K_geo έγραψε:και εγω και γίναμε τέσσερις!!!

βαλτε και μενα μεσα
δεν θελω να ψαχνω ουτε δικαιολογιες ουτε τιποτα αλλα προτιμω να μου δωσουν κατα 2 πεναλτι που δεν ειναι παρα να με σφυριζουν με αυτη την φιλοσοφια.
δεν ειναι δυνατον να επιτρεπουν στον βαζελο να παιζει πιο φισικαλ απ οτι επιτρεπετε στην αγγλια και εμενα να μου σφυριζει φαουλ με το παραμικρο.
δηλαδη δεν ειδε κανεις οτι το επιθετικο φαουλ πανω στον κατσε μετατραπηκε σε κιτρινη για χερι,κατι που αναγκασε τον προπονητη να τον βγαλει απο το ημιχρονο γιατι ενιωσε οτι ο διαιτητης με την πρωτη ευκαιρια θα του δειξει και δευτερη
ή μηπως εμεις δεν το πηραμε πρεφα αυτο απο την τηλεοραση και ειπαμε ειτε απο μεσα μας ειτε απ εξω να τον βγαλει γιατι θα φαει και δευτερη
υγ με την πρωτη ευκαιρια θα βαλω σε βιντεο ολες τις αναποδες φασεις του παιχνιδιου για να δω τι εχουν να πουν οι ΄΄αντικειμενικοι΄΄.
μπορει να χαναμε με την ιδια ευκολια και με μια σωστη διαιτησια,το κακο ειναι οτι δεν θα το μαθουμε ποτε αυτο και δεν ειχαμε την ευκαιρια να παιξουμε το παιχνιδι επι ισοις οροις
και οπως ειπα απο τους περισσοτερους που δεν εχουν ιδαια απο ποδοσφαιρο δεν εχω την απαιτηση να καταλαβουν το τι γραφω.
αλλα υπαρχουν καποιοι που το κατεχουν το αθλημα και το εχουν παιξει και δεν αναφερονται καθολου σε αυτα τα πραγματα παρα μονο ενδιαφερονται να μας πουν οτι ο χουμπ δεν κανει τιποτα