Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
K_geo Ειδες να γράφω κάπου εγώ κάτι τέτοιο ;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Ε μα τωρα σοβαρα λεμε οτι εβαλε τον σαλπι για να κοψει τον νανο;Δεν το εκανε με σαλκε,μεταλιστ,γαυρο,αλξμααρ ο Νανο τον τρομαξε τοσο; Απλα μια λαλακια εκανε χωρις καμια σκοπιμιτητα μονο και μονο επειδη ηταν κακος ο Λουκας τελευταια.
georgedoulk2008 έγραψε:Ελπίζω τα ερωτήματά σου K-geo να είναι ρητορικά. ΟΧΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
Το θέμα δεν ειναι αν ο Σαλπιγγίδης μαρκαρε καλά (που δεν μαρκαρε) ή αν ο Τζαβέλας είναι σεντερ μπακ (που δεν είναι και δεν θα γίνει)αυτο το λες εσυ, ο Στέφενς λέει αλλα, εγώ συμφωνώ με τον Στέφενς.. Αυτό που με ανυσηχεί είναι γιατί η ομάδα δεν δίνει σημεία ζωής στα ματς με σοβαρούς αντιπάλους. Απο την αρχή της χρονιάς: ήττα με καθίζηση στο β' απο την Μέταλιστ. Ήττα απο αφέλεια με την Σάλκε. Ήττα με κάτω τα χερια απο τον γαυρο. Ισοπαλία με το στανιό και ανατροπή με τον Ατρόμητο![]()
σοβαρα μιλάς ή δεν είδες το ματς; και την Αλκμααρ. Ηττα απο τον βαζελο χωρίς να περάσουμε το κέντρο.
δλδ δεν παίζουν και τα δυο ταυτόχρονα; ότι και ο Λουκάς είναι ντεφορμέ και ο νανο ο παίχτης του βαζελου με τα περισσότερα γεμίσματα;joshua έγραψε:Ε μα τωρα σοβαρα λεμε οτι εβαλε τον σαλπι για να κοψει τον νανο;Δεν το εκανε με σαλκε,μεταλιστ,γαυρο,αλξμααρ ο Νανο τον τρομαξε τοσο; Απλα μια λαλακια εκανε χωρις καμια σκοπιμιτητα μονο και μονο επειδη ηταν κακος ο Λουκας τελευταια.
δεν μιλάω για εσένα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ. συγνώμη αν παρεξήγησες. μια γενική συμπεριφορά σχολιάζω....για να έλεγα για εσένα θα έπρεπε να διαβάσω όλα τα προηγούμενα ποστ σου οπότε τόσο χρόνο ΔΕΝ έχω!chrisg4 έγραψε:K_geo Ειδες να γράφω κάπου εγώ κάτι τέτοιο ;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 10 Φεβ 2014, 17:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Α γεια σου τωρα το λες σωστα η δουλεια σου ειναι να κοβεις εισητηριο και να δινεις την ψυχη σου το λαρυγγη σου στο γηπεδο ενταξει αφου θες να κανεις κριτικη κανε και κριτικη αυτο δεν ειναι κακο κακο ειναι να θεωρεις οτι εισαι πιο καταρτισμενος απο εναν προπονητη που εχει φαει τα γηπεδα με το κουταλακι και εχει παρει ευρωπαικο τιτλο
Ok. Πείστηκα ότι κάνεις πλάκα.georgedoulk2008 έγραψε:Ισοπαλία με το στανιό και ανατροπή με τον Ατρόμητο

- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Οι αποδόσεις προηγούμενων ετών δεν εξασφαλίζουν πάντα την επιτυχία.
Ο Ράϊκαρντ σήκωσε ΤΣ.Λ. με την Μπαρτσελόνα, τώρα που είναι;
Βάση αποτελεσμάτων και εμφανίσεων η κριτική που κάνουμε είναι και επιεικής.
Απ τα έξι αποτελεσματα πιαστήκατε στον Ατρόμητο. Για τα υπόλοιπα κανένα σχόλιο.
Ο Ράϊκαρντ σήκωσε ΤΣ.Λ. με την Μπαρτσελόνα, τώρα που είναι;
Βάση αποτελεσμάτων και εμφανίσεων η κριτική που κάνουμε είναι και επιεικής.
Απ τα έξι αποτελεσματα πιαστήκατε στον Ατρόμητο. Για τα υπόλοιπα κανένα σχόλιο.
- PAOK_Paiania
Όσες αναλύσεις και να κάνουμε το ταμείο στο τέλος της χρονιάς θα το κάνει ο μεγαλομέτοχος...και το τι έχει στο μυαλό του, κανένας δεν το ξέρει ακόμα...paokovios1974 έγραψε:Τελευταια φορα ρωταω εσεις εχετε να προτεινετε καποιον αλλο προπονητη που θα ερθει στις 10 φεβρουαριου η μονο υψηλη κριτικη εκ του ασφαλους ξερετε να κανετε σαν τις μαριονετες των μαπετ ?Αν δεν εχετε καντε ησυχια ο Στεφενς θα μεινει 2 χρονια τουλαχιστον ειτε το θελετε ειτε οχι ειτε παρακαλατε να χασει οΠΑΟΚ απο δω και στο εξης για να δικαιωθειτε ειτε οχι,πιο εξυπνοι στην προπονητικη δεν ειστε απο τον Στεφενς ειτε το καταλαβενετε ειτε οχι.
Οπότε το αν θα φύγει με το που θα τελειώσει η χρονιά ή θα μείνει με την ομάδα για άλλο ένα ή δύο χρόνια δεν το ξέρει κανένας...εικασίες κάνουμε και προσωπικές γνώμες και πεποιθήσεις εκφράζουμε...
και φαντάζομαι πως κανένας δεν εύχεται ο ΠΑΟΚ να χάνει για να δικαιωθεί...

Οκ, εχω πειστει πλεον οτι υπαρχει τετοια υποκειμενικοτητα στις αποψεις κ στον τροπο που αντιμετωπιζουν πολλοι τον Χουμπ, που ο,τι και να συμβει θα εθελοτυφλουν κ θα βρισκουν ο,τιδηποτε για να δικαιολογησουν την πιστη τους....
Ο,τι ακριβως συμβαινει με τις θρησκειες, την πιστη κ τη θρησκοληψια..
Υπαρχει τοσο μεγαλη ακριτη προσωπολατρια-ξενολατρια και πιστη στα βιογραφικα καποιων ως ευαγγελια, που ακομα και τη συμπεριφορα απεναντι στο Γκαρσια που πολλοι εχουν για Θεο, δε στηλιτευσαν..
(το οτι ουτε ενα 25λεπτο δεν τον εβαλε μεσα στην Τουμπα εστω για ενα τελευταιο χειροκροτημα-standing ovation κ ευχαριστω, ενω το καθε γατι που θα φυγει το καλοκαιρι κ δεν εχει νοιαστει ουτε 1% για αυτη την ομαδα, παιρνει συνεχως ευκαιριες...)
Ο οποιοσδηποτε Ελληνας προπονητης να ηταν στη θεση του, με ΄νεκροφορα΄ θα εφευγε ειτε απο τις καταρες (βλ. γ.δ) ειτε απο καμια πετρα...
Υπαρχει τοσο μεγαλη ακριτη προσωπολατρια-ξενολατρια και πιστη στα βιογραφικα καποιων ως ευαγγελια, που ακομα και τη συμπεριφορα απεναντι στο Γκαρσια που πολλοι εχουν για Θεο, δε στηλιτευσαν..
(το οτι ουτε ενα 25λεπτο δεν τον εβαλε μεσα στην Τουμπα εστω για ενα τελευταιο χειροκροτημα-standing ovation κ ευχαριστω, ενω το καθε γατι που θα φυγει το καλοκαιρι κ δεν εχει νοιαστει ουτε 1% για αυτη την ομαδα, παιρνει συνεχως ευκαιριες...)
Ο οποιοσδηποτε Ελληνας προπονητης να ηταν στη θεση του, με ΄νεκροφορα΄ θα εφευγε ειτε απο τις καταρες (βλ. γ.δ) ειτε απο καμια πετρα...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος simba την Δευ 10 Φεβ 2014, 18:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- paokovios1974
Kαλα ειδικα με την μεταλιστ που αναφερεσαι ηταν απο τις καλυτερες ευρωπαικες εμφανισεις του ΠΑΟΚ στο πρωτο ημιχρονο η καθιζηση ηρθε μετα το penalti στον βιτορ,και για ποια αφελεια μιλας με την Σαλκε οταν η Σαλκε εχει προηγηθει με γκολ που προερχεται απο χερι του ιαπωνα εχεις τετοια εμπαθεια που ακομα και τις καλες εμφανισεις τις βαφτιζεις αφελεις,σε γεματη τουμπα την ειχα πεταξει εξω τη Σαλκε το καταλαβαινεις
- paokovios1974
Καλα και εσυ απο οτι καταλαβαινω λιγο προσωπολατρεια την εχεις,πως να τον βαλει για τελευταιο χειροκροτημα αφου ο ιδιος αποφασισε να φυγει και να παει να τεθει κατω απο της οδηγιες του κεχαγιαsimba έγραψε:Οκ, εχω πειστει πλεον οτι υπαρχει τετοια υποκειμενικοτητα στις αποψεις κ στον τροπο που αντιμετωπιζουν πολλοι τον Χουμπ, που ο,τι και να συμβει θα εθελοτυφλουν κ θα βρισκουν ο,τιδηποτε για να δικαιολογησουν την πιστη τους....
GeorgeDoulk 2008:
Αν δεν κάνω λάθος, φέτος παίξαμε τριανταεννιά (39) παιχνίδια. Αφενός δεν ξέρω πώς κατηγοριοποιεί ο καθένας τα ματς ως «σοβαρά» και «ασόβαρα», εγώ θέλω να τα κερδίζουμε όλα. Αφετέρου, υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς παιχνίδια που παίξαμε καλά και νικήσαμε, άλλα που παίξαμε καλά και χάσαμε (μια που κατάλαβα ότι για τον ΠΑΟΚτσή, η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα), άλλα που δεν παίξαμε καλά και νικήσαμε και ελάχιστα που δεν παίξαμε καλά και χάσαμε (π.χ. με Παναιτωλικό, για να έχουμε μέτρο σύγκρισης). Έχω δει σχεδόν όλα τα ματς (κάποια από αυτά 2 φορές). Δεν έχω την αίσθηση ότι παίζουμε χειρότερα από ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (γενικώς και αορίστως), ούτε καν το ίδιο.
Φυσικά, αυτή είναι η δική μου άποψη, που βασίζεται σε αυτά που βλέπω. Απλώς με ενοχλεί το τσουβάλιασμα. Σε άλλους μπορεί να αρέσει, δική τους άποψη, σεβαστή, αλλά διαφωνώ, τί να κάνουμε.
Αν δεν κάνω λάθος, φέτος παίξαμε τριανταεννιά (39) παιχνίδια. Αφενός δεν ξέρω πώς κατηγοριοποιεί ο καθένας τα ματς ως «σοβαρά» και «ασόβαρα», εγώ θέλω να τα κερδίζουμε όλα. Αφετέρου, υπάρχουν σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς παιχνίδια που παίξαμε καλά και νικήσαμε, άλλα που παίξαμε καλά και χάσαμε (μια που κατάλαβα ότι για τον ΠΑΟΚτσή, η ισοπαλία ισοδυναμεί με ήττα), άλλα που δεν παίξαμε καλά και νικήσαμε και ελάχιστα που δεν παίξαμε καλά και χάσαμε (π.χ. με Παναιτωλικό, για να έχουμε μέτρο σύγκρισης). Έχω δει σχεδόν όλα τα ματς (κάποια από αυτά 2 φορές). Δεν έχω την αίσθηση ότι παίζουμε χειρότερα από ότι στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος (γενικώς και αορίστως), ούτε καν το ίδιο.
Φυσικά, αυτή είναι η δική μου άποψη, που βασίζεται σε αυτά που βλέπω. Απλώς με ενοχλεί το τσουβάλιασμα. Σε άλλους μπορεί να αρέσει, δική τους άποψη, σεβαστή, αλλά διαφωνώ, τί να κάνουμε.
- desperando
- Επικοινωνία:
πηγαινε στην μεσημβρια για οσο διαστημα θες και αν δεις εστω και εναν απο τους ΄΄μεγαλοδημοσιογραφους΄΄του ΠΑΟΚ εγω θα βγω γυμνος στο κεντρο της ποληςjoshua έγραψε:Να σου πω ρε sick ,οτι και να λεμε για την ποιοτητα της δημοσιογραφιας,οσο δικιο και αν εχουν καποιοι φιλοι σε πολλα,δεν μπορω να πιστεψω οτι ανθρωποι που ως δουλεια εχουν να παρακολουθουν καθημερινα προπονησεις ετσι ξαφνικα τους ηρθε να γραψουν οτι δεν βλεπουν τακτικη γιατι δεν εβρισκαν αλλο τροπο να κανουν κακο στην ομαδα.Παραλληλα ολως τυχαιως την ιδια δηλωση εκανε και πρωην παικτης του αλλα αντε να πω οτι και αυτος ειχε προηγουμενα λογω μη χρησιμοποιησης, πες μου εσυ τι βλεπεις προπονητικα εδω και 8 μηνες στο γηπεδο.
την ομαδα την βλεπουν μονο στο 10μερο της προετοιμασιας
Φιλαρακι καμια προσωπολατρεια δεν ειχα για Γκαρσια, απορω γιατι η πλειονοτητα που ειχε, δεν ακουστηκε κιχ...
Ο ιδιος ζητουσε μια μαμωευκαιρια στην Τουμπα κ δεν την πηρε ποτε..
Υ.Γ. Υποψιν, δεν ονειροβατω πιστευοντας οτι μπορει ν παιξει ακομη μπαλα..Ουτε οτι δεν ειναι αρρωστημενα εγωιστης, οπως πολλοι μεγαλοι παικτες, που αδυνατουν ν συνειδητοποιουσαν οτι 'c'est fini'..
Anyway το θεμα δεν ηταν ο Γκαρσια, ενα παραδειγμα εφερα για να καταδειξω την προσωπολατρεια-ξενολατρεια που μας μαστιζει...
Απλα λεω τα συκα συκα κ τη σκαφη σκαφη, για Γκαρσια.. Το αν εισαι νεοκοπος παοκτσης χειροκροτητης των παντων (σιγουρα ακροατης Βραζιλιανου), που διαγραφεις μονοκοπανια παικτες που προσφεραν οσο λιγοι, παω πασο..πως να τον βαλει για τελευταιο χειροκροτημα αφου ο ιδιος αποφασισε να φυγει και να παει να τεθει κατω απο της οδηγιες του κεχαγια
Ο ιδιος ζητουσε μια μαμωευκαιρια στην Τουμπα κ δεν την πηρε ποτε..
Υ.Γ. Υποψιν, δεν ονειροβατω πιστευοντας οτι μπορει ν παιξει ακομη μπαλα..Ουτε οτι δεν ειναι αρρωστημενα εγωιστης, οπως πολλοι μεγαλοι παικτες, που αδυνατουν ν συνειδητοποιουσαν οτι 'c'est fini'..
Anyway το θεμα δεν ηταν ο Γκαρσια, ενα παραδειγμα εφερα για να καταδειξω την προσωπολατρεια-ξενολατρεια που μας μαστιζει...
- paokovios1974
Δεν παραδεχεσαι με τιποτα δηλαδη οτι κανεις λαθος στην κριση σου για την ενδεκαδα ΝΑΙ γι αυτο ξεκινησε με σαλπι δεξια επειδη κυνηγαει τους αντιπαλους στις πτερυγες και το οτι τον λενε νανο η τσαπαρλεκα δεν του απαγορευει να σε κανει γιο γιο αν εισαι σε πολυ κακη μερακαι το κορακι σε σφυριζει σαν να εισαι ο αετος κακοραχηςjoshua έγραψε:Ε μα τωρα σοβαρα λεμε οτι εβαλε τον σαλπι για να κοψει τον νανο;Δεν το εκανε με σαλκε,μεταλιστ,γαυρο,αλξμααρ ο Νανο τον τρομαξε τοσο; Απλα μια λαλακια εκανε χωρις καμια σκοπιμιτητα μονο και μονο επειδη ηταν κακος ο Λουκας τελευταια.
Εσυ που την βλεπεις και στο βασικο σταδιο προετοιμασιας (>10μερες) αλλα και κατα καιρους μεσα στη σεζον,
διαφωτισε μας σε παρακαλω..
διαφωτισε μας σε παρακαλω..