Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
chrisg4

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από chrisg4 »

Επειδη εγώ είμαι άσχετος με το παρασκήνιο και μάλλον είμαι και χαζός. Μπορεί κάποιος να μου πει ποιος πριονίζει τη καρεκλα του Stephens και πως?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

lamosas έγραψε:Για τα σχέδια του ΠΑΟΚ που καταρρέουν μέσα σε δευτερόλεπτα: «Αυτά μόνο πιστεύω, μόνο εμείς τα κάνουμε, συζητάμε μια βδομάδα, 3-4 μέρες το πως πρέπει να παρουσιαστούμε σ' ένα τέτοιο παιχνίδι, μπαίνουμε μες στον αγωνιστικό χώρο και δεν κάνουμε απολύτως τίποτα. Γι αυτό ευθύνονται οι ποδοσφαιριστές και κανένας άλλος, όταν δεν μπαίνεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο και δεν είσαι συγκεντρωμένος 100%, λογικό να χάσεις».

Τάδε εφη Κλαους.

Ναι ο Στέφενς δεν κάνει τακτική ούτε κάνει ανάλυση του επόμενου αντιπάλου.
Και όλα κυλούν ωραία στο στρουμφοχωριό...
Μα αφού το λεει ο πολκας και ο μιζερογλου γιατι να μην το πιστέψουμε ;
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αρνούμαι να κρινω εναν αρχιτέκτονα πριν τελειωσει αυτο που σχεδιαζει να χτιστει.

Δε μπορω να περιμενω και πολλά απο ενα σπιτι οταν ειναι ακομα γιαπι.

Για το οτι ειναι το σπιτι ακομα γιαπι και μπαζει απο παντου, οπως ειπε και ο sick, δεν ευθύνεται ο αρχιτέκτονας.

Οποιος περιμένει οτι θα ερθει καποιος προπονητης και ως δια μαγείας θα γινουμε ομαδαρα ειναι αφελης. Οι ομαδες χτίζονται, δεν γίνονται απο τη μια στιγμη στην αλλη, ποσο μαλλον σε μισο χρονο και με μεγαλες αλλαγες παικτων.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:Και ποιός προπονητής δεν επαφίεται στο ταλέντο των παιχτών του; Γιατί αυτό που λες τώρα, λίγη έως ελάχιστη σχέση έχει με αυτό που είπες πριν.

Έγινε παιδιά, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Είπα, διάθεση για να μπω σ αυτό το γαϊτανάκι δεν έχω.
Πάντως, αν έκανε αυτό το όνομα που εγώ (ίσως και άλλοι) χρησιμοποιώ σαν άλλοθι, χωρίς να δουλεύει τακτική στις ομάδες του (εκτός κι τώρα στα 60 του είπε, δεν -λουλουδιάζεται- που θα κάνω εγώ τακτική στον ΠΑΟΚ) πρέπει να είναι ένα κράμα Μουρίνιο-Χαπελ-Φέργκιουσον.

Και κάτι ακόμα τελευταίο που θα το ξαναπω.
Ο Κλάους, ο καλύτερος παιχτης μας, μετά τον Γλύκο χθες, έκανε κάποιες αντρίκιες δηλώσεις που δεν τιμούν κανένα συμπαίχτη του, αντιθέτως, εκθέτουν άπαντες που μιλούν για μη-τακτική και άλλα τέτοια -χρυσάνθεμα και γλαδιόλες-.
Πολυ σωστο...Ο κλαους ηταν η πρωτη φορα που μιλησε σαν αρχηγος..
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

simba έγραψε:Ο Κλαους καλυψε τον κωλο του προπονητη του, γτ ας εκανε και αλλιως, κ σιγα μην εβλεπε ενδεκαδα ξανα...
Ο Χουμπ καλυψε τους ποδοσφαιριστες του, καλυπτοντας τον κωλο του, γτ ας εκανε και αλλιως, κ θα εμενε μονο με κανα Μαντουρο-Μαρτενς στο πλαι του..
Τι ωραια τι καλα ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια (που ριχνει κλωτσιτσες κ κυνηγητα στις προπονησεις)

Αντε καλο πολεμο στους δινοντες γραμμη και στα λοιπα κεντρα αποσταθεροποιησης... :opaokara:
(ο δον κιχωτης του Θερβαντες λεει κατι?)
Αρα ολοι καλυπτουν ο ενας τον αλλον και ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα.
Τι λες τωρα??
Νταξει μην το χεζουμε εντελως.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αφού, ρε συ, είδες ότι του απάντησα. Γιατί το συνεχίζεις, ρε Εορδαϊκάρα;

Ντίνος
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Άσχετο αλλά ο κόλκας έλεγε όλη τη βδομάδα ότι πρέπει ο Στέφενς να βάλει τον γκοντό δεξιά για να σταματήσει τον Νάνο (σόρρυ αλλά οι συνειρμοί.. :lol: ) και κάθεται τώρα και κατηγορεί τον προπονητή ότι δεν έβαλε δημιουργικά άκρα!!
Γεια σου κόλκα κομανέτσι!!
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Sick Bastard έγραψε:
giapas έγραψε:sick , για σένα που οφείλονται οι μεταπτώσεις και η μέτρια εικόνα που εμφανίζει η ομάδα?
1. Και κυριότερο, το πόσο πρόχειρα κι άσχημα φτιάχτηκε το καλοκαιρί, με σχεδόν μηδαμιμή ευθύνη του Χουμπ. Τα έχω ξαναγράψει, για την ανυπαρξία 2 ικανών στόπερ, κανενός εξτρέμ, με παροπλισμένο ηλιθιωδώς το μοναδικό 6αρι κτλ κτλ. Αποτέλεσμα αυτού, είναι οι μεταγραφές 6 παιχτών τον Γενάρη, τόσες κάνουν συνήθως όσες ομάδες παλεύουν για να σωθούν!! Αυτό, απολύτως αναμενόμενα, φέρνει απώλεια ισορροπιών στα ενδότερα της ομάδας.

2. Τα ενδότερα της ομάδας. Ο Μουρίνιο έλεγε, πως για να πάει κάλα ένας σύλλογος (βασικά είπε, για να πάρει πρωτάθλημα, αλλά εδώ ας πούμε απλά για να πάει καλά) πρέπει όλοι σε αυτόν (τον σύλλογο) να έχουν τον ίδιο στόχο, απ την καθαρίστρια μέχρι τον πρόεδρο. Αυτά τα λέει ο Μουρίνιο, που παίζει να ξέρει λίγα πράγματα παραπάνω για το πως δουλεύουν αυτά τα θέματα απ όλο το φόρουμ μαζί. Αυτό, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ, δεν λειτουργεί.
Το χειρότερο είναι, ότι δεν είναι καν μυστικό, είναι κοινή γνώση. Μέσα στο σύλλογο, το βασικό παιχνίδι, είναι αυτό με τις καρέκλες που είναι κατά μία λιγότερη των ατόμων που παίζουν και μόλις σταματήσει η μουσική, κάποιος μένει απ έξω.

3. Περίεργες συμπτώσεις, στα εκτός έδρας ματς με Σάλκε και Μέταλιστ, που η ομάδα πάλεψε μέχρι εσχάτων για να μην χάσει τουλάχιστον και στα εκτός έδρας ματς με γαυροβάζελο δεν μπορούσε να αλλάξει 2 πάσες πλην εξαιρέσεων. Θα ήθελα να έχει σοβαρό ματς η εθνική την Τετάρτη για να δω Σάλπι-Κατσούρ να καταπίνουν κεραυνούς και να πετάνε φωτιές. Αυτό το αναφέρω για το θέμα της τακτικής. Στα δύο πρώτα η ομάδα είχε τακτική και πλάνο και στα δύο τελευταία όχι; Χμμμ, καλά. Μήπως είναι θέμα νοοτροπίας παιχτών;

Και κάτι ακόμα:
paok87 έγραψε:Επίτρεψέ μου να βγάλω τα δικά μου συμπεράσματα για το πώς εννοεί ο Κλάους το "συζητάμε".
simba έγραψε:Ο Κλαους καλυψε τον κωλο του προπονητη του, γτ ας εκανε και αλλιως, κ σιγα μην εβλεπε ενδεκαδα ξανα...
Περιέργως, τα ίδια πάνω κάτω δήλωσε κι ο Σάλπι πριν 2 εβδομάδες στο ''Παίζουμε Ελλάδα'' στη Νόβα. Είπε δηλαδή, ότι είναι πάγια εντολή του προπονητή μας να μπαίνουμε πολύ δυνατά στο ματς, το ξέρουμε αλλά για κάποιο λόγο που δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν το κάνουμε.
Ο Σάλπι, όταν τα είπε, έμπαινε αλλαγή στα ματς, γιατί όπως είπε ο προπονητής του, έχει μεγαλώσει λίγο. Οπότε δεν έχει πολύ νόημα αυτό που λέτε.
Υπάρχει αρχείο των εκπομπών, είναι στη διάθεση όλων.

Επαναφορά στο χθεσινό ματς, ναι ο Χουμπ έκανε λάθη στην 11αδα που κατέβασε, αλλά απ αυτό μέχρι τους περιπατητές που είδαμε έχει μια διαφορά τόσο μεγάλη όσο το όνομα του προπονητή.
Πολυ καλο ποστ sick...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Μακάρι να έβαζε τον... Γκοντό, να βλέπαμε τουλάχιστον λίγη κουλτούρα στην ομάδα.

Κατά τα λοιπά, αν όντως ισχύει αυτό :

"Περιέργως, τα ίδια πάνω κάτω δήλωσε κι ο Σάλπι πριν 2 εβδομάδες στο ''Παίζουμε Ελλάδα'' στη Νόβα. Είπε δηλαδή, ότι είναι πάγια εντολή του προπονητή μας να μπαίνουμε πολύ δυνατά στο ματς, το ξέρουμε αλλά για κάποιο λόγο που δεν ξέρω τι συμβαίνει, δεν το κάνουμε ",

τότε λυπάμαι μα δεν υπάρχει γιατρεία, ούτε υπομονή. Πόδι όλοι.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

Παρατηρώ ότι κάποιοι (μάλλον) πιστεύουν ότι ο Στέφενς ΔΕΝ κάνει τακτική στην προπόνηση και προσπαθούν να πείσουν και τους υπόλοιπους ότι για 2-3 ώρες, στην Μεσημβρία μετά το ζέσταμα και τις διατάσεις, παίζουν μήλα και τζαμί, ότι τα παραπάνω δεν τα έχει παρατηρήσει κανένας στην ομάδα (τι να ξέρουν οι άσχετοι) και παρ' όλα αυτά, ο Χουμπ συνεχίζει να εργάζεται.
Μέσα μάγκες. Μαζί τους. :lol:

Ο Χουμπ καλυψε τους ποδοσφαιριστες του, καλυπτοντας τον κωλο του, γτ ας εκανε και αλλιως, κ θα εμενε μονο με κανα Μαντουρο-Μαρτενς στο πλαι του..
Τι ωραια τι καλα ειμαστε μια χαρουμενη οικογενεια (που ριχνει κλωτσιτσες κ κυνηγητα στις προπονησεις)

Αντε καλο πολεμο στους δινοντες γραμμη και στα λοιπα κεντρα αποσταθεροποιησης... :opaokara:
(ο δον κιχωτης του Θερβαντες λεει κατι?)
Εσύ με είπες εχθές να σβήσω ποστ για να μην εκτεθώ; Κι εγώ σε απάντησα σοβαρά;;;;;
Ας πρόσεχα. :oops:
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Λοιπον μαγκες για να τελειωνουν τα παραμυθια οσοι εχετε μπουχτισει απο τον Στεφενς και θελετε να παρει μπ@λο απαντηστε μου συγκεκριμενα σε μερικα ερωτημματα.ΠΟΙΟΣ θα ειναι ο αντικαταστατης του και για πιο λογο αυτος?Τι θα γινει με τους παιχτες που ηρθαν για τον στεφενς?.Πως θα προσελκησεις ξανα μεγαλα ονοματα οταν δεν θα εχεις στον παγκο μεγαλο ονομα?Αφου δεν κανει ουτε ο στεφενς ποιος πρεπει να ερθει στον ΠΑΟΚ?Οταν ο φεργκιουσον εβγαλε την μανγιου 2 συνεχομενες χρονιες ενδεκατη και κοντεψε να πεσει εκανε τακτικη?Παμε τωρα και σε αλλα ερωτημματα.Στο 1-1 με τη Σαλκε ειχαμε τακτικη και αν ναι που πηγε?αν οχι τοτε πως πηραμε ισοπαλια?Στο 2-3 με τη Σαλκε ειχαμε τακτικη και αν ναι που πηγε?αν οχι πως θα μπαιναμε παραλιγο στους ομιλους?Στο 0-0 με τον ατρομητο ειχαμε τακτικη?Στην ηττα με τον πανιωνιο ειχαμε τακτικη?Στο 2-5 με την καλλονη ειχαμε τακτικη?Στο 5-1 με την γρια ειχαμε τακτικη?Στο 5-0 με τον οφη ειχαμε τακτικη? Για τελευταια φορα πειτε μου σημερα που εχουμε 10 φεβρουαριου ποιος θα ερθει να αντικαταστησει τον στεφενς και τι θα ζητησει οταν ερθει?μηπως πιστωση χρονου μηπως θα πει οτι δεν του κανουν οι παιχτες και πρεπει να φερει αλλους?Τι συμφερει λοιπον αυτη τη στιγμη στον ΠΑΟΚ μας?να παραμεινει ο Στεφενς και να συνεχισει το χτισιμο της δικιας του ομαδας με βαθος διετιας.η να ερθει ο Στεφανιδης και να ξεκινησουμε απο την αρχη στις 10 φεβρουαριου παρακαλω να απαντησουν μονο οσοι θελουν να φυγει ο στεφενς
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Sick Bastard έγραψε:
giapas έγραψε:sick , για σένα που οφείλονται οι μεταπτώσεις και η μέτρια εικόνα που εμφανίζει η ομάδα?
1. Και κυριότερο, το πόσο πρόχειρα κι άσχημα φτιάχτηκε το καλοκαιρί, με σχεδόν μηδαμιμή ευθύνη του Χουμπ. Τα έχω ξαναγράψει, για την ανυπαρξία 2 ικανών στόπερ, κανενός εξτρέμ, με παροπλισμένο ηλιθιωδώς το μοναδικό 6αρι κτλ κτλ. Αποτέλεσμα αυτού, είναι οι μεταγραφές 6 παιχτών τον Γενάρη, τόσες κάνουν συνήθως όσες ομάδες παλεύουν για να σωθούν!! Αυτό, απολύτως αναμενόμενα, φέρνει απώλεια ισορροπιών στα ενδότερα της ομάδας.

2. Τα ενδότερα της ομάδας. Ο Μουρίνιο έλεγε, πως για να πάει κάλα ένας σύλλογος (βασικά είπε, για να πάρει πρωτάθλημα, αλλά εδώ ας πούμε απλά για να πάει καλά) πρέπει όλοι σε αυτόν (τον σύλλογο) να έχουν τον ίδιο στόχο, απ την καθαρίστρια μέχρι τον πρόεδρο. Αυτά τα λέει ο Μουρίνιο, που παίζει να ξέρει λίγα πράγματα παραπάνω για το πως δουλεύουν αυτά τα θέματα απ όλο το φόρουμ μαζί. Αυτό, λοιπόν, στον ΠΑΟΚ, δεν λειτουργεί.
Το χειρότερο είναι, ότι δεν είναι καν μυστικό, είναι κοινή γνώση. Μέσα στο σύλλογο, το βασικό παιχνίδι, είναι αυτό με τις καρέκλες που είναι κατά μία λιγότερη των ατόμων που παίζουν και μόλις σταματήσει η μουσική, κάποιος μένει απ έξω.

3. Περίεργες συμπτώσεις, στα εκτός έδρας ματς με Σάλκε και Μέταλιστ, που η ομάδα πάλεψε μέχρι εσχάτων για να μην χάσει τουλάχιστον και στα εκτός έδρας ματς με γαυροβάζελο δεν μπορούσε να αλλάξει 2 πάσες πλην εξαιρέσεων. Θα ήθελα να έχει σοβαρό ματς η εθνική την Τετάρτη για να δω Σάλπι-Κατσούρ να καταπίνουν κεραυνούς και να πετάνε φωτιές. Αυτό το αναφέρω για το θέμα της τακτικής. Στα δύο πρώτα η ομάδα είχε τακτική και πλάνο και στα δύο τελευταία όχι; Χμμμ, καλά. Μήπως είναι θέμα νοοτροπίας παιχτών;
...
sick εγώ νομίζω ότι το 1 - ενώ είναι υπαρκτό - θα έπρεπε να υπερκαλυφθεί απο τη διαφορά ποιότητας σε σχέση με τις ομάδες που παίζουμε. Αλλά για να είμαι ειλικρινής ,ο Στέφενς δεν είναι υπεύθυνος να ενσωματώσει σταδιακά τις νέες μεταγραφές και να περάσουμε όσο το δυνατόν λιγότερους κλυδωνισμούς εξαιτίας των αλλαγών? Και πάλι όμως, με βαση το χτεσινό ρόστερ του βαζελου(αλλά και του πλατανιά) , δε νομίζω ότι χρειάζεσαι τρομερό επίπεδο συνοχής ως ομάδα για να τους αντιμετωπίσεις.

Θέλω να σταθώ στο 2. Ίσως παίζει κάτι τέτοιο που λες σε διοικητικό, όμως δε θα έβγαζα το Στέφενς από έξω. Έχω ερωτηματικά σχετικά με το κατά πόσο και ο ίδιος ο προπονητής "καίγεται" και είναι ταγμένος στο χτίσιμο μιας ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει. Παρακαλώ να μη παρεξηγηθούν τα λεγόμενα μου , δεν έχει να κάνει με την αδιαμφισβήτητη αξία του Στεφενς ... τα επιτεύγματά του είναι πολύ πάνω απο τα κυβικά της ομάδας. Όμως μήπως έχει κι αυτός κρυφτεί πίσω από το ΟΝΤΩΣ κακό σχεδιασμό του καλοκαιριού ή τη απροκάλυπτη εύνοια του γαύρου? Δε ξέρω, προσωπικά δεν έχω βγάλει συμπέρασμα και θα ήθελα να δω την ομάδα τους επόμενουν 2 μηνες
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

Γιατι να φυγει?ειπε κανεις να φυγει?κριτικη για την αθλιοτητα της ομαδας γινεται.αν υπαρχουν παικτες φυρα ας τους περιθωριοποιησει κ ας μην κανει τοσο εκτεταμενο ροτεισον κ οπου βγει.ουτως η αλλως κ τωτρα ψιλο στο αγνωστο βαδιζουμε.
Ακομα κ μονο νικες να καναμε επιπεδο δεν αλλαζει αν ο προπονητης δε μεινει χρονια ακομα κ ο φρινγκερ να ηταν.
Αυτο που με χαλαει στο στεφενς ειναι οτι δε δειχνει καμια διαθεση συμβιβασμου με ποδοσφαιρο σκοπιμοτητας κ αυτο δημιουργει ρηγματα στην ομαδα.πιστευει στην επιθεση ακομα κ οταν δε βγαινει.πιστευει στο συνεχες ροτεισον ακομα κ αν δεν υπαρχει ενας εστω κ τυπικα κορμος να γινονται οι αλλαγες πανω σε αυτον.προφανως χρειαζεται ροτεισον οταν εχεις τοσους στοχους.απλα νοιωθω οτι ειναι ολοι μπερδεμενοι.
ΠΑΟΚοβιε ηταν πολυ περιοριστικη η επιθυμια σου.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

Κατ αρχας ειναι αστειο να λεμε για αλλαγη προπονητη τωρα. Το καλοκαιρι το συζηταμε αν και μεχρι χθες ημουν υπερ του πλανου 3ετιας.

Στο ζουμι, εχεις αυτο το ροστερ, επαιξες με σαλπι - νινη στο προηγουμενο ματς και κανενας δεν επεισε. ΞΕΡΕΙΣ οτι μεσοβδομαδα εχεις ματς, αλλα ειναι σε φαση αγγαρειας, οποτε μπορεις να κατεβασεις τις αλλαγες. Στο ενδιαμεσο, παιζεις ΝΤΕΡΜΠΥ με ομαδα ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΜΕ ΣΕΝΑ και ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ σε σαλπι (ας πουμε για να μαρκαρει ) και νινη!!!

Εχουμε μια ντουζινα αρδ στην συνεντευξη τυπου και ΕΝΑΣ δεν ρωτησε, ΠΩΣ ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΝΙΝΗ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΑΤΣ; αν πει καλη νταξ το παραταω το αθλημα και το γυρναω σε γκολφ, αν πει κακη ξαναρωτα: ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕΣ ΒΑΣΙΚΟ ΣΕ ΝΤΕΡΜΠΥ;

Παιζεις ντερμπυ και κρατας τον με διαφορα mvp παικτη σου στον παγκο;;; πραγματικα εχω μπερδευτει με τον κοουτς. κανει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πραγματα, τα βλεπουμε ολοι, αλλα ουτε αυτος λςει γιατι τι κανει, αλλα δεν βλεπω και τους αρδ να ρωτανε.

Υ.γ. ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμενω το #askstevens γιατι ετσι οπως παμε θα ξεχασουμε και αυτα που ξερουμε!

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
chrisg4

Δημοσίευση από chrisg4 »

Ρε κανένας δε πριονίζει τη καρεκλα του Stephens και κανένας δε θέλει να φύγει ο Stephens. Αλλα δε γίνετε να μη κάνουμε κριτική στον προπονητή της ομάδας όταν χθες ο Βάζελος μας πάτησε. Ο ΠΑΟΚ είχε διαστήματα που δε μπορούσε να περάσει το κέντρο. E δε γίνετε ρε παιδιά να μη φταίει πουθενά. Δηλαδή έλεος. Ναι η ομάδα χτίζεται ναι η ομάδα θέλει χρόνο ναι είναι καινούρια αλλα λόγο όλων αυτων γίνονται λάθη. Λάθη που αν δε τα παραδεχτείς και δε τα διορθώσεις δε κανεις βήματα μπροστά. Η τετράδα στην άμυνα δε τραβάει. Έχω βαρεθει να βλέπω Τζαβέλα και Κατσουράνη να κυνηγάνε παίχτες. Ο Σαλπιγγίδης δε μπορεί να παίξει πλέον σε υψηλό επίπεδο. Για καμια Βέροια για κανέναν Απόλλωνα μέσα στη τούμπα είναι μια χαρά. Σε derby με τον Βάζελο μέσα στη λεωφόρο δε τον βάζεις. Ποσα παιχνίδια πρέπει να παίξει ο Νίνης για να καταλαβουμε ότι το παλικάρι έχει πρόβλημα. Ψυχολογικό ? Φυσικής κατάστασης? Δε ξέρω. Αλλα έχει πρόβλημα δε μπορεί να παίξει. Εδώ δε μπόρεσε να παίξει με τον Ηρακλή ομάδα B εθνικής και θα μπορέσει να παίξει με τον βάζελο μέσα στη Λεωφόρο? E όλα αυτά είναι λάθη του Stephens. Είχε παίχτες να παίξουν στις θέσεις τους. Δεν υπάρχει ρε προπονητής που να μη κάνει λάθη. Και δεν υπάρχει προπονητής μεγάλης ομάδας που να μη δέχεται κριτική. Έλεος όμως με τη καταστροφολογία και από τους μεν και από τους δε.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”