Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
- paokovios1974
Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Απο ποιον προηρθαν ολες οι φασεις?joshua έγραψε:Μαλιστα βαλαμε Σαλπι για να σταματησουμε τοοοοοοοοοον ΝαααααΝοοοοοοο...
-
Ενα πραγμα που μου κανει εντυπωση με τον Χουμπ.
Εγωισμο δεν εχει; Τον εχει κερδισει ανετα ο Μιτσελ, ο Αναστασιου, ο Ρεξονας και τους κανει ολους μαγκες!
Και δεν μου φαινεται τυπος που δεν ειναι εγωιστης. Δηλαδη ας τον πιασει καποιος να του πει οτι κοιταξε με τα αποτελεσματα και το κοουτσαρισμα σου κανεις μαγκα τον καθε πικραμενο. Βγαινουν τα παικτακια του βαζελου και του Ατρομητου και λενε ποιος ΠΑΟΚ; Εμεις θα παμε Τσαμπιονς Λιγκ. Βγαινει ο Οτσαλαν και το παιζει προπονηταρα, το ιδιο θα γινει και με τον Βεργετη αν δεν σοβαρευτουμε την Κυριακη. Δεν ξερω αν δε σου κανει το ροστερ, δεν ξερω αν τα παραγματα μεσα στην ΠΑΕ ειναι μπουρδελο, αλλα αν εισαι η προσωπικοτητα που ξεραμε οτι ησουν, βαλτα κατω, βρες 15 παιχτες μεσα απο το ροστερ που ειναι καμικαζι για τον ΠΑΟΚ, πετα τους αλλους στην ακρη και πανε σκισε τον ....
του καθε πικραμενου που μας το παιζει μαγκας.
Εγωισμο δεν εχει; Τον εχει κερδισει ανετα ο Μιτσελ, ο Αναστασιου, ο Ρεξονας και τους κανει ολους μαγκες!
Και δεν μου φαινεται τυπος που δεν ειναι εγωιστης. Δηλαδη ας τον πιασει καποιος να του πει οτι κοιταξε με τα αποτελεσματα και το κοουτσαρισμα σου κανεις μαγκα τον καθε πικραμενο. Βγαινουν τα παικτακια του βαζελου και του Ατρομητου και λενε ποιος ΠΑΟΚ; Εμεις θα παμε Τσαμπιονς Λιγκ. Βγαινει ο Οτσαλαν και το παιζει προπονηταρα, το ιδιο θα γινει και με τον Βεργετη αν δεν σοβαρευτουμε την Κυριακη. Δεν ξερω αν δε σου κανει το ροστερ, δεν ξερω αν τα παραγματα μεσα στην ΠΑΕ ειναι μπουρδελο, αλλα αν εισαι η προσωπικοτητα που ξεραμε οτι ησουν, βαλτα κατω, βρες 15 παιχτες μεσα απο το ροστερ που ειναι καμικαζι για τον ΠΑΟΚ, πετα τους αλλους στην ακρη και πανε σκισε τον ....
του καθε πικραμενου που μας το παιζει μαγκας.
- efthimis_paok
Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens
Το σωστό ειναι ότι βάλαμε τον κοντό για να σταματήσει τον νάνο!!!!!
όσο να ναι, υπερτερεί απέναντι του.

Το οτι ο Νανο δηλαδη με εκανε γιο γιο το λες για να υπερασπιστεις τον Στεφενς;paokovios1974 έγραψε:Απο ποιον προηρθαν ολες οι φασεις?joshua έγραψε:Μαλιστα βαλαμε Σαλπι για να σταματησουμε τοοοοοοοοοον ΝαααααΝοοοοοοο...
Και τι ο ενας ειναι δικηγόρος υπεράσπισης και εσυ κατηγορίας ; Ρε τι πάθαμε
:(

το ότι η αριστερή πλευρά του βάζελου είναι η καλή του το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. το ότι ο καλύτερος σου παίχτης όταν πρέπει να κόψεις το οβερλαπ του αντιπάλου είναι ο Σαλπιγγίδης, το ξέρουν μέχρι και οι πέτρες. τώρα, εγω δεν καταλαβαίνω το τι φταίει ο Στέφενς σε αυτό.....
πχ να πείς ότι επέλεξε να περιμένει στο α' και να πιέσει ανα 5λεπτα ψηλά για να κλέψει 2-3-4 μπαλιές και να βγάλει εύκολη κόντρα, δεν το είδε κανείς.....το ότι όταν το κάναμε αυτό μας έκοψε με 2 ανύπαρκτα φαουλ και ενα ανύπαρκτο οφασϊντ στο α' επίσης κανένας δεν το είδε.οκ......
πχ να πείς ότι επέλεξε να περιμένει στο α' και να πιέσει ανα 5λεπτα ψηλά για να κλέψει 2-3-4 μπαλιές και να βγάλει εύκολη κόντρα, δεν το είδε κανείς.....το ότι όταν το κάναμε αυτό μας έκοψε με 2 ανύπαρκτα φαουλ και ενα ανύπαρκτο οφασϊντ στο α' επίσης κανένας δεν το είδε.οκ......
K_geo, ο βάζελος χθες έπαιζε χωρίς καθαρό αριστερό χαφ. Όβερλαπ δεν υπήρχε, ο Νάνο σχεδόν έπαιζε όλη την πλευρά.
Και αν η αριστερή πλευρά του βάζελου είναι δυνατη, η αντίστοιχη δική μας δεξιά με Κίτσιου και Λούκας τί είναι;
Και αν η αριστερή πλευρά του βάζελου είναι δυνατη, η αντίστοιχη δική μας δεξιά με Κίτσιου και Λούκας τί είναι;
- georgedoulk2008
- Επικοινωνία:
Οποιος δεν σου κάνει διώξτον.
Αλλά κάντο τώρα. Πριν τα μάτς με Μπενφίκα.
Βγες και πές: απο τους 27 εγώ θα κρατήσω 12-13. Οι αλλοι δεν μου κάνουν.
Εμείς θα σε στηρίξουμε.
Πειράματα με Σπυροπουλους, Κατσουρανηδες μπακ, Νινάκια και Λάζαρους δεν αντέχουμε.
Ουτε τρέλα για διαιτησία. Μπες πάλεψε και ας σε σφάξουν. Εμείς θα σε χειροκροτήσουμε.
ΥΓ τον Μητσο τον εχω υπερασπιστεί οσο λίγοι. Αλλά να λες οτι χθες πίεσε τον Νανο είναι αστειο. Σαν κορίνα στην προπονηση τον περνούσε.
Αλλά κάντο τώρα. Πριν τα μάτς με Μπενφίκα.
Βγες και πές: απο τους 27 εγώ θα κρατήσω 12-13. Οι αλλοι δεν μου κάνουν.
Εμείς θα σε στηρίξουμε.
Πειράματα με Σπυροπουλους, Κατσουρανηδες μπακ, Νινάκια και Λάζαρους δεν αντέχουμε.
Ουτε τρέλα για διαιτησία. Μπες πάλεψε και ας σε σφάξουν. Εμείς θα σε χειροκροτήσουμε.
ΥΓ τον Μητσο τον εχω υπερασπιστεί οσο λίγοι. Αλλά να λες οτι χθες πίεσε τον Νανο είναι αστειο. Σαν κορίνα στην προπονηση τον περνούσε.
δεν είπα για απόδοση, αλλά για λογική χρησιμοποίησης. μην τα μπερδεύουμε.... 
ΥΓ: θεωρητικά πάντα, οι πλευρές μας είναι περίπου ισάξιες. Λουκάς - Κίτσιου, Στόχ - Λίνο.

ΥΓ: θεωρητικά πάντα, οι πλευρές μας είναι περίπου ισάξιες. Λουκάς - Κίτσιου, Στόχ - Λίνο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος K_geo την Δευ 10 Φεβ 2014, 15:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τι διαβαζουμε οτι αντι ο ΠΑΟΚ των 25 μυριων μπατζετ να τρομαζει και να επιβαλει τροπο παιχνιδιου στον αντιπαλο μας τον επεβαλε ο βαζελος του Νανο των 50.000 συμβολαιου...τελικα τον Σαντος εχουμε προπονητη που επαιζε χωρις εξτρεμ απεναντι στον Βαζελο του Σισε η τον επιθετικογενη Στεφενς που δεν τον νοιαζει ποσα θα φαει; Ποσο δυσκολο σας ειναι καποιοι να παραδεχτειτε οτι απλα εκανε μαλακια;
- sourmenetes
- Moderator
Δε νομιζω οτι δεν λεμε ολοι οτι οι αρχικες επιλογες ηταν λαθος.
ποσο δύσκολο είναι να παραδεχτείτε ότι η χθεσινή χρησιμοποίηση του Σαλπιγγίδη ΔΕΝ είναι μ@λακια αλλά απορέει απο τη λογική; άλλα πραγματα ναι (πχ Νίνης, Σκόνδρας), αυτό όχι. πάμε στο επόμενο.....
επίσης, όσοι πιστεύαν χθες ότι επειδή τα μπατζετ παίζουν λεφτά και ότι έπρεπε να κερδίσουμε με 0-3 ας θυμηθούν τι έκαναν άλλες ομάδες πχ ΠΑΟΚ στο παρελθόν σε αντιπάλους με μεγαλύτερα μπατζετ...
εκτός αν περιμένατε να πάμε και να παίξουμε 70% κατοχή, την ώρα που ακόμα και οι γαυροι δεινοπαθήσαν εκεί, ακόμα και όταν είχαν διαιτησία φουλ υπερ και εμείς ουτε καν.....
επίσης, όσοι πιστεύαν χθες ότι επειδή τα μπατζετ παίζουν λεφτά και ότι έπρεπε να κερδίσουμε με 0-3 ας θυμηθούν τι έκαναν άλλες ομάδες πχ ΠΑΟΚ στο παρελθόν σε αντιπάλους με μεγαλύτερα μπατζετ...

εκτός αν περιμένατε να πάμε και να παίξουμε 70% κατοχή, την ώρα που ακόμα και οι γαυροι δεινοπαθήσαν εκεί, ακόμα και όταν είχαν διαιτησία φουλ υπερ και εμείς ουτε καν.....
Εδω μιλαμε για 0 τελικες μεχρι το γκολ και 70-30 κατοχη κατα ημων και ο αλλος μιλαει οτι περιμεναμε 70-30 υπερ μας,δηλαδη αν δεν παιξουμε με τον βαζελο τουλαχιστον στα ισα υπο τις φετινες συνθηκες ποτε θα παιξουμε;
Εδώ πρέπει κάθε φορά να αποδυκνείουμε το αυτονόητο!!!!! ΠΑΟΚ είσαι δεν πειράζει