Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από paokovios1974 »

simba έγραψε:Φιλαρακι καμια προσωπολατρεια δεν ειχα για Γκαρσια, απορω γιατι η πλειονοτητα που ειχε, δεν ακουστηκε κιχ...
πως να τον βαλει για τελευταιο χειροκροτημα αφου ο ιδιος αποφασισε να φυγει και να παει να τεθει κατω απο της οδηγιες του κεχαγια
Απλα λεω τα συκα συκα κ τη σκαφη σκαφη, για Γκαρσια.. Το αν εισαι νεοκοπος παοκτσης χειροκροτητης των παντων (σιγουρα ακροατης Βραζιλιανου), που διαγραφεις μονοκοπανια παικτες που προσφεραν οσο λιγοι, παω πασο..

Ο ιδιος ζητουσε μια μαμωευκαιρια στην Τουμπα κ δεν την πηρε ποτε..

Υ.Γ. Υποψιν, δεν ονειροβατω πιστευοντας οτι μπορει ν παιξει ακομη μπαλα..Ουτε οτι δεν ειναι αρρωστημενα εγωιστης, οπως πολλοι μεγαλοι παικτες, που αδυνατουν ν συνειδητοποιουσαν οτι 'c'est fini'..

Anyway το θεμα δεν ηταν ο Γκαρσια, ενα παραδειγμα εφερα για να καταδειξω την προσωπολατρεια-ξενολατρεια που μας μαστιζει...
Παλικαρε Ποιος ειναι ο βραζιλιανος και ποιος εισαι εσυ που θα με πεις και νεοκοπο ΠΑΟΚση,μηπως εσυ εισαι ΠΑΟΚσης του πληκτρολογιου που εχεις δει την τουμπα μονο απο βιντεακια,το τι ειναι ο γκαρσια για μενα το εχω γραψει και τα γραπτα μενουν καταλαβες φιλαρακι?απλα και εγω λεω τα συκα συκα και τη σκαφη σκαφη γκε γκε?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Βρίσε απο απαξίωσε τον Στεφενς και θα γίνεις ΠΑΟΚΑΡΑ παντελόνατος κλπ.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Βρε καλως και το τερας επιχειρηματολογιας..Αντε υπομονη και ερχεται η Πεμπτη για να ξαναπανηγυρισεις μετα το ματς με τη Σμυρνη, και να ψαχνεις οοοολους αυτους π εκριναν...
Άβαταρ μέλους
Latin

Δημοσίευση από Latin »

Πολύ σημαντικό ακόμα ποσοστό βλέπω τον στηρίζει τον απίθανο Ολλανδό.
Κάτι για παρόμοια πρώτη χρονιά Σάντος διαβάζω και κάτι τέτοια ανέκδοτα.
Με υλικό βέβαια τρισχειρότερο από του Αρη του Σκόρδα ο Σάντος με ενα
πληρέστατο κατά γενική ομολογία ρόστερ ο άλλος αυτό διαφεύγει από πολλούς.
Δεν έχω δει χειρότερο προπονητή από αυτόν εγώ πάντως ότι κι αν μου πούνε
για το όνομα του και φρουφρου κι αρώματα.Μπορει να ήταν κάποτε καλός
αλλά να ξεκούτιανε μετά τα 60 και ο Μπαγεβιτς πριν τα 60 ήταν καλός αλλά
μετά έγινε εγκληματίας όπου κι αν πήγε..
Άβαταρ μέλους
kritikos44

Δημοσίευση από kritikos44 »

Ρε αδερφια τα ιδια δε λεγαμε περυσι και με τον ΓΔ ?
Οτι δεν βλεπουμε ΚΑΝΕΝΑ εργο ? Οτι δεν παιζουμε μπαλα ?
Η διαφορα δηλαδη φετος ποια ειναι ? Το βιογραφικο του προπονητη ?
Δηλαδη αλλοι προπονητες και με βαρυτερα βιογραφικα σε αλλες ομαδες δεν εχουν αποτυχει ?
Ο ΠΑΟΚ φετος εχει δωσει 39 παιχνιδια και εχει αποτυχει σε ΟΛΑ τα σημαντικα ιδιως εκτος εδρας...
Το μονο θετικο αποτελεσμα εξω ειναι το Χ στη Σαλκε που τελικα ηταν ανωφελο. Εκτος και αν καποιοι θεωρουν επιτυχια το 2-5 με την Καλλονη η το 1-1 με τον Οτσαλαν στο Περιστερι.
Αμα ηταν ετσι να κραταγαμε και τον ΓΔ και να του επαιρνε ο Σαββιδης ολους αυτους τους παικταραδες που εφερε φετος. Στο κατω κατω και ο ΓΔ με χειροτερο ροστερ και καλυτερο βαζελο , ατρομητο και γαυρο στα ιδια περιπου σε ειχε 2ο και στον ημιτελικο του κυπελλου με την μονη διαφορα τον αποκλεισμο απο την ευρωπη που και φετος στα χαρτια μας την εδωσαν...
Μη μου πει κανεις οτι ενας προπονητης που εχει φαει Ολλανδια και Γερμανια με το κουταλι θελει παραπανω απο 4-5 μηνες να παρει πρεφα τι ρολο βαραμε εδω σε μια ποδοσφαιρικη μπανανια...8-9 μηνες εχουνε περασει και ο ΠΑΟΚ ειναι μια ζεστη και 3 κρυο...Αναθεμα και ξερει ενας πως αμυνομαστε , πως κανουμε επιθεση , πως αλληλοκαλυβονται οι παικτες...
Ο τελευταιος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ που περασε , αφησε εργο καλως η καλως ηταν ο Σαντος. Ηξερες πως θα παιξει η ομαδα σου και αναλογα με τον αντιπαλο ηταν και οι τακτικες οδηγιες. Μπαλαρα παλι δεν παιζαμε αλλα πηγαινες στο γηπεδο και ηξερες οτι ακομα και ο γαυρος με το βαζελο που τοτε ηταν σε καλυτερη μοιρα απο εσενα οικονομικα θα φτυσουν αιμα για να σε κερδισουν. Ασε που τοτε αν θυμαμαι καλα ειχαμε κερδισει το γαυρο 3 φορες σερι μεσα-εξω
Ο Στεφενς εχει κανει ΠΟΛΛΑ λαθη και συνεχιζει να κανει . Δεν γιναμε Μπαρτσελονα να παιζουμε οπως εμεις θελουμε ανεξαρτητως αντιπαλου...Καλως η κακως ακομα και ετσι οπως ειναι το πρωταθλημα με αυτο το χαμηλο επιπεδο αντιπαλων εχει τις ιδιαιτεροτητες του. Ακομα και ο γαυρος μεσα στον βαζελο στο 0-0 το πηγανε το ματς και κερδισε με μια φαση του καγκουρα.
Στο κατω κατω ΟΛΟΙ οι δημοσιοκαφροι που λενε οτι ΔΕΝ δουλευουμε τακτικη δυστυχως επιβεβαιωνονται με βαση την εικονα της ομαδας. Και δεν πιστευω οτι ειναι μια συνομωσια για ναανε τον Στεφενς επειδη τους εκοψε το μεροκαματο.
Τελος παντων εγω στον Απολλωνα θα παω ,στην Τριπολη θα παω και με την Μπενφικα θα ανεβω.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Οποτε καλυτερα να χασουμε για να εισαι εσυ δικαιωμενος και να την λες σε οσους χαιρονται με τις νικες,εδω φτασαμε για χαρην τι και ποιου του εγωισμου μας? του καθοδηγητη μας ποιου μωρε?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

γλυκος
κιτσιου -βιτορ(κατσουρ)-ινσου-τζαβε

μαντουρο -νατκο

λουκας-μαρτενς-στοχ

χουσεν

αυτο θεωρω οτι πρεπει να ειναι η 11αδα που να αλλαζει μονο για καρτες-κουραση κ μονο 1-2 καθε φορα..ελπίζω ο χουμπ να σταματησει τις δοκιμες..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

simba έγραψε:Βρε καλως και το τερας επιχειρηματολογιας..Αντε υπομονη και ερχεται η Πεμπτη για να ξαναπανηγυρισεις μετα το ματς με τη Σμυρνη, και να ψαχνεις οοοολους αυτους π εκριναν...
Εγω χαίρομαι στις νίκες και στεναχωριέμαι στις ήττες εσυ για να δικαιωθεις κανεις το ανάποδο αυτή ειναι διάφορα μας .....και οταν έρχονται οι ηττες έχεις έτοιμα τα ισοπεδωτική σχόλια ......εγω εκτιμώ την άποψη αυτού που λεει και τα καλα και τα στραβά και τελειώνει με το θα ειμαι εκει θα στηρίξω τον ΠΑΟΚ και θα φωνάξω γιαυτον
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Δεν ειμαι εγω που την λεω προσωπικα σε κανενα μετα απο ηττες, εσυ κ αλλοι ορμανε κ λοιδωρουν..
Τεσπα, προφανως δεν αδυναμεις να φιλτραρεις τα οσα λεω, αν το συμπερασμα σου ειναι οτι χαιρομαι ή δικαιωνομαι..Λυπαμαι..
Συνεχισε τα κυριελεησον κ τα ευχολογια paokovie, και συ τα τρολαρισματα και τα γεματα επιχειρηματα ποστς...

Στο θεμα μας τωρα...

Παντως, καλή τη πίστει, το μοναδικο ελαφρυντικο που μπορω να δωσω στο Χουμπ για την αθλια εικονα της ομαδας ειδικα τον τελευταιο εναμιση μηνα, ειναι οτι σε οσες ομαδες εχει δουλεψει, στη γερμανικη κ αυστριακη Bundesliga, οπως και στην Ολλανδια, το μηνα γεναρη εκανε μινι-χειμερινη προετοιμασια καθως αυτα τα πρωταθληματα εχουν διακοπη..
Το ιδιο ισχυει και για το γυμναστη τον Onyeike που κ αυτος Ολλανδια δουλεψε ως ποδοσφαιριστης κ φοιτησε ως γυμναστης, αλλα και στην Ανζι που εκει και αν εχουν διακοπη (κοντα 2κ μηνες..)

Οποτε, ευχομαι κ ελπιζω, εκει να οφειλονται η προφανης ελλειψη εκρηκτικοτητας, τρεξιματων κ ελλιπης φυσικη κατασταση με αποτελεσμα οι αντιπαλοι να εμφανιζονται 2 ταχυτητες πανω....

Παροτι αν ισχυει αυτο δεν τιμα ιδιαιτερα τη δουλεια τους, καθως θ επρεπε να προσαρμοσουν τη δουλεια τους στα δεδομενα του πρωταθληματος που εχουν ερθει, ειναι τροπον τινα ενα ελαφρυντικο..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Latin έγραψε:Πολύ σημαντικό ακόμα ποσοστό βλέπω τον στηρίζει τον απίθανο Ολλανδό.
Ετσι απίθανος ο ΟΛΑΝΔΟΣ που πηρε σαν παίκτης και προπονητης ευρωπαϊκό τίτλο .....αλλα φταίει αυτος που ήρθε εδω του δώσανε ένα ρόστερ που δεν διάλεξε μεγάλο λάθος του και τωρα λοιδορείτε απο τον καθε κολκα Βασίλη κωσταντινου και αλεφαντο .......
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Latin έγραψε:Πολύ σημαντικό ακόμα ποσοστό βλέπω τον στηρίζει τον απίθανο Ολλανδό.
καταλαβες που ηρθες χουμπ? απιθανε. εδω εχουμε χορτασει μεγαθηρια φρινγκερ, παρασχους και βουκοτιτς τοσα χρονια και ηρθες εσυ να μας πεις τι? αντε δρομο τουριστα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

simba έγραψε:Δεν ειμαι εγω που την λεω προσωπικα σε κανενα μετα απο ηττες, εσυ κ αλλοι ορμανε κ λοιδωρουν..
Τεσπα, προφανως δεν αδυναμεις να φιλτραρεις τα οσα λεω, αν το συμπερασμα σου ειναι οτι χαιρομαι ή δικαιωνομαι..Λυπαμαι..
Συνεχισε τα κυριελεησον κ τα ευχολογια paokovie, και συ τα τρολαρισματα και τα γεματα επιχειρηματα ποστς...

Στο θεμα μας τωρα...

Παντως, καλή τη πίστει, το μοναδικο ελαφρυντικο που μπορω να δωσω στο Χουμπ για την αθλια εικονα της ομαδας ειδικα τον τελευταιο εναμιση μηνα, ειναι οτι σε οσες ομαδες εχει δουλεψει, στη γερμανικη κ αυστριακη Bundesliga, οπως και στην Ολλανδια, το μηνα γεναρη εκανε μινι-χειμερινη προετοιμασια καθως αυτα τα πρωταθληματα εχουν διακοπη..
Το ιδιο ισχυει και για το γυμναστη τον Onyeike που κ αυτος Ολλανδια δουλεψε ως ποδοσφαιριστης κ φοιτησε ως γυμναστης, αλλα και στην Ανζι που εκει και αν εχουν διακοπη (κοντα 2κ μηνες..)

Οποτε, ευχομαι κ ελπιζω, εκει να οφειλονται η προφανης ελλειψη εκρηκτικοτητας, τρεξιματων κ ελλιπης φυσικη κατασταση με αποτελεσμα οι αντιπαλοι να εμφανιζονται 2 ταχυτητες πανω....

Παροτι αν ισχυει αυτο δεν τιμα ιδιαιτερα τη δουλεια τους, καθως θ επρεπε να προσαρμοσουν τη δουλεια τους στα δεδομενα του πρωταθληματος που εχουν ερθει, ειναι τροπον τινα ενα ελαφρυντικο..
Καλα αναθεματισε λοιπον εσυ για να εισαι και της μοδας εσυ μαλλον εισαι ακροατης του καμορα,για να χρησιμοποιησω τα υποθετικα σου χαρισματα
Άβαταρ μέλους
mitsotakis

Δημοσίευση από mitsotakis »

Μηδενικό έργο έχει παρουσιάσει ο κόουτς. Συμφωνούν όλοι νομίζω.
Αν λεγόταν Στεφάνου θα είχε φύγει δέκα φορές.Συμφωνούμε όλοι.
Το κοουτσάρισμά του άθλιο . Οι αρχικές επιλογές το ίδιο. Ψάχνω να βρω κάτι θετικό και δυσκολεύομαι.

Από τις πιο τραγικές του επιλογές οι Λούκας- Στοχ να παίζουν με ανάποδο πόδι και να συγκλίνουν αντί να διεισδύουν ή να σεντράρουν. Δεν ξέρω βέβαια αν μπορούν να παίξουν σαν νορμάλ εξτρέμ. Ίσως και να μην μπορούν. Πάντως το παιχνίδι μας απ' τα άκρα στηρίζεται στις κατεβασιές του Κίτσιου και του Λίνο ,όταν παίζει. Ουσιαστικά χωρίς εξτρέμ δηλαδή.
Αγαπημένο παιχνίδι του Στέφενς οι γιόμες. Μάλλον η τελευταία μόδα της προπονητικής στη βόρεια Ευρώπη! Η εφαρμογή του backdoor στο ποδόσφαιρο με πασέρ τον Κατσουράνη! Το εφαρμόζει και ο κυρ Μήτσος , ο προπονητής στο χωριό μου. Θα τον ενημερώσω πως είναι πρωτοπόρος.
Η άμυνα δεν είναι το φόρτε του , στην επίθεση παίζει ανορθόδοξα αλλά πιστεύω πως πρέπει να τον αφήσουμε ανεπηρέαστο να βγάλει τη χρονιά.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

απεργιες λεει στο σκουληκοπολις εχει πεσει πεινα εκει και οπως λενε το πεινασμενο σκυλι ειναι το ποιο επικινδυνο δαγκωνει μεχρι να τουδωσει κανενας καποιο κοκκαλακι αυτα για τις καμορες και αλλες συμμοριες
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Αν κ δε θελω ν το συνεχισω γτ προφανως δεν καταλαβαινεις χριστο απ'ο,τι λεω, με τσιγκλισες συγκρινοντας με, με αυτο το σιχαμα τον Καμορα..
Στην τελικη εσυ οπως κ πολλοοοοοι εδω μεσα μιλανε για αορατες απειλες, ΑΡΔ , κεντρα αποσταθεροποιησης, δουρειους ιππους, οπως αυτος... Ψαχουλεψου την ;)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”