Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Καταθέστε εδώ απόψεις/ερωτήσεις για το forum...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Και μενα μου φανηκε πολυ δυσκολη η διαδικασια 200 ποσταρισματα με λογοκρισια αλλα θεωρω οτι σε ενα οπαδικο σαιτ ειναι κατι αποδεκτο νομιζω οτι καλο θα ηταν να κοπει το οριο των 20 ποσταρισματων την ημερα γιατι πολλες φορες ηθελα να απαντησω σε καποιον που απευθυνοταν σε μενα και δεν μπορουσα επειδη ειχα υπερβει τα 20 ποστ με αποτελεσμα να αιωρουνται κατηγοριες και υπονιες στον αερα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

kataramenos5 έγραψε:Μετά απο κάθε ήττα υπάρχουν πάντα 4-5 αγανακτισμένοι που παίρνουν σβάρνα όλα τα τόπικ με το φτυάρι ανα χείρας. Εύκολο να τους αναγνωρίσεις.Στις νίκες και εκτός παιχνιδιών σχεδόν εξαφανισμένοι μας θυμούνται μόνο στις "χαρές" τους.Με πόστ όπως το παρακάτω προσπαθούν να προκαλέσουν αντιδράσεις βάλλοντας κατα πάντων.
Armagedonas έγραψε:Bαρεθήκαμε τα σεντερ φορ μας να μαρκάρουν και να κάνουν τάκλιν

έλεος
κάποτε είπε ο Αλέφαντος ότι ο Βαζέχα δεν περνούσε ποτέ το κέντρο και πίσω
σήμερα είδαμε τον Κλάους μέχρι και δεξί μπακ να μαρκάρει στο κόρνερ

Μαζί με Σκόνδρα,Τζαβέλα,Μαντούρο,Νίνη και Σάλπι είναι αυτοί που καταδικάζουν την ομάδα στην μετριότητα

τέρμα,απλά δεν κάνουν
Σαφώς και σε μια μέρα σαν τη σημέρινή θα υπάρχει γκρίνια κι αγανάκτηση,κι εγώ σκασμένος είμαι.Ομώς κάποιοι το κάνουν συστηματικά πάντα μετά απο ήττα.
Μερικοί κουραστήκαμε σε ΠΑΟΚτσηδικο φόρουμ να διαβάζουμε τέτοια πράγματα.Μην απορείτε μετά που η μίρλα στον ΠΑΟΚτσηδικο κόσμο γιγαντώνεται συνεχώς .Σας διαβάζουν πολλοί και για αυτό και το μερίδιο ευθύνης σας ειναι μεγάλο.Δε γίνεται να μπανάρεται ο shark γιατί έγραψε κάποια όντως προσβλητικά (αν δε τον ξέρεις)λόγια ή το montelo για τα εξυπνακίστικα σχόλια του και κάποιοι που ξεσκίζουν την ομάδα ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ να μας ρημάζουν τα νεύρα επειδή απλά τα σχόλια τους δεν περιέχουν ύβρεις .Κατα την ταπεινή μου γνώμη "Διυλίζουμε τον κώνωπα και καταπίνουμε την κάμηλον "

ΥΓ Ευχαρίστως ξανααυτομπανάρομαι μιας και παρέβηκα το ΓΡΑΜΜΑ του νόμου και του φόρουμ.
+1926
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Poythena, το ποστάρισμά σου είναι αφορμή για να γράψω .. παρόλο που ήθελα να απαντήσω στο ποστάρισμα του Κατ..

Κατά τη γνώμη μου (και είναι φυσιολογικό ) δεν έχεις ιδέα για το φόρουμ και το τι γίνεται εδώ τόσο καιρό. Αυτό ξεκαθαρίζω ότι δεν είναι μομφή για το δείκτη ευφίας σου , αλλά για το ότι είσαι νέος εδώ.. Για αυτό και απορώ και με το dimbar που είναι παλιός.

Όποιος δε βλέπει ότι συγκεκριμένα άτομα μπαίνουν μόνο για να δημιουργήσουν πρόβλημα στο φόρουμ , είναι βαθια νυχτωμένος. Αναφέρομαι στο φόρουμ και όχι στο ΠΑΟΚ. Με μόνο στόχο το τρολάρισμα , τη δημιουργία καβγάδων , το εσείς + εμείς , την ειρωνεία-εξυπνάδα και τη μαγκιά μέσω πληκτρολογίου. Έγραψα και τις προάλλες σχετικά με πολλά φρούτα που έχουν συσσωρευθεί. Το συγκεκριμένο χώρο τον ακολουθώ εδώ και χρόνια και πίστεψέ με .. κάνει μπαμ αυτός που μπαίνει για να τον χαλάσει. Πιο παλιά γινόνταν με χοντροκομμένο τρόπο που ουσιαστικά παρέβαινε κανονισμούς του φόρουμ με αποτέλεσμα να μπορείς να απαλλαγείς εύκολα βασιζόμενος στο κανονισμό. Πλεόν υπάρχουν πιο επιστημονικά τρολαρίσματα που επαναλαμβάνω για μένα έχουν ξεκάθαρο στόχο το σαιτ. Αν μπω σε λεπτομέρειες θα έχουμε πάλι επικές ατάκες για ρουφιανιλίκια και άλλα γραφικά. Λυπάμαι που το λέω , αλλά ακόμα και απο τα νικς φαίνονται πολλά.. Κάποιοι είναι παλιοί μπαναρισμένοι κι ας μην έχω στοιχεία να το αποδείξω.

Όποιος το πονάει το μαγαζάκι αυτό επειδή καλώς ή κακώς είναι πλέον μέρος απο τη ζωή του , καταλαβαίνει. Και προβληματίζεται

ΥΓ : κάποιος , κάποτε στη δουλεία του είχε είχε συνάδελφο ΠΑΟΚτσή ... είχανε πάει και γήπεδο παρέα. Με το που αποκαλύφθηκε ότι είναι μέλος στο παοκμανια , μόνο τη καλημέρα δε κόψανε..επειδή ήταν από "αντίπαλο" φορουμ. Απο κάποιο μη προβατό-φορουμ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος giapas την Δευ 10 Φεβ 2014, 15:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Dinos_Liverpool

Δημοσίευση από Dinos_Liverpool »

giapas έγραψε:...

Όποιος το πονάει το μαγαζάκι αυτό επειδή καλώς ή κακώς είναι πλέον μέρος απο τη ζωή του , καταλαβαίνει. Και προβληματίζεται
Να είσαι πάντα καλά! Αυτό το "πονάει", το εκτιμούμε ιδιαίτερα και σ' ευχαριστούμε, Γιάννη, πάρα πολύ!
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

giapas έγραψε:ΥΓ : κάποιος , κάποτε στη δουλεία του είχε είχε συνάδελφο ΠΑΟΚτσή ... είχανε πάει και γήπεδο παρέα. Με το που αποκαλύφθηκε ότι είναι μέλος στο παοκμανια , μόνο τη καλημέρα δε κόψανε..επειδή ήταν από "αντίπαλο" φορουμ. Απο κάποιο μη προβατό-φορουμ.
:shock:

Δεν μπαίνω σε άλλα forums, δεν περίμενα να υπάρχει τέτοιο θέμα..! Τι να πω...

Τις λίγες φορές που πάω γήπεδο, αναρωτιέμαι αν ο διπλανός μου ειναι γνωστό μέλος εδώ και δεν το ξέρω..! Μόνο εγώ το νιώθω;
Άβαταρ μέλους
DC

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από DC »

Dinos_Liverpool έγραψε:
giapas έγραψε:...

Να είσαι πάντα καλά! Αυτό το "πονάει", το εκτιμούμε ιδιαίτερα και σ' ευχαριστούμε, Γιάννη, πάρα πολύ!
Ντεπόν. :lol:
pouthenas έγραψε:Παιζει να ειναι το μονο φορουμ στον κοσμο που φοβασαι να γραψεις την αποψη σου ελευθερα..μπλα μπλα μπλα...
Φίλε, είναι εξαιρετικά απλό: σε αρέσει=μένεις, δεν σε αρέσει=φεύγεις.
Εκτός αν έχεις βάλει σκοπό της ζωής σου να βάλεις το φόρουμ στον σωστό δρόμο.
pouthenas έγραψε:......
Ξερω πως δε θα μπει το ποστ αυτο γιατι θα το διαβασουν καποιοι δε θα τους αρεσει και θα το κοψουν ως συνηθως (αυτο το λενε δημοκρατια και φορουμ) ή αν θα μπει θα ειναι σταχτη στα ματια των υπολοιπων περι ευρυθμης λειτουργιας του φορουμ...
Μονά ζυγά δικά σου.
Προφανώς είσαι σίγουρος ότι θα σε διαβάσουν ηλίθιοι ή 12χρονα.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Απ: Προβλήματα και λύσεις για το φόρουμ

Δημοσίευση από K_geo »

K_geo έγραψε:Sorry, αλλά δεν μπορώ να στο αφήσω, ρε συ Βεροιώτη...

Ντίνος
δεκτό. για αυτό και έσβησα και το άλλο. πάσο απο εμένα. περιμένω το επόμενο...χέρι.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

sourmenetes έγραψε:
Μιλας για ρουφιανιλικι και κλικαδορικι κατασταση.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.

/b]

Aυτούς τους 3-4 που με ακολουθούν κατά πόδας(εορπόλι κλπ)
Με το πραγματικά εμετικό υπαινιγμό ότι είμαι οπαδός άλλης ομάδας
Δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο εδώ μέσα παρά με αυτό.
Δεν τους απάντησα ποτέ,σεβόμενος το χώρο και ότι τα προσωπικά μελών δεν ενδιαφέρουν κανέναν και υποβαθμίζουν το σάιτ.
Αλλά αυτοί συνεχίζουν καθημερινά.
Αλλά μια και έγινε κουβέντα,το αναφέρω τώρα.
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

Dinos_Liverpool έγραψε:Ο φίλος ο pouthenas με έχει άχτι για το μπανάρισμα του montelo και για το "κόψιμο" της "τελευταίας" επιθυμίας του φίλου (ποιας τελευταίας, δλδ, σε 4-5 μέρες θα επιστρέψει). Δεν πειράζει! Όσο και να χτυπιέσαι παλικάρι μου, προτάσεις για συνθήματα για σόου μπιζ, για τακούνια, για γόβες και για κραγιόν, εδώ μέσα δεν θα μπούνε. Ούτε μία ούτε δύο συστάσεις έκανα στον φίλο σου. Εάν αυτός θέλει να κοροϊδεύει, δεν σημαίνει ότι θα το ανεχτούμε εμείς. Και πες του, ότι χωρίς να αλλάξει την υπογραφή του, που μιλάει για πασαρέλες και για ακουαρέλες στο γήπεδο, δεν πρόκειται να ξαναδημοσιευτεί τίποτα. Και ότι σε περίπτωση που δω να γράφει ξανά οφθαλμοφανέστατες βλακείες (για να μην πω τίποτα πιο βαρύ!), τότε θα μας αποχαιρετήσει οριστικά.

Αυτό που δεν περίμενα, όμως, με τίποτα ήταν να συμφωνήσει ο φίλος ο dimbar! Κρίμα που έχουμε δώσει τέτοια εντύπωση σε παλιά μέλη εδώ μέσα. Είχα την εντύπωση ότι μία ψιλένταση που είχαμε κάποτε και η οποία κατέληξε σε διήμερο αποκλεισμό του, είχε κλείσει, όπως νομίζω ότι με είχε διαβεβαιώσει και ίδιος, με την παραδοχή ότι έγινε κατονητή η αιτία του αποκλεισμού.
Ντίνο,
πιστεύω ότι ο pouthenas έχει δίκιο εν μέρει σε κάποια από αυτά που γράφει ιδιαίτερα στο πατερναλιστικό στυλ των μοντς και στο ότι τα φιλοδιοικητικά (ας τα πούμε έτσι) πόστ έχουν άλλη αντιμετώπιση.Και επειδή αναφέρεσαι σε παλιά μέλη και με κατατάσεις σε αυτά, οφείλω να πώ ότι αυτή η στάση που περιγράφει ο pouthenas για μένα τουλάχιστον αφορά το τελευταίο διάστημα.
Η ψιλοένταση που θεωρείς ότι υπήρξε μεταξύ μας, εγώ την θεώρησα διαφωνία σε συγκεκριμένο θέμα, δεν έχει να κάνει σε τίποτα με το ότι συμφωνώ εν μέρει με το ποστ του pouthena και όντως είχε και έχει κλείσει.Ωστόσο οφείλω να σε διορθώσω, καμμία παραδοχή δεν υπάρχει από μέρους μου ότι κατάλαβα την αιτεία του αποκλεισμού μου.Πιστεύω (χωρίς να αποδίδω πρόθεση όπως είχα γράψει και τότε) ότι έκανες λάθος και τίποτα παραπάνω.Επειδή όμως δεν διεκδικώ το αλάθητο της γνώμης μου και επειδή εσύ σαν μοντ έχεις αυξημένη ευθύνη θεώρησα και θεωρώ το θέμα λήξαν.
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Όπως έχω ξαναγράψει, είμαι νέος στο forum αλλά το παρακολουθώ εδώ και πάρα πολύ καιρό. Επομένως έχω άποψη για ορισμένα μέλη και τα σχόλιά τους. Ποιός μπορεί να διαφωνήσει με το ban στον Loverboy, όταν ΟΛΑ τα σχόλια που έχει κάνει είναι επιεικώς εμετικά; Γιατί να διαφωνήσω με το ban στο μοντέλο που μπήκε εδώ για να κάνει μόνο χαβαλέ;

@Armagedonas: Φίλε τι περιμένεις όταν πάνω από το 90% των σχολίων σου είναι υποτιμητικά και ειρωνικά; Τι περιμένεις όταν δηλώνεις παλιός συνδεσμίτης και δεν ξέρεις πού πέφτει η 4Α;

Αυτό που γράφει ο giapas με τα "αντίπαλα" site ισχύει 100%. Δεν είναι αλήθεια ότι σε παλιά ανακοίνωση συνδέσμου (-ων), έγραφε "θεωρούμε το ρόλο site όπως το paokmania ύποπτο";
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Για πες μου και μενα,dimbar,πως αντιμετωπιζονται οι φιλοδιοικητικοι(ας το πουμε ετσι)....γιατι εγω μονο τετοιους βλεπω να αποχωρουν απο δω μεσα!....

Οσο για το + σε ενα προηγουμενο ποστ......απορω πως,ενω συμφωνεις με τα γραφομενα,γραφεις ακομα εδω μεσα,αναμεσα σε δοσιλογους.....
Άβαταρ μέλους
stephanos

Δημοσίευση από stephanos »

sourmenetes έγραψε: Επισης μιλας για ban που δεν επρεπε να πεσουν.Σε παρακαλω να μου δωσεις 2-3 παραδειγματα χειροπιαστα.
Παλιά ιστορία μέν... αλλά μια που τ' αναφέραμε. :lol:
Νομίζω το πιο άδικο ban της τελευταίας χρονιάς ήταν το εξάμηνο στον Kranatos επειδή έγραψε «Σαλπιτζίδης» (ή κάπως έτσι). Για μένα δεν ήταν καν παράπτωμα, αλλά και να ήταν, η ποινή φάνηκε αφύσικα μεγάλη.
Και τον Kranatos, ούτε τον ξέρω, ούτε με ξέρει, στα περισσότερα θέματα δέ, διαφωνούμε.
sourmenetes έγραψε:Επισης μιλας οτι δεν αιτιολογουμε γιατι το Ban.Δεκτο.Οταν ομως θα βγεις να πεις ειναι μ@λ@κας ο ταδε και πολυ χειροτερα που γραφουν καποιοι τι περιμενει να του πω??Το γιατι..Στους ορους υπαρχει κανονας που λεει τα καθεκαστα.
Την αιτιολόγηση του ban, θα την ήθελα κι εγώ, βασικά είναι «πάγιο αίτημά μου» εδώ και χρόνια. Δεν χρειάζεται να γίνει «σε κοινή θέα», ας μπει θέμα όπου θα έχουν πρόσβαση μόνο τα μέλη, μονίμως κλειδωμένο, όπου θα αναφέρονται οι τιμωρίες και οι αιτιολογήσεις, με δυο λόγια.
paokovios1974 έγραψε:νομιζω οτι καλο θα ηταν να κοπει το οριο των 20 ποσταρισματων την ημερα
:o
Τί; Σοβαρά μιλάς; Υπάρχει όριο 20 ποσταρισμάτων ανά ημέρα για τα καινούρια μέλη;
Προτείνω άμεση εφαρμογή ορίου 10 ποσταρισμάτων την ημέρα για όλους ανεξαιρέτως, με περιορισμό στα 5 για 24 ώρες μετά από ήττα. :twisted:
dimbar

Δημοσίευση από dimbar »

mpafos4 έγραψε:Για πες μου και μενα,dimbar,πως αντιμετωπιζονται οι φιλοδιοικητικοι(ας το πουμε ετσι)....γιατι εγω μονο τετοιους βλεπω να αποχωρουν απο δω μεσα!....

Οσο για το + σε ενα προηγουμενο ποστ......απορω πως,ενω συμφωνεις με τα γραφομενα,γραφεις ακομα εδω μεσα,αναμεσα σε δοσιλογους.....
Θεωρώντας ότι μηλάς καλοπροαίρετα, γιατί αυτό που βλέπεις εσύ πρεπει να το βλέπω κι εγώ ή και το αντίθετο;Επιτρέπεται η διαφορετική άποψη/εκτίμηση και μάλιστα χωρίς προσωπικές επιθέσεις και απαξιώσεις;

Οσο για το + στο ποστ του pouthena, θα είχες καταλάβει αν διάβαζες την απάντηση μου στον Ντίνο.Μπορώ λοιπόν να συμφωνώ εν μέρει με κάποιο πόστ και να αγνοώ τα περί δοσιλόγων όπως και να απαντώ χωρίς λεκτικούς τραμπουκισμούς.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν καταλαβα. είπε κανείς ότι απαγορεύεται να εκφράζεις "αντίθετη" άποψη; και ποια είναι η κραταιά άποψη που ορίζει το τι θα είναι η "αντίθετη". και εν τέλει, πώς γίνεται αυτοί που εκφράζουν την "αντίθετη" αυτή άποψη να είναι -συνήθως- και αυτοί που λένε μα καλα γιατί μας λέτε αντίθετες απόψεις στην αντίθετη μας άποψη;;;;;;;;; υπέρ της αντίθετης άποψης δεν είναι;;;;;;;

πολύ μπερδεύομαι σήμερα τελικά..........
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επειδή έχω διατελέσει mod στο παρόν φόρουμ θα συμφωνήσω στα περισσότερα με τον Γιώργο (sourmenetes) και τον Γιάννη (giapas).
Το να είσαι συντονιστής (moderator) είναι πολύ δύσκολη δουλειά, γιατί πρέπει να είσαι συνέχεια μέσα και να προσέχεις τα πάντα όλα όσα γράφουν τα μέλη μήπως και γίνει καμιά μήνυση και κάποιοι πάνε στο κρατητήριο (έχει συμβεί).
Οπωσδήποτε θα γίνουν και λάθη, αφού και οι mods άνθρωποι είναι όπως όλοι μας, αλλά θα πρέπει να κατανοήσουμε ότι κι αυτοί όταν είναι μέσα πιθανόν να είναι πολύ κουρασμένοι διαβάζοντας τόσα posts όταν όλοι εμείς έχουμε την ευχέρεια να μπούμε μόνο για λίγη ώρα να γράψουμε την άποψή μας και να φύγουμε.
Πιστεύω πως αν γινόταν κάποια συνάντηση μελών και γνωριζόμασταν από κοντά (τετ-α-τετ) θα αλλάζαμε και τη συμπερφορά μας απέναντι στους mods, αλλά και σε κάποια μέλη.
Το ποδόσφαιρο είναι πάθος και στις δημοσιεύσεις μας εμπεριέχεται πολύς εγωισμός που μας κάνει να ειμαστε επιθετικοί και είρωνες, χωρίς καν να το καταλάβουμε. Χρειάζεται προσοχή και ηρεμία όταν ποστάρουμε.
Εγώ αυτό που δεν μπορούσα να ανεχτώ ήταν τα ποσταρίσματα που έβριζαν παίκτες το ΠΑΟΚ που δεν έπαιξαν καλά. Μερικά ποσταρίσματα ήταν τόσο υβριστικά που με περισσή ευχαρίστηση θα έπαιζα ξύλο με αυτούς που τα έγραψαν.
όχι πως αυτή η ατιμετώπιση είναι σωστή, αλλά είναι ενδεικτική του τι είσαι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να διαβάσεις όταν είσαι mod και μάλιστα οφείλεις να πάρεις μέτρα πριν παρόμοια ποσταρίσματα αποτελέσουν τον κανόνα αντί για την εξαίρεση και γίνει το φόρουμ μπ@$%^^.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προτάσεις και Σχόλια για το Forum”