεν κανεις κριτικη.Θες να πεις αυτο που θες μονο τρολαρροντας.pouthenas έγραψε:καλα αυτη ειναι κλασσικη τακτικη ορισμένων...adidas1926 έγραψε:Τωρα αυτη ειναι σοβαρη αποψη σουρμενετες?Δηλαδη δεν μπορει να ασκηθει κριτικη στις αποφασεις τις παε επειδη σκαει φραγκα?Αν ο προεδρος ειχε φετιχ με καθετι κυπριο και εφερνε πισω στον γιασεμακη μεχρι το 2021 δεν θα επρεπε να μιλαμε γιατι δεν εχουμε φραγκα να παρουμε την παε?sourmenetes έγραψε: Μεχρι τα 100.
οταν πας να κανεις κριτικη σου απαντανε αυτος ειναι προεδρος αυτος εχει λεφτα κανει οτι θελει..
ωραια εφοσον εχει λεφτα να δεχτουμε τα εξης πραγματα
να αλλαξει σημα και να βαλει μια μπαλαρινα (που το αλλαξε το σημα και το εκανε εκτρωμα)
να αλλαξει χρωμα φανελας και να βαλει ροζ (εβαλε πορτοκαλι νταξ ψιλοτρωγεται)
να ριξει την τουμπα και να κανει λουνα παρκ
να παρει τις γυναικες μας και να τις απαυτωσει...
να του δωσουμε και τα παιδια μας...
να του κατσουμε και εμεις για να τον ευχαριστησουμε..
ε νταξ αφου εχει λεφτα και τα λεφτα μετρανε σε αυτον τον κοσμο μονο τοτε εμεις τι ασχολουμαστε?
ας αραξουμε στο σπιτι και να μην χαλιομαστε αν χανουμε απ τον βαζελο ή οχι...
ουτε να βγαινουν και να λενε για πρωταθλημα...
και να κανει καλες μεταγραφες
και οσοι μιλανε και ασκουν κριτικη θα πρεπει να παρουσιαζουν και το φορολογικη τους δηλωση γιατι οσο να ναι αν εισαι φραγκατος εχεις μια αλφα αποψη που ειναι ανωτερη των αλλων...
το τρολλ ρε φιλε που το ειδες? εξηγησε μου δηλαδη...sourmenetes έγραψε: Οχι οπως και του Pouthena.Αμα λεγοταν γκαρσιδης ο γκαρσια θα επαιζε στον ΠΑΟΚ???
δεν ειπε ο προεδρος σου οτι λατρευει την ελλαδα? δεν εχει κανει απειρες αναφορες σε αυτη?
δεν εχεις τα 2/3 των παικτων ελληνων?
δεν εχει βγει και πει οτι προτιμαει να δινει δουλεια σε ελληνες ποδοσφαιριστες πρωτα και αν υπαρχει μονο τπτ αξιολογο απο ξενους θα τους αγοραζει?
δεν βγηκε ο βρυζας και ελεγε καλη χρονια στους ποδοσφαιριστες και ειδικοτερα στους ελληνες?
μονος μου τα βγαζω απ το μυαλο μου?
οχι πες μου δηλαδη...
ειναι σαφες οτι εχουν μια ελληνοκεντρικη εμμονη...
και το θεμα του γκαρσια ειναι πολυσυνθετο...για εναν παικτη που εδωσε τοσα πολλα και του φερθηκαμε τοσο μπαμπεσικα...δεν ητανε ετσι ο ΠΑΟΚ...τουλαχιστον οχι ο δικος μου ΠΑΟΚ που εζησα...ηξερε να αναγνωριζει και να προσφερει στα ατομα που εδειχναν πραγματικη αγαπη γι αυτον...και μονο που τον εδιωξες και τον ξανα πηρες μετα για να τον ξαναδιωξεις θα πρεπει να μας ντροπιαζει ως συλλογος...πες μου εσυ αν το θεωρεις ηθικα σωστο...
οταν υπηρξε τοσο οικονομικη αφαιμαξη απ το ονομα του φανελες δηλωσεις μαρκετινγκ κτλπ και εσυ πισω του ανταποδιδεις πικρα...την στιγμη που δεν βλεπεις και κατι αλλο αξιολογο σε σχεση με οτι μπορουσε να προσφερει ο ιδιος...βλεπεις π.χ τον τοτι 37 χρονων και ακομα παιζει μπαλα στην ρομα...δεν ειναι οπως παλια και λιγα μπορει να προσφερει αλλα υπαρχει αναγνωριση και σεβασμος....
Αρνητικος σε ολη την διαρκεια του ματς,κακιστος πλεον νομιζω οτι μπορεις μονο μπροστα σαν αλλαγη η σε περιπτωση αναγκης.
Οφτοπικ
Ρε φιλε πουθενα θα νομιζεις οτι εχω κ κανα θεμα μαζι σου στην τελικη αλλα ειναι δυνατον να προσπαθεις να περασεις την αποψη σου με αυτο τον τροπο?τελικα ολη η παρεα σας εχει θεμα εκφρασης οχι μονο το μοντελο εκτος κ αν εισαι εσυ το μοντελο
Οφτοπικ
Ρε φιλε πουθενα θα νομιζεις οτι εχω κ κανα θεμα μαζι σου στην τελικη αλλα ειναι δυνατον να προσπαθεις να περασεις την αποψη σου με αυτο τον τροπο?τελικα ολη η παρεα σας εχει θεμα εκφρασης οχι μονο το μοντελο εκτος κ αν εισαι εσυ το μοντελο

Εδώ και μερικές βδομάδες/μήνες, μου έχει δημιουργηθεί η αίσθηση πως ο Σάλπι έχει ψιλοτελειώσει ποδοσφαιρικά. Είναι όπως το γράφω. Για "αίσθηση" πρόκειται. Το βλέπω και στο κουρασμένο του πρόσωπο νομίζω. Κάτι δεν... δεν ξέρω πώς να το περιγράψω.
- falconakis
Τώρα γιατί θα πρέπει ο Αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο πρώτος Έλληνας σκόρερ στην Ευρώπη όλων των εποχών, στα 32 να θεωρείται τελειωμένος αυτό μόνο η ψυχανάλυση μπορεί να το εξηγήσει...
Μητσάρα μην μασάς τουλάχιστον εσύ ξέρεις τι σημαίνουν τα γράμματα που φοράς στο στήθος!!!
Μητσάρα μην μασάς τουλάχιστον εσύ ξέρεις τι σημαίνουν τα γράμματα που φοράς στο στήθος!!!
Ασχέτως αν συμφωνώ ή διαφωνώ.pouthenas έγραψε: ειναι σαφες οτι εχουν μια ελληνοκεντρικη εμμονη...
Κουίζ: Ποιός πρώην προπονητής μας δήλωσε «ο ΠΑΟΚ είναι ελληνική ομάδα και πρέπει να στηρίζεται σε Έλληνες παίκτες».
Hint: ΔΕΝ είναι Έλληνας.
Respect στον Παυλάρα, αλλά ο Τότι φίλε παίζει στη Ρόμα μια ολόκληρη ζωή.pouthenas έγραψε:βλεπεις π.χ τον τοτι 37 χρονων και ακομα παιζει μπαλα στην ρομα...δεν ειναι οπως παλια και λιγα μπορει να προσφερει αλλα υπαρχει αναγνωριση και σεβασμος....
ΥΓ: Όλα αυτά τί σχέση έχουν με το τόπικ;

- sourmenetes
- Moderator
Ενα πραγμα σε ρωτησα.Πιστευεις αν ο γκαρσια λεγοτανε γκαρσιδης θα επαιζε στον ΠΑΟΚ???pouthenas έγραψε:το τρολλ ρε φιλε που το ειδες? εξηγησε μου δηλαδη...sourmenetes έγραψε: Οχι οπως και του Pouthena.Αμα λεγοταν γκαρσιδης ο γκαρσια θα επαιζε στον ΠΑΟΚ???
δεν ειπε ο προεδρος σου οτι λατρευει την ελλαδα? δεν εχει κανει απειρες αναφορες σε αυτη?
δεν εχεις τα 2/3 των παικτων ελληνων?
δεν εχει βγει και πει οτι προτιμαει να δινει δουλεια σε ελληνες ποδοσφαιριστες πρωτα και αν υπαρχει μονο τπτ αξιολογο απο ξενους θα τους αγοραζει?
δεν βγηκε ο βρυζας και ελεγε καλη χρονια στους ποδοσφαιριστες και ειδικοτερα στους ελληνες?
μονος μου τα βγαζω απ το μυαλο μου?
οχι πες μου δηλαδη...
ειναι σαφες οτι εχουν μια ελληνοκεντρικη εμμονη...
και το θεμα του γκαρσια ειναι πολυσυνθετο...για εναν παικτη που εδωσε τοσα πολλα και του φερθηκαμε τοσο μπαμπεσικα...δεν ητανε ετσι ο ΠΑΟΚ...τουλαχιστον οχι ο δικος μου ΠΑΟΚ που εζησα...ηξερε να αναγνωριζει και να προσφερει στα ατομα που εδειχναν πραγματικη αγαπη γι αυτον...και μονο που τον εδιωξες και τον ξανα πηρες μετα για να τον ξαναδιωξεις θα πρεπει να μας ντροπιαζει ως συλλογος...πες μου εσυ αν το θεωρεις ηθικα σωστο...
οταν υπηρξε τοσο οικονομικη αφαιμαξη απ το ονομα του φανελες δηλωσεις μαρκετινγκ κτλπ και εσυ πισω του ανταποδιδεις πικρα...την στιγμη που δεν βλεπεις και κατι αλλο αξιολογο σε σχεση με οτι μπορουσε να προσφερει ο ιδιος...βλεπεις π.χ τον τοτι 37 χρονων και ακομα παιζει μπαλα στην ρομα...δεν ειναι οπως παλια και λιγα μπορει να προσφερει αλλα υπαρχει αναγνωριση και σεβασμος....
Και γω σου λεω ΟΧΙ.
Ο γκαρσια κοπηκε απο τον στεφενς.Τι μου αναλυεις χιλια πραγματα??
Για αυτο σου λεω τρολαρεις.
Δεν τον τελειώνω βάσει στατιστικών ούτε βάσει ηλικίας. Το αρχηγιλίκι επίσης δεν με συγκινεί. Όπως και να 'χει, εγώ δεν θα σε παραπέμψω σε ψυχανάλυση παρά μόνο σε βιντεοανάλυση των τελευταίων ματς του Μητσάρα.falconakis έγραψε:Τώρα γιατί θα πρέπει ο Αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο πρώτος Έλληνας σκόρερ στην Ευρώπη όλων των εποχών, στα 32 να θεωρείται τελειωμένος αυτό μόνο η ψυχανάλυση μπορεί να το εξηγήσει...
Προκαλεις αλλα θα κρατηθω.falconakis έγραψε:Τώρα γιατί θα πρέπει ο Αρχηγός του ΠΑΟΚ, ο πρώτος Έλληνας σκόρερ στην Ευρώπη όλων των εποχών, στα 32 να θεωρείται τελειωμένος αυτό μόνο η ψυχανάλυση μπορεί να το εξηγήσει...
Ποδοσφαιρικα κ μονο παντως δεν ειναι παραγωγικος κ χρησιμος οπως τον παλιο καλο καιρο.στην παρουσα φαση ειναι πιο μονοδιαστατος κ απο τερματοφυλακα..αλλα ο ερωτας ειναι τυφλος.