Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Άβαταρ μέλους
Μακεδνός

Re: Hubertus “Huub” Jozef Margaretha Stevens

Δημοσίευση από Μακεδνός »

simba έγραψε:
Αλλα οταν θα χρειαστει να βαλεις στο Β', βαζοντας Λουκας στη θεση του Κοντου, Στοχ η Χουσεν στη θεση του νινη και λαζαρ στη θεση του μαντουρο, ας ελπισουμε να μην ειναι πολυ αργα κ οι κατσε-νατχο-κλαους πτωματα...
Αιντε βρε,βγειτε πειτε για υπομονη κ χλευαστε οσους μιλανε για μηδενικη τακτικη απο το Λαμπρουκο..
Που μου κατεβαζει ενδεκαδα καρναβαλι που οποιοσδηποτε θα εβλεπε τις προφανεις αλλαγες - διορθωσεις στο 2ο ημιχρονο...
Βγειτε να πειτε για εκεινη την αγκυρα εκει στο κεντρο, το Μαντουρο, που πρεπει να διδασκεται και στις προπονησεις η απαραμιλλη απλοτητα του... Λες και ηρθε ο Τουρε, και τον βαζει ο μυρωδιας 7 συνεχομενα παιχνιδια βασικο, παιχτη που εχει να παιξει απο περσι...
Που λογω αυτου που δε μαρκαρει κ οπισθοχωρει απλα κοιταζοντας τους αντιπαλους του, εβλεπες τον Κατσε να πηγαινει περα δωθε αλαφιασμενος για να τον καλυψει...
Και παει και μου τον βγαζει στο ημιχρονο, υποχρεωνοντας την ομαδα σε μηδενικη πιεση κ να παει 10-15 μετρα πισω... Τι φοβηθηκε για πιθανη κοκκινη καρτα?
Αντι να βγαλει τον μονιμως επικινδυνο κατσουρ?
Που εκανε συνεχως λαθη, ο Μπεργκ τον περνουσε στα σπριντ πανευκολα κ γενικα ειναι επιρρεπης στα πεναλτι κ στις κοκκινες επειδη δεν μπορει να φτασει τον αντιπαλο, απλα σπρωχνει και καλα πουστικα, επειδη νομιζει κανεις δεν τον βλεπει..Συνεχεια το ιδιο πραγμα, ασχετα αν σε αρκετες περιπτωσεις δεν του εχουν δωσει πεναλτι..Βλεπεις στον Παναθηναικο ανδρωθηκε κ αυτος κ στην ατιμωρησια...

Το ξερω, φυσικα, θα βρεθει για αλλη μια φορα η δικαιολογια κ θα αποδωθουν ολα στο σιχαμενο κορακι που εδωσε την καρτα στον Κατσε κ σου εδινε ο,τι ναναι φαουλ..

Για το οτι μια τελειως καινουργια ομαδα με τοσα νεα προσωπα απ'το καλοκαιρι (ναι αυτες τις πολλες αλλαγες κ τα νεα προσωπα που πολλοι φερνανε ως δικαιολογια για τη χαλια εικονα της ομαδας μεχρι τωρα..), με τοσα απειρα 20χρονα, με μπατζετ υποπολλαπλασιο απ'το δικο σου, με προπονητη χωρις περγαμηνες, σε εκανε τελειως *$%τανα απ'την αρχη (μετα απ΄τη μοναδικη φαση που εβγαλες στο ματς), με τρομερη ενεργεια, τακτικο παιχνιδι, κατοχη, τρεξιματα χωρις τη μπαλα, παθος??
Που απ'την αρχη της χρονιας λεμε οτι οποια ομαδα σε πιεζει ψηλα με καλο πρεσινκ κ καλες αποστασεις, δε μπορεις να αλλαξεις μπαλια??
Που ακομα και με ολη την ομαδα πισω κλεισμενη ανημπορη να αντιδρασει στην κατοχη του βαζελου, η αμυντικη λειτουργια ηταν ο,τι ναναι κ ολοι ηταν σε τρικυμια?

Αντε λες τα προηγουμενα χρονια ο αλλος ηταν ανωτερος..
Με ποιους πρεπει να κατεβουμε επιτελους για να μη μας κανουν πλακα?

Αιντε να πουμε μ'αυτη την αηδια..Εχουμε καρκινιασει...
Συμφωνώ 100%.

Μόλις διάβασα ότι κατέβασε ενδεκάδα με νίνι-σαλπιγγίδη, το είδα το έργο από πριν.

Ο Μαντούρο έχει τη δικαιολογία ότι έρχεται από απραξία 6 μηνών. Ακόμα και έτσι είναι λιγότερο επικίνδυνος απ' τον Λάζαρ.

Ο παιχτης λεγεται σαλπιγγιδης.Αν εσυ θελεις να τον λες γιδη στο καφενειο της γειτονιας σου.Το οτι οποιοσδηποτε παιχτης δεν ειναι καλος για τα γουστα του καθενος δε θα λεμε και οτι γουσταρουμε.
sourmenetes
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

ΟΥΤΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ

Δείξε @ρχίδια ρε και πες ότι έφταιξες!

Αλλά πού....ΔΙΑΚΟΠΕΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ

(Οι ενδείξεις υπήρχαν ήδη από τον επαναληπτικό με τη Σάλκε)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ειπες σωστα αξια νικη βαζελου σημερα...αλλα παροτι γκιοζηδες οι κορακες...σημερα λογια για διαιτησια δε χωρανε...

το πρωτο που πρεπει να γινει ειναι αλλασγη της 4αδας πισω....αεραμυνα κακιστη,...πλαγια μπακ με προβληματα...μεγαλη τρυπα
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

απαραδεκτες δηλωσεις...ξεφτιλα να κρυβεσαι πισω απο δικαιολογιες... :redcard: :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

χικ...χικ...

το τσεπάκι που έχουμε τη δεύτερη θέση μήπως είναι τρυπημένο από παντού;

και κάτι ακόμη...

εκείνος ο ''παπατζής'' ο τρανσυλβανός που έκανε πλάκα στα λαμόγια τους ΑΡΔ και τα τσουτσεκάκια της ΠΑΕ που του προτείνανε μείωση αποδοχών για να τον ''φύγουν'' αλλά τους ξεφτέλισε δημοσίως παίζει να είναι διαθέσιμος;
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Sera4 έγραψε:απαραδεκτες δηλωσεις...ξεφτιλα να κρυβεσαι πισω απο δικαιολογιες... :redcard: :redcard: :redcard:
Sera .. σε πουλαει ο χουμπ σφαγη.. και εσυ αγοραζεις..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος slidar την Κυρ 09 Φεβ 2014, 22:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

ελα ρε μαγκες
με 10 παιχτες πιεσες για 5 λεπτα
εβαλε 1 γκολ και θα εβαζε και 2

βρειτε ποιοι επαιζαν στην αρχη και ποιοι στο τελος
εστω και με παιχτη λιγοτερο

οσα λαθη και αν εκανε
καποια πραγματα δεν ειναι 8εμα προπονητη
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

την αλλη κυριακη μπορει να μαστε 3οι.......τπτ αλλο δε λεω
Άβαταρ μέλους
tsismal

Δημοσίευση από tsismal »

Αυτό το όνειρο με Νίνη Σάλπι χθές το βράδυ το είδες ρε Στέφενς? Και το χειρότερο είναι ότι τα έριξες και στην διαιτησία. Το να φύγεις είναι το εύκολο.εγώ θέλω να κάτσεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κάνεις ομάδα γιατί πέρα από τα λεφτά που χρεώνεις εσύ την ομάδα την χρέωσες και με κάποιους παίκτες που έφερες πριν λίγες μέρες και πρός το παρόν δεν πείθει κανένας.
Άβαταρ μέλους
Athens

Δημοσίευση από Athens »

μετα και την σημερινη εμφανιση, οχι το αποτελεσμα, κλονιστηκε η εμπιστοσυνη μου προς τον στεφενς....
δεν ειναι εικονα αυτη που παρουσιασε η ομαδα και σιγουρα φταιει αυτος και οι παραξενες επιλογες του...
ενταξει καλο ειναι το ροτεισον αλλα σημερα απο αριστερα και δεξια οι επιλογες του ηταν τραγικες...
συνελθε στεφενς
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Για μένα πραγματικά δεν έχει αλλάξει κάτι όσον αφορά τα κριτηρία με τα οποία θα σε κρίνω συνολικά. Το σημερινό ματς - αν πήγαινε καλά - θα ήταν μιας πρώτης τάξης ένδειξη ότι κάτι πάει καλά. Δεν ήρθε όμως... δε μπορώ να ξέρω τι σημαίνει όμως.

Στο σημερινό παιχνίδι έπαιξες απέναντι σε μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα και που έχει τη τρέλα του ρεβολουσιον που είχε ο ΠΑΟΚ προ 4ετίας.. ομάδα + λαός μια γροθιά , κ@υλα να στάζει συνεχώς και μάτι να γυαλίζει. Φυσιολογικό το αποτέλεσμα ,όσο και να μας πονάει. Για μένα είναι μεγαλύτερη σφαλιάρα απο το ντορτι του γαύρου , όμως έχω φάει και μεγαλύτερες στη ζωή μου και είμαι ακόμα εδώ.

Το συναίσθημα το σημερινό το έχω ξαναζήσει...όταν έκανα 15 συνεχόμενα κλαρίνα επί Σάντος και ήθελα να τα σπάσω όλα...μεχρί που ήρθε ο Βλάνταν με το μαγικό του ραβδί στις καθυστερήσεις με τη γριά και άλλαξε τα πάντα . Επειδή τότε είχαμε χαπι εντ , δε σημαίνει ότι και τώρα έτσι θα γίνει. Θα φανεί...ΟΙ πιθανότητες είναι υπερ μας.

Αν πετάξεις το γαύρο εκτός κυπέλλου ή καμιά Μπενφίκα , θα γυρίσει όλο το κλίμα θα κερδίσεις πάλι τα χαμένα μέχρι τώρα.

Τα κανονάκια σώζονται , έχουμε στριμωχτεί αλλά δεν υπάρχει για μένα άλλος δρόμος .Ο τωρινός ΠΑΟΚ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΤΥΧΙΑ... όλο το κονσεπτ έλεγε πάρε ένα μεγάλο προπονητή και δώσε του τα κλειδιά. Δε γίνεται να κάνω βήματα πίσω . Ελπίζω ο καπνέμπορας να σε στηρίξει όσο δε πάει και να γίνει ασπίδα τώρα που το χρειάζεται η ομάδα.

ΥΓ: Υπόσχομαι στον εαυτό μου να μη ξαναενθουσιαστώ με κανένα όνομα είτε προπονητή , είτε παίκτη. Ακόμα και η μεγαλύτερη αξία , αν δε δεθεί ψυχικα και δεν ερεθιστεί με τη προοπτική της ομάδας...μένει απλά μια αξία που πέρασε και δεν ακούμπησε. Ντρέπομαι που το λέω αλλά νοσταλγώ τέτοιες ψυχές ...
marley 4

Δημοσίευση από marley 4 »

tsismal έγραψε:Αυτό το όνειρο με Νίνη Σάλπι χθές το βράδυ το είδες ρε Στέφενς? Και το χειρότερο είναι ότι τα έριξες και στην διαιτησία. Το να φύγεις είναι το εύκολο.εγώ θέλω να κάτσεις να αναλάβεις τις ευθύνες σου και να κάνεις ομάδα γιατί πέρα από τα λεφτά που χρεώνεις εσύ την ομάδα την χρέωσες και με κάποιους παίκτες που έφερες πριν λίγες μέρες και πρός το παρόν δεν πείθει κανένας.

ναι αυτο ειναι
ο μαρτενς ο αμπαλοσ που δεν παιζει φταιει
ο μαντουρο φταει
ο αργεντινος που δεν ειναι ετοιμος φταει
ο ναχτο ο αμπαλος φταει
και ο χουσεν που μπκε ενα 15 και βαλαμε γκολ φταιει

οι αλλοι που αποδεδηγμενα χρεωσαν την ομαδα οχι μονο με παιχτεσ προπονητεσ αλλα και εκατομυρια χρεη
να συνεχισουν το εργο τους?
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΕΦΕΝΣ
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

ιδια τακτικη με δωνη..εγω δεν φταιω ποτε..το βλεπω το εργο να επαναλαμβανεται..σαντος ελα ν υσηχασουμε..φερε κ το παιδι σου τον βιερι να ησυχασουμε..χουμπ ελπιζω να με διαψευσεις!
Άβαταρ μέλους
lamosas
Bet Guru 2024

Δημοσίευση από lamosas »

Ακούω πολλά για τον προπονητη μας και μου ξανάρχονται ένα ενα χρόνια δοξασμενα. Τοτε που πετουσαμε μπανάνες στον Σάντος την πρωτη χρόνια γιατι πιστεύαμε οτι ειχαμε και γαμω τους παιχταραδες. Σε ΔΥΟ μήνες ΟΧΙ του χρόνου σε ΔΥΟ μήνες απο τη σημερινή εντεκάδα οι ΟΧΤΩ θα βαρανε παγκο. Και οποίος κατάλαβε κατάλαβε...

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

lamosas έγραψε:Ακούω πολλά για τον προπονητη μας και μου ξανάρχονται ένα ενα χρόνια δοξασμενα. Τοτε που πετουσαμε μπανάνες στον Σάντος την πρωτη χρόνια γιατι πιστεύαμε οτι ειχαμε και γαμω τους παιχταραδες. Σε ΔΥΟ μήνες ΟΧΙ του χρόνου σε ΔΥΟ μήνες απο τη σημερινή εντεκάδα οι ΟΧΤΩ θα βαρανε παγκο. Και οποίος κατάλαβε κατάλαβε...
++++++++++
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Προπονητικό team”