Αυτό που επικαλείσαι περί στήριξης ισχύει, ΑΛΛΑ σε ποιό σημείο και έπειτα πρέπει κατά την γνώμη σου μία ΠΑΕ να αποσύρει την στήριξη της στον προπονητή - ποιά είναι η κόκκιμη γραμμή που κατα την γνώμη σου είχε ήδη ξεπεραστεί;guardian4 έγραψε:Το χρονικο διαστημα καλοκαιρι 12- δεκεμβριο 14 το χαρακτηριζει μια και ΜΟΝΟ ΜΙΑ λεξη. ΑΠΟΤΥΧΙΑ, και σιγουρα εχουν γινει αλλαγες, αν κρινω και απο τις μεταγραφες.rainmaker έγραψε:Μπα το τελευταίο με τον Δώνη νομίζω πως μάλλον δική του απόφαση ήταν. Το να μην πληρωθεί δηλαδή.
Αν ήταν να αντιδράσει φαντάζομαι θα το είχε κάνει πολύ νωρίτερα, κράζοντας ή διώχνοντας όσους ευθύνονται για το Δώνη!?
Υ.Γ.Μην με βαζετε ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, αληθεια, στον πειρασμο να συνταξω ενα πληθος αρθρων απο κινησεις της ΠΑΕ, καθως και αλλων site Που στηριξαν μεχρι αηδιας αυτο το προσωπο. Δεν θα με χαροποιησει καθολου η διαδικασια, θα το κανω απο νευρα και το μονο που θ ακαταφερω ειναι να σας θυμισω αυτο που ξερετε πολυ καλα.
Εμενα οταν μου λεει καποιος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, εχω την παραπανω εικονα. Δυσκολα την αλλαζω.
Ισως εκ του αποτελεσματος κατι να γινει.
Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Re: Νέος Ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο Ιβάν Σαββίδης
Πας και μου ζητας εισητιρια για το ματς με τη ζωοτροφη την ωρα που εχεις φαει ακυρο για τη ριζουπολη?Εκει που πηγαν ΟΛΟΙ και εμεις φαγαμε πορτα?Για πιο λογο?Ετσι για να χαμε να λεγαμε.Ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ αντιμετωπιζεται οπου και αν παει σαν επιδρομη βαρβαρων και οι μετακινησεις εκτως τουμπας εχουν γινει σπανιες.Την ωρα που ΟΛΟΙ οι αλλοι κανουν βολτες μεχρι και στα περιξ της τουμπας.Ιβαν κανε κατι για τους οπαδους της ομαδας σου σε αυτο το θεμα ειδικα....
Αν δεν ζητουσε θα λεγαμε επρεπε να ζητησει ετσι δεν ειναι;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και κάπου εδώ η κουβέντα του στυλ "εμείς" και "εσείς" τελείωσε.
Angelheart
Sent from my iPhone using Tapatalk
Και κάπου εδώ η κουβέντα του στυλ "εμείς" και "εσείς" τελείωσε.
Angelheart
Tι εγινε

Φίλε μου το έχω βάλει στην υπογραφή μου. Σχόλιο του στυλ "εσείς" και "εμείς" "αυτοί" κτλ θα πηγαίνει άκλαφτο.
Angelheart

Φίλε μου το έχω βάλει στην υπογραφή μου. Σχόλιο του στυλ "εσείς" και "εμείς" "αυτοί" κτλ θα πηγαίνει άκλαφτο.
Angelheart
Πρόεδρε, φέτος έχεις να αντιμπετωπίσεις ότι πιο σάπιο και άρρωστο έχω δει τα τελευταία χρόνια. μέρες παράγκας πατέρα Σπάθα και λίγα λέω......
1.ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
2.ΘΑ ΣΟΥ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ
3.ΟΙ ΠΑΙΚΤΕς ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥς ΒΟΛΈΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
4.ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΤΗς ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ
5.Η ΣΟΥΠΑΛΙΓΔΑ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΣΕ ΠΟΛΕΜΑΝΕ ΑΣΥΣΤΟΛΑ
6.ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΔ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥς ΚΑΙ
ΠΑΝΩ ΑΠΌ ΟΛΑ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥ
ΙΒΑΝ ΚΑΝΕ ΝΑΤΙ!!!!!!
ΥΓ.Ασ το μεταφρασει καποιος στα ρωσικα παρακαλώ
ΙΒΑΝ ΚΑΝΕ ΝΑΤΙ!!!!!!
εδω εχουν βγαλει την ημερομηνια απο τις φανελεσ τι να πουμε τωρα ασχετοι εντελως 

- theodorsalonika
nikolasf έγραψε:1.ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΙΒΑΝ ΚΑΝΕ ΝΑΤΙ!!!!!!
1 ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
2 ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
3 ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
4 ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
5 ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
- desperando
- Επικοινωνία:
δηλαδη ρε Ιβαν σε αρεσει αυτο που βλεπεις?
σου αρεσει να βλεπεις το καθε κ@λοπαιδο που εχει μια σφυριχτρα να σπαει πλακα μαζι σου?
ελπιζω να το λυσεις αυτο το προβλημα,γιατι σε διαφορετικη περιπτωση...τζαμπα καιει η λαμπα
σου αρεσει να βλεπεις το καθε κ@λοπαιδο που εχει μια σφυριχτρα να σπαει πλακα μαζι σου?
ελπιζω να το λυσεις αυτο το προβλημα,γιατι σε διαφορετικη περιπτωση...τζαμπα καιει η λαμπα
Εγώ είμαι περίεργος να δω μόλις ανέβει η κούλα, και σοβαρέψει το θέμα για το χοντρό, εάν θα την παίζουν και αυτή έτσι.
Ιβάν...πλάκα σου κάνει η παρέα του χοντρού, πλάκα σου κάνει και εμείς με τις μακακίες στο αγωνιστικό δίνουμε και δικαιώματα και τρωγόμαστε μόνοι μας. Βγες και στήριξε Χουμπ και κόψε βήχα σε πολλούς και επιτέλους (εάν μπορείς) τρίξε δόντια σε κεδ κλπ, γιατί στα πλεη ως θα σου βγουν τα μάτια έξω.
ΥΓ. Τετάρτη Ατρόμητας-γκευ μετά το 0-0...κόκκινη ο Φυτανίδης, σχεδόν 70' με 10 τρεις ημέρες πριν οι του σπανού...φιλικό ο γαύρος μια μέρα πριν...
ΥΓ.2. για να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη για να σου πω τι θα παίξει στα πλέη ωχ...
Ιβάν...πλάκα σου κάνει η παρέα του χοντρού, πλάκα σου κάνει και εμείς με τις μακακίες στο αγωνιστικό δίνουμε και δικαιώματα και τρωγόμαστε μόνοι μας. Βγες και στήριξε Χουμπ και κόψε βήχα σε πολλούς και επιτέλους (εάν μπορείς) τρίξε δόντια σε κεδ κλπ, γιατί στα πλεη ως θα σου βγουν τα μάτια έξω.
ΥΓ. Τετάρτη Ατρόμητας-γκευ μετά το 0-0...κόκκινη ο Φυτανίδης, σχεδόν 70' με 10 τρεις ημέρες πριν οι του σπανού...φιλικό ο γαύρος μια μέρα πριν...
ΥΓ.2. για να δούμε τι θα γίνει την Τετάρτη για να σου πω τι θα παίξει στα πλέη ωχ...
Πρόεδρε, ξέρω απο πρώτο χέρι ότι στόχος σου είναι να γίνεις η νο1 πολιτική δύναμη στην Β.Ελλάδα. ξέρω ότι το πρώτο σου βήμα είναι οι τοπικές εκλογές. ξέρω το τι θέλεις να πετύχεις εδώ εκμεταλλευόμενος τους πόντιους.
μάθε όμως, ότι για να κερδίσεις τον αμέριστο σεβασμό μας πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπεί ένα φρένο σε κάθε μλκισμενο που νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι κάτω απο τις ομάδες της κωλοπρωτεύουσσας. κάνε αυτό και όλα τα άλλα σχέδια σου θα γίνουν πιο εύκολα.
μάθε όμως, ότι για να κερδίσεις τον αμέριστο σεβασμό μας πρέπει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να μπεί ένα φρένο σε κάθε μλκισμενο που νομίζει ότι ο ΠΑΟΚ ήταν, είναι και θα είναι κάτω απο τις ομάδες της κωλοπρωτεύουσσας. κάνε αυτό και όλα τα άλλα σχέδια σου θα γίνουν πιο εύκολα.
Ακριβώς, εγώ θέλω να δω οτι μπορεί επιτέλους να προστατέψει την ομάδα (σε πρώτη φάση) και να κόψει την ασυδωσία του γαύρου (σε δεύτερη), για την ώρα δεν με πείθει και απλά αυτο-καθησυχάζομαι με το οτι έχει άλλες προτεραιότητες.
ΥΓ. Μάνταλος στο Περιστέρι....έ,ρε,πριονοκορδέλα που έχει να πέσει...
ΥΓ. Μάνταλος στο Περιστέρι....έ,ρε,πριονοκορδέλα που έχει να πέσει...
Πάνω κάτω τα ίδια λέμε!!!! Αν τα διαβάζει είναι το θέμα!!!theodorsalonika έγραψε:nikolasf έγραψε:1.ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
ΙΒΑΝ ΚΑΝΕ ΝΑΤΙ!!!!!!
1 ΙΒΑΝ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ
2 ΞΥΠΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΓΙΑΤΙ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
3 ΔΙΩΞΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ
4 ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ
5 ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ
Α και κάτι άλλο Θυμάστε τί έκανε ο χοντρός τέτοια εποχή πέρσυ;;;
Ο μίτσελ μετρούσε κανένα δίμηνο ο geyros έκανε κοιλιά και βγήκε ο χοντρός και είπε ότι όλοι είναι αναλλώσιμοι εκτός του προπονητή!!!!!!
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ!!!!!!!

IBAN ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2-3 ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ SKYPE ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ Π@ΥΤΣΕΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ.
ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΔΩΣΤΟΥ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΚΑΙ ΔΙΩΞΕ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥΠΑΑΛΛΗΛΙΣΤΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ.
ΔΙΩΞΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΩΝ ΑΡΔ ΘΕΛΕΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΣΤΕΛΕΧΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΕ 2-3 ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.
ΟΣΟ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ SKYPE ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΟΙΠΕΣ Π@ΥΤΣΕΣ ΘΑ ΡΙΧΝΕΙΣ ΡΟΥΒΛΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΔΙΧΩΣ ΠΑΤΟ.
τα θερμα μου συγχαρητηρια για τους διοαρατικους συναργατες σου
επισης να ευχαριστησω οσους μας μιλουσαν για θεσμους
και εκαναν και κανοθν συγκρισεις για ηθος και φραγκοφονιαδες
http://www.gazzetta.gr/football/article ... i-ton-paok
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κόντρα με την ασπρόμαυρη διοίκηση και οι δύο πλευρές θα φτάσουν στα άκρα για τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο Γιώργος Δώνης, λόγω της απόλυσης του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην δώσει τα λεφτά που επιθυμεί ο Δώνης και αυτός με τη σειρά του έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.
Ο Ελληνας τεχνικός ζητά από εδώ και στο εξής ο δικέφαλος να χάνει κάθε ματς στα χαρτιά και να του αφαιρούνται βαθμοί, αλλά και να τιμωρηθούν οι διοικητικοί του παράγοντες!
και παλι μπραβο
αξιοι
επισης να ευχαριστησω οσους μας μιλουσαν για θεσμους
και εκαναν και κανοθν συγκρισεις για ηθος και φραγκοφονιαδες
http://www.gazzetta.gr/football/article ... i-ton-paok
Ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε κόντρα με την ασπρόμαυρη διοίκηση και οι δύο πλευρές θα φτάσουν στα άκρα για τα χρήματα που πρέπει να πάρει ο Γιώργος Δώνης, λόγω της απόλυσης του από την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσέφυγε στα πολιτικά δικαστήρια για να μην δώσει τα λεφτά που επιθυμεί ο Δώνης και αυτός με τη σειρά του έκανε καταγγελία στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ.
Ο Ελληνας τεχνικός ζητά από εδώ και στο εξής ο δικέφαλος να χάνει κάθε ματς στα χαρτιά και να του αφαιρούνται βαθμοί, αλλά και να τιμωρηθούν οι διοικητικοί του παράγοντες!
και παλι μπραβο
αξιοι