8.Hedwiges Maduro
- Mario Jardel
Re: 8.Hedwiges Maduro
Έχει ένα εξάμηνο απραξία, οπότε έχει καλή δικαιολογία. Ο κύριος Τζιόλης σε κρέμασε για να σώσει το Μουντιάλ και το παιδί έπαιξε στα καπάκια μπόλικα ματς.
κακιστος αργος βασανιστικος και θελει πολυ δουλεια ακομα για να μπορεσει να σταθει εναντια σε κανονικους αντιπαλους...
πισω ειναι τρυπα τεραστια....να μην πω για τζιολη τωρα αλλα ειναι αμυντικογενης απωλεια
Δυστυχώς ξεχωρίζες αρνητικά μες στο γήπεδο, ειδικά με την πιτσιρικαρία του βάζελου που έτρεχαν συνέχεια
Χάσε κάνα κιλό και δούλεψε τη φυσική σου κατάσταση, ποδοσφαιριστής είσαι
Χάσε κάνα κιλό και δούλεψε τη φυσική σου κατάσταση, ποδοσφαιριστής είσαι
- PAOK_Antarctica
Νωρίς για να κριθεί και είναι κρίμα να παρασυρθούμε από τη σημερινή γενικότερα κάκιστη εικόνα της ομάδας
Kαλημερα παιδια,
δεν μου αρεσει να γραφω για παιχτες γιατι καταρχην αν καποιος ειναι κακος δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης ή οποιοσδηποτε τον επελεξε. Αλλα πραγματικα εω παθει σοκ με αυτον τον μαντουρο.
Ο ανθρωπος ειναι πρωην ποδοσφαιριστης αυτην την στιγμη!!! Μπροστα του ο γκαρσια ειναι παιδαρελη!! Με τι λογικη τον πηραμε σαν ετοιμο παιχτη να προσφερει κατευθειαν(αφου αυτη ηταν η λογικη για τις χειμερινες μεταγραφες!)
Πραγματικα ρε παιδια ειναι ο λογος που εδω και 5 παιχνιδια δεν εχουμε κεντρο και εχουμε χασει ακομα και απο ομαδες οπως ο οφη μεσα στην τουμπα στο α ημιχρονο την κατοχη. Ναι μπορει να φτιαξει ισως στο μελλον αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπω για αυτο το εξαμηνο. Και φανταστητε εχει τον κατσε απο διπλα που τρεχει για δυο. Ποσο χειροτερος θα ηταν ο λαζαρ με τον κατσε μαζι??
Παρτε τον αγωνα με τον οφη που νικησαμε. Προσπαθω να θυμηθω μια φαση ΜΙΑ ΦΑΣΗ που να κοβει σαν αμυντικο χαφ μια προσπαθεια τη αντιπαλης ομαδας!! Πραγματικα αν βγαλουν στατιστικα με τα χιλιομετρα στο τελος δεν πρεπει να εχει κανει πανω απο 5 σε ολο τον αγωνα.
Δεν θελω να τα χωνω σε παιχτες και επαναλαμβανω δεν φταιει αυτος αλλα δεν γινεται να εχει φανελα βασικου αυτην την στιγμη αυτος ο παιχτης!!!ΜΑΚΑΡΙ να κανω κολοτουμπα αλλα δεν το βλεπω!
δεν μου αρεσει να γραφω για παιχτες γιατι καταρχην αν καποιος ειναι κακος δεν φταιει αυτος αλλα ο προπονητης ή οποιοσδηποτε τον επελεξε. Αλλα πραγματικα εω παθει σοκ με αυτον τον μαντουρο.
Ο ανθρωπος ειναι πρωην ποδοσφαιριστης αυτην την στιγμη!!! Μπροστα του ο γκαρσια ειναι παιδαρελη!! Με τι λογικη τον πηραμε σαν ετοιμο παιχτη να προσφερει κατευθειαν(αφου αυτη ηταν η λογικη για τις χειμερινες μεταγραφες!)
Πραγματικα ρε παιδια ειναι ο λογος που εδω και 5 παιχνιδια δεν εχουμε κεντρο και εχουμε χασει ακομα και απο ομαδες οπως ο οφη μεσα στην τουμπα στο α ημιχρονο την κατοχη. Ναι μπορει να φτιαξει ισως στο μελλον αλλα το θεμα ειναι οτι δεν το βλεπω για αυτο το εξαμηνο. Και φανταστητε εχει τον κατσε απο διπλα που τρεχει για δυο. Ποσο χειροτερος θα ηταν ο λαζαρ με τον κατσε μαζι??
Παρτε τον αγωνα με τον οφη που νικησαμε. Προσπαθω να θυμηθω μια φαση ΜΙΑ ΦΑΣΗ που να κοβει σαν αμυντικο χαφ μια προσπαθεια τη αντιπαλης ομαδας!! Πραγματικα αν βγαλουν στατιστικα με τα χιλιομετρα στο τελος δεν πρεπει να εχει κανει πανω απο 5 σε ολο τον αγωνα.
Δεν θελω να τα χωνω σε παιχτες και επαναλαμβανω δεν φταιει αυτος αλλα δεν γινεται να εχει φανελα βασικου αυτην την στιγμη αυτος ο παιχτης!!!ΜΑΚΑΡΙ να κανω κολοτουμπα αλλα δεν το βλεπω!
- Ekatnetworkltd
Αυτός ο παίχτης φίλε δεν κάνει για αμυντικό χάφ αυτην την στιγμή!Εκτός της πολύς καλής πάσας που έχει και μάλιστα με την μία άντε πατάει και περιοχή (βλέπε γκόλ που έχει βάλει)Περπατάει!Στο σύνχρονο ποδόσφαιρο τρέχουνε!Αυτός περπατάει!Μας περνάνε απο πάνω απο κάτω απο πίσω!Τρείς Κάτσε θέλει για ένα Μαντούρο!Ας δοκιμαστή CB!Το λάθος είναι του προπονητή.paok x.m. έγραψε:Kαλημερα παιδια,
Sent from my iPhone using Tapatalk
7 μήνες εκτός ήταν ο παίκτης... πιστεύω ότι με μια σωστή προετοιμασία το καλοκαίρι θα ανέβει πολύ! Μπάλα ξέρει...
-
Τολμώ να πω ότι θα πέσει πολύ κωλοτούμπα για το Μαντούρο. Αν τυχόν έρθει και κάνας Σάντος (που τον περιμένουν κάποιοι σαν τη δευτέρα παρουσία πλέον), δεν θα το κουνάει απ' την 11άδα.
Είναι εμφανώς ανέτοιμος για να κριθεί με ασφάλεια.
Να επανέλθει και εδώ είμαστε.
Να επανέλθει και εδώ είμαστε.
πείτε ότι θέλετε. αυτός ο παίχτης, με το μενταλιτε που τον συνοδεύει θα είναι σταθερά στον ΠΑΟΚ για τα επόμενα χρόνια. εδώ είμαστε να τα λέμε άλλωστε.
- ΑποστόληςΑ
Χρόνια πολλά Hedwiges (29 ετών)! Εύχομαι να έχεις επιτυχίες όσο είσαι δικό μας παιδί!
Τί σκέφτεται ο Μαντούρο;

1. Ωρε μάνα μου, όλη δική μου!
2. Πλάκα μου κάνουν, πάνω που ξεκίνησα δίαιτα.
3. Δικέφαλε εσένα προοοσκυνώ και στο Τορίνο θα σηκώσω κύυυπελο.

1. Ωρε μάνα μου, όλη δική μου!
2. Πλάκα μου κάνουν, πάνω που ξεκίνησα δίαιτα.
3. Δικέφαλε εσένα προοοσκυνώ και στο Τορίνο θα σηκώσω κύυυπελο.

Εγω παλι ο σπυροπουλος δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτεται ετσι που τον κοιταει