Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
bane1980

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από bane1980 »

barlow4 έγραψε:Γιατι να φυγει?ειπε κανεις να φυγει?κριτικη για την αθλιοτητα της ομαδας γινεται.αν υπαρχουν παικτες φυρα ας τους περιθωριοποιησει κ ας μην κανει τοσο εκτεταμενο ροτεισον κ οπου βγει.ουτως η αλλως κ τωτρα ψιλο στο αγνωστο βαδιζουμε.
Ακομα κ μονο νικες να καναμε επιπεδο δεν αλλαζει αν ο προπονητης δε μεινει χρονια ακομα κ ο φρινγκερ να ηταν.
Αυτο που με χαλαει στο στεφενς ειναι οτι δε δειχνει καμια διαθεση συμβιβασμου με ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας κ αυτο δημιουργει ρηγματα στην ομαδα.πιστευει στην επιθεση ακομα κ οταν δε βγαινει.πιστευει στο συνεχες ροτεισον ακομα κ αν δεν υπαρχει ενας εστω κ τυπικα κορμος να γινονται οι αλλαγες πανω σε αυτον.προφανως χρειαζεται ροτεισον οταν εχεις τοσους στοχους.απλα νοιωθω οτι ειναι ολοι μπερδεμενοι.
ΠΑΟΚοβιε ηταν πολυ περιοριστικη η επιθυμια σου.
Μα φίλε Κεν μήπως έτσι πάει (και πρέπει να ) δημιουργήσει τη νέα νοοτροπία; Εάν παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο μόνο όταν τον παίρνει και όχι σε κάθε ματς, πως θα μπολιαστεί αυτή η νοοτροπία επιθετικού ποδοσφαίρου στην ομάδα;
Εάν δεν κάνει όντως συνεχές ροτέισον πως θα καταλάβουν ΟΛΟΙ 100% οτι α) θα έχουν όλοι ευκαιρίες, β) οτι εάν δεν τραβάς στις προπονήσεις --> κερκίδα, και γ) οτι δεν παίζει φανέλα στο σπίτι (ΥΓ. Όταν θα έχει το πλήρες ρόστερ που θέλει, οκ; γιατί με 0 CB, οκ, ναι ο Κατσουρ κ ο κάθε Κατσούρ θα πάρει προσωρινά φανέλα σπίτι, όπως πήρε ο Τζιώλης, όταν δεν είχες κέντρο).

Εγώ απλά βλέπω μία προσπάθεια αποκαθήλωσης του Χουμπ από πολλές πλευρές και μου μυρίζει ήδη το "υπηρεσιακός μέχρι το καλοκαίρι ο (τυχαίο..) ΓΧ" για να έρθει ο 0,0001-0 κόουτς μετά (και καλά)
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

Δεν πιστεύω ότι μετά την τόσο ευφορία των μεταγραφών και πρίν προλάβουν να ενταχθούν κανονικά οι παίκτες άρχισε η ισοπέδωση. Ούτε εμένα μου άρεσε που άλλη μια φορά φέτος σε κρίσιμα μάτς η ομάδα ήταν χωρίς νεύρο και ούτε εμένα μου άρεσε πως οι δηλώσεις του προπονητή μας μετά από τέτοια εμφάνιση ξεκίνησαν με δικαιολογίες. Ίσως να είχε τους λόγους του και να είναι στο πνεύμα που υποστηρίζει ότι πάνω από όλα η ομάδα, δεν ξέρω, λάθη γίνονται και λάθη μπορεί να κάνει και ο ίδιος και παρότι τα λάθη πρέπει να αποφεύγονται θα πρέπει τουλάχιστον όταν τα κάνεις να μαθαίνεις από αυτά και να σε δυναμώνουν: Ναι ενοχλήθηκα αφάνταστα από την εμφάνιση στον γάβρο αλλά αν τρώμε σίδερα στον ημιτελικό θα είναι βελτίωση. Ενοχλήθηκα από την άνευρη χθεσινή εμφάνιση, αλλά αν είναι η σφαλιάρα αυτή να με κάνει να δαγκώνω στα play off τότε θα είναι ευεργετική. Δεν ξεχνώ ότι σε αυτήν την K@l@διαδικασία των playoff το φαβορί σχεδόν όλες τις χρονιές έχανε, εκτός από περσι και αυτό γιατί στο τελευταίο μάτς ο Ατρόμητος έβγαλε τα ματια του και έχανε τα άχαστα. Αν η ομάδα παρουσιαστεί έτσι soft και στα play off τότε η ποιότητα των παικτών δεν φθάνει και οι σφαλιάρες σε αντίθεση με τώρα θα είναι επώδυνες.

Το να βάλλεται όμως ο Stefens από ΑΡΔ ότι μπορεί να τρίζει η καρέκλα του και κάποιοι ηθελημένα ή άθελα να παίζουν στο παιχνίδι αυτό είναι απαράδεκτο και θα σας βάλω σε μερικές σκέψεις:

1) Όταν έκλεισε ο Stefens όλοι μέσα μας είχαμε αποδεχτεί ότι είναι το μεγαλύτερο όνομα που πέρασε από την ομάδα και από την χώρα και νιώθαμε την ομάδα σε σίγουρα χέρια και μέσα στην ευφορία μας ελπίζαμε στα δύσκολα να υπάρχει υπομονή και στήριξη. Υπάρχει υπομονή και στήριξη;

2) Πήρες προπονητή όνομα, εγγύηση ότι μπορείς μαζί του να χτίσεις και να κερδίσεις. Του έδωσες τα κλειδιά της ομάδας εν λευκώ; Κάποιοι θα πούν ναι αλλά εγώ θα σας πώ όχι και ο λόγος είναι ότι μαζί με τα κλειδιά του έδωσες και μια αχίλλειο πτέρνα. Η πτέρνα αυτή ήταν η απειλή της απόλυσης αν δεν φέρει φέτος τίτλο. Και σήμερα όσοι έχουν λόγο σημαδεύουν αυτή την πτέρνα γιατί ξέρουν ότι το μεγάλο όνομα δεν είναι άτρωτος αρά μπορούν να βαράνε από τώρα. Μαγκιά σου σαν διοίκηση που πήρες τον Στέφενς και παράλληλα προστάτευσες την ομάδα από το βαρύ συμβόλαιο του σε περίπτωση που δεν αποδίδει. Σωστά έπραξες που έβαλες τέτοιους όρους στο συμβόλαιο του και μαγκιά σου και πάλι. Αλλά αυτή η μαγκιά ξεφτίζει όταν το ανακοινώνεις δημόσια και δείχνεις στους εχθρούς της ομάδας, και σε όποιους δεν τον γουστάρουν, ότι το πιο δυνατό χαρτί σου, ο προπονητής σου, έχει αυτήν την αχίλλειο πτέρνα.

3) Με τέτοιο προπονητή θα πρέπει να σχεδιάζεις σε σταθερό περιβάλλον μαζί του για τα επόμενα χρόνια. Όλοι οι προπονητές χρειάζονται χρόνο πόσο δε ένα τέτοιο όνομα, και ο χρόνος δεν πρέπει να μετράται σε μήνες. Προκαλώ όμως όποιον μπορεί να μου βρεί μια δήλωση του Στέφενς που να μιλά όχι για τα επόμενα χρόνια αλλά απλά για την επόμενη χρονιά. Το αντίθετο μάλιστα θα βρείτε δηλώσεις του στις 27/12 που δείχνουν προπονητή που αισθάνεται ότι δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο: "Εγώ δεν είμαι σημαντικός. Ο ΠΑΟΚ είναι σημαντικός! Είμαι μόνο ένα κομμάτι του ΠΑΟΚ και μετά από μένα ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει κι άλλο. Δεν είμαι σημαντικός, πιστέψτε με…ο ΠΑΟΚ πρέπει να πάρει τις αποφάσεις. Μπορώ να δώσω συμβουλές, όμως ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να προχωρήσει περισσότερο καιρό μ΄αυτούς τους παίκτες. Μπορώ να πω ότι αυτός ή ο άλλος παίκτης ότι είναι καλοί, αλλά όταν θα φύγω, ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να συνεργαστεί μ΄αυτούς τους παίκτες. Κι αν ο ΠΑΟΚ δεν συμφωνεί με τους ποδοσφαιριστές που εγώ τους πρότεινα που ίσως είναι καλοί για εμάς, τότε δεν θα έρθουν, πιστέψτε με!" όπως και οι δηλώσεις του μετά την ήττα από τον Πλατανιά για τις μεταγραφές: "Κάποιοι παίκτες χρειάζονται χρόνο, αλλά δεν υπάρχει χρόνος στο ποδόσφαιρο." Ο ίδιος ξέρει ότι κανένας δεν μπορεί να είναι σίγουρος 100% ότι θα πάρει το κύπελο, πως θα μπορούσε άλλωστε, επομένως πως μπορεί να ξέρει αν θα είναι και του χρόνου ώστε να είναι κατανοητό και προς όλους ότι είναι ο κυρίαρχος στην ομάδα τώρα αλλά και του χρόνου και ότι δεν είναι ένας προπονητής με πρόωρη ημερομηνία λήξης; Δυστυχώς το σημαντικό δεν είναι τόσο αυτό, όσο ότι αυτό το ξέρουν και οι εχθροί και υπονομευτές του ώστε να δυσκολέψουν ακόμη περισσότερο το έργο του και να γράφονται οι χθεσινές ΑΡΔμ*λ*κιες για αδειάσματα διοίκησης κλπ.

4) Οι φίλαθλοι μας είχαν περισσότερη υπομονή από τον Ιβάν για τίτλους και σε καμιά ομάδα δεν ξέρω οι φίλαθλοι να έχουν περισσότερη υπομονή από την διοίκηση στην κατάκτηση τίτλων. Αφού πήρες τον καλύτερο πρωτομάστορα έχω την υπομονή να τον απολαμβάνω στο χτίσιμο της ομάδας ακόμη και αν γίνουν λάθη αλλά και περιμένω επίσης την θωράκιση της ομάδας από τους γνωστούς εξωγενείς παράγοντες ώστε η ομάδα να βάλει τις βάσεις να κυριαρχήσει για πολύ καιρό. Στήριξη και κλειδιά εν λευκώ τώρα και μετά ας τον κρίνουμε.

5) Αν φτάσεις να αμφισβητείς το έργο ενός Στέφενς με την παγκόσμια αναγνώριση που έχει, πιστεύετε ότι εύκολα θα βρεθεί άλλο μεγάλο όνομα όταν δείχνεις ότι δεν δίνεις στους μεγαλύτερους προπονητές τον ελάχιστο χρόνο για δημιουργία; Είτε θα ξενερώσεις με πολύ μικρότερα ονόματα που σημαίνει αμφισβήτηση με το καλημέρα, είτε θα σου επιβάλλει οδυνηρούς οικονομικούς και άλλους όρους εις βάρος σου ώστε να διασφαλιστεί ο ίδιος.

6) Αν φτάσει στο ανήκουστο ο Στέφενς να φύγει πρόωρα, πιστεύετε ότι μετά θα πείθονται μεγάλοι παίκτες να έρθουν στην ομάδα για χάρη του όποιου προπονητή όταν θα ξέρουν ότι οι προπονητές στον ΠΑΟΚ δεν στεριώνουν ακόμη και αν είναι ονόματα παγκόσμιου βεληνεκούς;

Λάθη έγιναν από τον Στέφενς αλλά και λάθη εις βάρος του έχουν γίνει και νομίζω ότι θα πρέπει να υπάρξει ξεκάθαρη δήλωση στήριξης από την διοίκηση, τα κλειδιά εν λευκώ, με ότι και αν σημαίνει αυτό, κόβοντας τελείως την όρεξη των υπονομευτών και εχθρών της ομάδας. Δουλειά σε βάθος χρόνου και όχι για τους επόμενους 1-2 μήνες.

Ξεκάθαρο μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
Άβαταρ μέλους
tzelas

Δημοσίευση από tzelas »

CCCP έγραψε:Αρνούμαι να κρινω εναν αρχιτέκτονα πριν τελειωσει αυτο που σχεδιαζει να χτιστει.

Δε μπορω να περιμενω και πολλά απο ενα σπιτι οταν ειναι ακομα γιαπι.

Για το οτι ειναι το σπιτι ακομα γιαπι και μπαζει απο παντου, οπως ειπε και ο sick, δεν ευθύνεται ο αρχιτέκτονας.

Οποιος περιμένει οτι θα ερθει καποιος προπονητης και ως δια μαγείας θα γινουμε ομαδαρα ειναι αφελης. Οι ομαδες χτίζονται, δεν γίνονται απο τη μια στιγμη στην αλλη, ποσο μαλλον σε μισο χρονο και με μεγαλες αλλαγες παικτων.
++++ όσα θές
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

barlow μηπως θες και ονοματα ποιοι ειπαν να φυγει?να ενα περιοριστικο ερωτημα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Στεκονται καποιοι στις δηλωσεις Κλαους η Σαλπι,στις δηλωσεις Στεφενς οτι δεν χρειαζεται παικτες στην αμυνα γιατι δεν στεκεται κανεις.Να δεχτω οτι χτιζεται σιγα σιγα μια καινουρια ομαδα,αληθεια απο που ακριβως χτιζεται.Ολοι λενε οτι εχουμε προβλημα στην αμυνα που ο Ολανδος θελει να μαρκαρει ψηλα,γιατι τοτε βρε αδερφε δεν πηγε στην διοικηση να πει,δεν θελω καμια μεταγραφη σε αλλη θεση,βρειτε μου μονο 2 στοπερ και 1 αμυντικο χαφ που να ταιριαζουν στο παιχνιδι μου, παρα μονο βλεπω τον κατσουρανη σε καθε παιχνιδι να τρεχει στα 35 του να καλυψει τις μπαλλιες στην πλατη του,κατι που εγινε χτες τουλαχιστον 5-6 φορες και κοστισε καποιες μεγαλες ευκαιριες και τελικα την αποβολη του.Οι περισσοτεροι παλυ λεγαμε οτι ο Τζιολης δεν ταιριαζει ουτε αυτος σε παιχνιδι με πιεση ψηλα και δωσαμε 500.000 τον γεναρη για να παρουμε ενα παικτη με το ιδιο στυλ παιχνιδιου.Να με συγχωρειτε αλλα εγω δεν βλεπω σχεδιο πουθενα,μεταγραφες στην τυχη,παικτες που δεν ταιριαζουν θεωρητικα στο παιχνιδι του και μια ομαδα που μοιαζει χαμενη στο διαστημα σε καθε παιχνιδι σχεδον.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

giapas έγραψε:
sick εγώ νομίζω ότι το 1 - ενώ είναι υπαρκτό - θα έπρεπε να υπερκαλυφθεί απο τη διαφορά ποιότητας σε σχέση με τις ομάδες που παίζουμε. Αλλά για να είμαι ειλικρινής ,ο Στέφενς δεν είναι υπεύθυνος να ενσωματώσει σταδιακά τις νέες μεταγραφές και να περάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς εξαιτίας των αλλαγών? Και πάλι όμως, με βαση το χτεσινό ρόστερ του βαζελου(αλλά και του πλατανιά) , δε νομίζω ότι χρειάζεσαι τρομερό επίπεδο συνοχής ως ομάδα για να τους αντιμετωπίσεις.
Ε ΟΚ, ναι δε χρειαζεται ισως ΤΡΟΜΕΡΟ επιπεδο συνοχης.

Αλλα ρε giapas, ειμαι πολυ περίεργος να μου εξηγήσεις που ηταν χτες η διαφορα ποιοτητας με το βαζελο.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Τι προτεινης λοιπον πεστο μη φοβασαι cccp δεν αναφερομαι σε σενα στον joshoua
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paokovios1974 την Δευ 10 Φεβ 2014, 12:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Δε χρειαζεται να γινει κατι τετοιο μπανε.ο στεφενς αν δεν κανω λαθος 1+2 συμβολαιο εχει.δεν ειναι πορτοφολας.αν εγιναν ολα για να ερθει ο σαντος θα ειχαν φερει καποιον πιο αναλωσιμο οχι το στεφενς.
ΣτΑ υπολοιπα συμφωνω εν μερει.δε χτιζεται αλλιως η νοοτροπια.αλλα ειναι απαραιτητος για τη συνοχη λιγος συμβιβασμος με τη σκοπιμοτητα.αλλωστε δεν εχουμε ολα τα θεματα λυμενα για να μας απασχολει μονο η νοοτροπια.μπορει ολα απο τη νοοτροπια να ξεκινανε αλλα η αλλαγη της ειναι διαδικασια πολυ χρονοβορα.κ ως τοτε θα εχουμε διαλυσει τα παντα.
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

ΠΑΟΚοβιε αν εχεις ονοματα ριχτα να ξερουμε κ τι γινεται.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

1+1 ειναι το συμβολαιο του
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Ευχαριστως σε λιγο επανερχομαι
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

potamda έγραψε:Θα σε κρίνω μόνο όταν θα δω την ομάδα στα ματς:

α) με gay (ημιτελικούς κυπέλλου)
β) με λαγό (τελικό κυπέλλου)
γ) με Μπενφίκα
δ) play offs

Αυτά με νοιάζουν και αυτά περιμένω. Τότε θα κάνω κριτική και θα είμαι αισιόδοξος ή όχι για τη νέα χρονιά.

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!Για μένα η πρωτιά στα play offs o μέγιστος στόχος!Που σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις την ΥΠΕΡΒΑΣΗ.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Σελιδα 184 σελιδα 185 σελιδα 186 εκει να δεις ονοματα και να σκεφτεις οτι δεν συνεχισα το διαβασμα προς την 197 αλλα κανενας απο αυτους δεν μου λεει ποια θα ειναι η επομενη μερα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

CCCP έγραψε:
giapas έγραψε:
sick εγώ νομίζω ότι το 1 - ενώ είναι υπαρκτό - θα έπρεπε να υπερκαλυφθεί απο τη διαφορά ποιότητας σε σχέση με τις ομάδες που παίζουμε. Αλλά για να είμαι ειλικρινής ,ο Στέφενς δεν είναι υπεύθυνος να ενσωματώσει σταδιακά τις νέες μεταγραφές και να περάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς εξαιτίας των αλλαγών? Και πάλι όμως, με βαση το χτεσινό ρόστερ του βαζελου(αλλά και του πλατανιά) , δε νομίζω ότι χρειάζεσαι τρομερό επίπεδο συνοχής ως ομάδα για να τους αντιμετωπίσεις.
Με τη λογική αυτή, δεν πολυχρειάζεται και προπονητής όταν η 2η ομάδα του πρωταθλήματος κερδίζει την προτελευταία με 0-1 απ το πρώτο 10λεπτο.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

CCCP έγραψε:
giapas έγραψε:

Αλλα ρε giapas, ειμαι πολυ περίεργος να μου εξηγήσεις που ηταν χτες η διαφορα ποιοτητας με το βαζελο.
Δε ξέρω .. και εγώ τη ψάχνω. Η δική μου εξήγηση έχει να κάνει με τη διάθεση και τη πίστη των παικτών. Ίσως δε πιστεύουν στο προπονητή , ίσως είναι δυσαρεστημένοι , ίσως ίσως ίσως. ... Για να σε ισοπεδώσει έτσι ο βάζελος χτες , δεν αρκεί η άμυνα ψηλά και λοιπές - σωστές- κρίσεις σε τεχνικό επίπεδο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”