Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από K_geo »

tzelas έγραψε:Δεν πιστεύω ότι μετά την τόσο ευφορία των μεταγραφών και πρίν προλάβουν να ενταχθούν κανονικά οι παίκτες άρχισε η ισοπέδωση. Ούτε εμένα μου άρεσε που άλλη μια φορά φέτος σε κρίσιμα μάτς η ομάδα ήταν χωρίς νεύρο και ούτε εμένα μου άρεσε πως οι δηλώσεις του προπονητή μας μετά από τέτοια εμφάνιση ξεκίνησαν με δικαιολογίες. Ίσως να είχε τους λόγους του και να είναι στο πνεύμα που υποστηρίζει ότι πάνω από όλα η ομάδα, δεν ξέρω, λάθη γίνονται και λάθη μπορεί να κάνει και ο ίδιος και παρότι τα λάθη πρέπει να αποφεύγονται θα πρέπει τουλάχιστον όταν τα κάνεις να μαθαίνεις από αυτά και να σε δυναμώνουν: Ναι ενοχλήθηκα αφάνταστα από την εμφάνιση στον γάβρο αλλά αν τρώμε σίδερα στον ημιτελικό θα είναι βελτίωση. Ενοχλήθηκα από την άνευρη χθεσινή εμφάνιση, αλλά αν είναι η σφαλιάρα αυτή να με κάνει να δαγκώνω στα play off τότε θα είναι ευεργετική. Δεν ξεχνώ ότι σε αυτήν την K@l@διαδικασία των playoff το φαβορί σχεδόν όλες τις χρονιές έχανε, εκτός από περσι και αυτό γιατί στο τελευταίο μάτς ο Ατρόμητος έβγαλε τα ματια του και έχανε τα άχαστα. Αν η ομάδα παρουσιαστεί έτσι soft και στα play off τότε η ποιότητα των παικτών δεν φθάνει και οι σφαλιάρες σε αντίθεση με τώρα θα είναι επώδυνες.

Το να βάλλεται όμως ο Stefens από ΑΡΔ ότι μπορεί να τρίζει η καρέκλα του και κάποιοι ηθελημένα ή άθελα να παίζουν στο παιχνίδι αυτό είναι απαράδεκτο και θα σας βάλω σε μερικές σκέψεις:

1) Όταν έκλεισε ο Stefens όλοι μέσα μας είχαμε αποδεχτεί ότι είναι το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε από την ομάδα και από την χώρα και νιώθαμε την ομάδα σε σίγουρα χέρια και μέσα στην ευφορία μας ελπίζαμε στα δύσκολα να υπάρχει υπομονή και στήριξη. Υπάρχει υπομονή και στήριξη;

2) Πήρες προπονητή όνομα, εγγύηση ότι μπορείς μαζί του να χτίσεις και να κερδίσεις. Του έδωσες τα κλειδιά της ομάδας εν λευκώ; Κάποιοι θα πούν ναι αλλά εγώ θα σας πώ όχι και ο λόγος είναι ότι μαζί με τα κλειδιά του έδωσες και μια αχίλλειο πτέρνα. Η πτέρνα αυτή ήταν η απειλή της απόλυσης αν δεν φέρει φέτος τίτλο. Και σήμερα όσοι έχουν λόγο σημαδεύουν αυτή την πτέρνα γιατί ξέρουν ότι το μεγάλο όνομα δεν είναι άτρωτος αρά μπορούν να βαράνε από τώρα. Μαγκιά σου σαν διοίκηση που πήρες τον Στέφενς και παράλληλα προστάτευσες την ομάδα από το βαρύ συμβόλαιο του σε περίπτωση που δεν αποδίδει. Σωστά έπραξες που έβαλες τέτοιους όρους στο συμβόλαιο του και μαγκιά σου και πάλι. Αλλά αυτή η μαγκιά ξεφτίζει όταν το ανακοινώνεις δημόσια και δείχνεις στους εχθρούς της ομάδας, και σε όποιους δεν τον γουστάρουν, ότι το πιο δυνατό χαρτί σου, ο προπονητής σου, έχει αυτήν την αχίλλειο πτέρνα.

3) Με τέτοιο προπονητή θα πρέπει να σχεδιάζεις σε σταθερό περιβάλλον μαζί του για τα επόμενα χρόνια. Όλοι οι προπονητές χρειάζονται χρόνο πόσο δε ένα τέτοιο όνομα, και ο χρόνος δεν πρέπει να μετράται σε μήνες. Προκαλώ όμως όποιον μπορεί να μου βρεί μια δήλωση του Στέφενς που να μιλά όχι για τα επόμενα χρόνια αλλά απλά για την επόμενη χρονιά. Το αντίθετο μάλιστα θα βρείτε δηλώσεις του στις 27/12 που δείχνουν προπονητή που αισθάνεται ότι δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο: "Εγώ δεν είμαι σημαντικός. Ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικός! Είμαι μόνο ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ και μετά από μένα ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει κι άλλο. Δεν είμαι σημαντικός, πιστέψτε με…ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις. Μπορώ να δώσω συμβουλές, όμως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προχωρήσει περισσότερο καιρό μ΄αυτούς τους παίκτες. Μπορώ να πω ότι αυτός ή ο άλλος παίκτης ότι είναι καλοί, αλλά όταν θα φύγω, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεργαστεί μ΄αυτούς τους παίκτες. Κι αν ο ΠΑΟΚ δεν συμφωνεί με τους ποδοσφαιριστές που εγώ τους πρότεινα που ίσως είναι καλοί για εμάς, τότε δεν θα έρθουν, πιστέψτε με!" όπως και οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Πλατανιά για τις μεταγραφές: "Κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος στο ποδόσφαιρο." Ο ίδιος ξέρει ότι κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% ότι θα πάρει το κύπελο, πως θα μπορούσε άλλωστε, επομένως πως μπορεί να ξέρει αν θα είναι και του χρόνου ώστε να είναι κατανοητό και προς όλους ότι είναι ο κυρίαρχος στην ομάδα τώρα αλλά και του χρόνου και ότι δεν είναι ένας προπονητής με πρόωρη ημερομηνία λήξης; Δυστυχώς το σημαντικό δεν είναι τόσο αυτό, όσο ότι αυτό το ξέρουν και οι εχθροί και υπονομευτές του ώστε να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο του και να γράφονται οι χθεσινές ΑΡΔμ*λ*κιες για αδειάσματα διοίκησης κλπ.

4) Οι φίλαθλοι μας είχαν περισσότερη υπομονή από τον Ιβάν για τίτλους και σε καμιά ομάδα δεν ξέρω οι φίλαθλοι να έχουν περισσότερη υπομονή από την διοίκηση στην κατάκτηση τίτλων. Αφού πήρες τον καλύτερο πρωτομάστορα έχω την υπομονή να τον απολαμβάνω στο χτίσιμο της ομάδας ακόμη και αν γίνουν λάθη αλλά και περιμένω επίσης την θωράκιση της ομάδας από τους γνωστούς εξωγενείς παράγοντες ώστε η ομάδα να βάλει τις βάσεις να κυριαρχήσει για πολύ καιρό. Στήριξη και κλειδιά εν λευκώ τώρα και μετά ας τον κρίνουμε.

5) Αν φτάσεις να αμφισβητείς το έργο ενός Στέφενς με την παγκόσμια αναγνώριση που έχει, πιστεύετε ότι εύκολα θα βρεθεί άλλο μεγάλο όνομα όταν δείχνεις ότι δεν δίνεις στους μεγαλύτερους προπονητές τον ελάχιστο χρόνο για δημιουργία; Είτε θα ξενερώσεις με πολύ μικρότερα ονόματα που σημαίνει αμφισβήτηση με το καλημέρα, είτε θα σου επιβάλλει οδυνηρούς οικονομικούς και άλλους όρους εις βάρος σου ώστε να διασφαλιστεί ο ίδιος.

6) Αν φτάσει στο ανήκουστο ο Στέφενς να φύγει πρόωρα, πιστεύετε ότι μετά θα πείθονται μεγάλοι παίκτες να έρθουν στην ομάδα για χάρη του όποιου προπονητή όταν θα ξέρουν ότι οι προπονητές στον ΠΑΟΚ δεν στεριώνουν ακόμη και αν είναι ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς;

Λάθη έγιναν από τον Στέφενς αλλά και λάθη εις βάρος του έχουν γίνει και νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη δήλωση στήριξης από την διοίκηση, τα κλειδιά εν λευκώ, με ότι και αν σημαίνει αυτό, κόβοντας τελείως την όρεξη των υπονομευτών και εχθρών της ομάδας. Δουλειά σε βάθος χρόνου και όχι για τους επόμενους 1-2 μήνες.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
είχα πει να μην γράψω τπτ. άλλωστε η χθεσινή μέρα ήταν ταμαμ για κάτι λοβερμποϊζ κτλ.....

αλλά αυτό το ποστ νομίζω είναι καταπληκτικό. οπότε το παραθέτω και την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια....
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

paokovios1974 έγραψε:Σελιδα 184 σελιδα 185 σελιδα 186 εκει να δεις ονοματα και να σκεφτεις οτι δεν συνεχισα το διαβασμα προς την 197 αλλα κανενας απο αυτους δεν μου λεει ποια θα ειναι η επομενη μερα
νομιζα μιλουσες για σημαινοντα ατομα.πχ της διοικησης κλπ.ε ενταξει προφανως και καποιοι θα θελουν να φυγει.δεν εγινε και τιποτα.και το σερ αλεξ να ειχαμε παλι σε καποιους δεν θα αρεσε.μην παιρνεις τα παντα τοσο σοβαρα.δεν υπαρχει και καμια θεωρια συνωμοσιας.
οσο για τα σεναρια περι σαντος ανεκαθεν υπηρχαν.και δε σου κρυβω οτι και εγω σαντοσκυλο ειμαι και αναφερομαι στη σκοπιμοτητα εχοντας αυτο στο μυαλο μου.δεν αποκλειεται να γινω και χουμποσκυλο βεβαια (αλλωστε και στην πρωτη χρονια σαντος να φυγει ελεγα μετα το φλοκο στη νεα σμυρνη αν θυμαμαι καλα αλλα μετα το βουλωσα).ο στεφενς θελει πολλη υπομονη και δυστυχως εχει λιγα αλλοθι γιατι ροστερ κ χρημα εχει.σε καθε περιπτωση ειμαι υπερ του να εξαντλησει τη διετια για να κριθει.οχι ως προς τους στοχους τοσο αλλα ως προς τη νοοτροπια.γουσταρω ομαδα trademark του προπονητη και κατι τετοιο ειδικα απο οτι φαινεται θελει αρκετη υπομονη με το χουμπ και εμεις ειμαστε γνωστοι για το αντιθετο.
υγ.αν τον ειχα μπροστα μου εχθες θα τον εδερνα. :ugeek: (βαζω και φατσουλα γιατι καποιοι τα παιρνουν κ στραβα)
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

barlow4 έγραψε:Δε χρειαζεται να γινει κατι τετοιο μπανε.ο στεφενς αν δεν κανω λαθος 1+2 συμβολαιο εχει.δεν ειναι πορτοφολας.αν εγιναν ολα για να ερθει ο σαντος θα ειχαν φερει καποιον πιο αναλωσιμο οχι το στεφενς.
ΣτΑ υπολοιπα συμφωνω εν μερει.δε χτιζεται αλλιως η νοοτροπια.αλλα ειναι απαραιτητος για τη συνοχη λιγος συμβιβασμος με τη σκοπιμοτητα.αλλωστε δεν εχουμε ολα τα θεματα λυμενα για να μας απασχολει μονο η νοοτροπια.μπορει ολα απο τη νοοτροπια να ξεκινανε αλλα η αλλαγη της ειναι διαδικασια πολυ χρονοβορα.κ ως τοτε θα εχουμε διαλυσει τα παντα.
Σίγουρα δεν μας νοιάζει μόνο η νοοτροπία γιατί παράλληλα πρέπει να χτίζεται και νοοτροπία νικητή και με κλαρίνα δεν γίνεται αυτό. Αλλά για να χτιστεί νέα νοοτροπία πρέπει να τη σηκώνει και το υλικό, και εάν έχεις τίγκα υλικό αδιάφορο ή ηττοπαθές, κολάει και εδώ το θέμα.

Όσο για το οτι δεν θα κλάψουν και πολλοί στην ΠΑΕ εάν φύγει ο Ολλανδός, δεν έχω αμφιβολία...παρεάκια χαλάει, βασικούς βγάζει, παίκτες στέλνει, από αλλού ψωνίζει, "προγραμματισμούς" ακυρώνει...
Αλλά έλα που ο μεγάλος είχε τρελαθεί να φέρει όνομα...τι να του πούμε (και στον κόσμο τότε που ζητούσε όνομα μετά το γιδοβοσκό, αλλά ξεχνάει γρήγορα...), μας έκανε και το ματ κλείνοντάς τον μόνος του...εάν φέρνανε κάποιον αναλώσιμο τότε, νομίζω θα είχε γίνει τρελός χαμός...
astnord

Δημοσίευση από astnord »

Με τις λίγες γνώσεις μου πιστεύω πως
-Οι ομάδες χτίζονται από προπονητές μεγάλους σε αξία,παραστάσεις,εμπειρίες και αποδεδειγμένα ανάλογα επιτεύγματα σε προηγούμενες ομάδες που έχουν δουλέψει.
-Οι ομάδες χτίζονται από μεγάλους προπονητές οι οποίοι στηρίζονται από τη διοίκηση των ομάδων τους.Στήριξη που μεταφράζετε σε παραχώρηση πίστωσης χρόνου και της δυνατότητας να επιλέξει τους κατάλληλους παίκτες για να εφαρμόσει το σύστημά του.
-Οι ομάδες χτίζονται από μεγάλους προπονητές όταν οι καλοπληρωμένοι-κακομαθημένοι παίκτες έχουν καταλάβει με ξεκάθαρο τρόπο ότι αναλώσιμοι και σίγουροι για αποχώρηση είναι αυτοί και όχι ο προπονητής.
-Οι ομάδες χτίζονται από μεγάλους προπονητές οι οποίοι μπορούν Α) να προσελκύσουν παίκτες εγνωσμένης αξίας στο ποδοσφαιρικό στερέωμα για τη στελέχωση της ομάδας και Β) να αναδείξουν τα ταλέντα που πιθανόν υπάρξουν στις σωστά λειτουργούσες ακαδημίες της.
-Οι ομάδες χτίζονται σε βάθος χρόνου για να υπάρχουν μακροχρόνια και σταθερά θετικά αποτελέσματα και όχι μεμονωμένες επιτυχίες-φωτοβολίδες χωρίς ανάλογη συνέχεια.

Εγώ είμαι σίγουρος ότι τέτοιο μεγάλο προπονητή έχω αυτή τη στιγμή στην ομάδα μου (και ναι τον θεωρώ απείρως καλύτερο του σάντος).Με το μόνιμο σαράκι του εύρωστου επενδυτή ξεριζωμένο ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ από τα σωθικά μας,μπορώ να κάνω υπομονή για να απολαύσω στο άμεσο μέλλον τον ΠΑΟΚ μας να μεγαλουργεί.
Άν τελικά τα καταφέρουμε να διώξουμε αυτόν τον προπονητή πριν του δώσουμε το χρόνο να μας παρουσιάσει την ομάδα του θα είναι αλήθεια σας λέω η μεγαλύτερη απογοήτευση που θα πάρω από τον οργανισμό ΠΑΟΚ.

Υ.Γ. Το δικό μου πόστο είναι να υποστηρίζω την ομάδα μου και όχι να ασκώ κριτική για θέματα τακτικής σε καταξιωμένους προπονητές .
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ε καλα δε λεω να φερει και το φοιρο.ξενο εννοω.ειχαν ακουστει διαφοροι φερελπιδες που δεν θα μας χαλουσαν καθολου.απλα ως νεα φρουτα θα ηταν πολυ πιο ευκολα αναλωσιμοι.
υγ.τα περι παρεακια κλπ δεν τα πιστευω.εκτος αν ειναι οσαββιδης μπουφος και τον κανουν οτι θελουν αγραμματοι πρωην ποδοσφαιρισταδες.και να πεις οτι ο σαββιδης ηταν κανενας βουτυρομπεμπες γοννος πλουσιας οικογενειας..
black-white-crete

Δημοσίευση από black-white-crete »

Τρομαζω με τις σκεψεις που κανω αλλα μπορει καποιος να σκεφτει πως θα αισθανεται σημερα ο ακατονομαστος γ.δ. ;
Άβαταρ μέλους
bane1980

Μπούφος δεν είναι με την καμία, απλά νομίζω οτι οι λόγοι που δεν έχει κάνει όλες τις κινήσεις του ακόμα, εξακολουθούν να υπάρχουν και να επηρεάζουν και τη στάση του και τη (φαινομενική) ανοχή του στα όποια παρεάκια.

Για μένα υπάλληλοι που μου κάνουν κάζο γδ και μετά καπάκια μεταγραφική περίοδο καλοκαίρι13 και είναι ακόμα στη θέση τους, πρέπει να έχω κάποιον πολύ σημαντικό λόγο να τους κρατάω...και δεν εννοώ την αξία τους...ούτε οτι με πιάνουν κώτσο...
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

δεν καταλαβα. δλδ το θέμα στον ΠΑΟΚ είναι ότι τελικά χρειαζόμαστε αναλώσιμους προπονητές;;;;; :? :? :?

για να μην έχουμε το μετερίζι της υπομονής;;;;

χαχχαχα...μλκες, είμαστε πολύ μπροστά τελικά, τι άλλο να πω!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

το αναποδο λεμε.οτι ο στεφενς δεν ειναι αναλωσιμος γιατι τον θελεις για χρονια.αλλιως θα επερνες το μιτσελ φαση.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Ναι, αλλά η ΔΕΚΟ δεν έχει ποτέ θέμα με τον προπονητή, πάντα μαριονέτα και αναλώσιμος είναι, άντε κάνε και τις αρπαχτές σου με παίκτες και μη μιλάς. Και τον Αλέφαντο να βάλουν στον πάγκο, αήττητοι θα το πάρουν.
Εμείς 3 φορές είχαμε προπονητή που μπορούσε να ανεβάσει την ομάδα επίπεδο αγωνιστικά και μη και τη μία έπιασε το ταβάνι του μαζί μας (και τον πρώτο χρόνο άκουσε τα σχολιανά του), τη δεύτερη πρέπει να τον μισούσαν στην ΠΑΕ περισσότερο και από τους γαύρους και τον πούστεψαν για να φύγει, και την τρίτη τώρα βλέπω να ξαναγυρίζεται το triquel...
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Barlow εσυ με ρωτησες αν ειπε κανεις να φυγει οκ αν εννοουσες την διοικηση δεν το ειπε κανεις οσο και αν θα το ηθελαν στο 24, απο το 2010 που μας ΠΑΡΑΤΗΣΕ ο σαντος για την εθνικη προσπαθουμε να απεμπλακουμε απο το ποδοσφαιρο που παιξαμε μαζι του με το σκεπτικο οτι εφοσον αποτυχαμε στη λογικη του παιρνω το αποτελεσμα εξασφαλιζοντας πρωτα το μηδεν πισω τωρα πρεπει να παμε σε μια επιθετικη ΤΑΚΤΙΚΗ με ποδοσφαιρο κυριαρχιας πολλες τελικες προσπαθειες και πολλα γκολ και ας χανω οπως ελλεγαν οι περισσοτεροι,αυτο λοιπον κυριοι σας εχω νεα σημερα οτι κοστιζει δεν γινεται σε μια μερα δεν γινεται ουτε σε 6 μηνες θα φαμε πολυ σφαλιαρα ακομα και οποιος δεν ειναι ετοιμος για αυτο καλυτερα να γινει παναθηναικος,το ειπε και ο στεφενς αλλωστε οτι οταν ανεβαινεις επιπεδο ο ανταγωνισμος μεγαλωνει και παιχτες που μεχρι χθες στηριζοσουν σε αυτους τωρα φαινονται περιτοι και λιγοι και μαλιστα ειπε ς οτι οποιος δεν μπορει bye bye ετσι εχουν τα πραγματα σφιξτε τα στομαχια σας σφιξτε τα δοντια σας θα ερθουν εμφανισεις που θα τριβουμε τα ματια μας και θα λεμε πω πω τι ΠΑΟΚΑΡΑ ειναι αυτη και θα ερθουν και μερες οπως η χτεσινη μεχρι το τελος της χρονιας ετσι θα παει παρτε το αποφαση.Ειναι νομος του συμπαντος οι αλλαγες θελουν χρονο.Για να μην παρεξηγηθω δεν εννοω οτι φετος δεν θα κανουμε τιποτα και το κυπελλο θα παρουμε και στα πλει οφ πρωτοι θα βγουμε και με την μπενφικα θα το παλεψουμε απλα οταν ερχονται οι σφαλιαρες θα πρεπει να διαθετουμε ΥΠΟΜΟΝΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και να μην μηδενιζουμε τους παντες και τα παντα.Απο του χρονου πιστευω θα φτασουμε στο 80% των δυνατοτητων του ροστερ σημερα ειμαστε στο 20%,χρησιμοποιω οπως βλεπετε εκφρασεις του φερναντο σαντος για οσους θυμουνται και για οσους των θελουν ξανα μανα πισω
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα πρεπει να ξεχωρισετε καποιοι οτι ενω για παραδειγμα η κριτικη στο προσωπο Δωνη ηταν κριτικη αγανακτησης, που θεωρητικα αν θελετε να ειστε δικαιοι τα ελαφρυντικα του στεφενς θα επρεπε να ισχυουν σε καθε περιπτωση προπονητη,στην περιπτωση Στεφενς μιλαμε για κριτικη απογοητευσης.Πραγματικα πιστευετε οτι χαιρομαστε με την τραγικη εικονα της ομαδας για να εχουμε λογο να πριονιζουμε την καρεκλα του εκαστοτε προπονητη?Οποιος αρνειται οτι μεχρι τωρα οι προσδοκιες μας δεν εχουν επαληθευτει και οτι η εικονα της ομαδας ειναι πολυ διαφορετικη απο αυτη που περιμεναμε απλα εθελοτυφλει.Προφανως και ο Στεφενς ειναι μεγαλο ονομα,προφανως και ειναι καλος προπονητης αλλα και προφανως μεχρι τωρα η εικονα στο γηπεδο ειναι απογοητευτικη και αυτο ειναι που μας τρελαινει περισσοτερο,καθως εκει που πιστευαμε ολοι οτι λυσαμε το πιο σημαντικο ισως θεμα της ομαδας οπως ειναι αυτο του προπονητη δεν πιστευουμε στα ματια μας με αυτο που βλεπουμε σχεδον καθε εβδομαδα και ναι ειναι σχεδον καθε εβδομαδα.Εγω προσωπηκα σηκωνω τα χερια ψηλα,πιστευα οτι με κορυφαιο Ολανδο προπονητη θα δω επιτελους γρηγορο ποδοσφαιρο και αυτοματισμους και αντι αυτου βλεπω μια ομαδα αργη και πιο στατικη απο αγαλματα και δεν μπορω να μην αποδωσω τις ευθηνες εκει που πρεπει καθως και υλικο για τα στοιχειωδη υπαρχει και πλεον ενα μεγαλο χρονικο περιθωριο.Το επιθετικο ποδοσφαιρο δεν αποτελει δικαιολογια αλωστε σε παιχνιδια οπως χτες η με τον γαυρο δεν χασαμε στο πολλα-λιγα χασαμε σε ολα και κυριως επαναλαμβανω οτι με απογοητευει η μη δημιουργια σταθερων στην ομαδα.Ρωτησα χτες να μου πει καποιος ποια σταθερα μεχρι τωρα βλεπει να δημιουργειται στο παιχνιδι μας πανω στην οποια θα χτισουμε το μελλον και απαντηση δεν πηρα.Μετα απο 20 μεταγραφες το καλοκαιρι παλυ θα ψαχνω για καμια δεκαρια βασικους και παικτες σε ΟΛΕΣ τις γραμμες,πως να αισιοδοξω οτι θα αλλαξει κατι;Δεν ξερω πραγματικα τετοια απογοητευση με αναλογες συγκηριες οπως οικονομικη ευρωστια,εστω αρκετα αξιολογο υλικο και μεγαλο προπονητη δεν θυμαμαι να εχω ξαναζησει.
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Αυτό με τα σενάρια συνωμοσίας κάθε φορα που κάνουμε κλαρίνο έχει καταντήσει αστείο. Φταίνε τα "παρεακια" που ο Σαλπιγγίδης δε μπορεί να κάνει control ο Νίνης το χει παρατήσει το άθλημα ο Σκόνδρας δε κάνει για ΠΑΟΚ και οι Κατσουράνης Τζαβέλας δεν είναι σέντερ μπακ. Για το ότι είναι στον ΠΑΟΚ ναι φταίνε. Για το ότι παίζουν στον ΠΑΟΚ δε φταίνε. Ας μη τους βάζει...
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από nikolasf »

chrisg4 έγραψε:Αυτό με τα σενάρια συνωμοσίας κάθε φορα που κάνουμε κλαρίνο έχει καταντήσει αστείο. Φταίνε τα "παρεακια" που ο Σαλπιγγίδης δε μπορεί να κάνει control ο Νίνης το χει παρατήσει το άθλημα ο Σκόνδρας δε κάνει για ΠΑΟΚ και οι Κατσουράνης Τζαβέλας δεν είναι σέντερ μπακ. Για το ότι είναι στον ΠΑΟΚ ναι φταίνε. Για το ότι παίζουν στον ΠΑΟΚ δε φταίνε. Ας μη τους βάζει...
1.Φταίει ποτέ μια διοίκηση για θέματα ψυχολογίας και απειθαρχίας των παικτών;;
2.Φταίει ποτέ μια διοίκηση για θέματα μεταγραφών;;;(μιλάω για το καλοκάιρι;;;
3.Σύμπτωση ότι μετά την απομάκρυνση (μόνος του έφυγε) του τξιόλη δεν υπάρχε σταθερότητα στο κέντρο);;
4.Φταίνε κάποιοι για την διάδωση (έστω και αν ακολούθησε διάψευση) σεναρ'ιων απομάκρυνσης προπονητή;;;
5.φταίνε κάποιοι που ποδοσφαιριστές μένουν 3 μήνες εκτός, χωρίς κάν να πουληθούν και επανέρχονται να πάιξουν (κάτσε) . Οσο φιλότιμος και καλός πάικτης και να ήταν (σχεδόν 3 μήνες εκτόσ!!!!)
6. Ποιός φτάιει για τον μεταγραφικό σχεδιαδμό του καλοκαιριού;;;;
7. Η διοίκηση ή ο ιδιοκτήτης πρέπει να προσπαθήσει να προστατεύσει την ομάδα από διαιτησίες κακές "κληρώσεις" κλπ;;;
Οταν απαντήσεις σε αυτά κάι άλλα μου λές για συνομωσιολογία!!!
Απλά ανεπαρκή διοίκηση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Η ας δηλωσει εμμεσα προφανως οτι δεν του κανουν Τζαβελλας,Κατσουρανης για το κεντρο της αμυνα και θελει 2 καινουριους στοπερ αλλα αυτος ηταν ο πρωτος που τους στηριξε και ψαχναμε για επιθετικους.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”